המחזור השמיני בסריה A :: יובנטוס מנצחת את פאלרמו וממשיכה להוביל

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by cazzo, Oct 25, 2014.

  1. Alta Tensione Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    2,220
    Likes Received:
    918
    ניקו לופז עדיין שייך לרומא?
     
  2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    ניקו לופז לא שייך לרומא.

    חצי ראשון עבר לאודינזה בעסקת בנעטיה. חצי שני נמכר בקיץ תמורת 2.5 מיליון. לורונה יש אופציה לרכוש את הכרטיס שלו מאודינזה.

    --
    האמסיק חזר.
     
  3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    לא מחצית רעה, לפחות יניב לא מנחס מהיציע יותר מידי :)

    סתם מסקרנות, למה גומז העגלה לא בהרכב?
     
  4. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    בעיות בירך הימני. הוא עדיין לא כשיר במאת האחוזים. בפיורנטינה לא רוצים להחזיר אותו בכוח ובכל מחיר למגרשים.
     
  5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    24,805
    Likes Received:
    335
    הוא אף פעם לא כשיר במאת האחוזים :sm_wink:
     
  6. VAR Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    15,339
    Likes Received:
    7,234
    לא מבין את זה. בשביל מה להעיף כדורים קדימה כל הזמן? אפילו לחץ על החוליה האחורית לא היה פה, סתם פאניקה לא מובנת.
     
  7. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    פאביו קארסה התלונן במחצית הראשונה שהמשחק מאוד איטי ולא מבדר, ברגומי ניסה לנחם אותו ולהגיד שאין לו מה להשוות עם המשחק שהיה אתמול במדריר, אבל השדרן הגיב בכך שכל קבוצת אמצע טבלה בבונדסליגה משחקת עם יותר תשוקה ויותר מהירות.

    אכן, המשחק ממש לא הלהיב במחצית הראשונה, וההבדל עם המחצית השניה לא היה גדול. הקבוצות ביטלו אחת את השניה, מילאן הצליחה בכך כמעט כל המשחק, ונתנה לקבוצה של מונטלה לבעוט רק מרחוק, אבל הפעם פיורנטינה בעטה רק פעמים למסגרת ואיליצ'יץ' ניצל את המצב שדה יונג נשאר בהתקפה (מהמצב הנייח שהיה). ההגנה של מילאן משתפרת, אבאטה בכושר הכי טוב שראיתי, השאר סבירים, דה שיליו טועה לפעמים, אבל לא ראינו את ההתקפה העוקצנית שראינו בורונה שבוע שעבר, מנז נראה קצת שחוק ועייף. למרות שספגנו 11 שערים העונה, אני רואה קצת שיפור.
     
  8. VAR Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    15,339
    Likes Received:
    7,234
    מכל המשחקים עד עכשיו העונה דווקא במשחק הזה ראית שיפור?

    לא היה חסר הרבה שנספוג עוד אחד. אינזאגי חייב לעקור כבר מהשורש את ההרגל המגונה הזה להעיף כדורים קדימה בכל פעם ש2 שחקנים יריבים נמצאים בחצי המגרש שלנו ועושים לחץ בכאילו. כי השער שספגנו הוא נטו בגלל זה, פשוט מתוך 100 פעמים שאתה מעיף כדור פעם אחת זה ייצא גרוע ודה שיליו היה זה שהרחיק ישר לרגליים של איליצ'יץ' שהתקדם באין מפריע עד שהניף את הרגל. אני לא מבין בשביל מה לעלות עם 2 גרזנים + 50:50 אחד אם אף אחד מהם לא יכול לחזור אחורה, לתת אופצית מסירה ולהתחיל התקפה מסודרת.

    ומונטארי, די אני לא יכול כבר לראות אותו. כל כדור שמגיע אליו עובר ישר לשחקן יריב. שמישהו יגיד לו כבר שלא הוא האיש שאמור לתת מסירות עומק בהיעדרו של מונטוליבו.

    משחק מעצבן.
     
  9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    13,083
    Likes Received:
    827
    אם אני משווה את מילאן בהגנה ביחס למשחקים הראשונים (לדוגמה המשחק בפארמה), אז כן, יש טעויות, אבל אני רואה קצת שיפור. אל תשכח איפה מילאן הייתה לפני שנה בשלב הזה של העונה השעברה. המשחק היה מאכזב כי מילאן לא הראתה רצון אמיתי לנצח, וככה אין לי ממש ציפיות מהקבוצה הזאת באופן כללי.
     
  10. VAR Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    15,339
    Likes Received:
    7,234
    לא שוכח, ואני די מעודד ממה שאני רואה עד עכשיו העונה, אבל המשחק הזה יותר מחזיר אותנו צעד אחורה מאשר משהו שאפשר להגדיר כשיפור. הגיע הזמן שאינזאגי יבחר כבר את צמד הבלמים הקבוע שלו (כלומר ראמי ואלכס, כי כל קומבינציה אחרת היא פשוט לא מספיק טובה) ויתרגל איתם איך מתמודדים עם לחץ. אני חוזר, לא היה חסר הרבה כדי שנספוג עוד במשחק היום.
     
  11. Alta Tensione Member

    Joined:
    May 26, 2012
    Messages:
    2,220
    Likes Received:
    918
    אין דבר כזה ציוות קבוע בכל חלק במגרש לאורך עונה שלמה. אני מאמין שהאידיאל שלו זה ראמי ואלכס, אבל כידוע צריך לפעמים לעשות רוטציות כדי לשמור על רעננות שחקני המפתח ולא לגרום למחליפים שלהם להתנוון על הספסל.

    המשחק הזה בדומה למה שהיה נגד יובה הראה שיש עוד דרך ארוכה לפנינו. שוב הקישור התקשה מול חוליה יחסית מאתגרת. הרעיון של אינזאגי היה לנצל את העובדה שהויולה מחזיקים הרבה בכדור כדי לעבור מהר קדימה בדומה למה שהיה נגד לאציו, אבל יום רע של יותר מדי שחקנים מנע מזה להתבצע כמו שצריך.

    אני מה זה מקווה שנצליח איכשהו לשים את הידיים על חדירה. זה פשוט בדיוק מה שאנחנו צריכים.
     
  12. VAR Member

    Joined:
    Dec 4, 2011
    Messages:
    15,339
    Likes Received:
    7,234
    אבל זה לא רוטציה מה שהולך פה, זה דאבל קאסט. אני לא חושב שיש קומבינציה שאינזאגי עדיין לא ניסה. אין מה לשמור על רעננות של שחקני מפתח כי אין לנו מסגרת אירופית לשחק בה, משחק פעם בשבוע זה ממש לא משהו שאמור להפריע לשחקנים ברמה הזאת. ובאשר למחליפים שלהם - הם כל כך חלשים שאני לא חושב שאתה תראה הבדל גדול ביכולת שלהם כשהם רעננים או מנוונים. אם הייתה לנו שלישיית בלמים מהטופ כמו בריאל מדריד הייתי מסכים איתך שצריך לשמור את כולם קבוע ברוטציה.
     
  13. Enzo Maresca Member

    Joined:
    Oct 27, 2014
    Messages:
    420
    Likes Received:
    368
    הייתי בטוח שהשער של יורנטה יהיה הרגע הגדול של אתמול, אבל אז נכנס מארסקה וגנב את ההצגה. הגיע הזמן באמת. מלך */aaa8