מכבי חיפה 13/14: רעבים להצלחה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Captain Canada, Jul 14, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,630
    Likes Received:
    26,868
    Gender:
    Male
    הוא מתאמן בנפרד מהקבוצה, אבל זכותה של הקבוצה לקבוע את זה.
    הקבוצה מחויבת לספק לו מאמן אישי.
     
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,404
    Likes Received:
    4,953
    Gender:
    Male
    לא זכור לי שבחוזה שלו רשום עם מי הוא צריך להתאמן.
    המועדון מחוייב לו לאימונים, לרכב, לאוכל דירה וכל מה שמסביב.
    אז הוא מתאמן עם שני מאמני כושר בכל יום. גם זה לא מספיק טוב? באמת מצטער שהוא לא מקבל חולצה של נייקי ומשתתף במשחקונים הפנימיים של הקבוצה.
    עמאשה קיבל מספר הצעות עם אפילו שכר זהה לזה שקיבל בחיפה אבל הבחור פסל אותן על הסף, מבלי בכלל שדמי העברה ששחר דורש הן אלה שיערימו קשיים על העסקה.

    ההיגיון הבריא אומר שצריכה לבוא כאן פשרה לטובת שני הצדדים. שחר צריך להתגמש מעט אם ייראה התגמשות גם מצד השחקן אבל זה לא קורה. אם במקום לחפש לעצמו קבוצה עמאשה כל הזמן אומר "אני אשאר במועדון גם אם זה אומר שאני אשב ביציע כל העונה" אז שלא ייתפלא גם למה אף אחד לא מנסה לבוא לקראתו. וכן זה לעשות דווקא.
     
    Last edited: Aug 13, 2013
  3. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,897
    Likes Received:
    20,971
    אף אחד לא מתעמר בו. זה שהוא לא בתוכניות לא אומר שצריך לשחרר אותו בחינם. הפועל רוצים אותו בלי לשלם ושחר מונע ממנו לעבור? גועל נפש השחר הזה...

    אף אחד לא מונע ממנו לעבור קבוצה ולהמשיך בקריירה שלו. אבל למי שמוכן לשלם עליו הוא לא רוצה לעבור. אם הוא כל כך רוצה להפועל (או לא יודע למי) אז שיגיד להם שהוא מוכן לקצץ במשכורת ושההפרש יילך למכבי חיפה.
     
  4. shawarma Member

    Joined:
    Jul 2, 2012
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    אני ממש לא משלה את עצמי שזה אפשרי וגם נראה לי שבאיזשהו מקום אם זה כן יתאפשר זה הסיוט הכי גדול של יעקב שחר


    אבל מה עם יוסי? הבן אדם עוד ללא קבוצה ואנחנו שבועיים לפתיחת הליגה.
     
  5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    גם עמאשה לא יוצא הכי חכם בכך שמסרב להצעות. אבל אני חושב שברגע ששולחים שחקן של הקבוצה הבוגרת להתאמן בנפרד כאשר "הוא לא בתכניות" זה פשוט פסול (נכון גם למקרים שהיו במועדון שאני אוהד).
    זה שהוא לא בתכניות זה אומר שהוא ברשימת ההעברות, אבל הוא עדיין חלק מהקבוצה וצריך להתאמן איתה כל עוד אין קבוצת מילואים (נוער זה לא אותו דבר).
     
  6. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,897
    Likes Received:
    20,971
    אני לא יודע אם זו הדרך הנכונה לנהוג, אבל יכול להיות שרצו להבהיר לו כמה הוא לא בתוכניות כי לפי כל מה שאנחנו שומעים הוא מאוד לא רוצה לעזוב.
     
  7. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,642
    Likes Received:
    3,525
    Gender:
    Male
    זה לא בהכרח הנושא, אבל אם היינו בודקים השוואה בעשור האחרון - מכבי חיפה היא המועדון שספג הכי פחות ביקורת משחקניו מבחינת התנהלות - משכורות בזמן, יחס וכן-הלאה. בנושא הזה אני די סקפטי. מצד אחד יש את ערך המוסר שהוא חשוב מאוד עבורי, לא רק בכדורגל אלא בחיים. מצד שני, ככה זה הכדורגל - כשאתה למעלה אתה כמעט אלוהים וכשאתה למטה זה לא נעים. לגיטימי שמועדון ירצה להחזיר חלק מההשקעה על שחקן, בטח אם לא עמד בציפיות. לכן לא אהבתי את ההחלטה בנוגע לאלרואי כהן והפועל ת"א. צריך לחפש את הפשרה כמובן.
     
  8. EuropeGuy Member

    Joined:
    Oct 25, 2012
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    981
    אנדלובו התראיין היום יותר מדי יחסית לאחד שלא שייך לרמה.
     
