נבחרת ישראל: אלישע לוי הוא מאמנה החדש של נבחרת ישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,505
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
    כמה מקומות יכיל האצטדיון החדש בב"ש? והאם היו יציעים מאחורי השערים?
     
  2. zahipan Member

    הצטרף ב:
    ‏18/2/13
    הודעות:
    484
    לייקים שהתקבלו:
    161
    16 אלף מקומות ישיבה, וכן יהיו יציעים מאחורי השערים.

    עכשיו שאני חושב על זה, זה נראה לי גבולי, אם יארחו כאן משחקים זה יהיה רק נגד נבחרות כמו אנדורה וקפריסין.
    חבל שלא בנו אצטדיון של 24 אלף מקומות.
     
  3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    ראוליטו - משהו שמאוד מציק לי - שרן ייני הוא מהשחקנים הכי טכניים בכדורגל הישראלי. רציני לגמרי, והוא תמיד היה טכני, עוד מגיל נוער.
    טכניקה זה לא רק דריבל. תבחן את עצירת הכדור שלו, השליטה שלו בכדור, אחוז המסירות שלו ודיוקן בכלליות. הוא שומר על הכדור נהדר.
    אנדרייטד ברמות היסטריות. הוא נופל בלא מעט תחומים - הוא לא פיזי מספיק עבור שחקן הגנה, הוא לא קורא את המשחק מספיק טוב התקפית, וההגבהות שלו הן התחום שבו הוא באמת לוקה טכנית (כמו רוב הישראלים), אבל לומר שהוא לא מספיק טכני, בהשוואה ליתר שחקני הנבחרת, זה פשוט לא נכון.
    ומבחינת אישיות - קפטן נבחרת פוטנציאלי.
     
  4. השולס עולה Member

    הצטרף ב:
    ‏9/9/07
    הודעות:
    366
    לייקים שהתקבלו:
    28
    מין:
    זכר
    מול ווילס גם מגרש של 60אלף לא היה מספיק. 4 נקודות במרץ ועלינו באנקר.
     
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    לא האמנתי שנבחרת ישראל תצליח להשיג תוצאה שכזו וכל הכבוד לאלי גוטמן ולשחקנים. הנבחרת הגיעה מוכנה מאוד למשחק, כשכל שחקן יודע את מי כדאי ללחוץ ואיפה. אמנם היו לנו פה ושם פיקשושים בהגנה - ואם אחד מהמצבים של הבוסנים היה נכנס, אולי במקום לדבר על פסטיבל, היינו מדברים על סקנדל - אבל בדיוק בשביל אופיר מרציאנו הראה למה הוא נבחר לעמוד בין הקורות. מה גם שתמיד טוב שהמזל מחליט לבקר אצלך.

    עכשיו הבית הזה מקבל תפנית אמיתית והופך להיות מרתק במיוחד. נבחרת ישראל הראתה שהיא באמת רוצה לעלות, אבל קשה להמר נגד אחת משלושת המתחרות שלנו ובוסניה אמורה להראות טוב החל ממשחקה הבא.
     
    de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. Dor-MR Member

    הצטרף ב:
    ‏17/11/14
    הודעות:
    9
    לייקים שהתקבלו:
    2
    מין:
    זכר
    האמנתי בנבחרת שתעשה 1-0 קטן או 2-0 גג אבל בהחלט זאת הייתה הצגה. הייתי במגרש והיה אדיר!!!
    עכשיו יש לנו ארבעה חודשים עד המשחק נגד ווילס וזה הזמן להמציא שירים חדשים לנבחרת כי נמאס שיש רק שלושה שירים ומוחאים כפיים בקצב מתגבר.
    איפה "מי המציא את המילה אהבה"? שיר שמתאים לכולם ושרים בכל קבוצה.
    איפה "אנחנו מאמינים בני מאמינים"?
    איפה שירים מקוריים חדשים????
     
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    אפילו 6 נק' בשני המשחקים הבאים לא יבטיחו לנו דבר...אנחנו משחקים בבית מאד פתוח וחוץ ממשחק הגומלין מול אנדורה הכל אפשרי. כרגע מה שחשוב אלה המשחקים מול וויילס ובלגיה. אחרי זה נמשיך הלאה. אנא אל תשכח שאנחנו לא בדיוק מעצמת כדורגל. אנחנו יותר מדי טובים בלחשוב שאנחנו כה טובים. אתמול עד לדקה החמישים בוסניה עוד היתה במשחק. זה לא שהם לא עברו את החצי, נכון?
     
