מכבי חיפה 12/13: הריצה של בנאדו נעצרת

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Captain Canada, ‏6/7/12.

  1. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    אם גם העונה לא לקחנו גביע, כנראה שזה לא יקרה גם בעונות הבאות. תצוגת נפל של כל השחקנים, למעט בוקולי המסכן, אבל לך תבנה על שחקן בן 35...
    מי שבלט לרעה היה חן עזרא ואם אני בנאדו, כעונש, אני לא מרכיב אותו בסגל עד תום העונה. גם קטן היה גרוע, עמאשה לא עשה כלום מאז שנכנס ואיזה מסכנים האוהדים...
     
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,404
    לייקים שהתקבלו:
    4,954
    מין:
    זכר
    לבנאדו יש חלק מאוד גודל בכישלון במשחק הזה. היה לא פחות כבוי מכל הקבוצה הזאת. העיקר שהוא שמר את החילוף האחרון. תורג'מן וגוזלן מוסרים ד"ש. לכל השחקנים רעדו הרגליים, והוא פשוט לא ידע להפסיק את זה, לפחות היה עושה חילופים, היה מנסה, גם זה לא. כלום ושום דבר.

    שראנוב כרגיל מצד אחד מציל באחד על אחד מצד שני שוב לא יודע מה לעשות עם כדור גובה. אנחנו כבר שלושה שבועות ברציפות סופגים מכדורים חופשיים לרחבה, יש לו אשמה לפחות בשלושה מהם. רצינו מחליף ליציאות האויר של דוידוביץ, קיבלנו שוער יותר גרוע ממנו בתחום הזה.

    אם בשנה כזאת אנחנו לא לוקחים גביע, כנראה שגם לא ניקח אף פעם. מרחם על האוהדים האלה שהגיעו היום לרמת גן. בשנה שעברה אני הייתי במקומם עם הפסד בדקה ה 90 להפועל תל אביב.
     
  3. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,641
    לייקים שהתקבלו:
    26,869
    מין:
    זכר
    שי בגביע נהוג לשמור חילוף להארכה אם המשחק בשיוויון במחצית השנייה.
    זה לא שמאמנים אחרים ב - 15 השנים לקחו פה גביע וחלקם היו הכי מנוסים יש.
    יש פה בעיה ב - DNA של המועדון. הוא לא מסוגל להתעלות וצריך להתעלות בגביע.
    זה נראה כאילו חבל בכלל להשתתף במפעל הזה.
     
  4. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,910
    לייקים שהתקבלו:
    20,987
    בנאדו לא ויתר על שום חילוף, עשינו שלושה חילופים..

    עזרא מתסכל אבל הוא גם מייצר הרבה. אין לנו אף שחקן אחר שמסוגל לעבור שחקן בקבוצה, ביחד עם אנדלובו הוא היחיד שיש לו מהירות בקישור ובהתקפה.
     
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,617
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
    רק חזרתי עכשיו הביתה והנה אני לא מופתע מהתוצאה הסופית. שחקני מכבי חיפה קיבלו מתנה משמיים ואפילו עכשיו הם היו ונשארו לוזרים (בטח בגביע). יניב קטן שיחק 120 דקות? לא פינו אותו באמבולנס...?

    מכבי חיפה חזרה למירוץ האליפות בעיקר בגלל שההגנה בראשות צוצאליץ' הפסיקה להיות מסננת. בקטע הזה בנאדו הצליח יופי. בקטע ההתקפי אי אפשר למכור לאוהדי מכבי חיפה את מה שאנחנו רואים ביותר מדי משחקים. אם זה תלוי בי אני מחליף את כל הקישור והחלק הקדמי. אין שם שום שחקן שאני רוצה לראות שם בעונה הבאה. קטן צריך לפרוש,, גולסה צריך לעזוב והחוד? אנדלובו לא שחקן שמתאים למכבי חיפה. כנ"ל לגבי אזולאי ותורג'מן. עם כל הכבוד לבוקולי אם הוא השחקן הכי טוב בקישור ובהתקפה אז מצבינו על הפנים.

    מילה לגבי בנאדו. לי יש הרגשה שהוא ימשיך להיות המאמן של הקבוצה. בכל מקרה את מה שקרה היום זה גם על חשבונו. מבלי לראות את המשחק, איך קיבינימט קטן גומר 120 דקות?

    נראה בפגרה מה שחר הולך לעשות, אבל אם קטן מקבל חוזה לעוד 3 שנים אז אני בפרוש אומר שאנחנו לא נזכה באליפות.
     
  6. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,910
    לייקים שהתקבלו:
    20,987
    גם עמאשה צריך לעוף. חוץ מלבעוט פנדלים הוא לא מסוגל לעשות שום פעולה חיובית.
    איך קטן סיים 120 דקו על המגרש אין לי מושג.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/4/13
  7. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,641
    לייקים שהתקבלו:
    26,869
    מין:
    זכר
    ועוד משהו שמצביע על כך שמכבי חיפה מועדון אירופי רק בדיבורים ואנשים חושבים כך כי היא משקיע הרבה במעטפת, כמו ערוץ הספורט:
    נושא כושר גופני, הכנה למשחקים והתאוששות - נמצא ברמה ירודה מאוד כבר מספר שנים, ומכאן נובעות הרבה פציעות(לא מתכוון לפציעות של שברים).
    פרט לכך איך יתכן שק"ש עם 12 משחקים באירופה בנוסף לזירה המקומית, נראת במצב פיזי עדיף בהרבה על מכבי חיפה ששיחקה 0 משחקים באירופה?
    איך יכול להיות שבהארכה הם רצים ותוקפים ובמכבי חיפה כולם לא מסוגלים לזוז?

