אוהד הפועל פרץ למגרש, הדרבי התל אביבי פוצץ

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by EuropeGuy, Nov 3, 2014.

  1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,838
    אתייחס רק לשורה הזו. ממה שהבנתי האוהד הזה הוא חוליגן מוכר בקרב אוהדי הפועל ת"א שממש לא מזמן (חלק אמרו שבוע חלק שבועיים) השתחרר ממעצר בית. הוא מהמטורפים האלה שגם אם ידע שישב שנה בכלא זה לא היה מונע ממנו לעשות מה שעשה. מה שהיה צריך למנוע ממנו להכנס זה אך ורק השורה של לובשי הפליז השחור שעמדה מתחת ליציע שבו הוא שהה.

    מה שכן, הגיע הזמן להפעיל את העונש הזה למען יראו ויראו.
     
  2. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,588
    Likes Received:
    26,852
    Gender:
    Male
    לא צריך שום חוק. לשופט יש חופש פעולה להוציא אדום על התגרות. בכדורגל יש מרחב לשיקול הדעת בלא מעט מקרים.
     
  3. אבי סנדור Member

    Joined:
    Jun 24, 2005
    Messages:
    926
    Likes Received:
    427
    דמיינו מצב שמוחמד סאלח המיצרי יורה באוויר אחרי גול של באזל לעבר אוהדי מכבי גם אז זה היה לגיטימי?
    מי שמוציא את זהבי מלאך שרק מגן על עצמו טועה ובגדול, זהבי הוא חלק מהחולי בכדורגל האלים שיש בארץ שהפעלת שיקול דעת פשוט לא קיימת בו.
    מה הוא לא יודע שהמצב רגיש? הוא לא יודע שבתוך כל האוהדים מסתתרים כמה אנשים שיהרגו בנאדם תמים ברחוב כי הוא "לא בא להם טוב"? אני חלילה לא מצדיק את השופט שהוכיח רשמית היום שהוא מתאים לשפוט בליגת העל בדיוק כמו שאר הפחים ששופטים פה-אדום לא הגיע פה, אבל להוציא את זהבי נקי מהסיפור הזה לא בא בחשבון.
    ועוד משהו קטן אייל לחמן פשוט הורג אותי הבנאדם מדבר על ערכים על חינוך על תרבות ועל דרך ארץ בטלוויזיה אבל על המגרש הוא מתנהג כמו כל האוהדים בארץ ובחדר הלבשה הוא זורק כיסאות על שחקנים. ממש מודל לחיקוי.
     
    bvb_fan likes this.
  4. bvb_fan Kevin Großkreutz

    Joined:
    Jul 10, 2012
    Messages:
    294
    Likes Received:
    48
    הוא לא רק חלק הוא המנהיג
     
    אבי סנדור likes this.
  5. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    8,774
    Likes Received:
    6,080
    זהבי נקי לחלוטין, כמו כל קורבן לתקיפה אלימה או מינית ולא משנה מה עשה, החווה, אמר, לבש או רמז. אין לו שום אחריות לכך שהותקף. לקפטן האדום, לעומת זאת, שי "שלא יתפלא שיום למחרת מישהו יבוא אליו ברחוב ויעשה לו משהו" אבוטבול, יש גם יש.
     
  6. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,505
    Likes Received:
    2,686
    עלתה גם אפשרות שהתקיפה מצד האוהד חסר השכל הזה הייתה מתוכננת מראש. ועצוב להודות בזה, אבל האוהד הזה פשוט השיג את מבוקשו וזה להוציא את זהבי מהמשחק. השופטים נתנו יד למעשה והתופעה הזו יכולה לפרוח בעוד מגרשים, זה משתלם אחרי הכל.
     
  7. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,505
    Likes Received:
    2,686
    ברוך השם אנחנו בני אדם ולא רובוטים. ולרוב מאיתנו יש תכונה שנקראת שיקול לדעת, וזה בדיוק מה שהשופט לא השתמש בו הערב.
    התגובה של זהבי הייתה מתוך הגנה עצמית, ולהרחיק אותו מהמגרש זה פשוט ניצחון לאלימות. לא סתם הקהל של הפועל מחא לו כפיים.
    אבל אם כבר הזכרת חוקים ותקנון, אז פריצה לכר הדשא היא עבירה פלילית והקבוצה עשויה להיענש בהפחתה של 10 נקודות.
     
