מחזור 12 בליגת העל: ק"ש מביסה את חיפה, מכבי ובית"ר מסיימות בתיקו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Dec 5, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,575
    Likes Received:
    26,847
    Gender:
    Male
    יכול להיות, אני לא יודע. יכול להיות שסתם סוכן הביא 2 שמות ובחרו אחד מהם.
    דווקא סאלה עזב את פרטיזן בגלל חילוקי דעות עם ההנהלה שם והופתעתי מאוד כשראיתי איך הוא מתכופף ומתפשר בנושאי סגל.
     
  2. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,837
    Likes Received:
    20,933
    קטן עשה בקיץ ניתוחים פלסטיים? כי הוא הפך לבחור צנום, בהיר יותר ובעל שיער ארוך...
    וברצינות, בניון נראה בדיוק כמו שציפיתי שייראה. "המנהיגות" שלו לא שווה הרבה מול קבוצה לא חובבנית כי מה לעשות, צריך גם לרוץ פה ושם.

    אין למה לצפות מהקבוצה הזאת באופן כללי, דגני הוא בלם עלוב. הוא מהיר וחזק, יש לו טכניקה טובה. אבל 0 אחד גדול בראיית משחק וקבלת החלטות. סגירה לא טובה בגול הראשון, בגול השני בכלל לא ראה את מזרחי נכנס מאחוריו ואת הגול השלישי כבר בישל בעצמו.
    והוא עוד פחות גרוע מצ'וצ'אליץ'.
    בכלל, עושה רושם שהשחקן הכי טוב אצלנו בלהרוס התקפות זה אבוחצירא.

    שוב עולים ב4-4-2 המסריח הזה למרות שאין לנו לא את הקישור ולא את החלוצים בשביל זה. כשיש כאלה חלוצים עלובים צריך לשחק עם כמה שפחות מהם. עמאשה כרגיל לא מסוגל לתרגם מצבים מצוינים לשערים (אבל הסקורר הבקיע שלושער נגד נתניה?!?) ואבוחצירא נראה כשיר לכדורגל בערך כמו קטן. איזה עלוב הוא יא אללה.
    איך כל האוהדים (כמעט) רואים את הדברים האלה כבר שנים אבל במועדון שלנו מתעקשים לא להבין?
    תזרקו כבר את ה"חלוצים" האלה קיבינימאט, תזרקו את הבלמים האלה. גם אם לא יבוא אף אחד במקומם, זה לא יגרע מהתוצאות.
    מתי כבר מישהו אחד מכל הטיפשים האלה שמסקרים ומפרשנים את הכדורגל בארץ יגיד שלחיפה אין חלוצים??

    אז בסדר, היתה מחצית שניה טובה ולדעתי הגיע לנו גם תיקו, אבל מה זה היה משנה כבר כשלא לומדים כלום במועדון הזה?

    גם היום, אגב, היתה תצוגת שיפוט עלובה. לא שהפסדנו בגללו, פשוט היה עלוב (עבור 2 הקבוצות).
     
    Civil and alexshw like this.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    זה היה צפוי, לא סתם שמתי פלוס אחד על קריית שמונה בווינר.

    התוצאות האחרונות של חיפה יכולות להרוס לה את העונה לגמרי. למה? כי מצד אחד היא נתנה בראש להפועל ונתניה ומנגד הפסידה לקבוצה הכי טובה בליגה, אז זה דבר שמתקבל בהבנה. אבל כל מי שמבין טיפה כדורגל יכל לראות שלא הייתה טיפה דרך בניצחונות של חיפה, ושהיום קריית שמונה שיחקה בהילוך ראשון וסגרה את המשחק בקלות עוד במחצית הראשונה. הייתה אולי אשליה שחיםה שלטה במחצית השנייה, אבל זו בעצם קריית שמונה שנתנה לה לשלוט ושיחקה רגוע ובלי לחץ. עובדה שאחרי השער של חיפה המשחק התאזן לגמרי וקריית שמונה, עם הרכב די הגנתי בשלב האחרון של המשחק, השיגה את הגול ולא חיפה.

    חיפה קבוצה ממש לא מאומנת, היציאה להתקפות איטית וצפויה, ההגנה עומדת רע מאוד ובכלל, אין שום דבר חיובי שאני יכול למצוא שם חוץ מעידן ורד והקהל. אם אני מעריך נכון את המצב, סטויינוביץ׳ מקבל גב מלא משחר וזה רע מאוד למכבי חיפה. לא כל יום פוגשים את ההגנה הכי חלשה בליגה (נתניה) והתקפה של שחקן אחד (הפועל). במחזור הבא הם נגד הפועל חיפה ואני מניח שגם אותם הם ינצחו, בגלל שהפועל חיפה היא באמת הקבוצה החלשה בליגה, אבל מול רוב הקבוצות בליגה אני רואה את חיפה מאבדת נקודות.
     
    alexshw likes this.
  4. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,575
    Likes Received:
    26,847
    Gender:
    Male
    תחשבו גם סיבוב הבא משחקי בית קשים על ההתחלה, משהו בסגנון המשחק היום ולעומת זאת בחוץ המאזן של מכבי חיפה מבזה במיוחד.
    אם רוצים להציל עונה זה צריך להתחיל מחר מפיטורי סאלה בודאות.

    הדרדרות מוחלטת בסטנדרטים במכבי חיפה. בלתי נתפס שמאמן עם 7 הפסדים ב - 12 מחזורים עדיין איתנו.
     
