שאלקה 04 13/14:: זקוקים לזריקת אדרנלין

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י HapoelFan, ‏19/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. purvis short Member

    הצטרף ב:
    ‏6/7/12
    הודעות:
    53
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אתה רואה את הדקות הראשונות ומבין למה החתימו את קלר כמאמן. כי כל מאמן בעל שיעור קומה לא היה מוכן לשחק עם ערימת הליצנים שיש בשאלקה. כל מאמן בעל שם היה דורש להעיף חצי מההרכב ולהביא שחקני כדורגל.
    קלר מוכן לעלות עם הליצן הזה הילדברנד, עם הליצן מאטיפ, עם הליצן אוצ?ידה ובלי קשר שמאלי. ועם שני ג?רמיין ג?ונס שמתאים במקרה הטוב לבית?ר ירושלים.
    אז החתימו את קלר. וניפגש במחזור ה15 שיפטרו אותו כשהקבוצה תהיה במקום ה12. כי זה מה שהסגל הזה שווה. לשאלקה יש את אחת ההגנות הכי גרועות בליגה ויש לה קשר אחורי שלא יודע לשחק כדורגל....
     
  2. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

    הצטרף ב:
    ‏7/1/11
    הודעות:
    4,547
    לייקים שהתקבלו:
    49
    דרקסלר נפגע כנראה באזור הגידים שמאחורי הברך.. כמה זה חמור נדע במהלך השבוע, אולי מחר. בכל מקרה נשמע רע מאוד.
     
  3. NatiSVW Guest

    ממליץ לכם לא לזלזל במטאליסט הם קבוצה מעולה שכמעט העיפו עונה שעברה את ניוקאסל בליגה אירופית ולפני שנתיים הגיעו לרבע גמר ליגה אירופית ולא חסר שם שחקנים טובים כמו בלאנקו,טורס,דביץ ועוד ועוד
    אני גם לא חושב שבאמת ישללו ממטאליסט לשחק במפעלים אירופיים אז אין ממש טעם לדבר על זה.
     
  4. OriRR Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/12
    הודעות:
    2,029
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הילדברנד - אוצ'ידה, הוודס, סנטנה, קולסניק - נוישטטר, גורצקה, בארנטה, דרקסלר (?), פארפאן - הונטלאר

    פחות מזה ואפשר ללכת לים מבחינתי. אם המאמן לא יכול לראות דברים בסיסים כמו בלם שלא יודע להגן ורק עושה שטויות, קשר חמום מוח שרק מחפש איך לצאת מהמשחק, מגן שלא יודע להגן וקשר שלא יודע לרוץ אין לנו על מה לדבר העונה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏11/8/13
  5. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

    הצטרף ב:
    ‏7/1/11
    הודעות:
    4,547
    לייקים שהתקבלו:
    49
    אהבתי את העריכה :aaa031:

    אחלק את ההתייחסות שלי למשחק לשני חלקים - מחצית ראשונה ושנייה.

    מחצית ראשונה

    פותחים ב4-2-3-1. מסירה גדולה של דרקסלר להונטלאאר וגם שער יפה שלו כשהוא מזהה את אדלר בעמידה שלא תאפשר לו להגיע לכדור שנשלח לפינה הרחוקה. כבר מההתחלה זיהיתי שפארפאן, הונטלאאר ודרקסלר הם מי שעושים את הלחץ בחלק הקדמי ונעים ביחד בסוג של קו אלכסוני, משלימים את המיקום אחד של השני. קלמנס מנגד מתופקד קצת יותר מאחורה, יותר קרוב לפוכס. הוא גם עזר לו הרבה על הקו עד שדרקסלר נפצע ויצא. גורצקה היה די למל"מ ובגלל זה אפשר היה לראות את ג'ונס טיפה יותר קדימה מבדרך כלל, דוחף קדימה הרבה ולוחץ. לא מחכה מאחור להתקפה של היריב או נשאר חסר מעש.

