בנאדו ישחק עם שני חלוצים רק כאשר יוחתם חלוץ זר נוסף. כרגע אין לו כזה, ואני האמת מרגיש קצת כמו העונות האחרונות שלבסוף נקבל איזה חלוץ לא יעיל בלחץ של היום האחרון של מועד העברות. במקרה כזה לדעתי הקישור וההתקפה יורכבו מידין/בוקולי, קטן וגולסה, בצדדים עזרא וראיוס ובהתקפה אבוחצריא כחלוץ במרכז הרחבה. תורג'מן יהיה מחליפו.
יעקב שחר שכח מהעיקרון של עלות שקועה, אחרת לא ברור למה הוא מקשה על מעבר של שחקנים שהמאמן הודיע שהוא לא מעוניין בהם ויש חוזה. דגני סגר בהפועל - חיפה לא מגיעה לסיכום עם האדומים. עם עמאשה וקפריסין יש 2 הצעות ומקווים שהוא יבחר את הקבוצה שמוכנה לשלם עליו, אבל מה הטעם לא להשתתף בשכר של איציק כהן שסכנין מעוניינת בו אבל לא יכולה להשוות את השכר שלו? עדיף לשלם שכר מלא על זה שהוא תופס לוקר בחדר ההלבשה? צ'ז'יק גם אמר שמחירי המוניים צפויים לרדת ל 600-700 שקל. נהדר, אבל איכשהו בליגת העל זה עובד הפוך וקבוצות עם מנויים יקרים מוכרות יותר. חוץ מאלה שקובעות מחיר ממש נמוך כמו "קש, אבל אז האוהדים קונים מנויים ולא באים למשחקים...
אבל אם בנאדו אמר שהוא לא מעוניין בדגני, ולמכבי חיפה יש כבר 2 מגנים ימניים (לא כולל כאלה מהנוער) ודגני ממילא עשוי מחרסינה - אז ההשקעה (הסתמית) של מכבי חיפה בו, היא כבר עלות שקועה שספק יהיה ניתן להחזיר. עכשיו דווקא קראתי על התקדמות במו"מ בתנאי שדגני יחתום לעוד עונה, ואחרי זה צריך להגיע עם הפועל לסיכום על דמי ההשאלה לשנתיים - אבל אם על זה המעבר שלו יטורפד זו טעות של שחר והעוסקים במלאכה.
שוב, אני מאמין שעד תום מועד ההעברות הם יעברו לקבוצה אחרת, אבל לא צריך עכשיו להסכים לתנאי זנות של קבוצות אחרות. ובמי שבנאדו לא מעוניין, לא מתאמן עם הסגל וגם לא יצא למחנה אימון.
כל יום שהוא נשאר בקבוצה חיפה משלמת לו שכר ואחראית לו, ואני לא משתתף באמונה שלך של "הכל יסתדר",עם כמה שזה מתאים לישראלים - זה לא מתאים למכבי חיפה.
יוסי בניון יתאמן עם מכבי חיפה בשביל שמירה על הכושר. ידיעה שבאמת מרגשת אותי באופן אישי, כי גם אם הוא לא אמור לחזור לשחק בארץ וגם אם הוא די רחוק מיכולתו לפני עשור, עדיין טוב לראות אותו במועדון שלנו.
ויש ניסיון להחתים את כליבאת לחוזה משודרג של 4 שנים ואח"כ מיד להשאילו. כעיקרון אין לי בעיה עם זה, אבל בנתיים לא ראיתי דבר חיובי אחד מהבחור הזה. יש מישהו שחולק איתי?
לא מאמין שמישהו יחלוק איתך. לשחקן הזה אין כישרון מיוחד והשיא בקריירה שלו יהיה במקסימום שחקן הרכב באשדוד.