משום מה לא הוזכר פה, אבל ואן בומל, ששימש גם כקפטן הקבוצה פרש השבוע מהמשחק. איך אתם שואלים? בכרטיס אדום כמובן. http://jeroenarendsen.nl/pics/Mark-van-Bommel-forearm-jerk.Xxx
איזו ליגה יאללה עד שחשבתי שיש מחזור רגוע זה פתאום הפך להיות מטורף. פתיחה מוזרה משהו.אני יותר אוהב שבאיירן מגיעה יותר רגועה למשחקי החוץ שלה ומנסה להרגיע את הקצב ולהחזיק בכדור.היום היא קצת שיחקה התקפי מידי. החזרה הייתה נהדרת.ללא ספק הפתיחה הכי טובה שהייתה השנה של משחק בליגה(לדעתי גם המשחק הכי טוב ביחד עם לברקוזן דורטמונד). למרות התוצאה המוזרה באיירן אחרי הפתיחה הייתה במשחק מדהים.מי שהצטרף למשחק בדקה ה18 לא היה מאמין שגלדבאך הבקיעה 3 שערים כי באיירן שיחקה מושלם.בלי טר שטגן היא הייתה גם משפילה את גלדבאך היום. ריברי במשחק מושלם,השחקן השלישי הטוב בעולם.השחקן הצרפתי הכי טוב בעולם והכי טוב בדורו.אולי חלק יגידו שהשוואה לזידאן מוגזמת אבל אני ממש לא חושב ככה.ריברי העונה אפילו השתפר יותר והראה שהוא אחד השחקנים הגדולים בשנים האחרונות.אגדה! חוץ מדאנטה שקצת איבד את הראש פה ושם כולם במשחק ענק.גם ההגנה נכנסה לעניינים אחר כך ועשתה את שלה. 25 הפרש על דורטמונד.עונה מדהימה שכל שיא בה נשבר.רק נותר לומר תודה להיינקס ולשחקנים וכמובן שיש לנו עוד שני גביעים שאני מקווה מאוד שניקח סוף סוף.
חדשות רעות לבאיירן, הולגר באדשוטבר החמיר את פציעתו וייעדר עוד לפחות חצי שנה. http://www.bild.de/sport/fussball/holger-b...57556.bild.html
מאוד מצער. אומנם לא בנינו עליו לגמר אבל לעונה הבאה יכולנו להגיע עם רוטציית בלמים עמוקה ומרשימה. חבל. עונה גדולה שלנו בליגה. 98 שערים (מטורף, שיא ליגה?), 18 ספיגות (שיא בונדסליגה, שבנו את ה 21 שערים בעונה האחרונה של היצפלד), 91 נק' ליגה (שיא? מישהו יודע?).
פתאום ה"קניה" של קירשהוף לא כל כך מטופשת. לא בשביל הקבוצה וגם לא בשביל קירשהוף עצמו. לגבי המשחק בשבת. פעם ראשונה העונה שאנחנו סופגים כל כך הרבה. אבל אם נפרוט לפרוטות אז גול אחד במצב נייח (גם ככה קצת יש לנו בעיה) גול אחד מטעות של דאנטה (מותר לו לטעות פעם בעונה) אז אפשר להגיד "יש גם ימים כאלה". ועדיין. כל זה קרה ב 10 דקות שאחריהן הקבוצה חזרה לעצמה והציגה את ההגנה הרגילה. אז נכון, זה רע מאוד לחטוף שלושה אבל זה גם לא נורא. אני גם חושב שזו היתה סטירת התעוררות קטנה לקראת שבת. כדי שלא נבוא שאננים. מהצד ההתקפי, במיוחד בחצי השני עשינו מה שרצינו וכרגיל. כשרצינו להגיע למצבים הגענו כשרצינו סתם להעביר את הזמן גם עשינו את זה. אם לא טר סטגן גם היינו חוצים את רף 100 השערים. בקיצור, משחק אימון נחמד.
נדב מה זאת אומרת גם ככה יש לנו בעיה? מאיפה היא מגיעה במצבים נייחים יש לנו שחקנים גבוהים, חזקים, זריזים, והכי חשובים מהחכמים והמחויבים ביבשת מהיכן נובעת הבעיה?
כואב הלב על באדשטובר.לא זכור לי מתי עלה בלם כל כך מוכשר מהנוער של באיירן.לדעתי בכל מצב אחד הבלמים הטובים בעולם והבלם הגרמני הטוב ביותר כיום.
בוקר טוב ידידי, שבת שלום גם לכולם! נדב, סלע היקר, אלון, כפירו, אופיר, אלעד, עדי - כבר כמה שנים טובות שאנחנו דנים את יום יום בחיי קבוצתינו האהובה חווינו ניצחונות מרגשים, שברונות ?לב? מהקשים שנראו בספורט, משברים, והרבה הצלחות. בתוך תוכינו כולנו יודעים שחסר לנו רק דבר אחד כדי שהדיון המצומצם והאדיר שלנו שלא הייתי מחליף אנשים פה בשום מחיר שיש! חסר לנו כתר היבשת ליישם את מה שאנחנו יודעים שנים רבות, וההנהלה הטובה בעולם בנתה לנו לבנה אחר לבנה. מקווה שכולנו נפגין סבלנות, אומץ, ואהבה בכל תוצאה אשר תהיה כאוהדים, ובטח שכמועדון כדורגל. אנחנו מי שאנחנו! Mia San mia כך גם נדב מרגיע לאורך תקופה לא קצרה ברגעי לחץ. אוהב אותכם! נעשה זאת! Pack ma's FC Bayern! #נעשה ונצליח!
אין מילים, לא מעכל. עדיין לא מסוגל לכתוב על כדורגל בשלב זה. כבר ראיתי שוב שחור בעיניים עם הפנדל המיותר שנתנו במתנה לשחקן שבכלל לא נמצא במצב מסוכן, ממש דבילי. אחרי כל האכזבות זה מגיע באמת מתוק יותר. עדיין לא מעכל, לא לגמרי מסוגל לחגוג. אולי מחר אבין שבאמת סגרנו את המשחק ולקחנו את הגביע. תנחומי לאוהדי דורטמונד. לא נעים להפסיד גמר ככה, אני כל כך מבין אותם עכשיו.