ליגת העל יצאה לדרך:: בית"ר והפועל ת"א סיימו בתיקו מאופס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏20/8/15.

  1. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,635
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    http://images.one.co.il/images/teams/Logos_55x50/3112.Xxx עירוני ק"ש - הפועל באר-שבע http://images.one.co.il/images/teams/Logos_55x50/22.Xxx

    כבר במחזור הראשון אנחנו מקבלים משחק מרתק כשהסגנית תארח את הקבוצה שסיימה במקום השלישי בטבלה. הבעיה היא שבמקום למתג את המשחק הזה בצורה הזו - עירוני ק"ש נגד הפועל באר-שבע, משחק שפשוט לא מאפשר לשתי הקבוצות להתחיל את העונה 'בשלב הגישושים' - מדברים כל הזמן על הפיקנטרייה מסביב ובהקשר שלילי - איזי שירקצי נגד ברק בכר. בימים האחרונים דווח שהבעלים ויתר על האגו המטופש שלו והמאמן שעזב בטונים צורמים יזכה ללחיצת יד(וואו!) ובעיקר לטקס הוקרה במהלכו יקבל מגן הוקרה ופרחים מקבוצתו לשעבר, שם בילה 11 שנים כשחקן, עוזר מאמן ואחר-כף מאמן ראשי. כנ"ל הבלם שיר צדק שכשירותו מוטלת לשחק. בואו נדבר על כדורגל, בבקשה.

    http://images.one.co.il/images/d/dmain/ms/gg1112521.Xxx

    עירוני ק"ש עברה מהפכה גדולה בקיץ. שוב היא נפרדה משחקני מפתח כדוגמת שיר צדק ורועי קהת, הפעם גם המאמן עזב ובמקומו מונח סאלאח חסארמה חסר הניסיון. העונה התחילה בצורה רעה מאוד עם יכולת חלשה במשחקי ההכנה(אף ניצחון) וגם הדחה מאכזבת מאירופה עם תבוסה ביתית של 3:0 - אבל הקבוצה מהקיריירה, שבשנים האחרונות הוכיחה שתמיד השלם אצלה עולה על סך החלקים - הצליחה לתקן את הרושם עם הזכייה בגביע אלוף האלופים נגד מכבי ת"א. ק"ש פיגרה פעמיים כשהייתה בעשרה שחקנים אבל הצליחה לחזור מהקבר, ובפנדלים הבמה הייתה שייכת לגיא חיימוב. ק"ש הצליחה לנצח למרות שיפוט שערורייתי, אבל את התגובות של שרצקי וחיימוב לאחר המשחק - היא תעדיף להשאיר מאחור. בק"ש היו שמחים לוותר גם על הרחקתו של הבלם גוטיירס אך הוא ייעדר מהמשחק הערב כמו גם חן דלמוני. החלוץ דויד מנגה פותח את העונה גם הוא באיחור ובינתיים התלות של ק"ש באחמד עאבד מוחלטת. סימן שאלה קיים לגבי שיתופו של אור אוסטוינד שהתראיין ל'ישראל היום' ואמר שזה הזמן שלו להוביל. הקשר מקבל את הבמה בקבוצה גדולה ונחוש מאוד להצליח. המאמן מתלבט גם בין הקפטן אדריאן רוצ'ט לבין רועי שוקרני שהצטרף מהפועל חיפה. החלוץ החדש ברונו קוניה ירשום הופעת בכורה בליגה. בק"ש מקווים להיענות מצד הקהל. רק 5000 מנויים נמכרו אולם בקבוצה מאמינים שיהיו 4000 אוהדים. הקבוצה זכתה בחמישה תארים בחמש העונות האחרונות אבל יעד אחד לא מומש - הקהל.

    http://msc.wcdn.co.il/w/w-635/1960076-5.Xxx
    הם כבר זכו בתואר. ק"ש חוגגת


    הרכב משוער: חיימוב| אלקיים, קאסיו פרננדס, מימוני, בורחל| אופיר מזרחי, בראון, שמיר, רוצ'ט(שוקרני), אחמד עאבד| ברונו קוניה

