שמע, בכל זאת עדיף תמיד לפתוח עם שני חלוצים, רק שגולן לא ממש סטרייקר אימתני ולכן אולי הוא ישאר עם ה 4-5-1 שהצגת. בעצם כשאני חושב על זה, אלברמן שיחק אתמול עם הצעירה אז כנראה שבאדיר יפתח כקשר אחורי, ולגבי נימני, אולי גרנט יעדיף עליו את קטן למרות שהוא לא שיחק טוב נגד צרפת. אפשר לשחק עם אפק קיצוני ימני (התפקיד המקורי שלו) ועם קטן קיצוני שמאלי כשבניון עושה משחק באמצע יחד עם עידן טל.
הנה הרכב הנבחרת למשחק היום: ניר דוידוביץ', קלמי סבן, טל בן-חיים, אריק בנאדו, אדורם קייסי, וואליד באדיר, עידן טל, אבי נמני, יוסי בניון, יניב קטן, עומר גולן. המשחק יחל ב20:50 בר"ג,ואני אהיה בו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
גם אני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx הרכב מצויין נימני בניון וקטן הם שלושה קשרים תוקפים מצויינים ולטעמי עומר גולן החלוץ הכי טוב שיש בארץ (לא שדה כזה קשה) עידן טל וואליד באדיר כבר הראו לנו למה הם מסוגלים מול ויירה ומקאללה ורק המגינים ממש מטרידים. קלמי סבן אומנם הצליח לשמור על הנרי בצורה כלשהיא (אבל אל תטעו הנרי בלתי ניתן לעצירה וזה הוכח במשחק) אבל משחק אחד טוב לא הופך אותו לשחקן נבחרת לגיטימי, מה עוד שהוא שיחק כבלם ולא הייתה לו אופצייה לעלות למעלה וזה מנע ממנו מצבים לא נעימים שבד"כ קוראים למגינים ישראלים. בקשר לקייסי, ביום נתון הייתי סומך עליו אבל אחרי המריבות האחרונות שלו והיכולת הגרועה(!!!) שהוא הציג מול צרפת קצת קשה לסמוך עליו אבל עדיין עדיף את גפני (אם מגרשווילי היה פותח בחיפה במקום גראייב הייתי חושב שלו יש מקום בנבחרת, לפחות איך שאני זוכר שהוא שיחק בהפועל)
" נימני יצא - הנבחרת ניצחה " המשחק של הנבחרת השתפר לאין ערוך, לאחר שניהול המשחק עבר לבניון! חילוף נכון וחכם של גרנט!
גול ענק, פשוט ענק של יוסי בניון! הוא השחקן הכי טוב שיש לנבחרת היום, הוא המחליף של ברקוביץ', הוא צריך להיות המרכז שסביבו סובב ההרכב של גרנט והוא הוכיח את זה היום בצורה טובה. הוא למעשה החזיר את ישראל למשחק. המשחק הבא- ב- 9/10 מול שוויץ בר"ג. זה משחק שחייבים לנצח! ואז 7 נקודות מ- 9 משחקים ועם ניצחון על איי פארו זה כבר 10 ואני לא מאמין שניקח נקודות לאירלנד. אבל חובה לנצח את שוויץ, זו נבחרת שבבית חייבים לקחת את 3 הנקודות נגדה.
איך שנראינו היום אין סיכוי שנסיים במקום השני. אם מול קפריסין החלשה זה היה לנו כל כך קשה והיינו צריכים שבניון יתעלה על עצמו זה אומר משהו על המצב של הנבחרת שלנו. לא יעזור לאף אחד,אייל ברקוביץ חסר בנבחרת וזה בולט ! היום שחקן כמו אייל היה משאיר שחקנים מול שוער כמה וכמה פעמים,אם היום ב3 מצבים מול השוער החמצנו , אז אייל היה מכפיל את הכמות הזו ומתישהו זה היה נכנס בכל זאת. גרנט צריך להודות בטעות שלו ולהחזיר את אייל ברקוביץ,שחקן כמוהו היה חסר בדק' שהיינו צריכים להחזיק בכדור,גזל שנכנס מסר פעמיים לקפריסאים והם עשו מזה התקפות מפחידות. ומה יהיה עם הכדורים הניחים שבקרבת הרחבה שלנו ?! כל פאול סמוך לרחבה או קרן עשה התקף לב לכולנו.
היו ימים הראל ששיחקנו גרוע ולא הצלחנו להוציא נקודות, היום שיחקנו חרא אבל יש שלוש נקודות ובמשחקים כאלה זה מאוד חשוב ומראה על התקדמות. מול קפריסין היינו צריכים להוציא את הנקודות..שוויץ ואירלנד קשה אבל אפשרי. שער מדהים של בניון..מאוד הזכיר לי את הסללום שלו מול הפועל פ"ת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx