הליגה ההולנדית 24/25 - יוצאים לדרך. פ.ס.וו שוב פייבוריטית, פיינורד ואייאקס עם מאמנים חדשים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י de Middenweg, ‏8/8/15.

  1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,593
    לייקים שהתקבלו:
    6,330
    לדעתי מורנו צריך לקבל הרחקה. מה שקרה מול לוק שאו היתה בעיקר תאונה, אבל אתמול זה היה מלוכלך.



    לגבי המשחק אתמול. אני מעריך שפ.ס.וו תאבד יותר נק' אחרי משחקי ליגת האלופות. הראקלס? קבוצה נחמדה, אבל ללא טאנאנה היא תאבד מהר מאד גובה. גם ככה עם סגל מלא החבר'ה האלה לא מועמדים לשום דבר. האליפות תלך לאחת משלושת הקבוצות הגדולות בהולנד.
     
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,593
    לייקים שהתקבלו:
    6,330
    אייאקס חוזרת לראש הפסגה אחרי 2-0 משעמם באקסלסיור. שני הברקות של אל גאזי ומיליק עשו את ההבדל. בהולנד קוראים לכדורגל הזה 'zakelijk', יעני עיסקי בתרגום חופשי. היריבה מיעטה ברב המשחק להיות יריבה של ממש, אייאקס ניצלה שני רגעים טובים שלה וחוץ מזה נראה שלשחקנים לא היה חשק לשחק.

    סטטיסטית אין בעיות, אייאקס מובילה את הליגה עם 5 ניצחונות מתוך 6 משחקים כשרק בתיקו 2-2 באנסחדה היא ספגה. העניין הוא שהכדורגל של דה בור משעמם עד מוות. שחקנים פשוט נמנעים מלחפש סיכונים במשחקם. הכל 'עסקי' עד שיעמום. שוב, כל עוד אנחנו מובילים 3 נק' על פיינורד ו-5 על פ.ס.וו כנראה דה בור מנצח...בעוד שבועיים פ.ס.וו באה לביקור...ברור שכזה ריפיון כמו שראינו היום לא נראה, אבל שחקני אייאקס צריכים להבין שאם הם מנצחים בשבועות הקרובים את כרונינגן ופ.ס.וו (שני משחקים ביתיים) הפער בינינו לאלופה תהיה מינימום 8 נק'...

    כל התוצאות:
    נק ניימייכן - היירנביין 0-2
    קמבור - טוונטה 0-0
    הראקלס אלמלו - פ.ס.וו 1-2
    פק זוולה - אדו דן האח 1-2
    ווילם טוויי - אוטרכט 1-3
    רודה - פיינורד 1-1
    אקסלסיור - אייאקס 2-0
    ויטסה - דה חראחשחאפ (17:45)
    כרונינגן - א.ז אלקמאר (17:45)
     
  3. Ajacied Member

    הצטרף ב:
    ‏20/4/11
    הודעות:
    821
    לייקים שהתקבלו:
    304
    התנהגות ממש לא יפה של ויקטור פישר היום בעת שהחליפו אותו. הזכיר יותר שחקן ישראלי ולא סקנדינבי, הידועים במקצועיות שלהם.
    אם אני לא טועה הוא גם לא לחץ את היד של דה בור המושטת לעברו. בזמן ששונה יושב על הספסל ושותק, פישר כנראה חושב שהוא מינימום מסי.
     
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,593
    לייקים שהתקבלו:
    6,330
    ההתנהגות של פישר אכן לא מקובלת, אבל אחרי המשחק הוא הסביר למה הוא היה כל כך עצבני:

    "זה פשוט לא הולך אם אנחנו משחקים כל כך לאט...קיבלתי מעט מדי כדורים, מותר להגיד את זה, לא? עזבתי את המגרש בהרגשה שפשוט יכולתי לתת יותר. אם לא נותנים לי כדורים אני לא יכול להראות דבר. המשחק שלנו היה יותר מדי איטי. אנחנו צריכים מדי פעם לעשות יותר דריבלים, לנסות לעבור שחקן...פשוט להראות אומץ. "

