דיון החדשות וההעברות 2015/16

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Jun 1, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,107
    Likes Received:
    6,560
    אני ממש לא מדבר על ילד בן 17. אני מדבר על בחור בן 20, שוער נבחרת שכל הזמן שמעתי כמה יש לו עתיד גדול, שהבטיחו לו להיות שוער שני ושבוע לפני פתיחת העונה מביאים שוער שני אחר כך שאני גם לא יודע מה הסיכוי שלו למצוא קבוצה עכשיו.
     
  2. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,712
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    טוב זה לא בדיוק שזרקו את לוי. שלחו אותו להשאלה לנתניה לצבור יותר נסיון. ואין מקום יותר טוב לשוער לצבור ניסיון מקבוצת תחתית.
     
    Last edited: Aug 11, 2015
  3. Drama Guest

    תמיד אפשר לשים את אוחיון בבית"ר רמלה. השאלה מי יסכים לבוא למכבי. אולי רם שטראוס בתור שוער שני.
     
  4. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,107
    Likes Received:
    6,560
    כתבת לי את זה? כי אם כן לא הבנת על מה ועל מי אני מדבר.
     
  5. oFiRzZz Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    4,760
    Likes Received:
    1,859
    הוא דיבר על דין גל , שוער באחת הנבחרות הצעירות והשוער השלישי-שני של ננתיה העונה .
    אתה דיברת על ברק לוי ..
     
  6. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    הוא חוזר אוטומטית, נרשם בהתאחדות והועבר בבקרה.
    הבדיחה האמיתית היא שהורו לו שאם לא יקצץ מחוזהו האסטרונומי, 20 אלף שקל בחודש, שזה אולי 50 אלף דולר נטו, הוא יאלץ לחפש קבוצה אחרת...
     
  7. Turgi Guest

    מה זה השטות הזאת בבית הנשיא?
    מי נתן ת׳הוראה?
     
    קשר שמאלי likes this.
  8. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,712
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    כמה השכות לגבי פרשת המנודים של הפועל:
    1.אי אפשר להתעלם מההשפעה של חוק המושאלים החדש. הרי מתנגדי החוק התריעו בדיוק על מקרים כאלה.אתה רואה את זה בעוד קבוצות. מכבי לא ממהרת להשאיל את אינבינדר ובדש וגם חיפה מתמהמת עם ה-5000 צעירים שלה,נראה שהרבה מהם יבלו השנה ביציע.
    2.מסתבר עכשיו שהפועל כן הציעה לזגורי לעבור לנתניה ולהשתתף בשכר שלו אבל נתניה זה לא לרמה של הנסיך והוא דרש לעבור לבית"ר ועל זה הכל התפוצץ(למה לעזזל שהם ישאילו מישהו לקבוצה שנואה, מה הם ג'ורדי? :p )בין לבין מסתבר שגם היו שם קללות מצד זגורי. עכשיו אני לא יודע אם הציטוט של ניר ענבר עם אלרואי כהן נכון או לא,אבל גם אם הוא נכון מעניין שהוא נאמר דווקא לזגורי ולא לאוחיון או פלאח. בואו נגיד שלפי מה שמסתמן זגורי הוא לא טלית שכולה תכלת.
     
  9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,319
    Likes Received:
    10,482
    החוק בסדר גמור.
    אם שחקנים לא רוצים להיות במצב של בדש, איינבינדר וצעירי חיפה שיחשבו פעמיים לפני שהם חותמים בקבוצה מסוימת.
    אלמלא החוק מכבי יכולה להחתים 75% משחקני הליגה ולהשאיל אותם לשאר הקבוצות וגם למנוע מהם לשחק מולה ואז אנחנו נראה כמו קבוצות כמו הפועל פ"ת של עונה שעברה ומכבי נתניה של העונה עולות לשחק ללא 4-5 שחקני הרכב, תחליט אתה מה עדיף.
     
    ocean99 likes this.
  10. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,712
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    אם אתה שואל אותי גם אני חושב שזה דפוק. למה שחר צריך לחשוש ששחקן שהוא לא רצה אותו ישחק נגדו. אבל שחר ושאר בעלי הקבוצות רואים את זה אחרת והיה צריך להבין את זה לפני שחוקקו את החוק. וזה לא תקף רק לבעלבתים שלנו אלא גם באירופה זה ככה. בסופו של דבר הפועל פ"ת אמנם עלתה בלי שחקנים חשובים נגדנו אבל לא בגלל זה היא ירדה כן?היא ירדה מהרבה סיבות אחרות(לעיקרית שבהם קוראים קאלה). עובדה שסכנין לא ירדה וגם לה היו לא מעט מושאלים שלנו.

    "אם שחקנים לא רוצים להיות במצב של בדש, איינבינדר וצעירי חיפה שיחשבו פעמיים לפני שהם חותמים בקבוצה מסוימת."
    הם חתמו לפני שהחוק שונה.
     
    Last edited: Aug 13, 2015
  11. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
  12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,319
    Likes Received:
    10,482
    נו הכוונה היא למנוע בעתיד מצב ששחקנים יעדיפו חוזה טוב וספסל או יציע במכבי/חיפה/ב"ש על פני דקות משחק בקבוצה אחרת כדי שלא יגיעו למצב שבדש ואיינבינדר נמצאים בו היום.

    הפועל פ"ת לא ירדה בגלל שהמושאלים לא יכלו לשחק אבל זה לא מצב הגיוני בעיני שקבוצה לא יכולה לעלות למשחק ליגה ללא חצי הרכב, זה לא ספורטיבי בעליל ואצבע משולשת בפנים של האוהדים.
     
  13. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,712
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male

    בוא ניקח מישהו שחתם אחרי החוק החדש-טל בן חיים(הצעיר). מה יקרה אם עוד שנה יבוא מאמן שיחליט שטב"ח לא בתכניות שלו? איזה קבוצה תרצה להשאיל אותו עם העלות שלו? או אלי דסה? או שלומי אזולאי?(האחרון אגב נראה כמו אופציה מאד ריאלית למנודה). אז מה,אז עכשיו כל שחקן שיקבל הצעה להסכם ארוך טווח בקבוצה גדולה צריך להגיד לא כי אולי יום אחד הוא יתגלגל להיות מנודה?
     
  14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,319
    Likes Received:
    10,482
    שכל אחד יעשה את ההחלטות שלו.
    הלוואי עליי שהצרות שלי יהיו להתפשר משכר של חצי מיליון דולר לעונה על שכר שנע "רק" בין 150-250 אלף דולר.
     
  15. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    68,712
    Likes Received:
    14,890
    Gender:
    Male
    כשאתה מסיים את הקריירה בגיל 35(ובשנתיים-שלוש שלפני יורד משמעותית בשכר) ל-250 אלף הפרש יש משמעות גדולה.
     
    ocean99 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.