אינטר 2014/2015 :: קונדוגביה ומיראנדה (כנראה) מגיעים.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    אני חושב שהתכוונת להתאים את עצמו לקבוצה.

    פודולסקי בהחלט עדיף כחלוץ שני, ואני חושב שמנאצ׳יו בכל זאת צריך לזנוח את רעיון ה-4-3-3 גם אחרי הרכש האחרון. גם שאקירי וגם פודולסקי הם שחקנים הרבה יותר טובים כשהם במרכז ולא באגף, למרות ששאקירי גם מהאגף יכול לתרום הרבה. אני חושב ש4-4-2 או 4-3-1-2 עם שאקירי מאחורי פודולסקי ואיקארדי יהיו הרבה יותר מתאימים לנו.
     
  2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏26/11/11
    הודעות:
    14,234
    לייקים שהתקבלו:
    10,043
    מין:
    זכר
    אני יודע למה התכוונתי. הוא לא שחקן מספיק טוב בשביל שהקבוצה או המאמן יצטרכו לדעת איך להתאים את עצמם אליו, לפחות לא קבוצה שמתיימרת לזכות בתארים. אם אינטר תעשה מהלך שכזה בשביל למקסם את היכולות של פודולסקי זה בעיקר מראה על הבינוניות בה היא נמצאת. עם זאת, אם אינטר לטעמך צריכה לשחק עם שני חלוצים כי זה יהיה טוב עבור כל הקבוצה זה כבר סיפור אחר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/1/15
    uri אוהב/ת את זה.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    אבל פודולסקי מלכתחילה לא בא על תקן סטאר או שחקן מרכזי, אלא יותר שחקן משלים. אני אישית חושב שמעבר לשני חלוצים ימקסם את היכולות של כל שחקני הקישור ומעלה. קובא ירד יותר למטה ויוכל להצטרף להתקפה מהקו השני, שאקירי יהיה טרקוורטיסטה ובעמדה הזאת הוא יהיה במיטבו לדעתי, על פודולסקי דיברנו וליד איקארדי יהיה מישהו שיפעיל אותו.

    כרגע הסגל של אינטר עדיין לא מתאים לשחק עם קיצוניים.
     
  4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    דיווחים באיטליה מדברים על שני רכשים ״בהפתעה״ של אינטר:
    - הראשון הוא ג׳ייסון מוריילו, בלמה בן ה-22 של גראנדה ונבחרת קולומביה. הדיווחים אומרים שהסיכום בין הקבוצות קרוב וגראנדה יקבלו סך הכל 8 מיליון יורו.

    - השני הוא ברוזוביץ׳ של דינמו זאגרב ונבחרת קרואטיה, שצפוי לעלות 10 מיליון יורו. אינטר מוכנה להציע 8 פלוס בונוסים.
     
  5. Muurad Member

    הצטרף ב:
    ‏31/8/10
    הודעות:
    6,560
    לייקים שהתקבלו:
    58
    אני אופטימי לגבי סוסיץ' הצעיר שמדובר שיגיע מהיידוק ספליט. יצא לי לראות אותו מספר פעמים בנבחרת בוסניה ודיי התרשמתי. גבוה, טכני, יודע לשחק מהר, ומעל הכל עם בעיטה מצויינת. לא תורם יותר מידי בהגנה וצריך לתת יותר מאמץ כקשר אמצע, למרות שהיה נראה שהוא מרגיש הרבה יותר בנוח בצד ההתקפי ותמיד רוצה לשחק יותר קדימה.

    את ברוזוביץ' והבלם הקולימביאני לא יצא לי לראות או שכן אבל לא נתפסו לי בזיכרון, אבל אהבתי מאוד את המשחק של סוסיץ' בייחוד את ההתאמה שלו לכדורגל האיטלקי.

    לא כוכב או משהו, אבל אני בהחלט רואה אותו משתלב טוב בקבוצה, ולשחקן שמגיע בפחות מ-2 מיליון יורו כמדומני זה יופי של תמורה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/1/15
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    ממה שאני קורא בפורומים ובאתרים בחו״ל, יש קונצנזוס שהוא יותר איכותי מסוסיץ׳ וללא ספק אחד הקשרים הטובים במדינה. נכון שזה לא הרבה, אבל מדובר על שחקן שפותח בקביעות בנבחרת לצד ראקיטיץ׳ ומודריץ׳. ממה שאני קראתי מדובר על שחקן שנוטה בעיקר לעשות עבודה שחורה, עם המון קילומטרז׳ פר משחק, אך במקביל הוא גם יודע להשתתף במשחק ההתקפה ולהגיע מהקו השני כדי לשים את הכדור ברשת. ההערכות הן שאם הוא יחליף מישהו בהרכב, זה את גוארין. כל עוד הוא לא יבעט מ-40 מטר עשר פעמים במשחק ויאבד כל כדור שני שאצלו ברגל בגלל קבלת החלטות מטופשת, יותר טוב מגוארין הוא כבר יהיה.