    ופה פישר נוגע בנקודה מאד מאד כואבת בשביל ההנהלה.
    אני חושב שדה בור יודע היטב שיש לו קבוצה צעירה מדי. הוא יודע שאם הוא לא מבצע שטיפת מוח לשחקנים הצעירים הקבוצה תתפרק גם מול קבוצות כמו אקסלסיור. אין לנו שום שחקן ותיק שיכול לתקן בשדה את הצעירים. תראו את ההגנה למשל, מי יכוון את טטה, פלטמן, רידוולד ודייקס? כולם עוד צעירים וחסרי ניסיון. זה בדיוק הבעיה למה אנחנו סופגים באירופה מקבוצות קטנות. בליגה ההולנדית זה עוד הולך, אבל ל באירופה.

    ההנהלה פשוט אשמה בעניין הזה ולא מעניין אותי שום דבר, המצב הזה בלתי נסבל. יש לנו מספיק כסף בשביל לקנות בלם וקשר עם הניסיון הדרוש. יש פה עקשנות על מחלקת הנוער או רכש של שחקנים צעירים (מדי). בעיניי הדרישה הזאת באה מכיוון איש אחד בלבד: יוהאן קרויף...פישר צודק, אבל הוא צריך להבין שאם השחקנים לוקחים יותר סיכונים ההגנה שלנו תקרוס. בקטן, מה שקורה באייאקס עכשיו מזכיר טיפה את הולנד של ואן מרווייק ולואי ואן חאל. דה בור יודע שאנחנו פגיעים מאד...
     
  5. c_web Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/04
    הודעות:
    2,406
    לייקים שהתקבלו:
    205
    מין:
    זכר
    הפסד נוסף ל AZ בכרונינגן, 0-2 צפוי מראש ללא כל יכולת אמיתית להגיע למצבים במשחק מסודר.
    פתיחת עונה קטסטרופלית, להוציא את הניצחון על אסטרה גיורגיו באירופה בכל משחק נראינו לא טוב.
    ביום רביעי אנחנו בכיף יכולים לעוף מהגביע ע''י VVV.
     
  6. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏18/9/03
    הודעות:
    7,794
    לייקים שהתקבלו:
    191
    מין:
    זכר
    אני לצערי עוקב פחות אחרי הקבוצה, אבל לא הביאו את היינטיחה חזרה בדיוק בשביל הניסיון הזה? לא שהוא איזה בלם על או משהו בסגנון, אבל ניסיון זה בהחלט משהו שאמור להיות לו.
     
  7. ארז כהן Piet van Reenen

    הצטרף ב:
    ‏24/10/14
    הודעות:
    459
    לייקים שהתקבלו:
    116
    מין:
    זכר
    ההתנהגות של פישר באמת לא יפה, אבל הוא צודק.
    פישר אמר את מה שאני אומר כבר הרבה מאוד זמן, אי אפשר לשחק כל כך לאט ובלי אומץ לעשות דריבלים.
    אם לא נשחק מהר ונקבל אומץ לעשות דריבלים, אייאקס יכולה להמשיך להניע את הכדור אחורה ולרוחב 90 דקות ולשעמם את כולם!!
     
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,593
    לייקים שהתקבלו:
    6,330
    את הייטינחה הביאו כנראה בשביל להיות cheer leader על הספסל...אני מעריך שהשחקן כבר לא מספיק טוב ודה בור אולי בצדק לא משתמש בו. בקיץ לפני שחתם זה היה לדעתי היועץ של קרויף, טשו לה לינג, שאמר לדירקטוריון שלא כדאי להחתים את הבלם/מגן. בסופו של דבר החתימו את ג'ון לחוזה על עונה אחת.

    ארז (כ), אני חושב שאתה שוכח דבר אחד. ההגנה לא משהו, אני חושב שאם דה בור נותן לפישר יותר מדי חופש ההגנה שלנו בבעיה...
     
  9. Pachuceño Member

    הצטרף ב:
    ‏24/7/15
    הודעות:
    101
    לייקים שהתקבלו:
    50
    מין:
    זכר
    מכה לא פשוטה לPSV: אנדרס גוארדאדו ייעדר 4-6 שבועות עקב הפציעה שספג המשחק מול יונייטד (איפה כל התקשורת שתעשה עליהום על הכניסה המכוונת של סמולינג?). הוא גם ייעדר ממשחק הפלייאוף לגביע הקונפדרציות של נבחרת מקסיקו מול ארה"ב ב 10 לאוקטובר.
     
