מנצ'סטר סיטי 2012/2013

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by h2z, Jul 18, 2012.

  1. Kompany Member

    Joined:
    Dec 10, 2011
    Messages:
    448
    Likes Received:
    49
    Gender:
    Male
    כבר שכחת את הדיבורים החזקים שם בברנבאו על בייל? אני לא רואה את איסקו משתלב שם כשחקן הרכב ראשון ואילו בסיטי כן. חוץ מיזה שהרבה יותר נוח להמשיך עם המאמן שעשה אותך מי שאתה היום, 'אבא שני' לדברי אותו איסקו. אם באמת חשוב לספרדי הכישרוני הזה הרכב ראשון כפי שהוא טוען אז אין ספק שהכתובת היא על הקיר.
     
  2. JohnTerry26 Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    763
    לא לקחתי את בייל בחשבון כי ריאל לא יקנו גם את בייל וגם את איסקו. אם הם באמת ילכו חזק על בייל וירכשו אותו אז לא תהיה לכם תחרות על איסקו.

     
  3. JohnTerry26 Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    763
    והנה זה מגיע. איסקו מאשר שיש לו הצעות מריאל מדריד וממנצ'סטר סיטי והוא יחליט בקרוב לאן ללכת. טוען גם שהעובדה שפלגריני מאמן סיטי היא לא בהכרח קובעת.

    http://www.telegraph.co.uk/sport/football/...ming-weeks.html

     
  4. cityblues beter dead than red

    Joined:
    Sep 21, 2004
    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    7
    Gender:
    Male
    מעבר לעובדה שנקבע סדר משיחקי הפרמיירליג 2013/14 נקבע גם לוח המשחקים של משחקי טרום העונה...

    ב24/7 מתחילה סיטי בסין טורניר מרובע בהשתתפות מנצ'סטר סיטי,טוטנהאם,סנדרלנד וקבוצה שנקראת "דרום סין" (זכתה באליפות סין האחרונה).
    ההגרלה:
    סיטי-דרום סין
    סנדרלנד-טוטנהאם

    המשחק על המקום השלישי ומשחק הגמר יהיו ב 27/7.

    שבוע לאחר משחר ההכנה הראשון יערך באליאנץ ארנה של אלופת אירופה טורניר נוסף (טורניר אאודי) טורניר הרבה יותר יוקרתי בהשתתפות באיירן מינכן,מילאן,סאו פאולו וסיטי שלי.
    בהגרלה קיבלנו את מילאן
    סדר המשחקים
    31/7-סיטי-מילאן
    באיירן מינכן-סאו פאולו.

    המשחק על המקום השלישי ומשחק הגמר יהיו ב 1/8.

    שבוע לפני הליגה יערך משחק ידידות בינינו לבין ארסנל באצטדיון האולימפי בהלסינקי...



    זה כל כך רחווווווק...
     
    Last edited: Jun 19, 2013
  5. Kompany Member

    Joined:
    Dec 10, 2011
    Messages:
    448
    Likes Received:
    49
    Gender:
    Male
    היום אגב זהו יום הולדתו של מיקה ריצ'ארדס, מי יתן ויסיים את הקריירה שלו באייסטלנדס בדיוק כמו שהתחיל.

    one micah richards, theres only one micah richards - one micah richards!
     
  6. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
  7. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,637
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    - ריאל מדריד מועדון גדול יותר ממנצ'סטר סיטי.
    - איסקו וודאי ישמח להישאר בליגה הספרדית ובאותה המדינה.
    - בשתי הקבוצות יש עומס גדול בקישור ההתקפי.

    מעבר לעניינים הקטנים שהם הפינישים לעיסקאות גדולים(אני מאמין שבתחילת יולי יבוצעו עוד החתמות גדולות) - לדעתי הדבר היחיד שמפריד בין החתימה הרשמית של איסקו בריאל הוא מנואל פלגריני. בכל-זאת, האיש שנתן לאיסקו את הבמה והאמין בו מתחילת הדרך, אם כי ברור שמכירתו של קאסורלה לארסנל(בלית-ברירה) סייעה מאוד לעניין. דווח על כך שהשניים צפויים להיפגש.

