גביע המדינה 14/15 : מכבי ת"א זוכה בגביע לאחר 2-6 אדיר על ב"ש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏30/11/14.

  1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    לא מסכים לגבי קליימן וממן, שחקנים מעולים. קליימן תפס יום שחור באשדוד, סה"כ הוא לא הבעיה של בית"ר אני דווקא חושב שהוא כמה רמות מעל הרוש בהליכה. לגבי קרייאף ולידור כהן מסכים שכגודל הציפיות כך האכזבות. בדיוק כמו שקוראץ' היה פלופ בבית"ר ואיציק כהן על המגרש נראה כל כך הרבה יותר טוב ממנו וחייב להיות החלוץ הפותח של בית"ר עד סוף העונה.
    דני פרדה זה באמת פח כבר שנים מזל שג'ורדי לא נפל בפח
     
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    אגב מילה טובה לקהל של שתי הקבוצות שלמרות הגשם, הגיעו 6,500 צופים בגשם (כמה מכרו כרטיס מישהו יודע?) למגרש העלוב באשקלון. כן מגרש עלוב, יחסית למה שבונים, ועם השטח העצום שיש בו, במיוחד עם הבריכה/אגם למאמנים, זה אחד המגרשים שבקלות אפשר להרוס ולבנות עליו איצטדיון נפלא לאשקלון אה-לה וסרמיל 2.0 כזה, ולתת עוד מגרש ראוי.
     
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,110
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    אגב אשקלון היא בהחלט לא סינדרלה ללא קהל. הם בהחלט מסוגלים להביא לחצי ולגמר 7-12 אלף
     
  4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏10/4/10
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    7,357
    כל מה שרשמת לא נכון. מה זה באר שבע וקריית שמונה תפסו מקום? אין הקצאה לקבוצות מועמדות לאליפות. הסיבה בכלל שבאר שבע עם כדורגל כזה חלש מועמדת בכירה לאליפות היא בגלל שבאמת יש חוסר באלטרנטיבות ראויות.
    בחיפה המצב לא יכל להיות טוב יותר? באיזה עולם?!?!? הניהול שם פשוט מחפיר וזה רק נהיה גרוע מעונה לעונה.
    ולא, לבית״ר לא היה בעלים גרוע כמו טביב. גם גד זאבי וגאידמק שהביאו את הקבוצה למצב על סף פירוק יותר טובים, כי הם לפחות השקיעו והעמידו פה קבוצות טובות, מי יותר ומי פחות.

    אבל כמו שאמרתי, אייגיבוריטיס.
     
  5. יוגב אסולין מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    177
    לייקים שהתקבלו:
    21
    כרטיס מכרו ב50-30 ש"ח. כמעט כל הכרטיסים נגמרו כמה ימים לפני המשחק. אבל ברגע שהתחזית של מזג האוויר היתה בעייתית המכירה המוקדמת כמעט ונעצרה לגמרי. אגב זה המקום גם לציין את ההנהלה החדשה (העירייה) שעושה הכל כדי לקרב בין האוהדים לבין הקבוצה ועכשיו הוציאו רק לאוהדי הפועל אשקלון שובר 30 ש"ח מתנה בנסיעה במונית דרך גט-טקסי (כנראה סוג של שיתוף פעולה) מגיע מחמאות רק על החשיבה היצירתית.

    באשר למגרש עצמו, המגרש ביחס למגרשים מסוגו בטח ביחס למגרש לקבוצה בליגה א' או לאומית הוא ברמה טובה מאוד לטעמי. מה גם היציעים מאוד נוחים ומאוד קרובים לדשא ולאוהדים. כמובן שתמיד יש מה לשפר והמון אבל זה לא יקרה על המגרש הקיים יש תוכנית למגרש חדש בעוד כמה שנים באיזור אחר.
     
  6. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,505
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
    אתה קצת מגזים. כהן ואצילי עדיין בוסר, ממן מהבולטים אצלכם וקליימן אחרי סיבוב ראשון טוב מאוד נכנס לתקופה רעה.
    היחידי אני מסכים לגביו הוא קריאף, רק רעש וצלצולים אבל לא שווה אפילו את חולצת המועדון.
     
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,322
    לייקים שהתקבלו:
    10,485
    אצילי בוסר אבל רואים ממנו ניצנים של שחקן כדורגל, לידור כהן סתם בלון מנופח.
    וחנן ממן אפס מאופס, בדיוק כמו קליימן שחקן של פוזה. ממן מתחילת העונה השחקן הכי חלש של בית"ר ביחס לדקות ולציפיות ורק אנשים שלא רואים משחקים מלאים של בית"ר חושבים שהוא טוב כי פה ושם הוא מבקיע ומבשל.
     