    מבחינת השערים של המבורג, אני לא מאשים את הילרברנד בשניהם. על הפנדל אני לא יודע לומר אם זה חוסר מזל, חוסר תשומת לב או טעות בכך שמאטיפ לא הצמיד ידיים מאחורי הגב. אולי כל אלה ביחד. אבל בשער השני אני כועס גם על הוודס וגם על מאטיפ. עם כל הכבוד, דיקמייר הרים כדור כשבייסטר היחיד(!) ברחבה. גם הוודס וגם מאטיפ בפנים. לא ייתכן, בשום מצב שבעולם, שאף אחד מהם לא לוקח אותו והוא מתרומם חופשי מתמיד לנגיחה פשוטה שהסיכוי שלה לא להיכנס לשער הוא אפסי. לטימו היה חוסר מזל עם זה שהכדור פגע בו, אבל זה חלק מהמשחק. השער הזה כולו של הבלמים. באשר לשוויון, שער טוב שהגיע בזמן, אם כי בסופו של דבר לא באמת עזר לתוצאה וגם ליכולת במחצית השנייה.

    מחצית שנייה

    לפתוח מחצית עם ספיגה בדיוק כשסיימת מחצית עם כיבוש זה מתסכל ברמות-על. וזה שוב מאטיפ וזו שוב שמירה לקויה ובאופן כללי אני לא יודע איך נתנו לו לשמור על סובייך שיותר גבוה ממנו. בדיוק במצבים כאלה אני שואל את עצמי איפה סנטנה. בכל מקרה החילוף של סאלאי העביר אותנו ל4-4-2 כשגורצקה תופס את מקומו של נוישטטר וסאלאי מצטרף להונטלאאר בחוד. קלמנס, שעד עכשיו שיחק על הקו, התחיל להיכנס הרבה לאמצע והיה מאוד פעיל, ובעיקר נראה הרבה יותר נינוח וטבעי בעמדה הזו מאשר כששיחק בשמאל. מבחינת ההגנה, מאטיפ תסכל אותי מאוד עם הכדורים שלו אחורה לטימו - כשזה בועט כדורים ארוכים שנוחתים ביציע. אוצ'ידה כמעט לכל אורך המשחק קיבל כדורים טובים על הקו ופשוט עצר את קצב המשחק. השתהה, ניסה לשנות כיוון, לא הצליח, נלחץ (גם מנטלית וגם בפועל) ובסוף איבד. יאנסן חגג עליו בטירוף היום. כאב לראות את זה. מבחינת הקישור - פארפאן עדיין לא בכושר. מצטער, אבל הוא לא מסוגל לרוץ עדיין. בדרך כלל הוא מקבל כדור באגף ומתחיל לדהור. היציאה שלו מהמקום היא משוגעת, והיום הוא לא ניצל את זה בכלל, או הראה שהוא מנסה בכלל. היום המשחק שלו היה מאוד "שלו", אם אפשר לקרוא לזה כך. סאלאי היה בסדר, היה לו מצב קלאסי לכיבוש אבל הוא נגח לידיים של אדלר במקום למטה בעוצמה. לפחות הוא קרא את המשחק מצוין ושעט על הכדור שאדלר שמט. בתכל'ס, הציל לנו את המשחק.

    עוד כמה נקודות:

    - הרבה מאוד פעמים התקפות שמסתכמות בשלושה שחקנים שמחכים ברחבה. אין הצטרפות, ובמצב שאתה בפיגור או בשוויון ואתה חייב לנצח, לא מובן לי איך כולם לא עולים. לא צריך לחכות פה להוראה של מאמן, זה צריך להיות בטבע שלהם.

    - להמבורג הגיע פנדל, באחד מכדורי הקרן שלהם במחצית השנייה הוודס גלש לכדור ועצר אותו עם היד. השופט התעלם.

    - הונטלאאר: היה מצוין היום. מאוד פעיל, לוחץ כל הזמן את המגנים. יופי של פתיחת עונה, נקווה שהוא חוזר לכושר של 2011/12. אם הוא בכושר ואם סאלאי ייתן תפוקה, רק נרוויח ונצליח.

    - נוישטטר: משחק חלש ומאכזב. כדרר יותר מדי, לא מסר, איבד. הוחלף בצדק. לדעתי גם לא היה צריך לפתוח מלכתחילה - אבל היה לי ברור שגם אם גורצקה אכן תורגל בהרכב, קלר יקבל רגליים קרות וישנה את זה כי זה הימור עצום לפתוח איתו.

