נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,322
    לייקים שהתקבלו:
    10,485
    אבי ריקן קשר נטו, בואו לפחות באייסוקר לא נהיה כמו התקשורת החובבנית שעדיין חושבת שהוא מגן.
    בנבחרת הוא נופל על העמדות של זהבי(בעיקר), נאתכו וגילי ורמוט שהם גם שלושה שחקנים של גוטמן ככה שאני לא רואה אותו משתלב בהרכב. אבל בסגל הוא חייב להיות(נכון לעכשיו הוא פצוע) כי בדומה לזהבי הוא קשר שמשחק לעומק עם המון תעוזה ויכולת בעיטה מצוינת, פה ושם הוא יוכל להוסיף מהספסל. אבל כמגן אין לו מה לחפש כי פשוט מאוד זה לא התפקיד שלו וסתם במשך 3 עונות כמה מאמנים אנסו אותו שם.
     
  2. EuropeGuy Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/12
    הודעות:
    2,607
    לייקים שהתקבלו:
    981
    כשאנחנו משחקים בקישור האחורי עם ייני ולא עם אלברמן יש לנו לדעתי שני יתרונות, 1. הרמטיות. ייני לדעתי שחקן עם נוכחות יותר הרמטית בהגנה מאשר אלברמן, שהתיזמון שלו בסגירת שחקן מעט פחות טובה והוא גם כמעט חסר יכולת יציאה מהמקום (מאוד איטי). אפשר לקרוא לייני- הבלם של הקישור האחורי. החיסרון של ייני זה שהוא משתלב הרבה פחות טוב בהתקפה, אבל כל עוד ביברס נמצא מלפניו- הקשר של הקישור האחורי- זה פחות קריטי. 2. יכולת לשחרר את נאתכו ממשימות הגנה ולאפשר לו לתת לידי ביטוי את היכולות ההתקפיות שלו, שהם ערך מוסף אדיר לנבחרת.

    השם של אלברמן עולה כאן לא מעט, אבל במשחקים מול נבחרות טובות מאיתנו אני חושב שייני עדיף עליו.
     
  3. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,505
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
    חן עזרא זו סוגיה בפני עצמה, והוא יכול להסתכל על טב"ח כמודל לעתיד הלא רחוק. מתחילת הקמפיין אנחנו עדים ליכולת הפנטסטית שלו על האגף, וכמה המימד הזה מוסיף לנו התקפית והגנתית גם יחד. אם היה לנו שחקן נוסף באגף המקביל שיודע להטיס את הנבחרת קדימה ולתת גיבוי לנקודת התורפה שלנו - המגנים, אין ספק שמשחק הנבחרת היה משתדרג בכמה רמות.
     
  4. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,004
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    בוזגלו?
     
  5. עידן444 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/5/12
    הודעות:
    18,109
    לייקים שהתקבלו:
    6,560
    רואה חדשות הספורט וכמובן שמה שחששתי ממנו לפני המשחק קורה- כולם כבר בטוחים שעלינו, ואין לי ספק שאם היינו מפסידים אתמול כולם היו מדברים על זה שהקמפיין נגמר...
    כנראה שהתקשורת שלנו אף פעם לא תתבגר... לדעתי גם יש יותר מידי תוכניות ספורט, וכל פרשן מקבל אינסוף זמן שידור לבלבל את המוח!
     
    oFiRzZz, kufsa ו-Nigel de Jong אוהבים את זה.
  6. סמואל אטו Member

    הצטרף ב:
    ‏27/9/04
    הודעות:
    15,004
    לייקים שהתקבלו:
    4,649
    הספורט הלאומי של ישראל.
     
    Igi אוהב/ת את זה.
  7. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,505
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
    אני לא אומר שצריך לפתוח עכשיו שמפניות, אבל לנוכח כמות הכישלונות והאכזבות שהנבחרת הזו האכילה את כל חובבי הכדורגל במדינה לאורך העשורים האחרונים אפשר להבין את ההתלהבות מצד התקשורת כי באמת הייתה כאן אולי התעלות חד פעמית. ובאותה נשימה אם לא היינו מנצחים בוודאי היו חותכים את גוטמן והשחקנים מכל הכיוונים, בעיקר לנוכח החיסורים אצל הבוסנים והקרנבל שהקהל הרים.
    יש לך דוגמא גם חיה מהצד המפסיד, פחות מ24 שעות אחרי המשחק - סאפט סושיץ' מאמן נבחרת בוסניה קם והתפטר.
     
  8. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    לדעתי ה5-0 על אוסטריה היה גדול יותר אבל אסור אסור לשכוח שאוסטריה באה לפה מפורקת יותר מבוסניה אפילו.
    הם באו לפה אחרי שקיבלו 9-0 בספרד.

    אם היום נקבל בית עם ספרד,קפריסין, סן מרינו ואוסטריה ההיא נסיים מקום שני.

