הפועל תל אביב:: 04/05

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י ULTRAS HAPOEL, ‏28/5/04.

  1. ליהי Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/03
    הודעות:
    3,079
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יכול להיות שאלו רק שמועות (ואם אלו רק שמועות, זה כלכך הולך לשבור לי את הלב...) אבל שמעתי שכמה מראשי הפ' ת"א (אין שמות) נפגשו עם קשטן בבית קפה ודיברו איתו על חזרתו להפועל ת"א.

    או בתרגום חופשי, המעמד של גילי בטוח שם כמו קונדום מחורר (וסליחה על האנלוגיה). כמובן שזה מוציא את ראשי הפועל תל אביב כאידיוטים לא קטנים (once again, צריך לומר), אבל לפחות הם יודעים מה טוב בשביל הקבוצה. כבר התחלה.

    ובנוגע לכסף, אם קשטן אכן יחזור, זה יהיה בשביל פחות כסף מהעונה שעברה. די, דרורי, בסוף עוד נחשוב שנכנסנו לך ללב...
     
  2. Apu Member

    הצטרף ב:
    ‏26/8/04
    הודעות:
    3,085
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לא מאמין לזה.. יש שמועות, היה כתוב בעיתון ששום מועמד להפועל.
    עד שאין הודעה רשמית או אפילו משהו שטיפה יגרום לזה להראות אמיתי.
    קשטן לא לופא.
    וגם היה כמה שמועות על אוגבונה, ברחו לי מהראש..

    "המעמד של גילי בטוח שם כמו קונדום מחורר "
    ליהי, מה קרה לך היום?
    קודם ברק רום ועכשיו זה.. מרגישה טוב?
     
  3. ליהי Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/03
    הודעות:
    3,079
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אפו, אתה לא מבין, אני תמיד ככה.

    אנחנו אוהדי הפועל ,מה נשאר לנו חוץ מציניות חסרת מעצורים וחולצות דהויות של צ'ה גווארה? (שאלה מטומטמת, נשאר לנו גם את פאב הגוזניק וקפטן עם תספורת של מרגול).

    ואני דווקא כן מאמינה לזה (אולי מאותה הסיבה שאני מאמינה שסנטה קיים והפועל לא תשחזר העונה את שנת 89).
     
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,205
    לייקים שהתקבלו:
    7,308
    ליהי קשטן לא יחזור להפועל, לא בעונה הנוכחית בכל מקרה.
    השמות שאני שמעתי הם שום(האופציה המועדפת אך היקרה), ואלי גוטמן.
    ושוב, אני מסתמך רק על מקורות חיצונייים ולא ידיעות מתוך הקבוצה.

    בקשר ללנדאו, קודם כל נתחיל עם מס' עובדות:
    להפועל ת"א לא היה בשנה שעברה סגל טוב.
    למרות שניסו למכור הרבה בשנה שעברה שהפועל ת"א תאבק בצמרת הגבוהה, זה לא היה נכון בשום חלק של העונה.
    טל חן ואלון חלפון התחרו על מי יותר בינוני, חן ניצח, כי חלפון הוכיח שהוא הרבה מתחת לבינוניות.
    רמי אבו לאבן(זוכרת מה אמרתי עליו לפני תחילת השנה ליהי? טענתי בפנייך שהוא כבד ולא מתאים לליגת העל, ואת אמרת שאני מקנא, ובכן, איך אבו לאבן עד כה?) הציג יכולת חלשה.
    אבי כנפו הוא לא כפיר אודי, וקארבליו וקגינסטון לא היו בדיוק טועמה ואפק.
    כלומר, לנדאו השנה היה צריך להתמודד עם סגל בינוני, אך ציפיות לצמרת.
    שום מאמן לדעתי, לא יכול להוציא מהפועל ת"א יותר מהמקום החמישי, פשוט כי סגל השחקנים שלהם לא מספיק טוב.

