מכבי חיפה 13/14: רעבים להצלחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EuropeGuy Member

    הצטרף ב:
    ‏25/10/12
    הודעות:
    2,607
    לייקים שהתקבלו:
    981
    "הייתי מצויין, שיניתי את המשחק, סידרתי מצבים אבל השחקנים לא ניצלו אותם"
    הדובר: זינאדין זידאן. או בשמו הדרום אפריקאי: אנדלובו.


    http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Arti...401.154516.html

    ברגע שאתה נתקל במקרה של שחקן שכל כך מנותק מהמציאות, קשה לצפות שישתפר.
    אני בעיקר זוכר את הריב המטופש שלו שביזבז זמן לטובת ההולנדים בזמן המומנטום החיפאי.

    את תורג'מן אני מעריך, למרות שהוא לא חלוץ גדול, משהו בצורת המשחק שלו ראוי לדעתי להערכה ביחס למגבלותיו.
     
  2. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,418
    לייקים שהתקבלו:
    1,357
    אלון תורג'מן הוא לוחם ורק על זה מגיעה לו הערכה מינימלית, הוא מודע לכך שיש לו הרבה מגבלות אבל משקיע תמיד את הכל, אני אישית אוהב שחקנים כאלה.

    בנוגע לשראנוב: הוא שוער טוב, נכון יש טובים ממנו אבל יש גם גרועים ממנו, סה"כ שוער שברמות המחירים שמכבי חיפה יכולה להרשות לעצמה הוא שוער יותר מסביר, עדיף על כל שוער ישראלי אחר ושני בארץ היום אולי רק אולי לחואן פאבלו של מכבי.
     
  3. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,903
    לייקים שהתקבלו:
    20,981
    שאראנוב שוער בינוני. בהחלט עדיף על דבידוביץ' של השנים האחרונות. מי יותר טוב ממנו בליגה? לא יודע. הוא לא הבעיה שלנו.

    כששחקן משחק כמו אנדלובו וחושב שהוא טוב והבעיה אצל אחרים, אז באמת שאין תקווה שגם ישתפר.

    תורג'מן לטעמי הוא החלוץ הכי טוב שלנו. הוא רק לא משחק כחלוץ. גם אם הוא לא טוב מספיק, שחקן שנלחם כל כך הרבה על הדשא אני לא יכול לבוא אליו בטענות, הוא נותן את המקסימום, בניגוד לאפסים מסריחים כמו עזריאל ואזולאי.
     
  4. קשר שמאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏29/1/13
    הודעות:
    20,007
    לייקים שהתקבלו:
    6,946
    מין:
    זכר
    סוף סוף הבנת ששראנוב שוער בינוני
    מסכים איתך שתורג'מן החלוץ הכי טוב בסגל
     
  5. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,903
    לייקים שהתקבלו:
    20,981
    אף פעם לא טענתי שהוא שוער גדול, טענתי שהוא יותר טוב מדבידוביץ' ואין לי בעיה איתו.
     
  6. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,639
    לייקים שהתקבלו:
    26,869
    מין:
    זכר
    לאלון תורג'מן אין קשר לענף ובטח לא לרמות האלה. זו יריקה על ההסטוריה והאופי של המועדון ששחקן כזה חלק מהסגל שלה ועוד שחקן הרכב.
     
  7. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

    הצטרף ב:
    ‏22/4/08
    הודעות:
    3,583
    לייקים שהתקבלו:
    60
    מין:
    זכר
    אני לא יודע עד כמה התקשורת מדייקת לגבי הציטוט, בכל אופן נראה דווקא לא רע במשחקים ששיחק באשדוד או אתמול.

    לגבי תורג'י, סוף סוף נמצא עוד מישהו כמוני אבל בניגוד אלייך אני דווקא כן מחזיק ממנו חלוץ טוב, הטוב ביותר כרגע בסגל שלנו.
     
  8. G.B7 ירוק עולה

    הצטרף ב:
    ‏22/8/09
    הודעות:
    3,727
    לייקים שהתקבלו:
    1,808
    מין:
    זכר
    אלון תורג'מן שחקן מוכשר.
    נכון שבמכבי חיפה צריכים חלוצים טובים הרבה יותר אבל לא צריך להיסחף ולהגיד את הדברים האלה.

    אנדלובו לא היה צריך להגיד את מה שאמר (אם זה מה שבאמת הוא אמר) ובנוסף אתמול הוא איבד את הכדור בהתקפה שספגנו. האיבוד נעשה במרכז המגרש מקום שחלוץ לא צריך להיות בו! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
    ושאלה איפה היה אתמול אבוחצירא ב10 בערב?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏20/9/13
  9. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    מסכים. קצת עצוב שזה המצב אבל הוא גם החלוץ הכי נורמלי ומאוזן בסגל שלנו. החלוץ היחיד שאין לי טענות אליו בחיפה. שחקן טוב כבר עכשיו ושחקן שכל אוהד כדורגל שפוי יעריך. מאוד אהבתי איך שהוא השתדל והוכיח את עצמו בעונה שעברה והצליח לטפס עד להרכב העונה. אני מקווה שימשיך להשתדל ולהשתפר.

