מכבי נתניה 2015/6- בין כל הערפל דראפיץ' מונה למאמן

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Jul 17, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,107
    Likes Received:
    6,560
    1. טל איילה שחקן מהיר וטכני ובמשחק נגד בית״ר בישל בגאוניות למרגוליס את השני מה שמראה שיש לו ראיית משחק טובה. החסרון, כמו אצל רוב האתיופים, שהוא נראה לא מספיק פיזי. יכול להיות הפתעה נעימה. אביב אברהם לדעתי יכול לשחק 50/50 אבל לרוב כשעלה מחליף עלה בעמדות התקפיות יותר. לדעתי אם יטפחו וישלבו אותו נכון(וזה חייב להיות העונה!) נרוויח שחקן! גרשומוב היה טוב במשחקי האימון ואיכזב מאוד מול רעננה. קשר טכני, לדעתי יכול להתבטא יותר באמצע מאשר בכנפיים. בכל מקרה לדעתי אביב חייב לקבל קדימות כי הוא לא פחות טוב(בעיני יותר טוב) מראול ובגלל שהוא שלנו וראול של טוברוק וזה חייב להיות שיקול!
    2. אין לי מושג.
    3. עומר ורד מושאל. אם תבדוק טוב תגלה שאפילו אורי שטרית היה מושאל, וליאור ז׳אן עד היום מושאל... קטע הזוי אבל מסתבר שכרטיסי השחקן שלהם עדיין שייכים למכבי ת״א. גם עומר ורד וגם משה לוגסי לדעתי יהפכו בעונה הבאה ללא מושאלים אם נתניה ממש תרצה בכך(לעומר ורד אין חוזה במכבי ת״א וללוגסי לדעתי זו שנה אחרונה- מכבי ת״א תהיה זכאית לדמי השבחה בלבד).
    4. ניר אברג׳יל עבר פציעה ארוכה. אני חושב שהוא אמור לשוב בקרוב.
    5. מוקדם מידי להתרשם. את פירס אנחנו מכירים. מצאו לו פרטנר שעושה רושם טוב עד כה. על הבלם אני עדיין לא סגור וחושש מאוד מעזיבה של עידו לוי(ממש לא סומך עליו ועל חסן), את החלוץ לא ראיתי אבל אנשים שהיו בכ״ס אמרו שהוא נראה כבד. מה שכן זיהו בחימום שיש לו רגל שמאל טובה ומדויקת. גרבוביץ׳ הגיע פצוע ולא ברור לי מה עושים איתו. ככל הידוע לי הוא לא שוחרר נכון לכרגע. את הגמבי מקווה שנראה מחר.
    6. לדעתי גיבוי לקישור האחורי ולמגן הימני. אין לו מה למכור מעבר ללתת מלחמה בעיני.
    8. ויקי ימני ברגל אבל בנוער הוא היה מצויין כמגן שמאלי. אני חושב שהוא מסתדר בשתי העמדות. קשרים בכל מקרה יש לנו מספיק. לשם הוא בטח לא מיועד.
     
    Sir Alex Ferguson likes this.
  2. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,107
    Likes Received:
    6,560
    מה יהיה עם הפציעות???
     
  3. abcd Member

    Joined:
    Jan 8, 2012
    Messages:
    2,668
    Likes Received:
    2,192
    קשר לענף יש לו.

    עכשיו גם זגורי סיכם. אני לא אהיה מאלה שאומרים "אבל למה, תנו לשחקני בית לשחק" כי א', אין לנו שחקן בית ברמה הזאת כרגע ו-ב' לא רואה הרבה הבדל בין שחקן בית לשחקן חוץ. ברגע האמת הטובים עוזבים.

    מה שכן אני לא בטוח אם זגורי זה מה שחסר לנו. יש לנו כבר איזה 48 שחקני קישור אבל אין לנו מגן שמאלי מחליף או עוד חלוץ.
     
  4. Drama Guest

    מישהו צריך לנער את טל איילה, לא יכול להיות אחרי הכדור רוחב שהוא העביר הוא נשכב על הדשא בזמן שהכדור מטייל ברחבה.
    מי ישמע הוא בא בגליץ' להציל כדור שעומד לצאת, סה"כ מסר תוך כדי איבוד שווי משקל.
     