  8. Love Is Red Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    5,822
    לייקים שהתקבלו:
    721
    4 נקודות במשחקים הללו + ה3 הבטוחות מול אנדורה יעמידו אותנו על 16 נקודות שזה בלי המשחקים בחוץ מול בוסניה, בלגיה וווילס שלך תדע מה יהיה בהם ובלי משחק הבית מול קפריסין.
    16, נניח נגרד עוד 7 נקודות (ניצחון על בוסניה בחוץ על קפריסין) והנה לך עלייה.
    לא שאני חושב שנצליח לעשות את זה בוודאות גמורה אבל הכל יכול להיות.

    ד"א יש לי תחושה שבאחד מהמשחקים מולנו בלגיה יתפוצצו, מול בוסניה ומול ווילס זה יהיו משחקים צמודים גם בחוץ מול בוסניה ובשני המשחקים מול ווילס שמי שתהיה עירנית תקח נקודות או שיהיה תיקו.
     
  9. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,640
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    ראיון קצר של גילי ורמוט לאחר המשחק - הוא מדבר על המתיחות שהתקשורת המציאה בינו לבין זהבי, על הלחץ שהשתחרר והעליהום המיותר שהיה עליו בלי להתייחס לרזומה שלו בכדורגל, על האווירה הטובה בנבחרת וגם על התקשורת.

    אני חושב שלא הרבה שחקנים היו אומרים חד וחלק ששחקן אחר באותה עמדה(במקרה הזה רפאלוב) לא פחות טוב ומגיע לו לשחק. זה חלק מהקסם של גילי.

    גם גוטמן מתראיין ואומר שזו הפעם הראשונה בקריירה שלו שאבא שלו אומר לו שהוא גאה בו. על הצמרמורת בהמנון, על כך שהנבחרת נתנה הצגה כקבוצה; הוא פוסל שינוי בתדמית'(הפועל שלי כבשה מעל 100 גולים בעונה, אז הייתי התקפי, לא? גם 3:0 גדול מתחיל ב-1:0 קטן' ומספר שווילס ובייל כבר יושבים לו חזק-חזק בראש. גוטמן מבסוט שהוא העלה את רף הציפיות אבל כשנשאל מתי יחייך הוא אמר - 'בסוף, בעזרת השם. עכשיו אני נוסע לסוף שבוע עם אשתי'.

    אלון מזרחי משווה בין נבחרת ישראל הנוכחית לבין הנבחרת ההיא שנתנה חמישייה לאוסטריה אבל כשלה במאני-טיים ואומר - 'לזהבי לא היה מקום בנבחרת שלנו'. מבחינת האווירון, זהבי הטוב ביותר בכדורגל הישראלי כיום, יש היצע גדול של חלוצים אבל אף-אחד לא משתווה לרביבו וברקוביץ'. ההבדלים מבחינתו? הנבחרת שיחקה כקבוצה והייתה נטולת אגו.
     
  10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,322
    לייקים שהתקבלו:
    10,485
    נו אולי מספיק כבר עם האוננות שלך על ייני?
    שחקן בינוני ואם לא משומר הוא גם החוליה החלשה בהרכב של הנבחרת, רק גוטמן יודע למה הוא פותח ולא אלברמן. אני גם לא יודע מאיפה הבאת את אחד הטכניים בארץ(?!) ובאמת שאין לי איך להתייחס לטענה המגוחכת הזאת. ייני הוא שחקן בינוני שהתכונה הטובה ביותר שלו היא שהוא שחקן ממושמע שיכול לשחק במספר תפקידים, אם הוא לא שחקן בית של מכבי ת"א אני לא בטוח שהוא שחקן הרכב שם או בכלל נשאר בסגל של הקבוצה. ואני בטוח שאם תוציא ממכבי את זהבי, פריצה, גארסיה, טיבי, אלברמן ושאר השחקנים הבכירים ותחזיר את כל הליאור ז'אנים והאבידורים שהיו במכבי בשנים קודמות אתה לא תרגיש הבדל ברמה בינם לבין ייני.

    מבחינת אישיות קפטן נבחרת? לא שיש לי משהו אישי נגד ייני, נראה בחור נחמד אבל אוי לנו אם השחקן הכל-כך בינוני וחסר הכריזמה הזה יהיה הקפטן של הנבחרת.
     
  11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    שוב, אנדרייטד.
    כל מאמן שהיה לו מרגע שנגע בכדור ועד היום מחזיק ממנו ומרעיף עליו מחמאות. במחלקת הנוער הוא עד היום נחשב עילוי טכני (אחד מבין שניים ב-15 השנה האחרונות שהצליח להקפיץ כדור בשני הרגליים למעלה מ-50 פעמים רצוף לפני גיל 15). הוא לא בינוני ולא ליאור ז'אן, שחקן עם אינטיליגנציה וטכניקה מצוינות.
    שלא תטעה, הוא לא ברמה של זהבי, ביברס, דמארי, ורמוט וכד', אבל הוא שחקן כדורגל טוב יותר מכל הבלמים הישראלים פרט לטל בן חיים וטיבי ויותר מכל מגן ימני ישראלי.

