אינטר 2015/16 :: נרכשים ע"י סאנינג, עתיד ורוד בפתח?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י EO11, ‏1/8/15.

?

אינטר 15/16 - לאן?

  1. סקודטו סנסציוני.

  2. העפלה לצ׳מפיונס ליג

  3. ליגה אירופאית

  4. עוד כישלון ומאנצ׳יני נזרק, פיגו נקרא לעזרה.

Results are only viewable after voting.
מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,083
    לייקים שהתקבלו:
    4,814
    צמד טופ קלאס? הגזמה פראית. יוביטיץ' שחקן טוב שלא מצליח להשלים עונה בלי פציעות ופריסיץ' שחקן טוב ולא מצוין והוא אף פעם לא יהיה גם לטעמי. בנוגע לקרואטי אין לדעת איך הוא ישתלב באיטליה בנוסף. צמד טופ הם לא אבל שיפור קטן אני מאמין שכן.
     
  2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    ממש לא הגזמה פראית. יובטיץ' שחקן גדול, יותר טוב מכל שחקן התקפה בליגה הזו, שאם היה משחק בארסנל נגיד או בקבוצה שהייתה נותנת לו את הצ'אנס באופן קבוע, גם היו מדברים עליו כאחד השחקנים הטובים בעולם.

    פריסיץ', שאני לא יודע עד כמה עקבת אחריו, נמצא בעלייה מתמדת ביכולת והיה חלק רציני מאחת מחוליות ההתקפה הטובות באירופה בעונה שעברה, זו של וולפסבורג. אני בהחלט רואה אותו משתלב במשחק האגפים של כל קבוצה באירופה למעט מעטות שמחזיקות בשחקנים שהם באמת ברמה הכי גבוהה שיש. פריסיץ' אולי לא הכי מוכשר, אבל נדיר למצוא שחקנים שמכילים כל כך הרבה איכויות כמוהו. לא סתם וולפסבורג התעקשה כל כך להשאיר אותו ואם לא הרצון של השחקן היא לא חושבת בכלל על להסכים לאינטר. הוא מהיר, הוא טכני, הוא חכם, מצוין הגנתית ביחס לשחקן התקפה (שיחק מגן ימני לא פעם בקריירה), משחק ראש מצוין, יודע לשחק בשתי הרגליים.

    אגב, לדעתי גם באקה ואדריאנו זה צמד טופ לכל דבר. שני חלוצים שנתנו מספרים באופן עקבי, הן בליגה והן באירופה, ויכולים להיות חלק לגיטימי מהסגל של כמעט כל קבוצה באירופה.
     
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/11/11
    הודעות:
    14,234
    לייקים שהתקבלו:
    10,043
    מין:
    זכר
    אם יובטיץ׳ היה משחק בארסנל הוא לא היה משחק בארסנל.
     
    Die Werkself אוהב/ת את זה.
  4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    פרט לפאלוסקי, ואלטר בירסה וריקארדו מג'וריני.
     
    אלעד, Gianzola ו-Roma אוהבים את זה.
  5. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,083
    לייקים שהתקבלו:
    4,814
    יובטיץ' לא מסוגל להיות כשיר - כבר פוסל אותו מלהיות שחקן גדול. הוא לא השחקן ההתקפה הכי טוב ואפילו לא בשלישיה לטעמי. אני מחזיק מאדין ד'זקו, קרלוס באקה, מנזוקיץ' והיגואיין כחלוצים טובים יותר ממנו ואפשר לציין את איקארדי אולי. גם בתור קשרים התקפיים אני מסוגל למצוא כמה שאני מעדיף על פניו. יובטיץ' בדיוק כמו ג'וזפה רוסי, אם ואם ואם, שיסגור עונה עם כישירות מלאה או לפחות כמעט מלאה ואז נדבר על השחקן ההתקפה הטוב באיטליה.

    בנוגע לפרסיץ', התקדמות והתקדמות, הבחור עושה עבודה שחורה נהדרת ושחקן עם לא מעט תכלס במשחק שלו אבל מפה ועד להגדיל אותו טופ בעמדה שלו זה מוגזם. יש לו מספרים די דומים לליאיץ'(שצעיר יותר ואם מאמן שיעבוד איתו אישית לטעמי יהיה שחקן טוב יותר) ואני בספק מי יותר טוב.

    השאלה מה היא הטופ שלך, להשוות את יובטיץ ופרסיץ' לדוגמא לחוליות ההתקפה של הטופ האנגלי\ספרדי זה מביך. שניהם לא בהרכב בשום קבוצה כזאת.
     
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    לא יודע כמה זמן אתה רואה ליגה איטלקית, אבל בשלוש העונות בפיורה שלפניי היציאה לאנגליה יובטיץ׳ השלים 30+ משחקי ליגה במדי פיורה. עשית ממנו משהו שהוא לא.

