סוףסוף מיאמי נזכרו ללכת SMALL ולשחק כמו מיאמי במקום לנסות להתאים את עצמם לאינדיאנה... והתוצאות לא מאחרות להגיע. פתאום למיאמי יש את היתרונות במאצ'אפ כשדיוויד ווסט צריך לרדוף אחרי קלעים, פתאום היברט נמצא בבעיית עבירות ולא מצליח להכנס למשחק ולסגור את הצבע, פתאום ההנעת כדור כמו שהם רגילים וכתוצאה השלשות הרבה יותר פנויות וכתוצאה האחוזים הרבה יותר טובים - וסה"כ פתאום מיאמי משחקים כמו מיאמי במקום לנסות לשחק נגד אינדיאנה. BETTER LATE THEN NEVER
טוב אז למרות הערב הנוראי הזה אפשר רק להגיד תודה. לווגל, לג'ורג', לווסט - עונה ענקית של כולם. עריכה: אני חושב שמגיעה תודה לא פחות גדולה לג'ייסון קיד.
שאפו גדול לאינדיאנה. נקווה שיצליחו לשמור על ווסט, לעשות החלטה וטרייד נכון עם גריינג'ר (למרות שלדעתי אם הוא "קונה" את התפקיד של השחקן השישי הוא יכול להיות מתאים מאוד) - ואולי יתנו עוד איזה בחירת דראפט גדולה משום מקום עוד כמה שבועות כדי לנסות ולהתקדם. החוזה מקסימום של פול ג'ורג' אוטוטו מגיע, וסה"כ אינדיאנה אחת הקבוצות הכי לא רווחיות ואחת מהMARKETS הכי גרועים בליגה אם זה בהיענות של הקהל וכו' - ככה שלדעתי האישית אני לא רואה את כל העניין מסתדר כמו שהוא יכול וצריך במקום אחר - אבל אפשר לקוות שהבעלים יכניס את היד לכיס וירשה לקבוצה הזאת להיות מה שהיא יכולה להיות. ואפשר להסתלבט עליהם עד מחר, אבל 3 פיינלס ברציפות למיאמי. אני אגיד שוב. 3 פיינלס ברציפות. זה לא הולך ברגל בכלל, בטח שלא עם כל ההייפ העצום שהיה להם והציפיות - והם ענו על כולם ומגיע להם שאפו ענק על זה.
מיאמי טובה עם הגב אל הקיר. וויד שיחק עד עכשיו בהילוך שני, בגמר הוא כבר יעלה את הרמה שלו. לדעתי זה הולך להזכיר את הגמר של העונה שעברה. 4-1 או 4-0 להיט.
במזרח של ה-3 שנים האחרונות? זה כן הולך ברגל. שלא לומר בזחילה. מסכים איתך ריקלמה. פערי האתלטיות הולכים לעשות את שלהם. GOOD LUCK לג'ינובילי ובונר.
כל הכבוד אז לספולסטרה שאחרי 6 משחקים הבין משהו...ללא ספק שגם בגמר מיאמי יהיו הפייבוריטים, אבל אם גם אז מאמן מיאמי מתחיל להתעורר במשחק המכריע הסדרה אני משוכנע שהספרס יחגגו אליפות. גרג פופוביץ' הוא לא בדיוק פרנק ווגל... מילה אחרונה על הגמר השלישי ברציפות. בסה"כ הם עושים מה שמצפים מהם, לא? עם סגל שכזה זה חובה להגיע לגמר בטח בעונה כשהיריבות שלך בפלייאוף לא מגיעות לסדרות עם סגל מלא...שיקאגו באה עם 7 שחקנים, אינדיאנה ללא גריינג'ר. אם לא היו מגיעים לגמר אז היו מפרקים את החבילה. לא סתם לברון ג'יימס כבר התחיל לבכות שהוא מרגיש כאילו הוא שוב משחק בקליבלנד (שזה כבר מדהים, אבל עניין אחר). עכשיו נראה אם פארקר, דאנקן והשאר יכולים לנצל את החולשות של מיאמי. ללא ספק שאפשר לקחת סדרה ממיאמי, את הבעיות אינדיאנה חשפה לחלוטין. משום מה אני מרגיש שמיאמי מספיק טובה בשביל שזה לא יקרה אלא אם כן ווייד ובוש שוב פעם לא יופיעו לרב הסדרה. אנחנו קיבלנו העונה גמר מאד מעניין.