    הפועל באר-שבע היא ללא ספק אחת הקבוצות המעניינות ביותר עם פתיחת העונה החדשה וללא ספק זו שביצעה את הרכש המשמעותי ביותר בקבוצה. אבל גם בקבוצה מהדרום יודעים שקפיצת המדרגה לא פשוטה ושתואר 'אלופת הקיץ' ממש לא תואם את תואר אלופת המדינה. בבאר-שבע לא מצהירים על אליפות, אבל איך אמר שיר צדק בראיון ל'הארץ'? - 'תרשום כבר אליפות וזהו, הרי לא התכנסנו סתם'. המאמן החדש ברק בכר עזב את החממה של ק"ש אחרי שנים מעולות וכעת הוא צריך לספק תוצאות. הקבוצה החלה את העונה גם כן ברגל שמאל עם הדחה מאכזבת במוקדמות הליגה האירופית נגד תון כאשר הקבוצה לא ידעה לתרגם את היתרון האיכותי שלה לשערים. לאחר-מכן הגיעו משחקים די בינוניים בגביע הטוטו להוציא את הרביעייה נגד בית"ר, אבל ברור שהליגה היא סיפור אחר לגמריי. בשבוע הבא מחכה לבאר-שבע משחק ענק נגד מכבי ת"א בטדי, משחק עונה כבר ביום שני, ובקבוצה רוצים להגיע למשחק בתחושה טובה ואחרי ניצחון. אם באר-שבע רוצה אליפות היא 'צריכה' לנצח היום. מעניין יהיה לראות באיזה שחקנים יבחר ברק בכר בחלק הקדמי. מאור בוזגלו הוא באנקר. נראה שמאור מליקסון ובן-סהר ישלימו את שלישיית ההתקפה. שימו לב למעמדו החדש של ברדה, שחקן ספסל, וגם אנטוניו נאווקמה המצוין ימתין לצ'אנס שלו. בינתיים מלך שערי הקבוצה הוא הקשר הובאן שהרשית 4 פעמים עד עכשיו. מהראן ראדי יערוך הופעת בכורה בליגה במדי הקבוצה וכך גם דודו גורש. שיר צדק שבטח מאוד מתרגש לשחק נגד האקסית - נמצא בסגל למשחק אך לואי טהא בכוננות למקרה שלא יהיה כשיר. בן ביטון התאושש מפציעה. "לא יכול לשכוח את מה שאיזי עשה בשבילי וכמה הוא תרם לי במהלך הקריירה", אמר ברק בכר, ובהתייחסות למשחק הוא אמר - "עבדנו זמן רב כדי להגיע מוכנים לליגה. זה יהיה משחק קשה אבל אנחנו רוצים לנצח. יהיה מרגש בהתחלה אבל כולי מרוכז בהפועל באר-שבע".

    http://msc.wcdn.co.il/w/w-635/1958777-18.Xxx
    בכל הרכב שיעלה - חלק מהכוכבים יישארו בחוץ. באר-שבע חוגגת

    הרכב משוער: גורש| בן ביטון, סוארז, שיר צדק, דוידזאדה| אוגו, ראדי, הובאן| מאור בוזגלו, מליקסון ובן-שהר(ארבייטמן)

    בעונה שעברה נפגשו ק"ש והפועל באר-שבע 4 פעמים והרקורד זהה - ניצחון אחד(ביתי) לכל קבוצה ועוד שתי תוצאות תיקו. במשחק האחרון אשתקד ניצחה ק"ש 3:1 קהת כבש שלושער גדול ודובב גבאי רק צימק. לפני שנתיים ק"ש ניצחה את באר-שבע ב-4 מתוך 5 משחקים והיא ללא ספק הייתה הכבשה השחורה שלה. האכזבה הכי גדולה מצד באר-שבע הייתה ההפסד בחצי גמר גביע המדינה, כשאחמד עאבד ודויד מנגה(בדקה האחרונה) מחקו שער יתרון של בוזגלו וניפצו לרסיסים את חגיגות הגביע של הפועל באר-שבע. בליגת העל המאזן בין הקבוצות כשק"ש מארחת עומד על 2 נצחונות לטובתה, ניצחון אחד לבאר-שבע ועוד 3 תוצאות תיקו. בגביע הטוטו היו משחקים די מעניינים. אגב, בעונת 2010-11 ק"ש פירקה 4:0 את באר-שבע בגביע.
     
  2. abcd Member

    הצטרף ב:
    ‏8/1/12
    הודעות:
    2,668
    לייקים שהתקבלו:
    2,192
    אני פחות בא בטענות לבר נתן. יש גבול מה שופט יכול לעשות כשקבוצה אחת עושה הכל כדי להחריב את המשחק. השחקנים שלהם אפילו לא נשכבו תוך כדי משחק ואז אנחנו היינו יכולים לא להוציא/להחזיר אלא פשוט בכל פעם שהמשחק נעצר. מישהו נשכב, עוצרים לדקה-שתיים, הוא נגרר החוצה וחוזר כמו חדש. עד שלא ייצא חוק נגד הדברים האלה נמשיך לראות את זה.
    הצהוב לטגה אולי היה מיותר אבל זה היה דקה 88 ולא על זה הפסדנו.
     
