מוקדש לדה לה חסה/DINO/כל כינוי אחר: http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.141699.html תצטרך להעביר להם משכורות כי אתה עדיין הבעלים? "כסף למשכורות אמור להגיע מספונסרים שלא נמצאו ומכרטיסים שלא נקנו על ידי האוהדים שלא מגיעים למגרשים, אז זו כבר לא בעיה שלי. לא אשלם את המשכורות". בית"ר יכולה למצוא את עצמה בליגה הלאומית בשבת הבאה, ויתרה מכך אולי אפילו להגיע לפירוק. "לא יודע מה יהיה עם בית"ר ואם הקבוצה הזו תתפרק או לא. לא אכפת לי מה יהיה איתה". כמו שתמיד אמרתי, הבעיה של בית"ר זה גאידמק והשימוש הציני שהוא עושה בקבוצה: http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/p480x480/532832_459204560823687_555276646_n.Xxx
חסה שבוי בתסמונת הסטוקהולם שלו, לדבר בהיגיון יהיה חסר טעם. העיקר שהוא השקיע 400 מיליון בשניים שמתוכם יותר מחצי הלכו לאוכלי חינם וגנבים.
מה אתה רוצה לומר בכל זה משה? נתחיל מהסוף, מהתמונה - הכתובת למי שהרג גם את הקבוצה וגם את הקהל היא אהרון אשכולי 110 הנורית 109 ואנטיגונס 1 בירושלים ושד' צה"ל 52 בקרית גת, או לסירוגין פה, תחליט אתה אם אתה מאמין לכיסתוחים שלהם. לא חושב שהם מושחתים, אבל הם גזענים איומים, ועובדה שהקבוצה החלה להידרדר מהרגע שהם חזרו לשיר "מוחמד מת" (שיר מחאה לגיטימי נגד ארקדי וקורנפיין) מול בני יהודה. למה גידמאק הוא זה שצריך לכסות את הגרעונות שנוצרו? הוא העביר את כל הכסף שהוא התחייב עליו בתחילת העונה, ומנגד גורמים שחתמו איתו על הסכם בתחילת העונה בתמורה לכל מיני זכויות ניהול (שהלוואי כולנו היינו יודעים בפרוטרוט מהן...), עדיין חייבים לקבוצה 600 אלף שקל. הגוף הזה זה עמותת האוהדים של הקבוצה... משפטית, שום דבר לא אמור לחייב אותו לפתוח את הכיס ולמלא את הכסף הזה. מוסרית - נגיד שהקבוצה (על הנייר) היא שלו והוא צריך להיות זה שעורב לה כשהיא בסיטואציות קשות, נגיד. הקבוצה היא קודם כל ולא משנה אצל מי רשומות המניות - של האוהדים. כולנו (או לפחות מי שנוסע לטדי, כלומר אני ועוד 799 איש) רואים עד כמה לאוהדי בית"ר אכפת מהקבוצה שלהם והם עושים הכל כולל הכל בשבילה. על הגירעון הזה חתומים האוהדים (אלה ששרפו את בית וגן, אלא ששרו שסדאייב מזין כבשים, אלה ששרקו בוז כל פעם שקאדייב נגע בכדור, אלה ששרקו בוז מול רמה"ש כל פעם שהרוש נגע בכדור, אלה שזרקו קפה על ה"רוב" השפוי מול מכבי תל אביב והכו אוהד מבוגר מול בני יהודה... וגם אלה שפשוט הפסיקו לבוא), למרות שאיציק (יחד עם החשב חיים נבון ומנהל השיווק יוסי גבאי) ממש לא חפים מפשע אם הם לא מסוגלים לבנות הערכת תקציב מדויקת (שלאו דווקא תסתמך על הגעה לפלייאוף עליון או יוכלו להביא ספונסר אחד, ולו רק כדי שהמדים שלנו לא ייראו של קבוצה בליגה ז'. זה שארקדי לא מתעניין בקבוצה שלו ובמיליונים הספורים שהוא שם פה ושם זו בעיה (מה האלטרנטיבה? פירוק? או אלי טביב?), אבל ארקדי שם מיליונים וזורק זין. האוהדים זורקים זין ורק גורמים להוצאות נוספות! האוהדים! אומר מי שפשוט שונא שיש אנשים עשירים שיכולים ומוכנים לדאוג לקבוצה שלו יותר ממנו... וב-200 מיליון שקל (סכום שבא ברגל עבור כל אוהד, ועבור כל האוהדים ביחד) קיבלנו את זנדברג, בנאדו, גרשון, קאלה, אלבארז, רומולו, מירוסביץ', דריו, לרואה, בואטונג, את לואיס פרננדס, את עידן ורד, את אלי דסה, את צחי אליחן (ועוד מספר שחקנים צעירים שניתן להם את הזמן לראות אם הם שווים משהו), שיפץ את בית וגן, ייסד אקדמיה עם פנימיה למחלקת הנוער, שפך כספים על תנאים לקבוצת הנוער (שבאותן עונות זכתה בתארים), בנה משרדי הנהלה חדשים, הוביל את הקבוצה חזרה להופעות באירופה (עם כל הכבוד למשחקי האינטרטוטו מיל סילקס) ובקטנה הביא אליפות, עוד אליפות, גביע (הרגע הכי מאושר בחיים שלי), עוד גביע וגביע טוטו...