  5. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,107
    Likes Received:
    6,560
    התגובה שלי בדיון התקשורת היתה בעניין של זה שאוסידון הוא זה שבנה את הקבוצה והחליט את מי להביא, אבל על הדרך אני יתייחס לנושא ירין חסן בהשוואה לאבו עביד וחבשי והדוגמאות שנתת.
    קודם כל אני לא חושב שהוא בגיל שלהם. זו כבר שנה רביעית שלו בבוגרים והם שנה שניה וזה כמובן לרעתו. אני לא יודע אם זה אומר שהם טובים יותר(כי חסן היה סוג של עילוי בנוער)- אבל זה בהחלט אומר שהיתה להם השתלבות קלה יותר וגם יותר מזל. כשאבו עביד טעה בעונה שעברה זה לא היה במשחקים קריטיים. כשירין נזרק למים בגלל הבעיות בהגנה בעונת הירידה זה היה בתקופה מאוד לחוצה וכל טעות היתה קריטית וגם במשחקים שהיה טוב בא שופט כלב ושורק נגדו פנדלים הזויים שעלו בנקודות שעלו בירידת ליגה. בליגה השניה כבר לא סמכו עליו והוא שיחק מידי פעם בקישור, בעונה שעברה עשה עבודה טובה יחד עם עידו בהתאוששות עם רוני לוי ובסך הכל מדובר בבלם לא רע.
    הוא לא מספיק שקט עם הכדור, עשה יותר מידי טעויות קריטיות (סטייל נגד ב״ש בעונה שעברה) איבד המון מהבטחון(שזה לא כל כך רע כי הוא עשה הרבה טעויות כתוצאה מעודף בטחון ונסיון לעשות דברים מסובכים שהוא לא יודע), איבד מהאמון, אבא שעושה יותר מידי רעש ביציע(גם אם הוא צודק- ולדעתי הוא צדק- זה רק עושה נזק לילד בטח מול מאמנים דומיננטיים כמו יוסי מזרחי ורוני לוי) אבל אני מקווה שהוא אט אט יכנס לעניינים ונהנה משחקן בית דומיננטי מהסוג של דגני, בן הרוש, ומוגרבי. אם הוא ישחק פשוט, על בטוח, יעבוד על להתמקם נכון וישפר את משחק הראש, יחד עם מהירות טובה, לחימה, תקל טוב- הוא יוכל לתפוס לעצמו מקום קבוע- בטח אם עידו לוי באמת בדרך החוצה. להגיד שאני סומך עליו ב 100% ושיעמוד בלחץ גם בתקופות לא טובות? לא ממש. אבל הוא בדרך הנכונה לדעתי.
    לגבי רומאריו- אני מאוד אוהב אותו. יחד עם אוגו ואיגיבור אני חושב שהוא השחקן הכי פיזי בליגה. הוא שחקן מאוד מוגבל ואתה מאוד מפריז ביכולותיו. הוא גם די קפטן נסיבתי. עומר פרץ הוא הקפטן ועידו לוי בעדיפות שניה אבל האחד לא צפוי להיות שחקן הרכב והשני בדרך החוצה. בכל אופן הוא שחקן סופר חשוב העונה וקפטן ראוי. צר לי שיחסר נגדכם.
     
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    אמנם אלה רק משחקי גביע הטוטו, אבל אפשר לקבוע שבמכבי נתניה יש קבוצה. ואני אגיד מה שכבר אמרתי בעבר: היא כנראה לא תהיה הטובה ביותר בליגה, גם לא המלהיבה ביותר בליגה, אבל היא קבוצה. יש לה דרך, שיטה, כיוון והיא יודעת על מה היא רוצה לשחק במגרש.
    אני חושב שכל התוצאות שלנו עד כה הן לא מקריות: מכבי נתניה מצליחה להשיג תוצאות טובות יותר נגד קבוצות שאוהבות לשלוט במרכש השדה ולעומת זאת מתקשה מאוד נגד קבוצות שמוותרות על היוזמה. מכבי נתניה במשחקי חוץ אמנם נראית מחוייבת, אבל לא מצליחה לגייס את התשוקה שיש לה באצטדיון היהלום. מכבי נתניה היא קבוצת התקפה בינונית שעדיין מחפשת את השחקנים המובילים שלה, אבל קבוצת הגנה שקשה להבקיע נגדה.

    מכבי נתניה היא הרבה יותר 'קבוצה' ממה שיכולתי לדמיין שתהיה עד לפני כמה שבועות.
     
    Drama likes this.
  7. yakov_y YNWA

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    9,634
    Likes Received:
    2,485
    תודה.
    אפשר עוד תגובות?
     
  8. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,107
    Likes Received:
    6,560
  9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    הפייסבוק הרשמי של מכבי נתניה: הבלם הותיק, זאביק חיימוביץ', חתם במכבי נתניה לעונה אחת.

    http://srv1.Xxx.co.il/2/55d34d06514b2.Xxx

    אני אוהב את זאביק חיימוביץ' וחושב שהוא בלם טוב ושהוא יעזור לנו המון בעונה הקרובה. שמח לראות אותו חוזר.
     
  10. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,107
    Likes Received:
    6,560
    לדעתי טעות. אין לי כלום נגד זאביק. חושב שהיו צריכים להגיע לפשרה עם עידו לוי.
     
  11. henry1 Member

    Joined:
    Jul 9, 2008
    Messages:
    1,449
    Likes Received:
    420
    הדבר הכי חשוב שנעשה השנה. בואו משחרר את עידו לוי מהקבוצה. ברוך שפטרנו מעונשו של זה !
     
  12. oFiRzZz Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    4,760
    Likes Received:
    1,859
    אוהדי בית"ר שראו אותו בעונה החולפת - דעתכם ?
     
  13. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
  14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,316
    Likes Received:
    10,479
    הופתעתי לטובה.
    שחקן אחראי ומנוסה, אני חושב שהוא בלם טוב לליגה שלנו.
     
  15. yakov_y YNWA

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    9,634
    Likes Received:
    2,485
    ישראל זגורי חתם בהשאלה.

    7 שחקנים מושאלים אם אני לא טועה, גועל נפש, הפועל פ״ת של העונה שעברה, משביחים שחקנים לקבוצות אחרות, מעדיף שחקני נוער או שחקנים מהלאומית, מצידי אפשר לוותר על כל המושאלים, מעדיף להיות עם דין גל, אביב אברהם, ניר עזריה ו ירושלמי בהרכב מאשר ברק לוי, ראול, מרגוליס וכל השאר.
     
Thread Status:
Not open for further replies.