    לטעמי העמדה העיקרית שממש צעקה לריענון היא הקישור ההתקפי לנוכח האכזבה בעיקר מהיכולת של נאסרי, ועושה רושם שסיטי סגרה את הפינה בעיקר עם חסוס נאבאס. מעניין מה המערך המתוכנן של פלגריני, כי אם סיטי לא תשחק 4-4-2 אז חוד של אגווארו, טבז ודזקו זה סבבה לגמריי, אפילו מעולה. אני לא חושב שסיטי צריכה חיזוק בחוד, אולי הכסף על קבאני מיותר. אני לא חושב שהוא מסוג השחקנים שמחתימים בכל-מחיר, נניח בייל(לכאורה יגידו שלריאל יש קיצוני סבבה כמו די-מאריה ולמה להשקיע הרבה כסף על מישהו אחר)
     
  8. JohnTerry26 Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    763
    הרעיון של סיטי כנראה היה להשתמש בנבאס כסופר סאב כשאיסקו משחק ליד סילבה בהרכב, אז לא נראה לי שהם ירגישו שהם סגרו את הפינה אם איסקו יחתום במדריד. נאבאס שחקן טוב אבל זה אפילו לא קרוב למה שהם רצו מאיסקו.

    לגבי ריאל ראוליטו, אתה באמת רואה צורך בבייל אם איסקו יעבור אליכם? כי לא נראה לי שאיסקו בא לעשות רוטציות עם אוזיל, אני חושב שהוא ישחק לידו. אני לא חושב שבייל הוא שחקן שצריך לקנות 'בכל מחיר', לא בטוח שגם ריאל חושבת ככה, 80-90 מיליון זה סכום שלדעתי שמור לחייזירים כמו מסי או רונאלדו ובייל לא שם.

     
  9. Kompany Member

    Joined:
    Dec 10, 2011
    Messages:
    448
    Likes Received:
    49
    Gender:
    Male
    מחר בבוקר טבז אמור לעבור את הבדיקות הרפואיות בטורינו ויוכרז כשחקן יובנטוס רשמית.
    סיטי חוסכת 17 מיליון ליש"ט של משכורת ו10 מיליון ליש"ט אותם יובה תשלם - אני חושב שסיטי התנהלה נכון וחכם כל עוד הם מתכננים עדיין על קשר התקפי סטייל איסקו או שהספרדי יפתיע ובכל זאת יגיע (אמן!).
     
    Last edited: Jun 26, 2013
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,923
    Likes Received:
    18,512
    לא הבנתי איך לא ניתן היה להשיג מחיר טוב יותר מ7.5 מ' פאונד על טבז.
    שנה לתום החוזה? אשלי יאנג עבר ב16 בשנה לתום החוזה.
    עבר בשקט בשקט, בלי מלחמת הצעות, כאילו לסיטי בכלל לא אכפת מהמחיר.
    זה שחקן שהייתי מביא אותו גם ב20 ויותר.
     
  11. Kompany Member

    Joined:
    Dec 10, 2011
    Messages:
    448
    Likes Received:
    49
    Gender:
    Male
    פרז אגב הצהיר רשמית שאיסקו יהיה שחקן ריאל מדריד וזה דבר שאני פשוט לא מבין! מה הייתה השטיפת מוח שהוא עבר הרי הוא בעצמו אמר שהוא רוצה דקות משחק ובריאל מדריד, צר לי לאכזב אותו הוא לא ימצא אותן כמו שהוא חזר והדגיש. אני פשוט לא מבין את זה ואני באמת מופתע.
     
  12. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    כן, רק שלאשלי יאנג הייתה משכורת של 30 אלף פאונד באסטון וילה ולמנ' יונייטד לא הייתה בעיה לשלש לו אותה, ולטבז הייתה משכורת של 200 אלף פאונד וגם אחרי קיצוץ משמעותי הוא יהיה המרוויח הבכיר של יובנטוס (או אחד מהבכירים) ועל הדרך יחסוך למנ' סיטי המון כסף מהחוזה שלו. כשמסתכלים על זה לעומק אין הרבה קבוצות שגם צריכות אותו, גם מוכנות לשלם לו וגם כאלה שהוא לא יתנגד לשחק בהן.

    Kompany
    לא יודע מה כזה מפתיע אותך, אתה לא נמצא איתנו? כוח המשיכה של ברצלונה וריאל מדריד נמצא על סקאלה אחרת מזה של מנצ'סטר סיטי, בטח ובטח לשחקן ספרדי. אם הן גם ממש ירצו את סילבה או מאטה אני מאמין שהשחקנים האלה ישמחו לוותר על קבוצות הנפט ויהלומים ולחזור לשם, אז אתה מופתע ששחקן רכש בוחר מלכתחילה ללכת לשם?
    דקות הוא יקבל, כבר עכשיו יש לו מעמד מאוד גבוה והוא לא מגיע בדיוק להיות שחקן ספסל כמו שאפשר היה להגיד על הרכש של מודריץ' בזמנו.
     
