כי פ.צ ציריך זה לא מועדון מספיק טוב? כי הליגה השוויצרית קטנה עלינו? בית"ר י-ם היתה המקפצה של ריקן, לא פ.צ ציריך. הם לא עושים לו טובה בהחתמה, הם מאמינים שהוא שווה משהו עבורם.
לא רוצה להגיד כלום, סתם ציינתי סוג של פיקאנטריה. כי תמיד אבי ריקן היה זכור לי בתור ההוא מהתכנית של עמונאל שאמא שלו מכינה לו פירה, בזמן שעומר ורד מציג את משטח האימונים בצרפת. כן הייתי מחליף את הכדורגל הצרפתי בישראלי אם זו הכוונה.
איפה שהשחקנים סיימו את הקריירה שלהם לא רלוונטית בכלל לנושא של התכנית. השניים רק היוו דוגמא לחיים של כדורגלן במדינות שונות.
פ.צ. ציריך מועדון מצויין, זה גאווה גדולה שהוא יצא מבית"ר והגיע לשם אבל תמיד יש ליגות טובות יותר וצריך לשאוף אליהן ואבי שואף אליהן, לא כל תגובה שהמילה "להתקדם" מוזכרת בה אומרת לזלזל במועדון שבו הוא חתם, אני האחרון שיזלזל במועדונים כמו פ.צ. ציריך או קופנהאגן או גנק לצורך העניין. אם הוא ישחק שם כמה עונות ברציפות כמו ברדה למשל בגנק זה יהיה מצויין וזו תהיה הצלחה יפה וגאווה גדולה, אבל לדעתי עם התמדה והשקעה הוא יוכל להתקדם לליגה טובה יותר.
זה בסדר, אני בטוח שהתגובה באה מתוך הרגל שכולם עושים פה מהליגה הישראלית איזו ליגת על שאם אתה לא הולך ממנה לאחת מארבעת הליגות הגדולות אז אתה לא התקדמת לשום מקום מלבד הכסף.
אלירן עטר התותח - אני אתגעגע אליך! הפריצות משמאל לא יהיו יותר אותו הדבר.... כמה שמחתי שהגיע למכבי שחקן פלפל אמיתי שידע להלהיב ולדחוף את הקבוצה. מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם בצרפת ולדעתי הוא עשה בחירה נכונה. אגב לדעתי בחירה נכונה גם של ריקן ומאחל לו גם המון הצלחה.
למרות שאין הודעה סופית על עטר נראה כאילו הנושא די גמור... בהתחלה ממש התבאסתי שהשחקן האהוב עלי עוזב את מכבי, רציתי לראות אותו משחק גם בליגת האלופות אבל בתאכלס הבנאדם בן 26, אני חושב שמגיע לו לנסות את עצמו באירופה לפני שההזדמנות תתפספס,צרפת זה ליגה טובה בשבילו ובכלל נראה שהישראלים מצליחים שם לא רע, והוא עובר לקבוצה שהייתה לה בעיה בהבקעת שערים עונה שעברה ככה שהוא יכול מאוד לתרום להם. אני מקווה שלמרות שאלירן בנאדם מאוד ביתי ומחובר למשפחה ולארץ, הוא יצליח להתאקלם בצרפת ולא יסבול מגעגועים הביתה כמו רוב השחקנים הישראלים...אני מאמין שאם הוא יהיה מקצועי כמו בעונה האחרונה הוא יהיה שחקן לא רע בכלל בצרפת. יאללה אלירןןןןןן! :aaa021: :aaa021:
איך אומרים אלירן שודד זקנות בצרפתית? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx מכבי מוכרת אותו ב-1.8 מיליון דולר, כש-20% הולכים לבני יהודה, כלומר 360 אלף דולר. אם מורידים את ה-1.2 מיליון דולר שמכבי שילמה לבני יהודה, זה יוצא רווח של 240 אלף דולר, שזה פחות ממשכורת אחת של עטר בנטו... לזכותם יאמר שיש להם 10% ממכירה עתידית שלו. מאיר ריפמן (הסוכן של אבי ריקן): http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
רק לתיקון, על פי החוזה מכבי תקבל 20 אחוז ממכירה עתידית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ובנוגע לריקן! שיהיה לו בהצלחה לילד! רציתי לראות אותו במכבי, אבל מי יודע לאן העתיד יוביל אותו, שיהיה לו המון בהצלחה