    ה5-0 לוקח בעיני משום ש5-0 זה לא 3-0 והמשחק ההוא היה בעיני הטוב ביותר שראיתי אי פעם מנבחרת ישראל.
    גם ה2-1 על בולגריה (שבאה לפה שנתיים אחרי שהגיעה לחצי גמר מונדיאל) גדול מהמשחק של אתמול.

    אבל אין שום ספק שהמשחק אתמול הוא הגדול ביותר של הנבחרת מאז ה6.6.99, ו15 וחצי שנה זה המון.

    מאז ה5-0 שיחקנו 33 משחקים מול 17 נבחרות שמדורגות מעלינו:
    ספרד, ספרד, אוסטריה, צרפת, סלובניה, צרפת, אירלנד, שוויץ, רוסיה, אנגליה, קרואטיה, יוון, שוויץ, יוון, קרואטיה, רוסיה, פורטוגל.

    ב33 המשחקים האלה (מול נבחרות שהיו מדורגות מעלינו) המאזן שלנו היה:
    1 נצחונות (רוסיה ב2007, חסר משמעות עבורינו)
    16 תיקו
    16 הפסדים

    16-16-1

    מתוך 33 המשחקים האלה בערך ב28-29 היה לנו עניין (ו0 נצחונות).

    זה נתון מביש ואפילו נבחרות כמו אסטוניה, לטביה או אזרבייג'אן השיגו הרבה יותר מזה (לפחות בשורת הנצחונות).
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/11/14
    Landon Donovan ו-Love Is Red אוהבים את זה.
  9. Love Is Red Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    5,822
    לייקים שהתקבלו:
    721
    בנוסף מתוך 16 תוצאות התיקו 6 היו בקמפיין שנכון לעכשיו הוא לדעתי הכי מוצלח של הנבחרת מאז שהתחלנו לשחק באירופה ואני מדבר על הקמפיין של גרנט ב2006 שהיה הכי קרוב לעלייה למונדיאל בפעם השנייה, אם צרפת לא הייתה מנצחת באירלנד והמשחק היה מסתיים בתיקו היינו עולים למונדיאל ישירות מהמקום הראשון! עד היום אני זוכר את הקמפיין הזה לטובה ולו משום שלא נפלנו מאף נבחרת וחוץ מבניון (בכושר שיא) ונמני שהיה יותר קרוב לפרישה כל השחקנים אס היו דיי נגרים או בכיוון של נגרים, לא שאני מזלזל בשחקנים ששיחקו אבל מבחינה התקפית חוץ מבניון ונמני לא היו שחקנים כאלו טובים, ובהגנה היה את אבי יחיאח בשיא לפניי הפציעה שלו, נבחרת ללא אגו חוץ מדוידוביץ שהייתה קרובה יותר מהנבחרת של שרף, ואגב אותה צרפת שלא ניצחה אותנו הגיעה עד לגמר מונדיאל, איפה זה ואיפה הקמפיין של שרף שהם סיימו עם המפח נפש הכי גדול בהיסטוריה של הנבחרת 5-0 מול דנמרק ו3-0 במשחק השני...
     
    השולס עולה אוהב/ת את זה.
  10. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    גם לדעתי הקמפיין הכי מוצלח עד היום הוא מוק' מונדיאל 2006.
    עם כל הכבוד להעפלה לפליאוף מהמקום השני ע"ח אוסטריה המפורקת (וגם אז לא היינו תלויים בעצמינו במחזור האחרון כי הצלחנו להפסיד לקפריסין בנוהל), לא להפסיד שישה משחקים מול שוויץ, אירלנד וצרפת כשעולים אצלך בהרכב פיני בלילי ואבי יחיאל, זו סנסציה בעיני.
     
    Hapoel_Tel_Aviv ו-Love Is Red אוהבים את זה.
  11. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,892
    לייקים שהתקבלו:
    20,967
    מצד שני גם לא ניצחנו. 0 כדורגל וטונות של מזל וגם זה לא הביא לנו כלום.
     
  12. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,292
    לייקים שהתקבלו:
    7,216
    רק עכשיו אני שם לב עד כמה המצב של ישראל מעולה בבית הזה. הנה הניתוח שלי:
    בואו נניח שההופעה בסמי עופר הייתה מקרית וישראל תחזור לעשות את מה שהיא יודעת הכי טוב: לנצח את החלשות, להפסיד לחזקות. לצורך העניין ווילס תהיה נבחרת ביניים - כזו שישראל תנצח בסמי עופר ותפסיד לה במשחק החוץ. כלומר לישראל במצב כזה בסוף הבית יהיו 18 נקודות (9 כבר יש ועוד 9 ממשחקי הבית מול ווילס, קפריסין ואנדורה). עכשיו לבוסניה נותרו עוד 18 נקודות בקופה וכרגע יש לה רק 2. אם היא תמעד אפילו במשחק אחד, כלומר תצבור 16 נקודות מתוך ה-18, סביר להניח שזה לא יספיק לה לסיים מעל ישראל בגלל ה3:0. ויש לה עוד משחק חוץ בבלגיה. כלומר, ניצחון של ישראל בסמי עופר ב28 במארס מעלה את הסיכויים שלה לסיים בין 3 הראשונות לאזור ה99%. ועכשיו לחלק הטוב. בוסניה לא תוכל לסיים מעל ישראל אבל זה לא אומר שהסיכויים שלה אפסו. היא עוד תארח את ווילס עם כל התותחים שיחזרו עד אז, ויכולה למצוא את עצמה במצב של "נבחרת קש" של ישראל - כלומר לגזול נקודות מוויילס שהיא היריבה העיקרית של ישראל על המקום השני. במצב כזה יש סיכוי מאוד הגיוני ש9 נקודות ה"חובה" של ישראל יספיקו לה כדי לסיים במקום השני, וזה עוד לפני שהעלנו את האפשרות שמתוך ארבעה משחקי "רשות" ישראל תצליח לחלץ איזה נקודה או 3. הייתי מאוד פסימי אם מצב העניינים היה תלוי באיזה ניצחון הירואי על בלגיה אבל במצב העניינים הנוכחי ישראל לא צריכה לעשות שום דבר חוץ מלנצח את הנבחרות שהיא אמורה לנצח. את זר הפרחים לשלוח לקפריסאים על הניצחון בבוסניה.