  9. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    זה כן אומר שצריך לשחרר אותו בחינם, בטח אם הוא לא דורש שום פיצויים על התרת החוזה שלו, שלא לדבר על שחקנים שחיפה הייתה משלימה להם את השכר.
    יש מקרים שמועדון יכול לומר לשחקן "תמצא קבוצה ארת שתשלם עליך דמי העברה" כי אנחנו רוצים את הכסף ולא רוצים שתעזוב בחינם" ואז זה עוד לגיטימי. הסיטואציה הנוכחית חוץ מזה שחיפה פועלת בניגוד להיגיון הכלכלי-המקצועי, היא לא זאת, וגורמת עוול לעמאשה.
     
    Last edited by a moderator: Aug 14, 2013
  10. oranfu Member

    Joined:
    May 16, 2011
    Messages:
    37,897
    Likes Received:
    20,971
    איזה עוול נגרם לו? משלמים לו משכורת עד השקל האחרון ובלי עיכובים. אבל לא רוצים אותו מקצועית. הקבוצה עומדת בהתחייבות שלה כלפיו. אין שום סיבה שנשחרר אותו בחינם.
    זאת בדיוק הסיטואציה שתיארת. אמרו לו למצוא קבוצה אחרת כי הוא לא בתוכניות ואנחנו רוצים עליו כסף.
    איזה הגיון מקצועי יש בלתת אותו חינם להפועל ת"א?
     
  11. Ice Cream חסה

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    8,375
    Likes Received:
    201
    אמרו לו למצוא קבוצה כי הוא לא בתכניות המקצועיות נקודה. בדיוק כמו תמיר כהן, שלא דרשתם מרעננה שקל עבורו, ואפילו שילמתם לו 750 אלף שקל נטו (מיליון וחצי ברוטו בערך...) רק כדי שיגמול אתכם מהמיליון וחצי השני שהוא אמור היה לקבל מכם. שחר היה מעליב את האינטליגנציה של עצמו אם הוא היה אומר לעמאשה שמבקשים ממנו לחפש קבוצה כי רוצים עליו כסף ומפחדים לאבד אותו בחינם אחרי כל ההשקעה בו, או כי השכר שלו מעיק על התקציב של הקבוצה.

    מבחינה חוזית וחוקית הכל טוב יפה ובסדר, אבל מהבחינה המוראלית זה שחיפה מערימה את הקושי ולו הקטן ביותר במעבר שלו לקבוצה שהוא רוצה לעבור אליה אחרי שהודיעו לו שהוא לא בתכניות - זה עוול.

    א. חסכון של מיליון שקל שאפשר יהיה להפנות אותו לדברים אחרים מועילים יותר מקצועית מאשר שחקן שמייעדים לו את יציע הכבוד.
    ב. פחות שחקן שצריך לקחת עליו את האחראיות באימונים ומבחינה תפעולית/אדמיניסטרטיבית (כלומר הדברים הקטנים), כשלכל ההשקעה בו לא אמורה להיות שום תועלת.
    ג. היפטרות משחקן שיתהלך ממורמר בחדר ההלבשה וילכלך על המועדון בתקשורת ישירות או דרך מקורבים. הימנעות מסיטואציה לא נעימה תדמיתית.
     
  12. Civil Anti Madridista

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    7,505
    Likes Received:
    2,686
    בנאדו שוב מנסה לצרף את עומר דמארי מהפועל ת"א. ההצעה תכלול טרייד שיעביר את וויאם עמאשה ואביחי ידין להפועל
    במידה והעסקה הזו מתבצעת, עומר דמארי יכול בכלל לשחק באירופה אחרי ששותף במשחקים של הפועל ת"א?
     
  13. alexshw Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    79,630
    Likes Received:
    26,868
    Gender:
    Male
    נודע לי ששחר הורה לעובדי המועדון לא לשתף פעולה עם האתר הזה, מלבד הודעות לעיתונות.
    זה עוד פרסום ראשון מגוחך של האתר הזה.

    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.147691.html
    למי שתוהה למה אני חושב ששחר קמצן. זה למה.
    וזו פגיעה באינטלגנציה. לא ניתן להביא חיזוק נורמלי תוך 3 ימים, שהם בעצם סופ"ש.שחר לא למד כלום מדוטרה ושטרכמן ערב הצ'מפיונס מה שנגמר בסוף ב - 15.5.
    לא אבכה אם נודח מול הרומנים. אין לנו סגל לשתי המסגרות.
     
    Last edited: Aug 14, 2013
  14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 31, 2007
    Messages:
    11,927
    Likes Received:
    3,577
    למה נראה לך שמישהו יסכים להצעה המעליבה הזאת?
     
  15. Love Is Red Member

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    5,822
    Likes Received:
    721
    אביחי ידין?
    אם מכבי חיפה תוותר על הקשר האחורי הבכיר שלה זה יהיה טמטום מוחלט מצידה, הם צריכים חלוץ זר במקום אנדלובו וזהו...
     
Thread Status:
Not open for further replies.