http://img266.imageshack.us/img266/4608/nbaplayoffs.Xxx מיאמי בגמר ה-NBA אחרי 76:99 מוחץ על אינדיאנה. לברון ג'יימס: "שיחקנו את הכדורסל שלנו, וזרענו הרס". תגובות נוספת למשחק הלילה. גמר ה-NBA יפתח בלילה שבין חמישי לשישי ב-4:00. ג'ייסון קיד הודיע על פרישה מכדורסל בגיל 40. דירק נוביצקי: "יום עצוב, קיד מהרכזים הגדולים אי פעם". תגובות נוספת לפרישה של קיד.
http://betvega.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2009/08/odds-to-win-2013-nba-finals.Xxx יום שישי לפנות בוקר (7.6): 4:00 בבוקר: http://img109.imageshack.us/img109/8930/130604015744heatvsspurs.Xxx מיאמי מארחים את המשחק. * המשחק יועבר בשידור ישיר בערוץ ספורט 5. לברון ג'יימס מחפש נקמה: "לא שכחתי את הסוויפ ב-2007". קוואי לאונרד מחכה ללברון ג'יימס: "כבר מצפה לאתגר".
אני מסכים עם אלו שאומרים שאין לספרס מי שישמור על לברון וכולם במיאמי אתלטים יותר, זה נכון וזה אמור להוות יתרון, אבל צריך לזכור גם את דאלאס של לפני שנתיים. למעט צ'אנדלר הם גם היו בנחיתות אתלטית מול מיאמי ובכל זאת סגרו כל כך טוב את הצבע שמיאמי יכלו לזרוק רק מבחוץ. אפקט המאמן יכול שוב להיות משקל מכריע באיך שהסדרה הזאת תראה. פופוביץ' הוא שועל ותיק והוא יכול לגרום לסדרה הזאת להיות צמודה מאוד. לא יודע אם הספרס ינצחו את הסדרה, אבל מאמין שהם לא הולכים להשבר מהר כמו הפינלסטית של שנה שעברה וזה ילך צמוד ומותח עד הסוף. גמר טוב!
בום, פארקר הגיע לפלורידה והנה 1-0 לספרס. לפני המשחק גם לפופוביץ' לא היה מושג אם ההפסקה של 9 ימים תעזור או תפריע לקבוצה שלו. התשובה כרגע חד משמעית. המנוחה עזרה לרגליים המזדקנות של דאנקן, ג'ינובילי ופארקר. למרות שברב המשחק ההיט שלטו, הסוף היה של פארקר וחבריו. ברור שהניצחון הזה לא ממש אומר הרבה. מיאמי תתעשת, אבל בשביל אוהדי מיאמי ההפסד הזה אולי צריכים עכשיו קצת לחשוש מהמשך הסדרה. שימו לב לזה: ריבאונדים (מיאמי 46 מול 37 לספרס), אסיסטים (20 למיאמי, 16 לאורחת). מיאמי מנצחת בקטגוריות האלו, אבל מפסידה במשחק. מה שכן יכול לעודד את ההיט זו היכולת של ריי אלן. 3-4 לשלוש. אם שחקן שכזה מתחיל להתחמם מחוץ לקשת אני צופה בעיה לספרס. אז ברור כרגע שהספרס אינם אינדיאנה בטח לא כשרואים עד כמה החבר'ה מסן אנטוניו היו טובים בשמירה על הכדור. רק 4 איבודים במשחק חוץ. מדהים! ב-ESPN דיברו אולי שמיאמי עייפה אחרי הקרב מול אינדיאנה, אבל בוא נראה אחרי המשחק השני אם אנחנו עוד צריכים לדבר על העניין הזה. כל הלחץ עכשיו על מיאמי, אבל בנתיים בפלייאוף הזה הקבוצה של לברון ג'יימס התמודדה מצוין עם העניין הזה במשחקים הכי חשובים שלה. בפורמט של הגמר הגדול ברור שיתרון 2-0 למיאמי היה יכול אולי לקבור סופית את הגמר. עכשיו זה 1-0 לספרס ולך תדעו מה יקרה במשחק השני. מצפה לנו אחלה סדרה!
http://betvega.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2009/08/odds-to-win-2013-nba-finals.Xxx סן אנטוניו ניצחה במיאמי בזכות סל מדהים של פארקר, ועלתה ל-0:1. דווין וויד: "נראנו כמו קבוצה שסיימה סדרה של שבעה משחקים". * מיאמי תארח את המשחק השני בסידרה ב-3:00 בלילה שבין ראשון לשני.