דיון התקשורת הרשמי לעונת 14/15

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,010
    Likes Received:
    4,649
    ממש לא.
    להפוך מישהו למודל שלך זה דבר שכל בן אנוש עושה אפילו באופן לא מודע.
    ובמקרה של קורצקי, אם אני הייתי מאמן כדורגל אז גם אני הייתי מסתכל על אחד המאמנים הטובים בעולם ומנסה ללמוד ממנו כמה שאני יכול.
     
  2. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

    Joined:
    Apr 13, 2012
    Messages:
    3,402
    Likes Received:
    2,205
    אם הוא חושב שכל מה שסימאונה עושה זה להשתולל על הקווים אז קורצקי דביל יותר ממה שחשבתי.

    גם יובל מורניו נעים משתולל על הקווים, ובזה מסתכמת קריירת האימון שלו.
     
  3. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,645
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    עדיין לא מינו אותי לכותב 'בעין השביעית' ובכל-זאת שלוש נקודות על תקשורת הספורט הבוקר:

    - תקראו את הסיקור על המשחק של מכבי חיפה נגד אשדוד. שימי בר כתב אותו. מעולם לא שמעתי עליו, אולי הוא חדש - ושיהיה בהצלחה. בכל-מקרה, שום התייחסות ליכולת הפאתטית של אשדוד, ציונים גבוהים מידי לשחקנים, האדרת יתר של מכבי חיפה. 'עם שכטר ועטר וגם בניון וחן עזרא מאחוריהם - עם עוד חיזוק, מכבי ת"א תצטרך לדאוג בשנה הבאה'. אז זהו, שלא, כדורגל זה לא רק חלק התקפי מרשים.

    - בדבר אחד אני מסכים עם איציק זוהר, והוא אמר על משה פרימו שצריך לתת קצת כבוד. פאלאח בלם איום ונורא. אבל היו לו תקופות יותר טובות ואני לא בעד להגיד משפטים נחרצים כמו 'הבלם הכי גרוע שדרך על כר הדשא בישראל', גם אם כשאני רואה את פאלאח מבשל גול ליריבה בכל משחק - אני מצטער שפרשתי מכדורגל ולא ניסיתי את עצמי על אמת. משפטים כאלה אנחנו בפורום יכולים לכתוב, זו שפת דיבור של אוהד אותו דבר לגבי בניון עליו פרימו(מחזיק מהאיש, הוא מבין בכדורגל למרות שהוא מתעסק בשטויות) אמר עוד במחזור השני - 'יוסי גמר'.

    - הטור של עמיר פלג מהבוקר - דיינים, נמאסתם. ממליץ לקרוא. כמובן ששוב ביקורת על בניון, שתמיד מדבר על עצמו ו'עונה' לתקשורת בכל שבוע('תבדוק כמה אחוזי הצלחה היו איתי וכמה בלעדיי'). אבל עיקר ההתמקדות היא בבית-הדין. הזוי שהזיזו את מועמד העונש למכבי חיפה ונותנים לה 'אפשרות בחירה', ואני לא מדבר על זה שברור שמגוחך שיש עונשים קולקטייבים.
    "וגם שחקנים שהורחקו חייבים להתחיל לערער על מועד הריצוי הרצוי. למה שטל בן-חיים, למשל, יחמיץ דווקא את משחק הצמרת מול קריית-שמונה? זה חשוב לו, ובטח יותר מעניין את האוהדים מסתם משחק נגד הפועל חיפה לדוגמה. תערערו, מכבי ת"א, ואם תיפלו על הדיינים הגמישים עמי פזטל ונזי חלבי, יימצא גם עבורכם מועד אידיאלי לריצוי העונש. בהצלחה ומועדים לשמחה".
    ועל אשדוד?: "הפעם הקודמת שאשדוד חטפה 5:0, הייתה מחזור אחד לסיום העונה שעברה, אצלה בבית, ב"משחק השרוכים 2" מול מכבי פ"ת. קבוצה עם אופי. בשבוע שעבר אפילו פורסם ששמו של ניר קלינגר הועלה כמועמד לאימון הנבחרת הצעירה. מינוי בהחלט מתבקש אחרי העבודה המדהימה שעשה באקדמיה לכדורגל".
     