    אנדולבו לא מתאים למכבי חיפה ואבוחצירא מתאים רק בתור שחקן מחליף. על אזולאי בכלל לא שווה לדבר בתור חלוץ, אולי בתור קיצוני, אבל לא במכבי חיפה. בקיצור - מחדל גדול.
     
  10. G.B7 ירוק עולה

    הצטרף ב:
    ‏22/8/09
    הודעות:
    3,727
    לייקים שהתקבלו:
    1,808
    מין:
    זכר
    דווקא אבו חצירא פחות טוב בנתיים מתורג'מן.
    למעט המצב שהוא לא הגיע לכדור ועוד 2 נגיעות בכדור הוא עשה משהו קטן אפילו?
    מקווה שתגיע כבר היכולת שאנחנו רוצים מאבוחצירא והוא יתחיל לתת מספרים כי הוא שווה לא מעט שערים.

    מישהו שם לב על קטן - כל בעיטה שלו לא מתלבשת לו על הרגל אפילו בשער שלו נגד לאנקראן הכדור איכשהו נכנס לשער, גם אתמול הייתה לו הזדמנות לבעיטה שהוא היה חופשי והכדור לא התלבש לו וגם בעוד משחק באירופה.
     
  11. מרקו ואן באסטן Member

    הצטרף ב:
    ‏4/5/07
    הודעות:
    584
    לייקים שהתקבלו:
    52
    הבעיה העיקרית היא במרכז המגרש והצבתו של קטן כבאנקר בהרכב. אין לנו אמצע ומשגע אותי שבנאדו לא רואה את זה. הפסד ביום שני עם קטן וראיו בהרכב שלא עושים הגנה(קטן לא קיים בשום אספקט של המשחק) ובנאדו יכול להתחיל לארוז כי הקהל לא יתן לו רגע של שקט. יש חלוץ אין חלוץ זה כבר בעיה משנית לעומת מאמן שמציב הרכבים חבריים ומתפקד שחקנים בעמדות זרות, ומספסל שחקנים מתאימים שישדרגו את הקבוצה(ידין). ישנה הרגשה כזאת שעד שקטן יפרוש הוא ישחק בהרכב, אף על פי שהיה צריך לרדת לספסל כבר לפני שתי עונות לפחות. אני בדעה שעד שהמנהיג לא יפרוש לא נזכה בשום תואר. בושה שגוויה מהלכת בהרכב באופן קבוע וברור כל כך רק משום שקוראים לו יניב קטן. אין לו מקום בקבוצה בכלל, ואני בספק אם בליגת העל, ועוד בעמדה כה קריטית כמו שחקן אמצע מגרש.


    ץ
     
  12. shawarma Member

    הצטרף ב:
    ‏2/7/12
    הודעות:
    190
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קטן באמת מעיק
     
    נערך לאחרונה ב: ‏21/9/13
  13. G.B7 ירוק עולה

    הצטרף ב:
    ‏22/8/09
    הודעות:
    3,727
    לייקים שהתקבלו:
    1,808
    מין:
    זכר
    נסחפת קצת הרבה!
    לקטן אין מקום בליגת העל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    נכון שהוא כבר לא מה שהיה פעם אבל הוא עדין שחקן שיכול לתרום הרבה למכבי חיפה.
    הוא לא צריך להיות באנקר בהרכב כמו כל שחקן אחר.
    אבל עדין הוא שחקן טוב שתורם ויתרום.
     
  14. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,639
    לייקים שהתקבלו:
    26,869
    מין:
    זכר
    לקטן אין מקום במגרש הכדורגל, כי אין לו גוף שכשיר לשחק כדורגל.
     
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,614
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
    אני לא יודע אם לקטן אין מקום בקבוצת כדורגל, אבל בדבר אחד אני בטוח. האיש לא בכושר הרצוי בשביל להוליך קבוצת צמרת כמו מכבי חיפה. לדעתי מי שהובילו בנתיים את מכבי חיפה הם עזרא עם הברקות אישיות וראיו. ברגע ששני אלה בכושר טוב קטן לא מתקשה להשתלב, אבל לבד הקפטן כבר לא יכול לסחוב קבוצה.

    לצערי אנחנו יכולים פה עוד ימים שלמים להתדיין, אבל קטן נשאר שחקן מרכזי בקבוצה שלנו. כואב לי להגיד את זה, אבל רק תוצאות שליליות במגרש אולי ישנו משהו בתפיסה הלא נכונה של בנאדו (ושחר) לגבי קטן.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.