    אני גם חושב שגוטמן טועה כשהוא מציב אותו כקשר אחורי. הוא צריך לשחק כמגן ימני בחומר השחקנים הנוכחי, עם טב"ח או שחקן אחר בסגנונו, כשאלברמן קשר אחורי.

    ולגבי הנבחרת ההיא מה-5-0 - נבחרת מנופחת כמו כל הדור ההוא. ים כישרון, חומר אנושי מחורבן, ובנבחרת זה סופר חשוב.
    אותה אוסטריה חטפה תשיעייה מספרד לא הרבה לפני.
    ביברס נאתכו, עומר דמארי וערן זהבי הם שחקנים שהייתי מעדיף בנבחרת מאשר אייל ברקוביץ', חיים רביבו ואלון מזרחי.
     
  12. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,640
    לייקים שהתקבלו:
    3,525
    מין:
    זכר
    אני הייתי בוחר את עומר דמארי וביבראס נאתכו לקפטנים הבאים של הנבחרת הרבה לפני שהייתי חושב בכלל על החנון(חח). הייתי אומר שגם ערן זהבי אופציה אבל גוטמן לא יתן לזה לקרות. השחקן הכי טוב בסגל זה לא מספיק כדי להיות קפטן.

    ייני עשה מהלך-שניים טובים אתמול בהתקפה אבל הוא ממש לא טכני. יש לו ליקוי בעצירת הכדור, הוא לא שומר אותו מספיק קרוב לרגל. אם אני מאמן של נבחרת ווילס אני אומר להם ללחוץ על ייני שהכדור די בורח לו מול שחקנים איכותיים. כנ"ל לגבי בן-הרוש. לשחקן כמו ביבראס למשל קשה לחלץ את הכדור גם אם לוחצים אותו.
    לגבי תפקידו במכבי - הוא מספיק, לא צריך 11 גלאקטיקוס בהרכב, אבל באמת שאני לא מוצא בו איזה משהו מיוחד, תכונה יוצאת דופן חוץ ממשחק הקרבה ואולי 'עמידה טקטית'. הוא קשר אחורי לכאורה אבל איטי, לא מספיק אגרסיבי ועובדה שכבר הרבה שנים הוא לא משחק במכבי בעמדה הזו.
    להקפיץ כדור 50 פעם גם אני יכול, זה לא אומר שאני טכני, ממש לא. כמו שגם דריבל זה לא האפיון היחיד של הטכניקה, אני הבהרתי למה התכוונתי.

    הייתי מעדיף לא לשמוע את כל המנופחים האלה של פעם. אולי את ברקוביץ' שתמיד נתן הכל לנבחרת והיה עילוי. רביבו - שיחק טוב כשהיה לו נוח. קיבל את האדום המטופש ההוא נגד דנמרק. ובראש ובראשונה - שלמה שרף. כל פעם נוסעים לקפריסין ומפסידים.
     
    Igi אוהב/ת את זה.
  13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    הצטרף ב:
    ‏24/4/13
    הודעות:
    16,452
    לייקים שהתקבלו:
    4,703
    הקפטן הבא בכלל צריך להיות גל אלברמן לדעתי. אבל בהחלט ניתן להציב ברשימה את ייני יחד עם נאתכו, דמארי וזהבי.

    הוא טכני כמו שהרבה שחקנים "אפורים" בעולם הם כאלה בלי שנשים לב. אני לא מסכים איתך שהוא לוקה בעצירת כדור ושמירה עליו תחת לחץ (אני חושב שהוא עולה בתחום הזה אפילו על ערן זהבי). הוא כן לא תכליתי כמו דריבליסטים תחת לחץ, ולא יברח לעומק ויצור, אבל בהחלט לא קל להוציא לו כדור.
     
  14. Love Is Red Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    5,822
    לייקים שהתקבלו:
    721
    ההשוואה של אלון מזרחי לנבחרת שהוא היה בא היא מגוכחת, נבחרת אוסטריה אז לא הייתה בכלל מעצמה, בוסניה לעומתה הגיעה אחריי מונדיאל ואחריי תוצאות טובות של תיקו מול ווילס ומול בלגיה, לעומת זאת אוסטריה הובסה משחק קודם מול ספרד 9-0, ככה שלבוא ולומר שבוסניה באה שבורה, איזה דבר מגוכח....
     
  15. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,615
    לייקים שהתקבלו:
    26,864
    מין:
    זכר
    גם אוסטריה הגיעה אז אחרי המונדיאל
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/11/14
מצב נושא:
הנושא נעול.