    אבל אין זה אומר שלנדאו לא אשם, או שלנדאו לא עשה טעויות.
    קלמי סבן(שכרגע פורח בהפועל פתח תקווה) הוחלף בשביל אשרף סולימן, שנזרק מאחור יותר בשביל רוסה הכושל.
    אסי דומב הובא להפועל, לאחר שבשנה שעברה הוא לא פגע לחלוטיין באשדוד.
    יוסי רוזן, שפרח בהפועל פתח תקווה, לא מוצא את מקומו.
    אז יכול להיות שזה גם בגלל רוזן, מצד שני, כשכבר מעל לשנה מנסים לזרוק אותך מהקבוצה ומתייחסים אלייך כזבל, לא פלא כשאתה כבר עולה לשחק אתה חלש.
    וזה ממשיך בזרים, שלמעט מראקש(שאם היה לידו זר איכותי היה פורח), כולם ברמה בינונית ומטה(כשזרים כאמור אמורים להביא את המשהו הנוסף).
    כפיר אדרי(עד למשחק האחרון) לא פגע, כך גם צרפתי, אך משום מה לנדאו לא חשב להוריד אותם לספסל, וגורם להם לחשוב שהם ישחקו בכל מצב.

    אודי נבעט מהפועל ת"א למרות שהיום פותח בהפועל ת"א כנפו הבינוני, ובשבת הוא התפוצץ על הפועל ת"א והראה להם מה הם, או ליתר דיוק, מה לנדאו, החמיץ.

    ולליהי וליתר אוהדי הפועל ת"א, לאבוקסיס יש יותר מידי כוח בהפועל ת"א.
    לא יכול ששחקן שהעדיף את הכסף של אשדוד בשנה שעברה, וחזר להפועל ת"א רק לאחר שנכשל באופן עצום באשדוד, יקבל יחס ושליטה כה גדולים.
    אבוקסיס היום בדקות שהוא משחק לא תורם כלום.
    ההפך, לטעמי העובדה שלנדאו נותן לו לשחקן זה כניעה לאוהדים ולהנהלה, לאבוקסיס בכושר הנוכחי אין מקום בהרכב.

    לסיום, לדעתי לנדאו טעה פעמים רבות השנה, ובהחלט נכשל, אבל הכישלון יהיה גם עם מאמן אח(במיוחד גוטמן)ר, כי עם הסגל הנוכחי(ואני מדבר על הבסיס, לפני הרכש שלנדאו הביא), הפועל ת"א לא שווה יותק ממקומות 4-5.
     
  5. ליהי Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/03
    הודעות:
    3,079
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אז המקורות שלי על קשטן הם יותר מבתוך הקבוצה, פחות מהעיתונות.
    גם אם שום יבוא להפועל למען האמת אני לא אתנגד, כי שום הוא מאמן נורא אנדרייטד ואני חושבת שהוא יודע ומבין כדורגל.

    בקשר לאיכות של השחקנים בהפועל : אתה צודק. עם הסגל הזה הפועל לא יכולה לקחת אליפות גם בעוד מיליון שנה (בין היתר כי כבר עכשיו הם משחקים כאילו עברו את מחסום ה45). ההבדל בין גילי לקשטן הוא שדרור אכן הביא אותנו למקום חמישי, בעוד גילי מדרדר אותנו לכיוון התחתית על הילוך חמישי. על מה אני מדברת?- אנחנו כבר קבוצת תחתית!

    לאבוקסיס יש המון כוח בהפועל ת"א וזה לא סוד. כשקשטן היה מאמן הוא היה מתייעץ איתו לגבי ההרכב לפני משחקים, הוא היה נותן לו אשראי בעיניים עצומות, אבל תסתכל על זה מקצועית פרופר: אבוקסיס יוכל לעשות להפועל טוב יותר מאשר גילי. אף אחד לא יחדיר בגילי את יכולת האימון. או שיש לך את זה, או שאין לך את זה. לעומת זאת, אבוקסיס הוא פליימייקר, כשהוא פורח הוא מביא מעצמו 100%, הוא היה זה שירד לגליצ'ים כל העונה שעברה, זה שסיפק להתקפה את כל הכדורים כמעט, זה שעמד ליד השופט כשנשרק כדור חופשי לטובתנו והתווכח איתו על מילימטרים. את זה לא עשה גרשון ואת זה לא יעשה אף שחקן בקבוצה הזאת. אין בה יוזמה, אין בה לידר. אבוקסיס יכול להיות כזה, ולכן הוא חשוב לי פי מאה מגילי.

    ופור דה רקורד, אם אתם מביאים את גוטמן להפועל ת"א, הנהלת הפועל, בי נשבעתי שאני דואגת שלפחות בשער 7 בו אני יושבת יש התאבדות המונית באמצע משחק (כן כן,שמעתם נכון. אנחנו מאיימים לצפות במשחק בכל התשעים דקות האלה).
     