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Nov 11, 2002
    Messages:
    24,923
    Likes Received:
    18,512
    כשמסתכלים על זה לעומק אני מוצא המון קבוצות שצריכות אותו. שחקן נהדר.
     
  14. Kompany Member

    Joined:
    Dec 10, 2011
    Messages:
    448
    Likes Received:
    49
    Gender:
    Male
    נעזוב את זה שריאל מדריד כבר חיזרה אחרי סילבה ואגוארו ללא הרף והם בתגובה משעשעת האריכו חוזה אחרי כל אותם החיזורים. אז כבר לא כ"כ צלחת עם הדוגמא שלך.
    אין לי ספק בכלל שכל שחקן בעולם יעדיף לשחק בברצלונה או בריאל מדריד על פני כל קבוצה אחרת ואני לא מנסה לשקר לעצמי אפילו, אבל שחקן שטוען שהוא רוצה דקות משחק וזה הדבר הכי חשוב לו לא יכול ללכת לריאל מדריד כאשר שם אני בספק רב אם יש לו מקום בהרכב, וזה עוד מבלי המטרה הכי גדולה של ריאל מדריד הקיץ, גארת' בייל. אני חושב שאיסקו יצא עלוב ונכנע לשטיפת מוח שהייתי מת להיות נוכח בה.

    מאחל לו כישלון חרוץ.
     
  15. Mellow29 Kopite

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    9,072
    Likes Received:
    3,608
    אני גם יכול לחשוב על המון קבוצות שטבז יוסיף להן המון, אבל עבור כמה מהן זה רכש ריאלי?
    באנגליה כבר אין מועדונים שיאתגרו אותו מקצועית או כלכלית אחרי מנצ'סטר, גרמניה גם לא נראת כמו יעד מתאים עבורו, בספרד זה רק ברצלונה וריאל ועושה רושם שהן מכוונות על שמות יותר נוצצים. אז נשאר רק איטליה וגם שם ליובנטוס אין ממש תחרות, גם מקצועית וגם כלכלית.
    הוא שחקן נהדר מאוד כשהוא בסטייט אוף מיינד הנכון, הייתי שמח אם בסכום הזה הוא היה מקושר כמחליף לסוארז בליברפול, למשל, אבל אין לו מה לחפש אצלנו בהשוואה ליובנטוס.
    אגב לפי מה שהבנתי הסכום הוא 10 מ' פאונד ולא 7.5.

    Kompany
    אני לא יודע עד כמה סתרת את הדוגמא שלי עם הסיפור של אגוארו, זה היה ברור שהוא לא יעבור אחרי עונה אחת מוצלחת שהסתיימה באליפות. אבל עוד עונה כמו החולפת, מקום שני, הדחה בשלב נוקאאוט יחסית מוקדם בצ'מפיונס, והוא ייזכר שבעצם תמיד חלם לשחק בברצלונה. צריך לשמור על רמה עקבית מאוד גבוהה כדי שהשחקנים האלה לא יסובבו את הראש, ואני אפילו לא מדבר על אלונסו ופאברגס אלא רונאלדו שהתפתח במנ' יונייטד מצליחה מאוד.
    אבל הבנתי שהטענה שלך אחרת ולכן החלק הזה הוא קצת אוף טופיק... בכל מקרה, גם עם החלק של שטיפת מוח אני לא מסכים. שחקן ספרדי מצליח מאוד שכבר מכיר את הליגה המקומית, בתשעה מתוך עשרה מקרים יעדיף את ריאל מדריד. אין לו מקום מובטח בהרכב בשום קבוצה, הוא יצטרך להוכיח את עצמו בכל מקרה ואני לא משוכנע שבסיטי זה היה יותר קל עבורו. הייתי אומר שעשרה מתוך עשרה היו הולכים לריאל אבל סייגתי בגלל פלגריני. להגיד שהוא יצא עלוב ולאחל לו כשלון? נראה לי קצת מוזר אבל שיהיה.
     
    Last edited: Jun 27, 2013