    יפה שהוכחת היטב שאתה לא מכיר את פריסיץ׳. מדהים איך אנשים מסתכלים על סטטיסטיקות ומספרים וחושבים שהם מסוגלים מכך להסיק על היכולת של השחקן ועל הרמה שלו.
     
  7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    or_cohen
    תפסיק לשלוח לי עבריינות מקלדת לפרטי. זה משעמם, עלוב ובן כה לא היית מעז לפלוט פסיק מזה face to face.

    איך בנאדם בוגר יכול להיפגע מתגובה כזו:
    מאחר ויויו לא שיחק באופן סדיר כבר שנתיים, הנחתי ש"השחקן הטוב בליגה הזו" מבוסס על שני המחזורים הראשונים. על סמך פרק זמן זה ציינתי את הטריו הנהדר של קייבו שנתנו 7 ללאציו ואמפולי. לא רואה פה טריגר לרגשי נחיתות. גם לא בדיון על מערכים שגרר תגובה אומללה לאלעד שמספק חיים לפורום הזה.
     
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    אין לי בעיה להגיד לך כל דבר בפנים, בשביל זה הפה נועד. אם אתה כבר מדבר על עבריינות מקלדת...אגב, לא איימתי עליך ולא שום דבר קרוב לזה אז אני לא מבין מה אתה רוצה.

    אני בכלל לא כיוונתי לתגובה הזו אלא לתגובה שלך בדיון של מילאן, שלדעתי הייתה תת רמה. הגיע הזמן שאנשים פה, ובמיוחד אתה ספציפית, תבינו שיש גבול למה שאפשר לרשום לאנשים בפורום, שנועד בכדי להביע דעות שכן, לפעמים לא ימצאו חן בעיניכם. אתה לא רואה אותי קורא לרומא כאן ״אינפנטיל״ או מילים כאלו רק בגלל שהוא בדעה מנוגדת לגמרי לשלי. עוקצנות מנגד זה דבר מבורך לדעתי.
    שלא יהיה ספק, אני מאוד מעריך את הידע שלך ואת התוספת שלך לפורום, ואני גם לא בא לחנך אף אחד כי אין לי את הזכות, אבל אני חושב שאנחנו צריכים לדעת לכבד אחד את השני יותר טוב, וגם אני צריך להפסיק לחטוא בזה. אני מתנצל על המילים שאמרתי קודם, אבל אני מקווה שתפנים גם אתה משהו.

    במקרה של אלעד אתה צודק האמת. אבל זה כבר עניין אחר.
     
    Bianconeri אוהב/ת את זה.
  9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    Bilancio Inter, l'impatto del calciomercato sui conti 2015/16

    כתבה שמוכיחה בצורה מדויקת עד כמה המכירה של קובא הייתה הכרחית לאינטר.

    http://www.sempreinter.com/wp-content/uploads/2015/09/salary201516.Xxx

    נאגאטומו, ראנוקיה, וידיץ' וגוארין מרוויחים 20 אחוז מסך המשכורות. הזוי.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/9/15
  10. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,634
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    כתבה של מיכאל יוכין על יובטיץ'
    עלייתו של יו-יו: האם סטבן יובטיץ' יחזור לפרוח באינטר אחרי שנתיים מתסכלות במדי מנצ'סטר סיטי?

    http://msc.wcdn.co.il/w/w-635/1969114-18.Xxx

    בכתבה מסופר שמאנצ'יני ניסה להחתים את החלוץ שלוש פעמים בעבר. הוא הבחין בו לראשונה ב-2007 ותיכנן לצרף אותו לאינטר לקראת עונת 2008/09 אך פוטר מתפקידו; ב-2012 היה הניסיון השני אחרי עונה מצוינת של החלוץ במדי פיורנטינה(14 שערי ליגה שהצילו אותה) אך זה השיב לו שנתן את המילה שלו לפיורנטינה שהוא יישאר לעונה נוספת; וכמובן הקיץ הנוכחי. אגב, כשסיטי החתימה כבר את יובטיץ' - מאנצ'יני כבר לא היה שם אלא מנואל פלגריני תחתיו החלוץ לא השלים מעולם 90 דק';
    - לוצ'יאנו ספאלטי השווה אותו לפרנצ'סקו טוטי בעוד אוהדי פיורנטינה העדיפו להשוות אותו לחלוץ האגדי רוברטו באג'יו.
    - "גם כששיחקתי טוב המנג'ר תמיד החליף אותי", אמר על תקופתו המתסכלת במנצ'סטר סיטי ומעבר לכך - הפציעות...
     
  11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    פריסיץ', חואן וככל הנראה גם מיראנדה יהיו כשירים למשחק העונה נגד קייבו.
     
