דיון התקשורת לעונת 2013-2014

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Jul 14, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

    Joined:
    Apr 13, 2012
    Messages:
    3,403
    Likes Received:
    2,205
    למה הם משדרים מהאולפן?
     
  2. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    8,856
    Likes Received:
    6,106
    ערן, התכוונתי מן הסתם לאתר ערוץ הספורט ולא לדה-באזר. האתר עצמו צהוב, רדוד ופונה למכנה המשותף הנמוך ביותר. ואם כבר הגענו לשם, אז עוד על ערוץ הספורט אפשר לקרוא בפוסט הנפלא הזה. אני ממליץ לכל מתלונני הדיון שנהנים להביא לכאן השכם והערב דוגמאות מרחבי האינטרנט אודות עליבותם של האתרים הפופולריים - תזנחו אותם, תוותרו על הקליק ועל הכניסה ותצרכו את תקשורת הספורט שלכם באכסניה שמכבדת אתכם ואת הספורט עצמו.
     
  3. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    אין בי אהבה יתרה לערוצים ולאתרים הצהובים, אבל דווקא בשם הדיון צריך לבדוק אותם. אלה אמצעי התקשורת הקיימים, אי אפשר להתעלם מהם רק בגלל שהם צהובים. אפשר לצטט אותם כדי להכניס ?בשר? לדיון נגדם. הם ההוכחה הקיימת לשינוי שחייב להיעשות. דווקא דרכם, דרך השטויות והשקרים שהם כותבים, אפשר יהיה לצאת לדרך חדשה.
    אני לא הייתי ממהר לציין כל נפיחה עלהפגישה עם גרנט או חזרה של בן שהר לארץ (במקרה יש לי מקור אמין יותר מכל עיתונאי קשקשן), כך בעצם מעניקים תוקף ומקיימים דיון, לא על איכות התוכן כי אם על התוכן עצמו, וזו סיבה לדאגה.
     
  4. Love Is Red Member

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    5,826
    Likes Received:
    721
    דווקא שפיגלר הצעיר שידר הרבה יותר טוב מכהן, לשמוע שלמה שרף זה כבר כואב באוזן, שיפרוש כבר וזהו...
     
  5. danielone Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    2,353
    Likes Received:
    353
    מסכים איתך!
     
  6. yedidel Member

    Joined:
    Sep 27, 2009
    Messages:
    7,695
    Likes Received:
    3,936
    תמיד אמרתי שצריך לתת רק למאמני עבר מצליחים לפרשן. עם שלמה שרף אני חושב שצריך עוד קריטריונים
     
  7. EuropeGuy Member

    Joined:
    Oct 25, 2012
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    981
    ערן לוי, מה זו עיתונאות ספורט טובה בעיניך?
     
    Last edited: Sep 10, 2013
  8. eran levy Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,699
    Likes Received:
    0
    עיתונאות ספורט טובה היא כזו שעוסקת בספורט. אפשר לכתוב על ספורט מזוויות שונות, ואם אתה קורא את הבלוג שלי אתה מבין שטקטיקה ומערכים רחוקים מאוד מנושאי הכתיבה שלי. עיתונות ספורט מבקרת את מושאי הסיקור, אבל לא באופן אישי ולא כדי לחפש סנסציות.
    אבל זו שאלה קשה למענה, ומה שקיבלת זו דעתי האישית. אומרים שהרוב קובע, ובגלל זה יש מקום ל-one למשל, אבל הרוב לא בהכרח צודק. כשמעלים ידיעות שקריות, משופצרות, שמשרתות את האתר ולא את צרכני עיתונות הספורט, זהו עוול לתחום ולמקצוע. עיתונות ספורט לא שואלת את דודו אוואט אם הוא מתכוון לפרוש אחרי התצוגה מול אזרבייג?אן ולא שואלת את גוטמן אחרי כל משחק אם הוא מתכוון להסיק מסקנות אישיות.
    ועיתונות ספורט מעסיקה אנשים ללא משוא פנים.
     
  9. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    שלמה שרף כזה אדיוט.
    איך ידעתי שאם יהיה 0-0 דקה 20-25 הוא כבר יתחיל עם "השד לא נורא ככ", "אפשר להעיז יותר", "הייתי מכניס חלוץ". כזה אדיוט.

    הוא קיבל ברוסיה 2-0 ברבע שעה.
     