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,593
    לייקים שהתקבלו:
    6,330
    זה אומר חדשות טובות בשבילנו...החיסרון של גווארדאדו יכול להחליש את פ.ס.וו, בעוד שבועיים הם ישחקו בארינה...

    חדשות:
    - חאקים זייך נמצא במוקד של סערה קטנה. הקשר ענה בחיוב להזמנה של מרוקו להצטרף למשחק רעים של המדינה. האם שחקנה של טוונטה בכלל רוצה לשחק בשביל הולנד? מקצועית אני חושב שזייך יכול בהחלט לתרום להולנד, אבל אם ליבו נמצא במרוקו שישחק שם בשבילם (ויחזיר את הדרכון ההולנדי בבקשה).
    - פרננדו לואיס פתח בשביל AZ בפעם הראשונה בהרכב, אבל נפצע ועכשיו צפוי להעדר מספר שבועות. יש לו קרע בשריר הירך האחורי. זמן החלמה משוער מינימום חודש.
    - אייאקס אמורה לתת מספר מאות של כרטיסים בחינם לפליטים שנמצאים בבירת הולנד. החבר'ה יכולים להכנס חופשי למשחק הגביע ביום רביעי מול דה חראפשחאפ. האם נראה את הדגל הזה שוב.......?

    http://jaffadok.nl/wp-content/uploads/2014/09/2-Highlow-Communications.Xxx

    */aaarofl*/aaarofl*/aaarofl
     
  11. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,531
    לייקים שהתקבלו:
    26,838
    מין:
    זכר
    מה אתה משווה בכלל
     
  12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,593
    לייקים שהתקבלו:
    6,330
    אני בכיף מביא את שתי הפציעות.

    גווארדאדו נפצע:




    לוק שואו נפצע:



    בוא נגיד ככה, בעיניי שני הפוגעים לא רצו להשבית את השחקן הקרבן. העניין הוא שהנזק לשואו יותר גרוע ולדעתי תאקל פרוע (בעיקר תנועת המספריים של מורנו) מול דריכה לא מכוונת על רגלו של גווארדאדו עושה את ההבדל. אם סמולינג בכוונה משבית את קשרה של פ.ס.וו הסיפור כבר אחר, אבל לדעתי שני הפוגעים לא עשו את זה בכוונה.

    מה שכן מדאיג אותי זה שמורנו אחרי מספר ימים בלבד משבית שחקן יריב נוסף.

     
  13. Pachuceño Member

    הצטרף ב:
    ‏24/7/15
    הודעות:
    101
    לייקים שהתקבלו:
    50
    מין:
    זכר
    נשים את הדברים כך: בעוד מורנו גלש לכדור והתנועה של הגוף (מספריים כמו שקראו לזה למעלה) ריסקה לשואו את הרגל, גוארדאדו כבר העיף את הכדור וסמולינג המשיך לדריכה על הרגל שלו.
     
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,593
    לייקים שהתקבלו:
    6,330
    אני בהחלט חושב שסמולינג אולי רצה להחזיר, אבל קשה לי להאמין ששחקן ההגנה ידע שיריבו יצליח לעקם ככה את הקרסול. מבחינתי שני המקרים מצערים, אבל התיקול של מורנו על טאנאנה גם יכול לשבור לו את הרגל. המכסיקני פשוט צריך טיפה להרגע.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/9/15
    alexshw אוהב/ת את זה.
  15. Pachuceño Member

    הצטרף ב:
    ‏24/7/15
    הודעות:
    101
    לייקים שהתקבלו:
    50
    מין:
    זכר
    עם זה אין וויכוח. וזה דווקא מאוד מצער, כי מורנו באמת לא שחקן אלים. במיוחד לאור העובדה שהוא סבל מפתיעה כזאת בעצמו. הבעיה של PSV תהיה אם הוא יחל לחשוש להיכנס לתיקולים בעקבות שתי הפציעות שהוא גרם. במקרה כזה עדיף שהוא יישב על הספסל.