נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,035
    Likes Received:
    21,049
    אני חושב שברקוביץ' תמיד הגיע (או בד"כ). זהבי עוד לא הגיע אפילו פעם אחת (או שאנחנו מתייחסים לגול חסר משמעות אחרי שהניצחון כבר הובטח נגד בוסניה?).
     
    Hapoel_Tel_Aviv likes this.
  2. קשר שמאלי Member

    Joined:
    Jan 29, 2013
    Messages:
    20,007
    Likes Received:
    6,946
    Gender:
    Male
    לזהבי יש 3 שערים ב-27(?) הופעות
    לקטן שהיה גרוע בנבחרת יש מאזן טוב יותר..
     
    Hapoel_Tel_Aviv, oranfu and rivaldo like this.
  3. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,125
    Likes Received:
    6,568
    זה שונה. הסטה של שחקן שבקבוצה משחק בתפקיד א' ובנבחרת בתפקיד ב' זה רחוק מאידיאלי. אני מדבר על שחקנים ששינו להם את המקצוע באופן גורף משחקני התקפה למגינים. אין מה להשוות את המגינים שיש היום בארץ לשחקנים שהיזכרתי ואני יכול להוסיף כאן גם את אילן בכר, ואנטבי, ודדי בן דיין בשיאו, ואבי כהן הירושלמי שהיה מסיים עונה עם מספר דו ספרתי של שערים, ודויד אמסלם ועופר טלקר(עוד שחקן שהוסט מקשר די התקפי למגן מצויין שחרש את האגף באליפות של הפועל חיפה), ופליקס חלפון ועוד ועוד ועוד.
    אז היתה התלבטות את מי להרכיב. נכון להיות ברור לכולם שהמגינים הם הרע במיעוטו. ברירת מחדל.
     
  4. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,055
    Likes Received:
    14,912
    Gender:
    Male
    ועדיין אצל שרף קיבלת גולים מהאגפים על ימין ועל שמאל. זאת לא באמת היתה תקופה כזאת נפלאה כמו שמתארים את זה.
     
  5. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,125
    Likes Received:
    6,568
    אחד הכותבים היותר אכזריים בפורום שלנו שטוען בלי סוף שהמחלקה שלנו מייצרת רק בלופים(די מזכיר לי את אלכס והחבורה הירוקה כאן...) העלה פוסט-
    "מי זה אוראל דגנוביץ'?" ובפנים כתב- "אחלה שחקן, הכי טוב של הבוסנים היום, שווה לבדוק אם הוא פנוי."
    חחחחח...
     
    EsheD and Hapoel_Tel_Aviv like this.
  6. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,125
    Likes Received:
    6,568
    שרף שיחק בשיטה של 3 בלמים שבאופן טבעי וברור חשפה את האגפים.
     
  7. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    טוב אז כצפוי מהר מאוד העניינים הסתדרו ועכשיו המצב הוא ברור.
    אם בוסניה תיקח יותר מ4 נקודות משלושת המשחקים שלה בניקוסיה, בריסל ו-ווילס בבית, אנחנו לא נהיה בפליאוף.

    במילים אחרות, אם בוסניה מנצחת את ויילס בבית תם הטקס (אלא אם...ננצח בקארדיף).

    6 הדקות האחרונות של המחצית הראשונה הן כמובן עוד קלאסיקה בז'אנר המופלא "נבחרת ישראל".
     
    Nigel de Jong and ייא like this.
  8. סגול בדם Member

    Joined:
    Jan 23, 2013
    Messages:
    1,577
    Likes Received:
    359
    ביברס נאתכו , כמה נשמע עלייך כל שבוע באירופה? עוד כמה ראיונות תעשה שלא מעריכים אותך?, היום קיבלת הזדמנות פז להוכיח את עצמך שסוף סוף שיחקת בעמדה שלך ששני קשרים אחורים מחפים עלייך , אבל גם היום הוכחת כמה אתה לא מנהיג , בורח מהכדור לא מדוייק , משחק לרוחב , אתה האכזבה הכי גדולה בנבחרת הזאת , אתה והבונקריסט שנותן לך קרדיט כל כך מוגזם.
     
    EsheD and Nigel de Jong like this.
  9. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,746
    Likes Received:
    26,908
    Gender:
    Male
    אם רוצים להשוות אז לרביבו שבדרך כלל בנבחרת היה מופיע בחצי כוח
     
    oranfu likes this.
  10. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    38,035
    Likes Received:
    21,049
    חצי כח זה לפרגן לו (לשניהם).
     
  11. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Jun 3, 2005
    Messages:
    17,465
    Likes Received:
    5,680
    איזה קמפיין אדיר של הוולשים. אשכרה בהגרלה הם היו דרג 4 ובוסניה 1. לא סופי ורשמי אבל זה בדרך להישג ענק. לא זוכר מתי הם היו בטורניר גדול.