    - פוכס: בלתי נסבל. באמת שחוץ מהגבהות וכדורים נייחים אני לא מוצא בו כלום. שום דבר. הוא גם לא כזה שחקן חכם, דקה 43 הוא נכנס חזק באחד השחקנים של המבורג, לא זוכר מי זה היה, והשאיר להמבורג מצב נייח מצוין כשואן דר וארט תותח בדברים האלה. דקה כל כך חשובה לפני מחצית, יכול היה לגמור את המשחק. שחקן לא מחושב שלא צריך לקבל חולצת הרכב.

    - וכמובן, התייחסות למאטיפ: אני די מרחם עליו. וגם על עצמי, שנאלצתי לסבול אותו 90 דקות. עזבו את הפנדל. זה כל המשחק הזה, טעות מובילה לטעות. אמרתי את זה פעם לגביו - יש משחקים שהוא נהדר, ויש משחקים שהוא עושה טעות אחת - שמובילה לעוד עשרות והוא גומר לנו את המשחק. שמירה לקויה, מסירות אחורה, ואפילו קיבל שתי הזדמנויות גדולות לכבוש וניצל אותן כמו ילד שקיבל פעם ראשונה כדור בהתקפה. אני מקווה שכל הצוות המקצועי ראה את זה ומול וולפסבורג יעלה אדון סנטנה לשחק. אי אפשר להפסיד ממהלך שכזה.
     
  6. עוגיפלצת Member

    הצטרף ב:
    ‏22/6/13
    הודעות:
    30
    לייקים שהתקבלו:
    0
    המסקנה העיקרית שלי מהמשחק היא שנראה שאנחנו מאוד תלויים בדרקסלר. לא יכולתי לראות את רוב המשחק, אבל ברור שהיה חסר לנו משהו בקישור הקדמי, מישהו שטיפה ינהל את העניינים בלי לנסות לכבוש כל הזמן. בימים טובים הולטבי ידע לעשות את זה מצוין, אבל עכשיו אני לא יודעת אם יש מישהו שאני סומכת עליו במקום הזה - מלבד דרקסלר.

    ואנחנו לא יכולים לסמוך עליו משתי סיבות, קודם כל כמובן מה יקרה אם הוא נפצע/אדום וכו'. ויותר מדאיג מזה - מה יהיה הלאה? באמת שלא אכפת לי מאליפות העונה הזאת, או אפילו עונה הבאה. אנחנו צריכים להכיר במקום שאנחנו נמצאים בו ולראות איך אנחנו מסתכלים ארבע שנים קדימה, או שנהפוך לליברפול.

    גם החלטתי להפסיק להתבייש להודות בזה- אני לא אוהבת את הוודס כקפטן! אף פעם לא התלהבתי מזה במיוחד, לא נראה לי מתאים. הוא שחקן מעולה אבל קפטיין צריך איזה שהוא אקס פקטור של מנהיגות, משהו שיוכל לאחד את הקבוצה ולהרים אותם. אני יכולה לראות את הונטילאר עושה את זה הרבה יותר טוב ממנו.
     
  7. OriRR Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/12
    הודעות:
    2,029
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מסכים, אין לנו עוד שחקן שיכול לנהל את המשחק (גורצקה אולי אבל הוא לא אפקטיבי אתמול) במקומו. מהרגע שיצא נראה היה שהלכנו לאיבוד קצת וההתקפות לא הסתיימו בכלום (למעט העשר דקות האחרונות בהם היה לחץ גדול שלנו).

    מסכים שהוא שחקן משמעותי מאוד בשבילנו, אולי הכי משמעותי מכולם. לא מסכים בנוגע למה יקרה הלאה. כרגע שאלקה זה לא מועדון בלבל של ריאל, יונייטד וצ'לסי. אנחנו עדיין לא שם ולכן אין סיבה שדרקסלר יישאר אצלנו יותר מהשנה הזאת או השנה הבאה. עם כל הכבוד לנו, לבחור יש שאיפות והוא רוצה להתקדם בקריירה. אין מה לעסוק במחליף שלו כבר עכשיו, אנחנו נקבל עליו לפחות 45 מיליון אירו (!), סכום שיאפשר לנו לא רק להביא מחליף ראוי אלא גם להתחזק במקומות אחרים (שוער, מגן ימיני וכו'). החשש היחידי שלי הוא שכמו במקרה נוייר, יתנו את הכסף למאמן הלא נכון ונפסיד אפשרות לחיזוק משמעותי של הקבוצה.
     
