אני חושב שאתה מתבלבל עם מישהו אחר הוטספר, רפקה פרש מהנבחרת ב2002. אבל הוא היה הבורג המרכזי בהגנת הנבחרת הצ'כית שזכתה בכסף ביורו 96. רובי, אמנם ראיתי בלמים טובים בהרבה מרפקה באפטון פארק, אבל אתה ממש מגזים. הוא בסך הכל עושה את העבודה שלו, גם בימין וגם במרכז.
הוטספר אם לא היית אוהד טוטנהאם היית בבעיה איתי אבל עזוב רפקה באליפות אירופה לא היה. אני זוכר שאני ואיסטלנדס רצינו לראות איזה קומדיה העדפנו את "רפקה העגלון עושה עוד פנדל" על המלון של פולטי.
טוב, חשבתי שאולי כדאי שאני אעזור קצת לעדי עם הפריוויו של המחזור התשיעי בצ'מפיונשיפ, שמכיל בתוכו שלושה משחקי מפתח בתמונת הצמרת. הראשון שבהם הוא כביכול משחק קצוות בין המוליכה החדשה סטוק, שלא ציפתה ליותר ממרכז טבלה בקיץ, לבין נוטינגהאם פורסט שלאחר קיץ אופטימי מצאה את עצמה שוב מתחת לקו האדום לאחר שמונה מחזורים. וויגאן ושפילד פתחו את העונה בסערה, אך קצת מגמגמות בשני המחזורים האחרונים, הבליידז יודעים שהפסד שלישי ברציפות יזרוק אותם לכיוון החצי התחתון של הטבלה בעוד שוויגאן לא רוצה לרדת ממיקום העלייה האוטומטית שעליו השתלטה מהמחזורים הראשונים. מאז חצי גמר הפלייאוף בעונה שעברה איפסוויץ' מחפשת נקמה נגד ווסט האם. הטרקטור בויז, עם סגל מחוזק בג'ייסון דה-ווס מרשים והפטיש לשעבר קווין הורלוק, ירצו לשכוח את ההפסד המאכזב לסטוק האמצע השבוע, בעוד שהפטישים רוצים להשלים תשע נקודות משלושת המשחקים של השבוע. משחקי המחזור: שבת 17:00 ברייטון - ק.פ.ר קארדיף - דרבי קובנטרי - רות'רהאם קרו - לידס לסטר - ברנלי פלימות' - וולבס רדינג - ג'ילינגהאם סטוק - נוטינגהאם סנדרלנד - פרסטון ווסט האם - איפסוויץ' וויגאן - שפילד יונייטד ראשון: מילוול - ווטפורד
סעמק. הדלקתי את המחשב, 1-1 מול קרו בחוץ, אני די מרוצה (פיו עם עוד שער), הריפרש הבא של התוכנה, והופס - 2-1. לעזאזל עם סטיב ג'ונס. לפחות תוצאה טובה לנו במשחק בין ווסטהאם לאיפסוויץ'.
מדברים על מזל? רק שלחתי את ההודעה הקודמת, ודני פיו משווה. אני סוגר על 2-2. תיקו חוץ מכובד מאוד מול קבוצה שאני אישית מאוד תופס ממנה. ודני פיו פשוט דורס את הקוקה קולה בשבועות האחרונים, איזה יופי.
וזה די מוזר מכיוון שהבחור לא הותיר עלי שום רושם במקרים הבודדים שראיתי אותו, למרות שהוא תוצר של מחלקת הנוער של היוניטד. מה שמראה שאף פעם אסור לשפוט שחקן כל כך מהר וצריך לתת יותר מצ'אנס אחד.... כמו כן לצערי חביבתי פלימות הפסידה היום בביתה לוולבס, אבל זה היה די צפוי מכיוון שמיקומה של הקבוצה בתחילת העונה היה לא ריאלי ולאט לאט היא חוזרת למקום שהיא אמורה להיות בו.
צמרת מעניינת ,סטוק ורידינג ניראה זמני ,אבל וויגאן ממשיכה את היכולת משנה שעברה וניראה שתישאר עם השמות הגדולים יותר -ווסטהאם,סנדרלנד ,איפסוויץ' ואולי גם לידס(הלואי),חבל שלא משדרים כמו שהבטיחו שוחחתי עם מר מלר היום על הנושא והוא גם מאוכזב ,בכול מיקרה הוא אמר לי שינסה לשכנע בערוץ ,וגם לגבי גביע הליגה באמצע השבוע יש סיכוי לשידור
לידס על סף הבאה של חלוץ נוסף לקבוצה. מדובר בברט אורמרוד הזכור לטוב מעונת הגביע של סוטון לפני שנתיים. החלוץ בן ה-27 הדרדר עד לעמדת החלוץ הרביעי של סטיב וויגלי ולכן קיבל אישור עקרוני לעזוב את סנט מארי'ס. לדעתי זו אחלה החתמה עבור לידס. חלוץ זריז מאוד עם המון מהירות, עושה כל הזמן תנועה בלי כדור. הוא אומנם לא מסוגל לשחק עם הגב לשער אבל היות ובסביבה נמצאים תמיד בריאן דין או מייקל ריקטס, אז אין בעיות...
ולא רק הוא, אלא גם שיין גרגן, הזכור מעונת הפריימרשיפ הקודמת של ווסט ברומיץ' אלביון. בלם נחמד מאוד, לא ברור לי למה הוא עוזב את המועדון שהוא היה אחד הסמלים שלו בשנים האחרונות. בכל אופן אחרי חודשים ארוכים של הצהרות של בלקוול על רצונו להביא אותו, הוא סוף סוף הגיע. נקווה לטוב.
צודק, אני טעיתי וראיתי שכתבת שאורמרוד כבר חתם בקבוצה... לכן התבלבלתי והוספתי ולא רק בתחילת המשפט. בכל אופן אני די תפסתי מגרגן בזמנו, מצד שני מדאיג אותי מאוד שצמד הבלמים שלנו מורכב מבלמים שירדו ליגות בשתי העונות האחרונות ולא נמצאים בשיא שלהם.
מה רצית את ריו וג'וני טי? מאיפה בדיוק קבוצה בליגת המשנה אמורה להביא בלמים? אגב, למה המגן הימני / בלם הצעיר של לידס ששכחתי כמובן את שמו כרגע, שערך בכורה בעונה שעברה והיה לא רע (היה מושאל אצל ווסט האם בשלב כלשהו) לא משחק?