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,205
    לייקים שהתקבלו:
    7,308
    וכאן אני חולק עלייך.
    אבוקסיס כבר מבוגר, ואני בספק עם הוא יכול לשחזר את היכולות שהפכו אותו לאחד מהקשרים הטובים בארץ.
    היום הוא יותק עוסק במשחקי כבוד מאשר בכדורגל, וכרגע הוא לא תורם כלום.
    אז נכון, אבוקסיס אולי יכול להנהיג את הקבוצה, אבל לדעתי גם שחקן כמו שביט אלימלך, או שמעון גרשון יכולים להנהיג את הקבוצה(במיוחד אלימלך).

    וליהי, אלי גוטמן הוא המושלם לתומכי אבוקסיס(אבוקסיס עצמו אגב דוחף שיביאו את גוטמן).
    בבית"ר, גוטמן היה מתייעץ עם אבוקסיס(לכולנו זכור כשאבוקסיס "ייעץ" לגוטמן להוציא את אלון מיזרחי באחד מהמשחקים במחצית, ולמרבה הפלא גוטמן אכן הוציא אותו).

    גם אלי כהן עלה כמועמד לקבוצה...
     
  7. ליהי Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/03
    הודעות:
    3,079
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא ארצה מאמן רק בגלל שאבוקסיס מסתדר איתו
    אני לא סובלת את אלי גוטמן
    אבוקסיס באותו הכושר שהיה שנה שעברה
    הוא לא מראה אותו בגלל גילי והריב המטופש שלהם
    שמעון גרשון בחיים לא יהיה מנהיג
    הוא נהרס, התקלקל, הוא כבר לא שווה כלום. זה נחמד שהעונה שלו נפתחה לא רע, אבל הוא כבר סוס מת.
    שביט יכול להנהיג, אבל הוא שוער. עדיף ששחקן דינאמי יותר יהיה זה שיוביל את הקבוצה. הוא יכול לדחוף אותה יותר הלאה.
     
  8. ג'רמיין דפו Member

    הצטרף ב:
    ‏7/6/04
    הודעות:
    1,458
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה שאבוקסיס לא "מראה"את הכושר הטוב שלו בגלל מאמן כזה או אחר מראה על זלזול במועדון ובאוהדים שלכם. אופס אני בדיון על הליגה האיסלמית שבה שחקנים עושים דווקא למאמן...אמאלה ביי ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
     
  9. ליהי Member

    הצטרף ב:
    ‏8/2/03
    הודעות:
    3,079
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בעצם שיניתי את דעתי
    לדעתי מלמיליאן יגיע להפועל.
    או שזה יהפוך אותי לממש גדולה כשזה יקרה, או שזה יהפוך אותי לבדיחה (בלי תגובות מתחכמות,הא?), מה שכן, יש לי הרגשה חזקה שמלמיליאן סיכם אצלנו.
     
  10. Apu Member

    הצטרף ב:
    ‏26/8/04
    הודעות:
    3,085
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני מסכים חצי ממה שאמר משה וחצי ממה שאמרה ליהי,
    אבוקסיס הוא זקן ואין לו כושר בגרוש, אני לא חושב שהוא מתאים להיות קפטן אבל פשוט אין מישהו אחר...

    יופי, לוקח את מה שאני אומר כבר שלושה עמודים ומסכם... חכם..
    זה לא לנדאו(למרות שגם לו יש חלק נכבד בסגל שיש היום), זה קשטן, הוא לא יודע להביא שחקנים.
    שנה שעברה הוא הביא מלא שחקנים "כאילו" טובים וכולם נכשלו.

    ולסיום:
    קל מדי..
     
  11. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏1/9/02
    הודעות:
    17,976
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מה אתם חושבים?כדאי שגוטמן יבוא אליכם?
    לדעתי גוטמן מעולה בשביל לאמן בהפועל,הרי הקהל אף פעם לא יעשה לו מה שעשו לו בביתר
    ולהפועל יש סגל לא רע בכלל ומקסימום גוטמן יודע לבחור זרים לא רע בכלל אז הוא יזרוק את רוסה
    ואולי עוד זר או שניים ויביא יותר טובים..
     
  12. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    אם גוטמן לוקח את הפועל ת"א יש סיכוי סאביץ' וסטויאנובסקי חוזרים לקדנציה שנייה בארץ?
     