    או בפרפרזה על המשפט המפורסם של דוד בן גוריון: "פחות משנה מה יעשו היהודים אלא מה יעשו הגויים".
     
  13. השולס עולה Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    366
    לייקים שהתקבלו:
    28
    מין:
    זכר
    אם לא תהיה מלחמה ונארח הכל בארץ -נעלה.
     
  14. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,641
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    אני יכול להבין את ההתלהבות הגדולה של התקשורת כי הרבה זמן לא היה פה שמח בגלל הנבחרת(מה גם שהמצב פה במדינה בקאנטים והכדורגל הוא סוג של נחמה) - אבל קצת פרופורציות. ראש הממשלה לא צריך להיות בחדר ההלבשה, בטח לא אחרי ניצחון כזה שהוא רק התחלה למען האמת. את הפסטיבל והחגיגות צריך לשמור לזמן המתאים, בתקווה שזה יקרה בקמפיין הזה. הנבחרת עדיין מסוגלת לבעוט בדלי ולהפסיד פעמיים לבלגיה ולווילס. יש לה עוד 5 משחקים לא פשוטים בכלל ואף-אחד לא מבטיח לנו שהשחקנים יהיו בכושר כזה טוב בעוד ארבעה חודשים ושהצרות יהיו 'צרות של עשירים' ולא להתלבט איזה בינוני להרכיב ע"ח חבר שלו. בכלל, כל החישובים האלה בשלב המוקדם הם מגוחכים.
    בדיון התקשורת כתבנו על הפארטייה ביציע העיתונות של יום שני, ממש תוכנית מביכה. הטברנה של פרימו, שליימה ושות' וגם אבי לוזון משתלב נהדר כמובן.

    לגבי הקמפיין ב-2006 - לנבחרת היה מזל ותחת, 'התחת של אברם' - שהיה חסר לה בקמפיינים אחרים, נניח בזה של נילסן. כל משחק חוץ שלא הפסדת זה נפלא, באמת שחזרנו עם נקודה בצורה הירואית בשוויץ ובאירלנד(למרות שגרנט היה יכול לנסות הרכב או לפחות סגל קצת יותר מעניין מבניון, נמני שרחוק משיאו וקצת מבאדיר, טל וקטן. היו שחקנים כמו זנדברג וטועמה שבלטו בליגה לפחות והיה כדאי לנסות). מצד שני, ברמת-גן היית חייב לנצח לפחות משחק אחד. או אירלנד - השוונו בדקה ה-90 בכלל; או שוויץ - כבר הובלנו או שביצענו מהפך והם השוו; או צרפת - שהייתה צרפת נטולת מוטיבצייה, נטולת זידאן ונטולת מאמן. הצלחנו להשוות עם נגיחה של באדיר ואחרי אדום של טרזגה - עם קצת יותר אומץ היה מהפך באוויר.

    הרקורד הביתי נגד נבחרות שטובות מאיתנו הוא פח. אני זוכר משחק טוב נגד ספרד ב-2002 כשהספרדים באו לכאן להעביר את הזמן וראול השווה בדחיקה; ברוב המשחקים היינו פאסיבים כמו נגד אנגליה. הכי הרתיח אותי? הפספוסים נגד יוון ושוויץ בתקופת קשטן ופרננדז. אני זוכר גם את ההפסד לקרואטיה 4:3 כשקשטן אמר שנתנו פייט ובלה בלה בלה. הובלנו במשחק הזה אבל אז תומר 'אני אידיוט שמקבל כל משחק כרטיס אדום או עושה פנדל' בן-יוסף מסר אחורה ברשלנות והשאר היסטוריה.
     
  15. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏12/2/13
    הודעות:
    2,535
    לייקים שהתקבלו:
    852
    מין:
    זכר
    אני חושב שאהבו בספורט 5 את השילוב של לוזון בפרטייה של היציע והוא יתחיל להשתלב יותר.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.