אתה חושב שיש לו את הפוטנציאל לפתח את משחק הרגל שלו מעבר למה שראית עד עכשיו? באופן אישי לא ראית אותו מציג ניצוצות של משחק רגל טוב יותר.
אני יצאתי למשחק מתל אביב, איחרתי לפתיחה ועדיין הייתי צריך לחתוך מהעבודה בכלל לא מופתע שמעפולה הגיעו אלפיים שגם זה יפה. אני שונא משחקים באמצע שבוע, ועוד בשעה מוקדמת בגלל ההצגה כפולה. באמת חבל שלא עשו כמו שנה שעברה.
מדויק זה לא תמיד טוב עדיף 2 מסירות מדויקות ו 3 פעמים להעיף כדור למעלה לא מדויק מ 4 מסירות מדויקות ופעם אחת שהבאת מתנה ליריבה. הראשון לא יהיה מדויק, אבל משחק הרגל שלו לא יעלה לקבוצה בגולים או מצבים גם המסירה המדויקת זה בדרך כלל למגן או בלם שנמצא 80 מטר מהשער של היריבה לא תמיד זה שווה את הסיכון באיבודים כמו שקורים לחואן פאבלו לא מעט.
1. אנחנו בהחלט אנדרדוג. 2. שאנחנו בהרכב מלא ורובו תופסים יום טוב, אנחנו מסוגלים לייצר כדורגל נהדר שינצח גם את מכבי, וסתם יביס את כל השאר. גם אצלי הייתה הרגשה שהקהל שלנו נתן חתיכת הצגה. הקהל של מכבי לעומת זאת כאילו הגיע אחרי שבלע כדור שינה.
אני מהמר שקרלוס, טיבי, פרץ ובן הרוש מאבדים בחצי של מכבי ויוצרים מצבים מסוכנים ליריבה יותר ממנו. גם אלברמן.
שני דברים בקשר לאתמול: - עפולה ונצרת הביאו כמויות יפות, ואני חושב גם שאנשים לא מבינים את הפרופורציות של הדרומי. האצטדיון הזה הוא בגודל כל בלומפילד למעט שערי האורחים, כלומר הוא יכול להכיל את כל המנויים של מכבי. זה יציע עצום. - מדהים איך אורן יוסיפוביץ׳ מוואלה נתקע בפקק וישר באתר מדווחים על הכשל בארגון המשחקים, למרות שאני שמעתי בעיקר דברים טובים על טדי ועל האווירה, וכמובן שלא דווחו דברים כאלו באתרים אחרים. אין כמו טדי שלנו.
אם שוער מאבד בחלק האחורי יותר כדורים משחקני ההגנה הוא כנראה ממש גרוע. חואן פאבלו לא גרוע. אני אחדד את השאלה, כמה מצבים גורם חואן פאבלו בשל איבודי כדור בניסיון לשחק עם הרגל לעומת כמה מצבים גורם אג'ידה בניסיון לשחק ברגל?
טוב מספיק עם חואן פאבלו, זה הדיון של חצי גמר גביע המדינה לא האם חואן פאבלו שוער על הפנים או לא (והוא כן, אבל מי שרוצה להמשיך להתווכח שיעשה את זה בהודעות פרטיות). תודה והמשך יום טוב.
כתבתי כבר בהודעה הקודמת כמה אני אוהב את טדי, אבל היו פקקים לאורך כל הדרך, כשהאיצטדיון נחסם להגעה עוד משעה 13:00 והיינו צריכים לחנות בחניון הלאום ולקחת שאטלים לאיצטדיון. לצאת בסביבות שעה 14:00 מבאר שבע ולהגיע בסביבות שעה 17:00 למגרש זה מלמד לא מעט גם על כביש הגישה לעיר וגם על דרכי הגישה והחניות באיצטדיון. ועדין מעדיף את טדי (וירושלים) בכל יום על כל עיר ומגרש אחר.
2000-2500 אוהדים של נצרת ו1500-2000 אוהדים של עפולה (ואני עוד בא לקראתם) אלה לא כמויות יפות. אחי נצרת זאת קבוצה שכבר הייתה בעבר בליגת העל (לדעתי בשתי קדנציות שונות אם הזיכרון שלי לא מטעה אותי) ושמגיעה מעיר עם 75,000 תושבים. לאור העובדה שמדובר בקבוצה מהמגזר הערבי (כלומר יש גם פוטנציאל להביא אוהדים ערבים ממזרח ירושלים ומשאר הארץ) היא הייתה אמורה לגייס לפחות 5,000 אוהדים למעמד חצי הגמר בטח למפגש מול קבוצה אטרקטיבית כמו מכבי ת"א. עפולה מגיעה מעיר של 45,000 תושבים, למעמד היסטורי של קבוצה שמעולם לא הייתה במעמד הזה, ולכן גם היא הייתה צריכה להביא כמות גדולה יותר של אוהדים. כששואלים אותי בתחילת העונה מה אני מעדיף, אני תמיד אומר חצי גמר עם 4 קבוצות שמביאות קהל גדול. חצי גמר עם בית"ר י"ם/הפועל ת"א/מכבי חיפה במקום אחי נצרת ועפולה היה יוצר עוד לפני המאבק הצמוד יותר על הדשא גם אווירה הרבה יותר שמחה וצבעונית. זוכר הפתעות בזמנו כמו בני סכנין והפועל ירושלים שהגיעו למעמדים גבוהים בגביע למרות שאף אחד לא ספר אותם והביאו איתם כמות קהל יפה ואז יש שילוב של סינדרלה ביחד עם כמות קהל גדולה ואז באמת אפשר לדבר על הקסם של הגביע. אבל כשקבוצות כמו עפולה או אחי נצרת מגיעות לחצי גמר, וכל מה שהם מביאות איתם זה 1500 - 2000 איש, זה בעיקר מרגיש פספוס שאין במקומם קבוצה עם קהל (גם אם לא בית"ר י"ם, הפועל ת"א או מכבי חיפה, גם מכבי נתניה והפועל פתח תקווה היה עדיף עשרות מונים ומוסיף צבע לחצי הגמר על פני נצרת ועפולה).