  3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    יאללה, הגיע הזמן לפתוח את העונה הזו כבר.

    אני מסתכל על ההרכביםם ויש לנו יתרון כל כך גדול על הנייר. צריך לתרגם את זה במגרש, ואני בהחלט מצפה שיעשו את זה!
     
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  4. AmitHBS Member

    הצטרף ב:
    ‏23/6/08
    הודעות:
    517
    לייקים שהתקבלו:
    139
    אם אלישע היה עדיין על הקווים אז היינו מושגים את המשחק לתיקו, אבל בכר זה מאמן שמעז בכל מגרש והשאלה היא אם הוא יביא את הרעל ותחושת העליונות שהוא החדיר בשחקנים שלו בקריית שמונה גם אלינו, כי זה פחות או יותר מה שהיה חסר לנו בשנתיים האחרונות כדי לבנות אופי של קבוצת צמרת אמיתית.
    שתהיה לנו עונה מרגשת ומוצלחת, יאללה באר שבע!
     
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,113
    לייקים שהתקבלו:
    8,469
    חבל שבכר יוצא להרפתקאות דווקא עכשיו ושם את גורדנה, שאני מאוד אוהב, על חשבון ראדי. ראדי הוכיח את עצמו במשחקים עד כה ויותר מזה- הוכח כמה הובאן לידו הרבה יותר חופשי ותורם התקפית.
    אני מקווה שגורדנה יצליח להביא אימפקט זהה, אני אוהב את החוליה ההתקפית, נקווה שיעבור בשלום.
     
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    איזה גול של ברונו קוניה!!! שער העונה בינתיים כבר במחזור הראשון.
     
    oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  7. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,002
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    לא יודע מי אחראי לזה, אבל מליקסון נראה נהדר מפתיחת העונה. שאפו.

    יש מצב לקשר בינו לבין איתי שכטר?
     
  8. קשר שמאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏29/1/13
    הודעות:
    20,007
    לייקים שהתקבלו:
    6,946
    מין:
    זכר
    החמצה אומללה של בן שהר
     
  9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    אני עדיין מחכה להתייחסות מאוהדי הפועל על מה שכתבתי בעמוד הקודם.

    באר שבע תהיה קבוצה חזקה מאוד העונה. לדעתי היא תיקח אליפות.
     
  10. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,879
    לייקים שהתקבלו:
    20,959
    לא תיקח אליפות אבל מבססת את עצמה כקבוצה השניה בליגה.
     
  11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    באר שבע נראים מצוין והשוער גזל מהם פנדל עכשיו.
     
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  12. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,735
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    היתה לי כבר הרגשה טובה לגבי ב"ש השנה. בעיקר בגלל עמדת המאמן(שם בניגוד לחיפה המאמן הוא באמת הרכש הכי טוב) הולך להיות מאבק מסקרן העונה, בעיקר אם מכבי תתקדם באירופה ותצתרך לשחק בשתי מסגרות.
    מליקסון כמו שציפינו פורח תחת בכר. תחת אלישע דיברנו כל הזמן על המספרים הרעים שלו, והנה הוא על מחזור הפתיחה עם שער+מסירה גדולה שמתחילה את השער השני.

    תסלחו לי אבל למרות הגול אני עדיין לא מתרשם משהר. את הגול הזה גם אבוחצירא שם ברשת,זה יותר שער של מרכז ההגנה של ק"ש שממשיך את היכולת ה"נהדרת" שלו מאירופה(ולא רק בשער אגב).
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/8/15
  13. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,879
    לייקים שהתקבלו:
    20,959
    אבוחצירא לא שם כלום ברשת, היו לו החמצות אפילו יותר גדולות מזה אצלנו.

    מליקסון נראה טוב מאוד. בטח ייפצע תיכף.
     
  14. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,735
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    מליקסון פשוט וואו. אין מילים אחרות.
     
    Sir Alex Ferguson, yakar ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  15. DRORIKO Member

    הצטרף ב:
    ‏3/5/15
    הודעות:
    68,735
    לייקים שהתקבלו:
    14,890
    מין:
    זכר
    רציתי להגיד שבאר שבע שיחקו אותה שעל המחזור הראשון הם מנצחים קבוצת צמרת. אבל ק"ש עם הקישור הנרפה ועם רביעיית ההגנה המגוחכת היא קבוצת צמרת אולי בפליאוף התחתון. זאת לא היחידה הצבאית שראינו בעונה שעברה.
     
    קשר שמאלי אוהב/ת את זה.