  8. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,633
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    לא חושב שמישהו מאוכזב מאופיר קריאף, הוא לא שיחק הרבה זמן וכמה אוהדי בית"ר אמרו פה שהוא 'ילד לה-פמיליה' ומה שמחזיק אותו בבית"ר כשחקן משמעותי וכקפטן אפילו זה הקשר החם שלו והתמיכה מהקהל.
    לגבי קליימן, צריך לזכור ששוב - זו עונה ראשונה שלו כשוער בכיר בקבוצה בליגת העל, ולא כולם מצליחים לתת את הטוב ביותר שלהם בקבוצה כמו בית"ר מההתחלה. הוא גם רחוק להיות משוער מושלם, יש לו את הפוזות שלו. בית"ר כן תוכל להחליף אותו בסיום העונה למשל אם תראה שזה לא זה.
    את התלונות לחנן ממן אני לא מבין. המספרים שלו בסדר גמור והוא מנהל את המשחק של בית"ר יופי. גם צריך לזכור שהוא אף-פעם לא היה איזה כוכב גדול, אני להיפך - חושב שהוא מפתיע לטובה. מה ציפיתם, לאינייסטה? מישהו בבית"ר יכול לתת תפוקה יותר טובה ממנו? לא ולא. בהפועל חיפה הוא קצת בלט מעל כמה בינוניים ובהפועל התחיל מעולה אבל נחלש בהמשך. הוא לא יודע לעשות הגנה אגב והוא צריך לשחק קרוב לשער של היריבה. עם עוד 2-3 חנן ממן - בית"ר הייתה במצב יותר טוב.

    ולדיון השני שצמח כאן - הפועל מאז ההסתדרות לא הייתה במצב גרוע יותר, ואת הימים האפלים ההם אני בקושי זוכר. בית"ר הייתה בבלאגן מתמשך. ברור שהניהול בקבוצות הצמרת שווה לריצפה. הסכומים הם 'ממש לא אותם סכומים'. השחקנים היום פחות טובים ועולים הרבה כסף. בלם ליגה טוב אבל לא עילוי כמו יא-יא פטי - אשדוד רצתה פעם מליון דולר עליו ולכן מכבי נרתעה. קבוצות הביניים עושות שרירים ולא משחררות את השחקנים שלהן בקלות.
     
  9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    הנושאים אוחדו.

    כעת ניתן להתמקד בהגרלת שמינית הגמר שתיערך ביום ראשון ב10:30(!!) במשרדי ההתאחדות.

    הקבוצות שיוגרלו:

    ליגת העל:
    הפועל תל אביב
    הפועל באר שבע
    מכבי חיפה
    הפועל רעננה
    מכבי תל אביב
    הפועל פתח תקווה
    מכבי פתח תקווה
    מ.ס אשדוד
    עירוני קריית שמונה

    ליגה לאומית:
    הפועל כפר סבא
    מכבי יבנה
    אחי נצרת
    הפועל עפולה

    ליגה א':
    מ.ס שיכון המזרח
    הפועל אשקלון
    סקציה מעלות תרשיחא
     
  10. השולס עולה Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    366
    לייקים שהתקבלו:
    28
    מין:
    זכר
    איך אישרו יציע מדשא באשקלון אמש?לא האמנתי שהיצחע הזה בכלל שמיש וכשיר...
     
  11. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,406
    לייקים שהתקבלו:
    1,353
    לעניין חנן ממן, הבן אדם מקבל בכל משחק 30 כדורים לפחות מתוכם אולי 5 הולכים לשחקן של בית"ר וכל השאר לשחקן של היריב, שחקן מיותר שרק בקבוצה שאלי טביב בונה הוא יכול לנגן ככינור ראשון.
    מכדרר הרבה יותר מדי, לא משחרר כדור בזמן, לא מסוגל לעשות מהלך מהיר, מדי פעם הוא מבריק עם איזה כדור חכם אבל זה לא זה, ממש לא.
     
    Nigel de Jong אוהב/ת את זה.
  12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏2/8/09
    הודעות:
    11,089
    לייקים שהתקבלו:
    1,838
    אין לי זמן להרחיב אבל הגרלה מאוד מוזרה. 3 משחקי ליגת העל ומנגד יבנה-שיכון המזרח ועפולה-תרשיחא.

    תרשיחא לרבע גמר שני ברציפות?
     
  13. השולס עולה Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    366
    לייקים שהתקבלו:
    28
    מין:
    זכר
    עפולה גדולה עליה בכמה רמות, בטח בבית שלה, חלום שעפולה תניף את הגביע!
     
  14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,322
    לייקים שהתקבלו:
    10,485
    הדרך של מכבי לטרבל סלולה.
     
    השולס עולה אוהב/ת את זה.
  15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    ההגרלה המלאה:
    מכבי יבנה - מ.ס שיכון המזרח
    הפועל עפולה - מעלות תרשיחא
    הפועל ת"א - הפועל כפ"ס
    מכבי פ"ת - הפועל פ"ת
    אחי נצרת - מ.ס אשדוד
    הפועל רעננה - הפועל ב"ש
    מכבי ת"א - הפועל אשקלון
    מכבי חיפה - עירוני קרית שמונה