    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
     
    de Middenweg likes this.
  12. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,014
    Likes Received:
    4,649
    יש לנו מדינה הזויה שבה או שאתה טופ או שאתה הכי למטה וביניהם אתה לא קיים.
    אותם אנשים שמצפים מישראל להעפיל למונדיאל או ליורו ואז מתאכזבים אלה אותם אנשים שמסתכלים על מכבי ת״א וטוענים שהיא חייב להעפיל לליגת האלופות אחרת לא עשתה כלום(כאילו שאליפות זה תואר זניח).
    האכזבה שהייתה על הפנים של גוטמן, השחקנים ואנשי התקשורת אחרי המשחק הייתה מצחיקה ומביכה. אנשים שחצנים שעושים גלוריפיקציה לשחקנים בינוניים שלא מסוגלים לעצור כדור או לתת פס כמו שצריך. מפתחים לעצמם ציפיות עצומות שהקשר בינם לבין המציאות מעולם לא היה קיים( איזה ציפיות קיימות לנבחרות עם שחקנים אמיתיים אם ככה?). עד מתי פרשנים שמזלזלים בשחקני פרמייר ליג וסריה א׳ שאין להם שמות סקסיים? עד מתי דיונים חסרי תכלית על איך הנבחרת עולה לטורניר בינלאומי? עד מתי מאמן שלוקח הפסד כאילו זה אסון ?
    אנחנו חייבים לשנות דיסקט ולהבין את מקומנו, להבין מה אנחנו שווים, וכך נפסיק להתאכזב מכישלונות שהם לא באמת כישלונות. נוכל לקבל את ההבנה שאין שום דבר רע באי העפלה על מנת לבנות משהו יותר טוב( בניגוד לאי העפלה בגלל התרסקות מקצועית).
    לצערי זה לא הולך לקרות.
     
  13. DRORIKO Member

    Joined:
    May 3, 2015
    Messages:
    69,055
    Likes Received:
    14,912
    Gender:
    Male
    הגעתי עם עצמי למסקנה שזה אפילו מעבר לזה. זה הקוטריות הישראלית. לנו הישראלים יש את הנטיה הזאת לחפש מה לא בסדר בכל דבר,ואם אפשר לעשות מהלא בסדר הזה מסיבה אז מה רע. תארו לעצמכם שגוטמן היה עושה את הלא יאומן ועולה ליורו ובשלב הבתים מקבל חמישיות ורביעיות. נראה לכם שמישהו היה זוכר לו את ההעפלה ההיסטורית? כבר באותו יום הייתם רואים את כל חכמי ציון-שלמה שרף,משה פרימו,רז זהבי ואופירה את ברקו צועקים מעל גלי האתר שחייבים לזרוק את ה"ביזיונר" הזה הביתה.
     
  14. Love Is Red Member

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    5,822
    Likes Received:
    721
    יש מגנים נורמלים, פשוט גוטמן לא משתמש בהם, אני מדבר על בן ביטון ודסה...
    ובמקום בן הרוש עדיף לשים את טוואטחה או את שיימן שיש לו משחק הגנתי טוב מאוד.
     
    סגול בדם likes this.
  15. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,646
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    עם שליימה היה סגל שחקנים מפחיד בכל עמדה, החל מהשוער ועד החלוץ המרכזי. הקישור בכלל היה חלום של כל מאמן - ואבוקסיס וחזן ועד רביבו וברקוביץ'. ומעבר לביזיון בפלייאוף שמשום מה אף-אחד לא מדבר עליו(חתיכת כתם, עם כל המסביב) - בכל פעם היה את ההפסד המסורתי בקפריסין. כל משחק בית היה מעניין אבל בחוץ הנבחרת לא הייתה מופיעה. הבית אליו הוגרלה הנבחרת היום אגב קשה יותר מהבית ההוא במוקדמות היורו. ספרד הייתה רמה מעל כולם אבל אוסטריה? היא חטפה תשיעייה מספרד. הפעם יש נבחרת כמו בלגיה שהיא טובה יותר, אנחנו לא יותר טובים מבוסניה ולווילס יש בייל שהוא שובר שיוויון.

    מגן מצוין שלא הוזכר כאן היה אדורם קייסי, מה שמנע מאנטבי גם בשיא הקריירה להופיע במדי הנבחרת(עם כל הכבוד לנושא שיצא מהצבא).

    ביבראס נאתכו שחקן מצוין שבנבחרת לא מצליח להביא את היכולת שלו לידי ביטוי, למרות שאתמול עשו הכל כדי שזה יקרה, המשוואה פשוטה. לא צריך להוריד מערכו לגבי ההצלחו שלו מעבר לים.

    אפשר להגיד גם לגנותו של זהבי שהמספרים שלו בנבחרת לא טובים למרות שהנבחרת בתקופתו משחקת יותר התקפי בחלק מהזמן בניגוד לנבחרת של גרנט למשל, וגם הפרטנרים שלו יותר טובים. קטן שיחק עם בניון ונמני שעל סף פרישה בעוד זהבי משחק עם טב"ח, דמארי ועוד. לשים את ברקוביץ' כהשוואה עבור זהבי זה לעשות לשניהם עוול..

    למרות שישראל מעל בוסניה המצב כבר לא בדיוק תלוי בנו ובהחלט יכול להיות שגם לפלייאוף לא נגיע. במקרה כזה אפשר לתת למישהו אחר את המפתחות.
     
Thread Status:
Not open for further replies.