    פרטי העסקאות:
    ברוזוביץ׳ יחתום באינטר מחר, ויעבור אלינו תמורת 8 מיליון יורו שישולמו רק בקיץ 2016, זאת לאור היחסים הנהדרים בין המועדונים.
    מוריילו צפוי להגיע ביולי, אחרי שאוסיליו ופוצו (הבעלים של גראנדה בין היתר) סיכמו על ההעברה.

    ינואר מצוין של אינטר עד כה.
     
    חייל שוקולד ו-Muurad אוהבים את זה.
  7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    בגזאטה קמו הבוקר במצב רוח פנטזיונרי למדי ופירטו על שלוש שחקנים שנמצאים על הכוונת של אינטר:
    - לאבצי: הקיצוני הארגנטינאי, שמאוד מוערך על ידי אנשי אינטר, רוצה לעזוב את פסז׳ ואינטר בתמורה מוכנה לתת את פרדי גוארין, כשכבר החלו שיחות עם פסז׳ על הטרייד. יותר סביר שטרייד כזה, אם יתקיים, יהיה ביוני אך יש גם אופציה שזה יקרה כבר בחלון ההעברות הנוכחי.

    - דארמיאן: גם פה מדברים על הקיץ. באינטר הולכים להיפרד בקיץ הקרוב מג׳ונתן וקאמפאניירו, כשגם נאגאטומו עשוי להיפרד מהקבוצה. מאנצ׳יו ישמח מאוד לראות את האיטלקי באגף ימין, וכבר החלו גישושים לגבי צירופו של האיטלקי. חשוב לציין שדיבורים דומים היו על ד׳אמברוסיו, ובסוף הוא סיים אצלנו כבר בינואר. נקווה לתסריט דומה.

    - ואחרון אחרון חביב, לא פחות מאשר יא יא טורה: בגזאטה טוענים שהנסיעות של אוסיליו ללונדון לא היו רק בשביל לוקאס לייבה, אלא גם בשביל הקשר האדיר של מנצ׳סטר סיטי. לפי הכתבה, טורה רוצה לעזוב את הסיטי בקיץ הקרוב ולשנות אווירה, כשהקבוצה תהיה מוכנה למכור אותו בכדי לחסוך את המשכורת הגבוהה שלו. טורה עצמו מוכן להוריד בשכר באופן משמעותי (שוב, לפי הדיווח) והיתרון של אינטר על שאר הקבוצות בקשר אליו הוא כמובן מאנצ׳יני, כשאם הקבוצה תגיע בסופו של דבר לליגת האלופות זה בכלל יחזק אותנ כאופציה אפשרית. נחכה ונראה.

    אפשר לפנטז קצת?:
    הנדנוביץ׳
    ד׳אמברוסיו, ראנוקיה, חואן, דרמיאן
    טורה, מדל, קובאצ׳יץ׳
    שאקירי, איקארדי, לאבצי

    זאת קבוצה שצריכה להתמודד לאליפות, ואם איכשהו מאנצ׳יו יקבל שכל לגבי ראנו אז בכלל יש לאן לשאוף. אבל הסיכוי שזה יקרה לא גבוה, למרות שאחרי הרכישות שעשינו עד כה יש בי קצת אופטימיות. נחכה ונראה.
     
  8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,927
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    קודם תצליחו לסיים את העונה הזאת בטופ 3, אחרי זה תוכלו לדבר על חצי מזה.
     
    Mamadu ו-SerieA אוהבים את זה.
  9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    מה הקשר? יובנטוס סיימה במקום השביעי עונה לפני שלקחה אליפות. אתם לפניי שנתיים סיימתם מקום אחד מעל. עם הרכב כזה, אין שום סיבה לא לשאוף גבוה.
     
  10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,927
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    מאיפה תשלמו ל ועל יאיא טורה, לאבצי ודרמיאן בלי כסף של הצ'מפיונס? גם ככה אתם קונים שחקנים עם השאלות וחובת רכישה מרוב שאתם גבוליים עם הFFP. ואני מניח שלאבצי וטורה גם לא ירוצו אליכם בלי צ'מפיונס.
     