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    @SerieA

    מיראנדה כשיר לרביעי.
     
    SerieA אוהב/ת את זה.
  13. SerieA Il Capitano

    הצטרף ב:
    ‏24/3/09
    הודעות:
    7,969
    לייקים שהתקבלו:
    2,751
    מין:
    זכר
    נפלא. האם מדל ינוח לקראת פיורנטינה, וראנוקיה ייפתח במקומו?
     
  14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    כמה רשמים מהמשחק היום, ספציפית וכללי:
    - מדל: תמיד ידענו שהוא בלם טוב, אפילו טוב מאוד. במדי נבחרת צ׳ילה הוא הציג יכולת נהדרת (שבזכותה הגיע לאינטר), ועכשיו הוא נותן חותמת סופית לכך שהכדורגל העולמי פספס פה בלם ברמה טובה. לא נסטה או יאפ סתאם, אבל כן בלם איכותי. כבר שני משחקים שהוא מציג משחק הגנתי מצוין, השיא היום היה עם הצלה של שער בטוח במחצית הראשונה, ומראה יופי של שילוב עם מורייז׳ו. לא חף מטעויות, אבל אני מוכן לקבל טעויות כאלו שעולות לי רק בבריאות מאשר טעויות של ראנוקיה שעולות בגולים.

    - מלו: להגיד את האמת? חשבתי שההעברה הזו מיותרת. קראתי על האהבה שהוא קיבל בגלא ועל היכולת הטובה שהוא הציג שם, אבל זכרתי לו את התקופה ביובנטוס שבה היה פשוט רע, אין דרך אחרת להגיד זאת. אז נכון, זה כולה שני משחקים, ונכון נגד שתי קבוצות בלי קישור חזק מדי, אבל מלו מפלצת. בכל מקום, אגרסיבי, מוסר נכון, נותן המון שקט לשאר שחקני הקישור. מאז אסטבן קמביאסו בשיאו אינטר מחכה לאחד כזה והוא בא דווקא ממקום לא צפוי, לפחות לדעתי. סטטיסטיקה מעניינת לגבי מלו היום היא שהוא לקח 7 מאבקי גובה מול שחקני קייבו, נתון מצוין שמראה עד כמה הוא דומיננטי מבחינה פיזית.

    - סנטון: בדרך כלל אני לא נוטה להחמיא לו, אבל נתן יופי של משחק. טלס באגף השני היה די חלש, מקווה שיתאקלם במהרה ושלא נגלה פה עוד דודו, שמעתי עליו בעיקר דברים טובים (אבל שוב, גם על דודו).

    - קונדוגביה: MOTM קל. בדרבי היה אבוד, היום סיחרר כל כך הרבה את שחקני קייבו והיה בכל מקום במגרש. הכי הרבה פסים (56), שלישי רק למדל ומלו בחיפויים, מאיים על השער ולקינוח בישול (נפרגן לו). לא צריך יותר מזה. אם יתייצב ויציג יכולת כזו יצדיק במהרה את תג המחיר הגדול שלו, אבל זה עוד מוקדם. מה שכן, מבחינת פוטנציאל כבר ברור שקונדוגביה יוכל להיות שווה גם כפול מהמחיר שאינטר קנתה אותו. חבל מאוד שהוא וקובא לא ביחד.

    טקטית:
    בעיה. הגנתית אנחנו מצוינים, הקישור עומד טוב והפיזיות עושה את שלה, אבל התקפית מאנצ׳יני ממשיך לטעות ולהציג את פריסיץ׳ כשחקן אמצע יותר מאשר כשחקן אגף. היום הקרואטי (טוב) נתן כמה פריצות נהדרות על האגף, אבל כשהוא באמצע והמהירות שלו עם הכדור לא באה לידי ביטוי הוא מסורס. אינטר כבר כמה משחקים משחקת רק עם המגנים באגפים, כשכל השאר מחכים באמצע, ולצערי בסופו של דבר פורטונה תפסיק להיות איתנו והגולים לא יגיעו. הנה הPositions מהיום שממחישים את מה שאני אומר:

    http://up415.siz.co.il/up1/zjoegnzm1izm.Xxx

    אגב, אני חושב שהגיע הזמן לשלב את לייאיץ׳. פלאסיו עשה עבודה נפלאה היום עם סחיטת העברות והחזקת הכדור, אבל צריך גם מישהו שבאמת יכול לעשות מעבר לזה על הספסל, ולייאיץ׳ הוא היחידי שיכול.
     
    Die Werkself ו-חייל שוקולד אוהבים את זה.
  15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    @SerieA

    מיראנדה כשיר לרביעי, כנראה יפתח לצד מדל. מורייז'ו יהיה כשיר לפיורנטינה לפי סקיי, כמו גם חסוס.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.