באיירן מינכן 13/14 :: עידן פפ

Discussion in 'פורום כדורגל גרמני' started by Der Kaiser, Jul 20, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aloneli Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    3,364
    Likes Received:
    16
    נניח ששוויני,קרוס וטיאגו עולים ביחד בקישור אז לפי מה שאתה אומר ופפ בינתיים עושה זה שקירכהוף המחליף של שוויני,לאם המחליף של קרוס,ושאקירי המחליף של טיאגו.
    בשביל לרוץ עם המערך קירכהוף שהום בלם יצטרך להיות שוויני,לאם יצטרך לזוז מעדמת המגן ולשחק בקישור,ושאקירי יצטרך לשחק כקשר מרכזי למרות שהוא מספר 10/שחקן כנף.לא רק שהחילופים הם של שחקנים ששונים לגמרי מהסגנון של 3 הראשונים ובחיים לא יעשו את אותה העבודה,אלא גם אתה אמור להזיז עמדות ל3 שחקנים שלא רגילים לשחק בעמדה וכל זה אמור לשמור על באיירן באותה רמה.

    איזה כיף לשבור את הראש שיש לך אולי את הקבוצה הטובה בהיסטוריה של הכדורגל העולמי.אם פפ ימשיך באותו קו אני בספק גדול שזה יעבוד.אם זה יצליח אז פפ באמת גאון או שהשחקנים של באיירן פשוט וורסטילים בטירוף.
     
  2. Trnado Member

    Joined:
    Aug 3, 2005
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    שלום חברים, כמה שנים לא יצא לי לכתוב פה אבל תמיד קורא בעיון, ומאוד נהנה לקרוא את הדיונים כאן.
    שמתי לב שמדברים על כך שיופ רצה לעזוב. קחו 10 דקות ותקראו- מעניין מאוד מה שכתוב פה. כמובן שהכל כבר מים מתחת לגשר, אבל לא מזיק לדעת עוד סיפור על מה שקרה לפני שהחתימו את פפ.

    http://www.spiegel.de/international/europe...h-a-905688.html
     
  3. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    והמחליף של רונאלדו הוא באותה הרמה? ושל מסי? ושל אינייסטה וצ'אבי? עוד שמות?
    קירשהוף התחיל את הקריירה דווקא כקשר אחורי. להאם עושה את העבודה ההגנתי של הקשר הדפנסיבי מצד ימין מצויין ושאיקרי גם לא נורא.
    ואת אותה השאלה ששאלת אפשר לשאול על כל שחקן. שטארקה ברמה של נוייר? רפינייה בזו של לאם? פיזארו שווה למנדזוקיץ', רובן ברמה של מולר? שאקירי ברמה של ריברי? ברור שהמחליפים פחות טובים משחקני ההרכב הראשון. אחרת הם היו בהרכב הראשון.
    תמיד גם אלאבה יכול לקחת את המקום. וצריך לזכור שאלו שחקנים מחליפים. זה לא יוגי לאוו ששם שחקני הרכב ראשון קבועים שלא בתפקידם.
     
  4. aloneli Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    3,364
    Likes Received:
    16
    כל העניין הוא שיש לנו מחליף ראוי לכל עמדה במערך שהיה אצל היינקס,אולי לא היה לנו את שוויני וריברי גם בספסל אבל בכל עמדה אני הייתי שקט.
    במערך של פפ אין לנו וצריך לשנות עמדות לחצי סגל כדי שיהיה מחליפים.נראה לי קצת מוזר באמצע משחק להזיז את לאם לקישור ולהכניס את ראפיניה להגנה או להיפך זה לא משנה.אותו סיפור עם קירכהוף שצריך לשחק בקישור ולהתאים את עצמו כאילו שאין לנו חאבי מארטינז בסגל שיכול לשחק שם נהדר.גם שאקירי הולך לאיבוד במערך הזה.
    פפ עושה לעצמו חיים קשים וזה מה שמוזר לי.גם בשביל המערך החדש שלו יש את השחקנים המתאימים רק שגם פה הוא מעדיף לשבור את הראש ולמכור את גוסטבו ולהוציא את חאבי מחוץ לסגל.
    אני עדיין בדעה שהוא פשוט בלחץ להראות שזאת הקבוצה שלו ולא של היינקס.אין מה לעשות אם הוא יזכה בתארים בלי לשנות כלום אז זה מה שיגידו.אם הוא ישנה כל דבר קטן אז כבר יריגשו את הנגיעה שלו בקבוצה.בסופו של דבר זה מה שיכול לתת לו יותר קרדיט אבל זה בעיקר יכול לדפוק אותו בענק.בקיצור כאב ראש.
     