  8. OriRR Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/12
    הודעות:
    2,029
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עדכון בנוגע לפציעה של דרקסלר: מדובר כנראה במכה יבשה באזור גיד אכילס, הוא ייעדר מהמשחק של הנבחרת בשבוע הבא אך ככל הנראה יוכל לשחק בליגה. מזל גדול, לא יודע איך היינו מסתדרים בלעדיו.

    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1005818_567796106617881_1252877692_n.Xxx
     
  9. OriRR Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/12
    הודעות:
    2,029
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שני מועמדים חדשים לשאלקה: לפי הבילד מקסים ליסטיין שחקן קלאב ברוז' מועמד להגיע לקבוצה. השחקן בן ה 21 כבש בעונה החולפת 12 שערים ובישל שמונה נוספים בליגה הבלגית והוא מוערך ב 8 מיליון אירו. העונה הוא שיחק עד כה שני משחקים בליגה הבלגית ובישל שער בודד, בנוסף הוא שיחק במוקדמות הליגה האירופאית ובישל גם שם שער (מה שפוסל אותו מלשחק בקבוצה אחרת באירופה, לא?). מועמד נוסף, הפעם לפי הקיקר הוא שחקן אודינזה, גבריאל טורג'ה. בעונה החולפת שיחק בגראנדה כמושאל והופיע ב 34 משחקים (28 בהרכב) וכבש שלושה שערים בנוסף לעוד שני בישולים. כוכב נבחרת רומניה ולמרות גילו הצעיר הספיק לשחק ב 28 משחקים וכבש תשעה. הוא מוערך ב 3.5 מיליון אירו.

    את האמת, השחקן הבלגי נראה לי יותר מרשים ומעניין. מה גם שהוא שחקן כנף שמאל והרומני בכלל שחקן כנף ימין. נראה מה יצא מזה.
     
  10. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

    הצטרף ב:
    ‏7/1/11
    הודעות:
    4,547
    לייקים שהתקבלו:
    49
    היום בצהריים יתקיים הדיון באופ"א בנושא מטאליסט. על פי מה שהבנתי, האוקראינים יכולים לפנות במידה ויושעו לCAS, וכל עוד הערעור שלהם בדיונים הן עדיין לא הושעו סופית, כך שיש פה סיפור, בקיצור - ככה או ככה אני חושב שנשחק מול מטאליסט ולא מול פאוק. נחכה להחלטה הסופית של אופ"א היום בכל מקרה.
     
  11. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

    הצטרף ב:
    ‏7/1/11
    הודעות:
    4,547
    לייקים שהתקבלו:
    49
    :aa1: על פי דיווחים מקומיים בשוויץ, ולנטין סטוקר ביקר בסוף השבוע האחרון בגלזנקירכן כדי לסכם את התנאים שלו בשאלקה.

    מאמן באזל, מוראט יאקין, אמר: "אם שחקן מקבל אפשרות מעבר שכזו, לא אנטור לו טינה".

    טוב, מבחינתי יש כבר מועמד אידיאלי. להחתים אותו ומהר, לא אכפת לי אם אפשר לשחק איתו באלופות או לא. נכס. נכס. נכס.
     
  12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    לדעתי עדיין אפשר לשחק איתו בליגת האלופות.
     
  13. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

    הצטרף ב:
    ‏7/1/11
    הודעות:
    4,547
    לייקים שהתקבלו:
    49
    גם אני חושב כך, אני לא בטוח לגבי שלב הפלייאוף אבל אם עולים לבתים אני חושב שזה מתאפס.
     
  14. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

    הצטרף ב:
    ‏7/1/11
    הודעות:
    4,547
    לייקים שהתקבלו:
    49
  15. OriRR Member

    הצטרף ב:
    ‏30/6/12
    הודעות:
    2,029
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חתיכת נאחס!
    יש עוד ערעור http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_let_it_all_out.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏14/8/13
מצב נושא:
הנושא נעול.