  4. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,010
    Likes Received:
    4,649
    זה כל מה שזוהר אמר?
     
  5. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,505
    Likes Received:
    2,686
    "המודל של דייגו סימאונה כ"כ מתלבש על הפועל פ"ת, כי הרבה טקטיקה אתה לא יכול למכור שם-אתה לא יכול לייצר שם"
    מדרידיסטה שחצן ומתנשא. מתי ריאל ניצחה אתלטיקו בפעם האחרונה? שירד על 4 וישתחווה ל"אין טקטיקה" שנתנה להם רק רביעייה.
     
  6. סמואל אטו Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    15,010
    Likes Received:
    4,649
    אוקיי, לא שמעתי את זה בפעם הראשונה.
    עכשיו אני מבין את הטימטום.
     
  7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,407
    Likes Received:
    4,956
    Gender:
    Male
    האמת שהקבוצות של קורצקי כמעט תמיד היו ממושמעות הגנתית, עמדו טקטית בצורה טובה.
    בעיקר בחלק ההתקפי הקבוצות שלו היו מאוד מוגבלות. להגיד שהוא כמו סימאונה זאת שטות, אבל הוא כן בכיוון. הוא רחוק מ "טקטיקה שמטקטיקה" אוחנה. ואם כבר נגענו באוחנה אז במהלך השבוע דיברו על זה שיש כושר גופני מצויין לשחקני מכבי הודות לטוריחו מאמן הכושר ואוחנה בתגובה אמר: "טוריחו שמטוריחו... זה לא מרשים אותי."
     
  8. Bilev Member

    Joined:
    Oct 20, 2014
    Messages:
    305
    Likes Received:
    73
    Gender:
    Male
    שאלה שהייתי צריך לשאול כבר לפני שבוע וחצי בערך ואפילו כתבתי אותה ושכחתי ללחוץ על "פרסם תגובה"
    @crazyblue5
    ב"מגרש פתוח" (ביום ראשון שאחרי המשחק בין נתניה להפועל פ"ת) דיברו על הקללות של אוהדי בית"ר לעבר אחמד עאבד.
    פשחצקי (שגם שידר את המשחק בינינו) ישב בפאנל שדן בנושא, והוסיף שהיו צריכים להיות בפתח תקוה ולשמוע את הקללות הנוראיות שהיו לעבר יורם עינב.

    אני הייתי במשחק ולא שמעתי שום קללה מהיציע שלנו, ואפילו כתבתי בגוגל "יורם עינב מכבי נתניה" כדי לראות אם יש משהו בנושא וגיליתי 2 דברים.. שהוא המנכ"ל של הפועל פ"ת וגם שבסיבוב הקודם הוא שיקר ואמר שהשופט הבטיח במחצית "להחזיר לנתניה"..

    מישהו יודע למה פשכה התכוון?


    ועכשיו מצאתי גם כתבה בוואלה אחרי המשחק שכוללת את שמו של המנכ"ל... אולי יש קשר לזה.:

    רוני לוי חיכה למנשה משיח ליד המדרגות המובילות מכר הדשא למנהרת חדרי ההלבשה. מאמן מכבי נתניה היה משוכנע שהשופט קיפח את קבוצתו במחצית הראשונה במשחק מול הפועל פתח תקוה לפני שבוע. גם בצד השני טענו לאפליה ובזמן שלוי המתין בסבלנות, מיהרו המאמן עידן בר און והמנכ"ל יורם עינב לתוך תחומי המגרש כשהם באים בטענות חריפות לשופט. השניים קצת קילקלו את המומנטום למאמן נתניה, אבל בכל זאת הוא הספיק לומר משהו למשיח באלגנטיות לפני שהשופט נכנס לחדרו. בלילה, אחרי המשחק, התראיין לוי לרשת ב' של קול ישראל: "אני חייב לומר שהרגשתי לא בנוח באצטדיון", סיפר. "זה אצטדיון יפה וחדש בפתח תקוה, אבל היתה ליד חדרי ההלבשה אווירה מאוד לא נעימה. אנשים שלא צריכים להיות שם ושאני בכלל לא מכיר, פנו לשופט ודיברו בצורה לא מכובדת. גם אני יודע להיות בוטה כשצריך וגם אני לא הכי עדין, אבל יש דרך ויש דרך". לוי דווקא היה במצב רוח טוב כשדיבר. אור ברוך הישווה בזמן פציעות וסידר נקודה יקרה למכבי נתניה. המאמן שהחליף את יוסי מזרחי נשאר המאמן היחיד כרגע בליגה שאין לו הפסדים.

    אגב, עינב, מנכ"ל הפועל פתח תקוה, ששמע את דבריו של לוי דווקא קיבל אותם באופן מפתיע. "כנראה שאין לנו את השקט והניסיון שלו בדברים האלה", אמר בלי ציניות.
     
  9. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,125
    Likes Received:
    6,566
    דווקא ראיתי את הפניה שלך אבל לאחר המשחק הבחור די נעלם. אני לא יודע אם מהבאסה של התיקו או כי הורחק בגלל הודעות כמו אתמול לאחר ההפסד של בית״ר:)
     
  10. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,125
    Likes Received:
    6,566
    רק לי ההתעסקות של התקשורת במשך שבוע שלם לפני כל משחק גדול של הפועל ת"א בהאם שער 8 יהיה של הפועל ת"א נראית מגוכחת?
     
  11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    7,097
    Likes Received:
    956
    Gender:
    Male
    האמת שלא ראיתי את זה , אם הוא אומר שהוא לא לחץ על שלח אז אני לא יודע איך ראית את זה ואם הוא כן שלח אז אני פשוט לא ראיתי וסביר להניח שגם עכשיו לא הייתי רואה אם הוא לא היה מתייג אותי בהודעה.
    כן הייתי מבואס אבל אין לזה קשר לשאלה שהוא שאל וההודעה אתמול הייתה בסדר זה פשוט פורום של אשכנזים יפי נפש
    לקרוא לסכנין ערבים זאת האמת אין פה שום גזענות או משהו לא בסדר ( או שלהגיד כוסאמא של בית"ר זאת הבעיה ? לא נראה לי )

    ולענייננו , בעונה שעברה תוך כדי הבלאגן הניהולי בקבוצה וכשהכל היה לא ברור ואבי ללוז נעלם הקבוצה הייתה ללא בנאדם אחראי וניסן יחזקאל שיכנע את אבי ללוז להביא את יורם עינב לעמדת המנכ"ל בטענה שהוא חבר טוב שלו ואדם שיעזור להחזיק את הקבוצה מבחינה ניהולית וכספית
    כשבא דורון דקון הוא קיבל את הקבוצה עם האנשים שנמצאים בה ובגלל מאבקי העלייה לא עשה שינויים ניהוליים
    בקיץ הוא החליט להמשיך לזעזע כמה שפחות והשאיר את כל האנשים בצד הניהולי של הקבוצה ( מנכ"ל , יו"ר וכו' ) ואיתם הוסיף אנשים בעמדות מפתח שיעזרו
    בגלל שדורון בן דקון מהיום הראשון בקבוצה לא היה בעלים סטנדרטי שמקדיש לקבוצה את כל היום ומזניח את העסקים שלו נוצר מצב שיורם עינב הוא הדמות החזקה בקבוצה שדרכו דברים עוברים ( גם שהיו פונים לבן דקון הוא היה שולח לעינב )
    בן דקון כבר בתחילת העונה התחיל לשדר לכולם שהוא לא ימשיך להחזיק את הקבוצה בעונה הבאה לא משנה איך תסתיים העונה ולמעשה השאיר אותה עם תקציב מנימום סגור כדי לגמור את העונה וכל שינוי מעבר ( חיזוק וכו' ) יצטרך לבוא מגורם חיצוני
    אותו גורם חיצוני הפך להיות מועדון זהב שמונה 60 אוהדים שקנו מנויים לתא כבוד באיצטדיון ובכך אספו בתחילת עונה 600 אלף שקל לתקציב הקבוצה מה שאיפשר לה לעבור בבקרה ובתמורה נבחרו 2 אוהדים שיישבו בדירקטוריון הקבוצה
    היחסים בין עינב לאותו מועדון אוהדים היו רעים מהיום הראשון והם כל הזמן טענו שעינב לא סופר אותם ושם להם מקלות בגלגלים
    שלירוי צעירי התחיל להתאמן בקבוצה יורם עינב ניסה למנוע בכל דרך החתמה שלו למרות שאת החוזה שלו לקח על עצמו גורם חיצוני שהסכים לממן את כל החוזה שלו ולאחר לחץ על בן דקון התקבל האישור והוא הוחתם
    בתקופה האחרונה הייתה אי שביעות רצון גדולה מעידן בר און שהפך עם הזמן לחבר טוב של יורם עינב ששמר עליו מכל משמר ומנע פיטורים שלו.
    בחלון העברות חודש שלם הוא ניסה לטרפד כל החתמה וטען שעודד גביש מספיק ובכך התקציב סגור ולא ייכנס לבעיות
    עד היום האחרון של חלון העברות הקבוצה החתימה רק את גביש ואז בלחץ מטורף על בן דקון ביום האחרון ודיון אלים שכמעט הגיע לעימות פיזי נאסף סכום של חצי מליון שקל בו הוחתמו עוד 6 שחקנים בתוך 3 שעות !!
    ואותו דבר עם עידן בראון רק לאחר דיון אלים ועצבני הוא התקפל והצליחו להביא להחלטה לפטר את בראון

    הקהל מודע לכל הדברים האלה , האש מופנת בכל הכוח ליורם עינב וימיו בקבוצה ספורים
    לאט לאט הקבוצה מתנקה מכל הזבל שנמצא בה , כיום היא קבוצת אוהדים לכל דבר ( בזמן שמדברים על הפועל ת"א שנמצאת בבעלות עמותת האוהדים לא שמים לב שהפועל פ"ת מנוהלת ומתוקצבת כבר חצי שנה ע"י אוהדים כשאפילו האוהד הכי פשוט ביציע תרם בשבת האחרונה סכום כדי לממן את החוזים של קורצקי ואורי אוזן כשהיו חסרים 200 אלף שקל )

    ביום שיורם עינב יילך יהיה אפשר להגיד שהפועל פ"ת הבריאה לחלוטין ויכולה לצאת לדרך חדשה עם עתיד ורוד.
     
  12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,928
    Likes Received:
    3,577
    ברור לך שאין באמת התעסקות אלא פשוט הנהלת הפועל מכינה את הקרקע לפתיחת שער 8 לאוהדי חיפה, כן?
     
  13. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,125
    Likes Received:
    6,566
    האמת שקיוויתי שרק התקשורת התת רמה מתעסקת בזה... הפועל ת"א במצב לא קל בטבלה וזה הדבר האחרון שצריך להתעסק בו. ועוד יום יום יום יום לפני כל משחק עם קבוצה אורחת שבאה עם קהל.
     
  14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,928
    Likes Received:
    3,577
    באמת לא צריכה להיות התעסקות, צריך להיות סטטוס קוו בו אף קבוצה אורחת לא מקבלת יותר משער אחד בלי קשר לקצב קניית הכרטיסים בקרב הקהל של הפועל.
     
  15. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,125
    Likes Received:
    6,566
    אני איתך גבר,
    אבל בקבוצות שצריכות כל שקל...
    וזה לצערי המצב גם אצלנו וגם אצלכם...
     
Thread Status:
Not open for further replies.