בכל מקרה לדברים יותר רציניים ומאוד מאוד מאוד מאוד מאכזבים - ESPN ישראל הולך להסגר בשבועות הקרובים, כהחלטה של החברה כחלק מתהליך התייעלות שהם מנסים להנחיל. אכזבה עצומה לכל חובבי הספורט האמריקאי. http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2646906
אם לקובי לא היה ביצים לומר מה שהוא חושב וזה לא היה מקרין על המשחק שלו, הוא היה גומר כמו רג'י - 0 טבעות. בגלל זה אתה קורא לו אפס, כי אתה לא מודע ששחקנים גדולים צריכים רוע באופי שלהם וזה מה שהופך אותם לתחרותיים. ג'ורדן לא היה מלכלך על אחרים? אין בקובי דבר אחד שצריך לגרום לשנוא אותו. הוא ווינר, תחרותי, כישרון עילאי. הדרישה שלו בזמנו לטרייד מהלייקרס היא חלק מאותו אופי שאתה לא אוהב, אבל שגרם לו לזכות בעוד 2 טבעות. אם היה שותק כמו רג'י וכמו רבים אחרים, היה גומר כמוהו. אחלה, תהיה נחמד ונייס גאי בלי שום הישג רציני. אם אתה מעדיף את זה, שיבושם לך.
אני חושב שהוא היה גומר עם יותר טבעות ממייקל אם הוא לא היה האפס האנושי שהוא, ולא אין לזה שום קשר לביצים. כמו שהדגימו לך בסרטונים למעלה, לרג'י היה רוע באופי שלו וכמו שהוא בעצמו אמר בנאום הHOF שלו - הוא היה עושה הכל בשביל לנצח, והוא אפילו למד את זה מהלייקר הכי גדול בכל הזמנים. אבל זה מה שאני אוהב בפאן בויז של קובי, הם יודעים בדיוק מה היה חסר לשחקנים כמו רג'י בשביל לזכות בטבעת אבל הם לעולם לא יודו למה בראיינט זכה בכל כך הרבה (רמז: זה לא משהו שקשור באופי אלא יותר באיזה בחור שכיום עובד עם... רג'י)
הויכוח הזה נטחן מכל כיוון, אבל רק כדי שתבין משהו. קובי היה כינור שני במשך 8 השנים הראשונות בלייקרס, הוא לקח את הכוכב השני ומיקסם את עצמו לטובת הקבוצה. אני לא רואה פה אפס אישיות אלא חוסר אגו לתרום לקבוצה ככוכב השני למרות האופי התחרותי שלו. לאחר מכן, קובי טען ששאק ליכלך עליו ומכאן הגיע הפיצוץ והעזיבה שלו למיאמי. אתה מדבר על שאק כאיש המרכזי באליפויות, אבל שוכח שא', קובי נתן מספרים בפלייאופים ליד שאק שכוכבים ראשיים באלופות אחרות לא נתנו, וזה עוד בגילאים צעירים, וב' יש לו עוד 3 גמרים ללא דיזל ו-2 אליפויות (יותר מהאליל שלך) קובי התחיל כילד צעיר, למד וחונך ע"י שאק ופיל, ובהמשך כבר הפך למנהיג המרכזי והכוכב הראשי. אין דרך יותר טובה מזו. הבנאדם לקח 5 אליפויות ויש לך עוד טענות למה לא לקח עוד.. זה לא נשמע לך מגוחך?
וזו בהחלט מכה ש-ESPN יורד. התרגלנו אליו ולא רק לשידורי הליגה, אלא לעוד כל מיני תוכניות מעניינות. חבל מאוד.
אתה יכול להמשיך לשחק על הקלף של מס' האליפויות כמה שאתה רוצה, ואני יכול על אותו המשקל להגיד שהאליפויות האלה הושגו כי הוא שיחק בשוק השני הכי גדול בעולם הכדורסל, כזה שזכה באליפויות לפניו ויזכה אחריו בעוד שרג'י מילר שיחק באינדיאנה ואם לפול ג'ורג' אין תוכניות אחרות, ייזכר לעוד הרבה מאוד זמן כשחקן הכי גדול בהיסטוריה של הפרנצ'ייז הזה.
על מה אתם מתווכחים פה בדיוק? קובי בראיינט יזכר ללא ספק בכלל כשחקן גדול יותר אבל זה לא אומר שאסור לשנוא אותו. ממש האופי של רג'י זה מה שהיה חסר לו בשביל טבעות?! עם מי הבנאדם שיחק, היווד וורקמן? ריק סמית'? האחים למשפחת דייויס? קובי בראיינט שיחק פאקינג חצי קריירה ליד שאק! גם גאסול, אודום, הורי, פישר, ארטסט וכו' לא ממש נגרים...הסיבה שאין לרג'י ולגדולים אחרים כמו בארקלי, מלון וכו' אליפות היא בגלל שחקן אחד. שחקן שקובי פגש בפעם האחרונה כסופמור (אני לא מחשיב את השנתיים בוושינגטון). אי אפשר לדעת מה היה קורה לו קובי היה משחק בניינטיז, אבל תחושה שלי שהוא היה עונד הרבה פחות טבעות אם בכלל.
אם רצית על וויד ( וחברו הטוב )... אז אם כבר באפסים עסקינן לפי הגדרתך, בגמר של 1997 לפני משחק 5 לא זכור לי שסטוקטון או מאלון התנהגו כך כאשר 23 היה חולה... WTF? מחזה שלא נופל מהצלילה הכי תיאטרלית בהיסטוריה:
אני פשוט לא מאמין! דיכאון אמיתי. למה שלא ישדרו אז בארץ את ESPN מזרח התיכון? מה כבר ההבדל בין הערוצים? בתור חובב בייסבול וNBA זאת פשוט מכה. זה אשכרה כמו שיקחו לצופה הממוצע את ערוץ 55. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
ערב עגום של הקו האחורי שלנו עם 5 נקודות בהשוואה ל-39 שלשום. מראה שהגרוש ללירה שחסר לנו זה יציבות בעמדות האלה, היל וסטיבנסון יכולים להביא אותך לבאר אבל לא יכולים לשאוב ממנה מים. מה שלא יהיה, העונה שלנו פשוט עצומה ובעיקר בגלל הסדרה הזו.
המשפט האחרון מעודד. צ'רלטון שידרו השנה את ה-WBC (ערוץ הספורט שידרו לפני שנה בייסבול פעם בשבוע), ערוץ הספורט כבר שם יד על משחק פוטבול בשבוע ו-וואן שידרו את טורניר המכללות. צריך לקוות שערוץ אחד יהיה מוכן לקחת את רוב השלל ולא לקבל פיזור שיזיין את הכיס של הצרכנים. למרות שבגדול כבר מזמן כל חובב ספורט אמריקאי בארץ היה צריך להבין שהעתיד שלו במדינת עולם שלישי הזאת קיים אך ורק ב-GAME PASS. היחידים שעוד לא הגיעו לשם אלה אוהדי הפוטבול אבל גם עבורם לא רחוק היום.