  13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏8/8/02
    הודעות:
    28,205
    לייקים שהתקבלו:
    7,308
    ההבדל ביננו שאני אמרתי כבר בשנה שעברה שלהפועל ת"א אין סגל איכותי.

    וחביבי, מה זה "אין משהו אחר"?
    מנהיגות לא מקבלים, מנהיגות לוקחים.
    מישהו יהיה חייב להיכנס לחלל של המנהיג, ומישהו יכנס.
    אני לא חושב שאלימלך זה רעיון רע.
    אז נכון שהוא שוער, אבל אני לפחות הייתי מעדיף מישהו כמו על אבוקסיס.

    להגנתו של קשטן יאמר שהנהלת הפועל ת"א עשתה מעשה פשוט מטומטם בשנה שעברה.
    שיחררה שחקני מפתח, שיחררה את כל אותם שחקנים שהצליחו אצלה, והביאה שחקנים זולים (ולא בהכרח איכותים) במקומם.
    אני בטוח שקשטן מעדיף את אפק על אבו לאבן, ואת טועמה על קינגסטון, ואת בלילי על קארבליו.
    הנהלת הפועל ת"א חילשה את הקבוצה באופן משמעותי(אני זוכר שאוהדי הפועל ת"א דיברו על פירוק ומאבק נגד הירידה), כדי למלא את החלל הם נתנו לקשטן תקציב מינמלי.
    קינגסטון וקראבליו מרווחים 40 -50 אלף דולר מקסימום(אחרת זינו לא היה מביא את קארבליו), גם אבו לאבן בסביבות המחיר הזה.
    כלומר לקשטן לא היו אפשרות מבחינה כלכלית להביא שחקנים בולטים.
    לדעתי, קשטן הוציא את המקסימום מהסגל בשנה שעברה.

    גם לנדאו השנה פועל תחת תקציב מינמלי(אני זוכר שהוא וויתר על חלוץ איכותי שהוא רצה להביא בגלל התקציב), אבל הבעיות של לנדאו הם עמוקות יותר.
    העפת סבן, והבאת סולימן ואז רוסה.
    שיחרור אודי, החזרת דומב, והרשימה נמשכת.
    טעויות שנעשו לא רק בגלל הנושא הכספי.

    וליהי, מלמיליאן לדעתי הוא המאמן הטוב ביותר בארץ היום(במידה ואתם לא מחזירים את קשטן).
    אבל הקטע איתו שהוא מקצוען נטו(כפי שרובי קין ציין, לא אוהבים כאלה בארץ), ולכן הסיכוי שלו לחתום בהפועל ת"א הוא קלוש.
     
  14. Apu Member

    הצטרף ב:
    ‏26/8/04
    הודעות:
    3,085
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כן אבל אני לא הייתי פה שנה שעברה, אני פה חודשיים ואני אומר מאז שנרשמתי שקשטן לא יודע להביא שחקנים, את הדאבל הוא לקח עם השחקנים של אלי כהן.

    כן, אין מישהו אחר.
    מי יקח? אלימלך? איך הוא יגיע לכל מקום במגרש כמו אבוקסיס.
    מי יקח? גרשון? חן? דומב? צרפתי? אדרי? אבוטבול? אוגבונה? מי יקח? אין!
    אין להפועל מנהיג. והשנה גם לא יהיה לה.

    תגיד, אין שחקנים טובים וזולים? מה לעשות שהידע של קשטן בלהביא שחקנים להפועל הוא אפסי ובנוסף לזה יש לו מגבלה תקציבית.
    אבל להחתים 5 זרים אפסים לגמרי ובכלל לא להשקיע בהגנה זה בכלל לא מתקבל.

    אני כועס על לנדאו רק בגלל שהוא הביא את רוסה. ליהי יותר טובה ממנו.
    על שיחרור אודי אני לא מתלונן, שנה שעברה הוא לא עשה כלום, מה ציפית?
     
  15. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    אלי כהן סיים עונה קודם מקום 5, עם אותו סגל בדיוק מינוס פישונט. אז ככה שאתה לא יכול להמעיט מההישג של קשטן.

    להפועל יש מנהיג על המגרש וקוראים לו אבוקסיס, גם בגילו הוא מסוגל לעמוד בעיגול האמצע ולנהל משחק כמו שאף ישראלי יכול.