  5. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    שכחת שבשביל להחליף את טוני קרוס היינקס הזיז חצי קבוצה.
     
  6. dudi Member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    אני קצת אסטה מהנושא המקצועי נדב, ואלון תסלחו לי אבל סנטימטר שמאלה לכדור של דאנטה והיינו מנתחים אם נירנברג חוטפת 4 או 5 בשבת?
     
  7. dudi Member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    אני מאד מקווה ששחקן השנה ביבשת\עולם בפועל לא יפתח מול נירנברג בשבת,
    כדי שנקבל אותו full power למשחק החוץ הפריע בורג, והכי חשוב לקרב הגדול מול צ?לסי ב 30 לחודש.

    בלי קשר שאקירי ורובן באגפים, וריברי מחליף ל 20-30 דק לא ימנעו את השואוו לטעמי.

     
  8. skyday20 Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    7,340
    Likes Received:
    3
    אפשר להסביר לי למה בעצם מריו גומז עבר לפיורנטינה במקום באיירן, לא ממש הבנתי, תודה.? http://www.woostyandkeas.com/forum/Smileys/Extended/mellow.Xxx
     
  9. OriRR Member

    Joined:
    Jun 30, 2012
    Messages:
    2,029
    Likes Received:
    0
    מה יש להסביר?
    פפ לא רצה אותו ולא בנה עליו בתור שחקן משמעותי ברוטציה אז הוא עזב את הקבוצה.
     
  10. skyday20 Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    7,340
    Likes Received:
    3
    חשבתי שהוא שחקן יותר מוערך מזה ומאוד מוכשר, שאוהבים אותו שם.
     
  11. dudi Member

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    3,090
    Likes Received:
    0
    עד הפציעה החלוץ הטוב בעולם(הוא חרט בעצמו על הסלע ביורו), וגם שחזר הראה ניצוצות של מריו גומז וכבש שערים שהם חלק בלתי נפרד מהטריפל.

    החלוץ שהכי התחברתי אליו אמין, ומקומי בווארי לעד מבחינתי ועוד לא מעט אוהדים.
     
  12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 22, 2006
    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    502
    לא קשור לאהוב ומוערך. הוא לא בתוכניות של פפ ופפ לא בונה עליו. גם קסיאס מוכשר ומוערך ולא היה בתוכניות של מוריניו.
    בין אם אנחנו אוהבים את ההחלטה או לא (אני אישית לא) זו ההחלטה של בעל הסמכות הבלעדית במועדון בעניינים האלה ואנחנו מכבדים אותה.
     
  13. אפנברג Member

    Joined:
    Dec 17, 2005
    Messages:
    3,689
    Likes Received:
    128
    כנראה שהמציאות מסכימה עם מה שאמרתי פה הרבה: הוא לא גדול כמו שעשו ממנו. מילא פפ לא בנה עליו אבל למה לא עבר לקבוצה מהדרג הראשון ביבשת אם הוא כזה תותח? מנדוקיץ עדיף עליו בהרבה, ועושה עבודה שחורה מטורפת בלחץ על הבלמים של היריבה ובחילוצי כדורים שגומז בחיים לא היה עושה. היה איזה משחק העונה שמנדוקיץ רץ כמו משוגע להציל כדור שהלך לצאת לאאוט וכמעט עף על השלטים, זה שחקן נשמה שבצדק רב דחק את גומז מההרכב. היינקס ופפ לא טפשים והבינו מי עדיף.
     
  14. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

    Joined:
    Jun 1, 2011
    Messages:
    1,783
    Likes Received:
    481
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
     
  15. Rosez Member

    Joined:
    May 18, 2010
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    בכדורגל המודרני לא קיימת עמדת שדה שלא דורשת טכניקה ולו המינימלית ביותר, גומז לא כזה.
     
Thread Status:
Not open for further replies.