  5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    אתה צודק, מקומו לא בלאומית. מקומו בליגה ב'.
    הוא שמן. אין לו גוף של כדורגלן, אין לו התנהלות של כדורגלן, אפילו לא מינימלי. הוא לא כדורגלן, גם אם משחק כדורגל.
    ואקדים תרופה למכה - אז נכון שלהמון שחקני כדורגל בישראל אין התנהלות של כדורגלן, אבל הם לפחות נראים ככה. ערן לוי הוא ביזיון.
    אחלה של שחקן לליגות חובבניות, אפילו מדהים - אגדה. יש לו טאץ' נהדר ברגל, אבל לעזאזל, שוב - הוא שמן.
     
  6. oFiRzZz Member

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Messages:
    4,760
    Likes Received:
    1,859
    בהרבה מקרים ליגת העל מתנהלת כמו ליגה חובבנית לכל דבר, גם ברמה המקצועית .
    יש לי המון טענות לערן לוי . ים . אבל להגיד שאין לו מקום בליגת העל זה בורות . כנראה לא ראית אותו מספיק .
    מחזיק את נתניה לבד , וזה אחרי שהעלה אותנו ליגה בשנה שעכברה .
     
  7. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,107
    Likes Received:
    6,560
    שמח מאוד שאריאל הרוש הביא לנו את הניצחון היום. יוסיף לביטחון שלו. אריאל הרוש טוב = מכבי נתניה במרכז הטבלה.
    חשוב שבהנהלה יבינו את החשיבות של שוער וישאירו את הרוש בשיניים. הרוש עד כה בינוני מאוד, אבל בהנהלה חייבים לזכור ששניר דורי לא היה מספיק טוב בשביל שהפועל פ"ת תוכל לעלות איתו ליגה. הוא בטח לא מספיק טוב כדי להביא את נתניה לחוף מבטחים. וכמובן שהתיק הזה גדול על שוער הנבחרת הצעירה דין גל, מוכשר ככל שיהיה, שגם עדיין פצוע ונעדר תקופה ארוכה מקבוצת הנוער.
     
  8. עידן444 Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    18,107
    Likes Received:
    6,560
    פעם ראית את ערן לוי במציאות? כשתראה תדבר אחרת. הוא לא רזה, אבל הוא בטח לא שמן. הוא רחב במושגים של כדורגלן, ויש לו מסה שכמו שמישהו כאן הזכיר גם נותנת לו יתרון במשחק עם הגב. גם מראדונה לא היה כזה רזה, וגם לפול גאסקוין היה מבנה גוף דומה.
    עם כל הכישרון שלו, ולערן לוי יש באמת איכויות יוצאות דופן, הוא לא שחקן שיכול לצאת לחו"ל. אצלנו בארץ הוא בהחלט יכול להשתלב בליגת העל ואף לבלוט בה, וזו עובדה! עונה שעברה בלאומית לא היו לו מספרים טובים יותר. הוא לאורך כל הקריירה שלו לא היה מספיק מקצוען. אם היה, הוא היה מככב במקומות אחרים לגמרי...
     
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    הובאן שחקן ענק, האחריות שלו בהגנה היא גדולה וההצטרפות הכל כך אלגנטית שלו להתקפה היא בונוס עצום, פשוט שחקן ענק, לא מבין איך הגיע לפה. אוגו יום עסל יום בסל, השבוע הוא סיים שבוע בהחלט מוצלח, שימשיך ככה.
    גורדנה.. אין לי מילים.. שוב אחזור ואודה על טעותי הגדולה שהגיע.. לא ידעתי ולא הערכתי עד כמה חכם הוא, יודע איפה להיות, יודע לאיפה לשלוח את הכדור, מבחינתי היום היה ההרכב הכי חזק שלנו, הוא פשוט חייב להיות על המגרש. לא אכפת לי אם על חשבון ברדה, מליקסון או אוגו.

    וניגע בנקודה שלילית קטנה, מליקסון. זה פשוט לא זה. חייב חייב להתאפס על עצמו, אנחנו חייבים אותו כדי לעשות את הקפיצה הקטנה קדימה, אבל הוא לא פה, נראה לא מחובר, לא מעורב מספיק, פשוט כלום ושום דבר.
     
    Love Is Red likes this.
  10. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,402
    Likes Received:
    1,351
    ערן לוי שחקן טוב מאוד לקבוצות ששואפות להישאר בליגה, לא מעבר לכך.
     
    oranfu and alexshw like this.
  11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    תגיד לי אתה עושה צחוק? יש לו יותר סנטרים מקילומטרים למשחק בממוצע. הוא שמן.
     
  12. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,575
    Likes Received:
    26,847
    Gender:
    Male
    הובן בן 35 וברומניה אין כל כך יציבות ניהולית במועדונים. הנשיא של המועדון שלו עכשיו נכנס לכלא.
    אז ככה הוא הגיע לארץ
     
  13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,838
    איזה משחק כיפי סוף סוף הקבוצה הורגת משחקים על ההתחלה לא מסתבכת מבקיעה בצרורות איזה כיף!
     
  14. EuropeGuy Member

    Joined:
    Oct 25, 2012
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    981
    הובאן בן 31.

    ואם הוא שמן שמבקיע שערים, מבשל ובערך כל מהלך חיובי בהתקפה עובר דרכו, זה עדיין כל כך משנה?
     
    oFiRzZz likes this.
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Messages:
    39,107
    Likes Received:
    8,467
    הוא לא בן 35. הוא 31-32 לדעתי.
    הסיבות לא משנות. . יש פה שחקן שגדול על הליגה. שישאר עד גיל 36 ורק נרוויח.
     
    yakar and rivaldo like this.
Thread Status:
Not open for further replies.