מה, ככה זה עובד פה? מישהו אומר מה הוא רוצה בחתימה והחתימטומטר (אנשים טובים) יוצר לו אחד? איזה יופיhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ואני חשבתי שלא נצליח בתור קומונה אוטופיתhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx ארתור, חושב על רעיון לחתימה (או מאיפה להוריד פוטושופ).
קצת הערות: החתימה טיפה גדולה,קווי הטלויזיה מיותרים,תשים מסגרת או משהו לחתימה וגם הקו הסגול באמצע לא בטעם.
הערות נחמדות אבל בעיה קטנה: שחכתי לשמור את הקובץ לפני שמזערתי את כל השכבות... אי אפשר להוריד.. רק להוסיף. (ויש מסגרת)
טוב ארתור לא אכפת ליש לא ביקשת אבל היה לי צורך בלתי מוסבר להכין חתימה אז הכנתי לך ותדע לך שאם אתה לא לוקח אותה אז אתה מעליב אותי ומוריד לי את הביטחון העצמי ותגרום להתדרדר לזנות http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/u/l/u/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200407141255199813/200410151733415555/raul.Xxx
אם מישהו מוכן לעשות לי חתימה עם 1)ברקע החתימה הסמל החדש של יובה 2)תמונה של ההרכב החדש של יובה 3)זמברוטה בתנועה (בזמן בעיטה או משהו)
תודה רבה אחי. שיחקת אותה! :aaa025: אני לוקח את החתימה בגאון! שוב תודהhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx (גם לגל) ארתור, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
טוב,אני מכין חתימה לראשון שיבקש שיביא נושא כל מה שבא לו רק שיביא גם תמונות באיכות טובה ויגיד איזה ניק.