ומבחינה מקצועית - למשחק הזה מול סכנין אנחנו מגיעים בלי החלוץ הכי פחות גרוע שלנו, חן עזריאל (כל מיני כתבות ודיווחים מצביעים על זה שאלי כהן ספסל אותו כי מול הפועל חיפה הוא קיבל צהוב מכוון כדי לנוח במשחק האחרון...), ובלי המגן השמאלי שלנו, שלא משנה כמה גרוע הוא יכול להיות, הוא המגן השמאלי היחיד בסגל שלנו. כמו שסטיבן נראה מול נתניה אסור לתת גם לו לשחק!
יעשה טוב לכולנו שמגרלשווילי לא ישחק נגד סכנין. מאז שהגיעו הצ'צ'נים הוא נראה כמו בית שימוש ונגד נתניה זה כבר היה השיא, הרבה זמן לא ראיתי שחקן שמתאמץ כ"כ לעזור ליריבה להבקיע כמו שמגן-רע-שווילי עשה בשבת ואם חכמון לא מרחיק אותו אז הוא גם מסדר לקבוצה של עטר את הרביעי, בכל סיטואציה שתהיה או לא תהיה בקיץ הייתי מעדיף שנוותר עליו.
מסכים איתך שהוא על הפנים, אבל הוא פשוט המגן השמאלי היחידי שיש לנו בסגל. לא יודע אם אתה זוכר את המחצית הראשונה מול ב"ש בגביע הטוטו עם אביתר למשל... כשגם בשנייה עם ברק משה (?) זה לא ממש השתפר. במשחק היחיד שהוא לא שיחק עד כה, מול מכבי תל אביב, חטפנו חמישייה, לא בטוח שאין קשר... מול מכבי בגביע קריאף התעלה בעמדה הזו, אבל אני לא יכול לשכוח את ההופעה שלו מול קרית שמונה, כשהוא עצמו לא בכושר. מגרלשווילי היה הראשון שחתם בקיץ ולא התמהמה עם החוזה, ובחצי העונה הראשון (עד לצ'צ'נים) הוא היה בדרך הבטוחה ל-11 של העונה, וגם חצי עונה שעברה הוא היה מועיל מאוד. אין מגנים שמאליים טובים בליגה, אין מגנים שמאליים בכלל, ואם נלך על התסריט האופטימי-ריאלי שאנחנו נשארים בליגה ועדיין חיים בצמצום, לא נראה לי שיש מגן יותר טוב שנוכל להחתים, וזה שאין שום מגן אחר בקבוצה ואפילו בנוער מדגיש את זה... יש את מתן בן סימון שמושאל לאח"י נצרת, אבל לפי הסטטיסטיקה המוזרה שלו לא נראה שממנו תבוא הישועה. אבל אין טעם לדבר על העונה הבאה ב"חוסר אי ודאות" שיש עכשיו מכל בחינה אפשרית.
אתה באמת שואל כאן בפורום? קונספירטיבי ופרנואידי, אבל מותר לי: אני מפחד שהוא לא שוכח מהמשחק הקודם איזה אוהדים עודדו את קאדייב ומחצית של אילו שרקו לו בוז כל פעם שהוא נגע בכדור, ויחליט לפתוח רגליים כדי להתנקם באוהדים. יש לו אבטחה צמודה וב-6.5 הוא כבר בגרוזניי עם כל המזוודות, אז אין לו מה להפסיד מזה, ולהיפך יש לו סיכוי להפוך לגיבור שנלחם בגזענות... גיליתי שהעו"ד שמלווה את הלה פמיליה הוא שמאלני קיצוני פוסט ציוני מוצהר. אם רק הם היו אוהבים את בית"ר כמו שהם אוהבים את עצמם שהם מוכנים לוותר על העקרונות (או ה"עקרונות") שלהם בשביל האהבה שלהם, היום היינו בטירוף לקראת רביעי בשבוע הבא... איציק יש לך מושג מה עם האופציות להארכה של דינו וגלאבינה? היום זה המועד האחרון, החליטו לממש אותן?
וואו, 15 שנה. "בסיום אותה עונה בגמר גביע המדינה שוב שיחקנו מול בית"ר ירושלים אבוקסיס המזדיין באותו יום התחתן ורצה את הגביע בידיים עופר שטרית הבוגד הוא כמעט והתאבד וגם אסי דומב קיבל את המגיע פנדל שמו במשקוף ושאבוקסיס הקוף ישאר בחתונה בלי הגביע והפועל, במחזיקות, אבוקסיס רק יכול לבכות" רק שאלה אחת - זה היה המחזור הלפני האחרון והפער עדיין היה נקודה אחת. למה ב-2 המגרשים כבר כל האהודים פרצו למגרש (ואלה של הפועל אפילו פתחו שמפניות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx)?
תגידו, מה הסיפור של גלאבינה? מהמעט שראיתי, הוא שחקן מאוד מוכשר, תחבולן כזה למה הוא לא מקבל מספיק קרדיט מאלי כהן?
התמונה המזעזעת של אוהדי סכנין לפני בית"ר http://img.mako.co.il/2013/05/02/368297_C.Xxx אני רוצה לראות אם המשטרה תעשה משהו,העיקר אנחנו גזעניים