  11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    טריידים ופיצול תשלומים, בדיוק כמו שעשינו בעסקאות האחרונות.

    אינטר כרגע מחוייבת לשלם בסביבות ה-20 מיליון יורו בקיץ, על שאקירי ועל מדל. מנגד אם סנדרלנד תישאר בליגה היא מחוייבת לקנות את ריקי אלבארז ב-11 מיליון, כשגם בולוניה ככל הנראה תקנה את אמבייה ב-5 מיליון, וזה בלי מכירות אפשריות וחיסכון משכורות של שחקנים אחרים.

    אם לאבצי מגיע בטרייד עם גוארין, כמו שכתוב בגזאטה, אז לא הפסדת כלום. הם ירוויחו בערך את אותה המשכורת. טורה זה פנטזיה, אבל בהתחשב בפייר פליי ובמשכורת הגדולה שלו, היא יכולה להתגשם בתנאים מסויימים.
     
  12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏31/7/07
    הודעות:
    11,927
    לייקים שהתקבלו:
    3,577
    נו, אז אתם כרגע גבוליים עם הFFP, ובקיץ תהיו לא פחות גבוליים(בסה"כ הצגת כאן איך אתם לא מגדילים את ההפסדים שלכם בקיץ). אלא אם כן תגיעו לצ'מפיונס/תמכרו את איקארדי או קובאצ'יץ' לא יהיה לכם כסף לשלושת ההעברות האלה.

    גם לא מבחינה פיננסית, קודם תראו שהסגל הנוכחי אחרי הרכישות האחרונות מביא תוצאות לפני שאתם חושבים על רכישות בומבסטיות כאלה בשנה הבאה. אתם כרגע עדיין במקום התשיעי ועוד לא מציגים יציבות. אני מאמין שכן תתמודדו על המקום השלישי עד המחזורים האחרונים, אבל בכל זאת אי אפשר לדעת מה יהיה.
     
  13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    לפי סקיי, לבאצי הוצע לנו וכצפוי התגובה של סבאטיני הייתה - "לא תודה". סביר להניח שפסג' מציעה אותו גם לאינטר ומועדונים אחרים. לדעתי זה יגמר בהשאלה או סתם העברה לא יקרה. גם על דרמיאן אין קופצים כפי שטורינו ציפתה ואם אינטר התחילה לדבר איתו מעכשיו, הגיוני שלא יעלה יותר מ7-8 מיליון בקיץ.

    אם שמים את הבדיחה על טורה בצד, אינטר בהחלט יכולה להתחזק עם שני השחקנים.
     
  14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏6/7/06
    הודעות:
    9,523
    לייקים שהתקבלו:
    1,876
    נראצורים יקרים, רק לי מפריע שכל הדיווחים האחרונים על הרכישות הפוטנציאליות של אינטר מראים שמאנצ'יני לא בונה על הרנאנס כשחקן הרכב?

    אני מודה שהרנאנס לא השפיע על צורת המשחק של אינטר כפי שחלקנו ציפה עם הצטרפותו, אבל אני לא רואה שיש לנו קשר (חוץ מקובאצ'יץ' בעתיד) ברמה של הברזילאי. אולי אין להרנאנס מקום בשיטה החדשה של מאנצ'יני, אבל למה לא מנסים להשתמש בו בעמדה אחרת מזו שהוא רגיל לשחק בה?
     
  15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    נראה לי שכן, רק לך. הבן אדם נפצע כל יומיים, ועל המגרש מביא כלום תועלת. לא בישולים, לא מסירות עומק חכמות, לא כלום. אכזבה עצומה.

    שחם, אתה כאילו סוטה בכוונה מהנושא. מה הקשר בין מה שכתבתי מלכתחילה, לבין הפיירפליי? בליגה הזאת זה לא קשה להיות מועמדת לאליפות, וכן כל השחקנים הצגתי הם שחקנים איכותיים. רשמתי גם כמה מילים לפניי שזו פנטזיה ופנטזיה משמע הסיכוי שזה יתגשם אפסי. חוץ מזה, הצגתי לך איך אנחנו מגיעים למצב שמצמצמים הפסדים ומגיעים למצב שהכנסות צפויות במהלך העונה יכולות לכסות אותן. בקיצור, כמו שכתבו לך - את דרמיאן ולאבצי אינטר יכולה להביא. בדיוק כמו שהיא הביאה את שאקירי ועכשיו את בורוזוביץ׳ שארסנל ומילאן (לפי התקשורת) רצו.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.