  8. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,588
    Likes Received:
    26,852
    Gender:
    Male
    אני בכלל במקום שופט הייתי מזהיר את זהבי מלהתגרות בקהל של הפועל במקרה של גול עוד לפני העליה למגרש, ואם לא היה מקשיב, הייתי שולף לו אדום ישיר.
    השופט טעה פה פעמיים.
     
    oranfu likes this.
  9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    כשעומר דמארי "ירה" על אוהדי מכבי אוהדי הפועל קראו לו מרגש (ולמען האמת זה היה אקט אדיר, מלחמת מחוות, טראש טוק) ומכבי לקחה את זה בסטייל וביצעה גרסה ספורטיבית למעשה סדום בהפועל תל אביב.
    רק אומר.

    You're always the victim, it's never your fault.
     
    Civil likes this.
  10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    11,089
    Likes Received:
    1,838
    אני כמעט בטוח שהחוקה אומרת הפחתה של עד 10 נקודות ולא 10 באופן חד וברור ואגב גם אוהדי מכבי פרצו למגרש ואם מסתכלים על השורה התחתונה זה מה שגרם לפיצוץ סופי של המשחק.
     
    oranfu likes this.
  11. אבי סנדור Member

    Joined:
    Jun 24, 2005
    Messages:
    926
    Likes Received:
    427
    תיירת שלובשת לבוש פרובוקטיבי במאה שערים היא קורבן-מישהי שיודעת את רגישות המצב ולמרות זאת בוחרת להתלבש פרובוקטיבי במאה שערים היא פרובוקטורית.
     
    Bluekipper likes this.
  12. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,505
    Likes Received:
    2,686
    הקהל של הפועל עושה לו את המוות מהרגע שהוא חתם במכבי. מקללים אותו נון סטופ, מאחלים לו את הברכות הכי קשות שיש
    איפה כתוב שהוא צריך לספוג ולהבליג? זו הצורה שבה הוא בוחר להגיב להם וזה לגיטימי בדיוק כמו הדרך של אוהדי הפועל.
    ובשביל הפרוטוקול, אם זהבי היה כובש את המול האוהדים של מכבי ה"פיו פיו" היה מכוון אליהם בוודאות.
     
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    א. המשחק לא פוצץ בגלל אוהדי מכבי. מי שכותב את זה גונב דעת
    ב. שתי הקבוצות צריכות לקבל 0 נקודות על המשחק הזה וגם הורדת כמה נקודות. להפועל זה לא ישנה כי העונה שלה גם ככה הולכת לכלום. תאכלס? גם למכבי זה לא ישנה. ניקח אליפות דווקא בגלל זה.
    ג. אוהדי הפועל ת"א שוב בפעם המיליון הראו את פרצופם המסואב והמכוער. בתאכלס, אם האוהד הזה לא יקבל 3-5 שנים בפנים לא עשו פה כלום, ותאכלס הוא גם לא יקבל, רק ענישה מרתיעה של כמה שנים בכלא יכולה לשנות פה סדרי עולם.
    ד. האדום לזהבי עלוב ופאתטי, בדיוק כמו השיפוט של רועי ריינשרייבר שיכול לפרוש משיפוט. איפה זה ואיפה תקרית קובי מוסא? בתקרית קובי מוסא קובי רץ לאוהד והוריד אותו בבושידו. פה אוהד הפועל (אגב הפריצה היתה מכוונת) בא במטרה לתקוף את זהבי שבואו נודה על האמת, היה הקורבן.
    ה. מה שכן, אני מצדיק את הצהוב לזהבי בפנדל על הפיו פיו, יכל להימנע מזה, אבל זה לבטח לא מה שהעלה את הטריגר על המשחק וחימם את הכל.
     
    oFiRzZz likes this.
  14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 3, 2002
    Messages:
    23,057
    Likes Received:
    1,969
    החוק קובע שלא. לאישה בישראל, תיירת או אזרחית, יש את הזכות להיכנס איך שהיא רוצה ל-100 שערים ואי אפשר לעצור אותה, אי אפשר לתבוע אותה, אי אפשר לעשות לה כלום.
     
  15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,926
    Likes Received:
    3,577
    אתה מסכים שמן הראוי שהעונש שלנו יהיה זהה לעונש של מכבי על האוהד שהרביץ לקדאייב?
     
    Hapoel_Tel_Aviv likes this.