  10. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    אם יורשה לי - בשבילי התפקיד של עיתונאי ספורט ובכלל, הוא כמו של חוקר במשטרה: להוציא כמה שיותר מידע. אז לפעמים העיתונאי עושה דברים לא יפים לעין, לפעמים הוא קושר קשרים אישיים כדי להביא את המידע הזה, ולפעמים הוא מציף במידע שהוא לא תמיד נכון בהתאם לקשרים האישיים שהוא קשר, אבל עדיף שיובא כל המידע+דברים לא נכונים, מאשר חלק מהמידע. אני כבר אעשה את הפרשנות שלי לבד מה מהמידע לא נכון או מופרז. בשביל זה גם יש את אייסוקר. בכל הקשור לפרשנות וניתוח מקצועי: שוב, יש לי את שיקול הדעת שלי, יש את אייסוקר, ויש את עומרי אפק וגיא לוי שרואים דברים טקטיים שלא הייתי רואה בלעדיהם.

    הרוב צועק שנמאס לו מהעיתונות הצהובה, מהפרשנים הקשקשנים, ו"אופירע זונה!! 1" שגור בפיו כמו "בוקר טוב". זה לא שהרוב לא צודק, אלא פשוט זה מה שהכי נוח. ואני יכול להבין אותו. אף אחד לא יוותר על צפייה במשחקי כדורגל בגלל פרשנות ירודה (כל עוד אין דרך למדוד כמה עשו מיוט), ואף אחד לא יפסיק לצרוך חדשות כי חלקן מעוותות, פשוט הרבה יותר לדלג הלאה מהידיעה על המינוי הצפוי של ברקוביץ' לנבחרת.

    ובנושא אחר לגמרי: בן ציון שבתאי גינצבורג דיבר היום על זה שצריך להביא יותר זרים כדי שפחות שחקנים מקומיים יקבלו את המקום שלהם בהרכב כמובן מאליו, ויתאמצו יותר באימונים. לא בטוח שתהייה קורלציה ישירה בין השניים, ואולי אפילו להיפך, אבל עדיין נפלא לראות אחרי שנתיים של יזע שאנחנו (כלומר אני והרעיונות שלי) חודרים גם לתקשורת, שפעם דיברה לצמצם את מספר הזרים ל-2. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
     
  11. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    נכון יש את פרוייקט הילדים של ברקוביץ' בנשר? אז אחד מילדי הזהב של הפרוייקט הוא כמובן העילוי, הכוכב המוכשר והמדהים - אופיר מזרחי.
    כבש צמד נגד אזרבייג'אן והנה ההתייחסות לגביו באתר של אופירה. מסתבר שהיא לא עושה רק ספינים לקידום ברקו להיות מאמן הנבחרת, אלא גם דואגת לקדם את השחקנים הנפלאים שהוא מגדל בנשר.

    http://www.one.co.il/Article/222498.html

    "בקרית שמונה מתמוגגים מהיכולת של חלוצה הצעיר של הקבוצה, אופיר מזרחי. שהפגין יכולת נהדרת אמש (ראשון) בניצחונה של הנבחרת הצעירה 2:7 על נבחרת אזרבייג'אן. החלוץ, שעלה באמצע העונה החולפת לקבוצת הבוגרים, כבש צמד והוסיף בישול בניצחון המרשים של הצעירה בבכורה של מיכאל ניס."

     
  12. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    זה היה כתוב גם בספורט 5. כל עוד וואן לא מהללים את שגיא פיצחדזה מצור שלום לא חייבים לנפח כל דבר בדיון הזה. אם כי... זאב זאב. כשכל השנה שעברה מהרגע שאופיר מזרחי נכנס להרכב אופירה לא הפסיקה לפמפם את השם שלו בכותרות הראשיות (אני מרחם על הילד...), אז גם משהו לגיטימי ישר מדליק נורה.
     
    Last edited: Sep 11, 2013
  13. OriRR Member

    Joined:
    Jun 30, 2012
    Messages:
    2,029
    Likes Received:
    0
  14. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    אני יודע שזה נאמר בהרבה מקומות אבל אני חייב להגיד שוב, מה שאופירה עושה לגוטמן זה פשוט ביזיון

    http://www.one.co.il/Article/222587.html
    "גוטמן ולוזון, תלמדו: טראפטוני סיים את תפקידו", "יש לנו מה ללמוד מהאירים"

    http://www.one.co.il/Article/222579.html
    "אם יש "דברים" כאלה, למה גוטמן חיכה עד עכשיו ולא סיפר עליהם לבוס שלו?"

    וזה בלי "טורי הדיעה" של ברקוביץ' שמתעסקים כמובן אך ורק בכישלונו של גוטמן.
    העיקר שביציע העיתונות הוא יושב ואומר ש"קודם השחקנים אשמים, אחר כך המאמן".

    איזה גועל נפש של אתר.
     
  15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Messages:
    15,572
    Likes Received:
    1,921
    תסלחו לי, אני לא מבין למה אתם מתלוננים על האתר הזה וממשיכים להיכנס אליו...
     
Thread Status:
Not open for further replies.