    כל אוהד ותיק של מכבי חיפה, ואפילו לא הכי ותיק זוכר את 7 השנים השחונות בשנות התשעים.
    אז שבע השנים האחרונות מאוד דומות לזה, והעובדה שעדיין לקחנו 2 אליפויות נובעת מכך שבניגוד לשנות התשעים הליגה הייתה פחות איכותית והיו פחות יריבות איכותיות.
    אבל אני כן מוצא דמיון רב בין שתי התקופות ורואה בכך כישלון מערכתי שבסוף מתבטא בין היתר בנושא שאיתו פתחתי את ההודעה.
    מכבי חיפה צריכה לשאוף הרבה יותר גבוה עם האמצעים והפטנציאל שלה מכפי שהיא עושה בשנים האחרונות.
    מי שעוקב באמת אחרי הנעשה במועדון כבר לא מאמין לספינים של התקשורת שמלקקת לשחר בגלל הישגיו הרבים בעבר. אבל רק על סמך העבר.
     
  8. oranfu Member

    הצטרף ב:
    ‏16/5/11
    הודעות:
    37,910
    לייקים שהתקבלו:
    20,987
    בקשר לכושר אני מסכים. זה היה ככה בעידן אלישע, וזה ככה גם העונה. אין לנו כושר. העונה נוספו גם הרבה פציעות (עונות קודמות גם לא היה חסר אבל העונה זה מטורף כבר).

    אני רק חושב שאולי השנה זה גם נובע מזה שכל משחק אנחנו בעשרה שחקנים 70 דקות בערך (לפעמים גם 9 אם אזולאי משחק).
     
  9. Love Is Red Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    5,822
    לייקים שהתקבלו:
    721
    מדהים העניין עם הכושר הגופני, מה קריית שמונה עושה בשביל שהכושר הגופני שלה יהיה כל כך טוב למישהו יש מושג?
     
  10. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    מתאמנת...
     
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,617
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
    לא ראיתי את המשחק כך שלגבי אתמול אין לי הרבה יותר מה להגיד, אבל כמה פעמים אני שומע בשנה בשידורי הליגה/גביע ישראלית את המלים: "אין לו כח"או למשל "נגמר לו האוויר". אלו מלים שאני שומע לרב באמצע המחצית השנייה.

    בעיניי עייפות רק איכשהו מוצדקת כשמשחקים נון סטופ באירופה, בליגה ובנבחרת. יש שחקנים שחודשים צריכים לשחק ביום ראשון/שבת בליגה, לטוס הרבה ק"מ, לשחק באמצע השבוע, לטוס בחזרה ולשחק שוב בליגה. שחקני מכבי חיפה? משחקים משבת לשבת והם בדרה השבעים 'עייפים'.

    אלכס, אם מכבי חיפה 'קבוצה אירופאית' אנשים במערכת לא ימליצו לשחר לתת לקטן חוזה לעוד שלוש שנים. אני פשוט מתקשה להבין את הקבוצה שלי אם האיש ימשיך לשחק אחרי הקיץ במועדון.

    חבל לי שאני כבר לא גר בארץ אחרת הייתי בכיף הולך לראות איך מתאמנים בארץ. אני לא מומחה, אבל נראה לי שיש מספיק שיטות כדי להשאר כשירים. בכלל, במדינה שהצבא כל כך קדוש לא ברור לי איך בכדורגל פשוט לא מזיזים את התחת. קשה לי לחשוב שבצבא חיילי הקרב לא בכושר...שמסתובבים בסיירת מטכ"ל חיילים עם כושר גופני כמו לערן לוי...

    אז מצד אחד אנחנו יצאנו העונה ממדרון תלול במיוחד, אבל בסופו של דבר אני גומר את העונה הזאת שוב עם טעם מר מאד בפה. אם היינו זוכים בגביע הייתי עוד קצת שמח. עכשיו? הקבוצה של עטר פתחה את הליגה בצורה נוראית ועכשיו הקבוצה של בנאדו מסיים אותה בצורה לא פחות מסכנה. אולי הגיע הזמן לחשוב שהבעיה קודם כל טמונה אצל השחקנים ולא אצל המאמן?

    http://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/6/365316.Xxx

    המהפכה האמיתית מתחילה בעזיבת שני השחקנים האלה!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏18/4/13
  12. קשר שמאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏29/1/13
    הודעות:
    20,007
    לייקים שהתקבלו:
    6,946
    מין:
    זכר
    מכבי חיפה חייבת להתחיל לחפש שוער. שראנוב אוברייטד גדול
     
  13. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,641
    לייקים שהתקבלו:
    26,869
    מין:
    זכר
    הנשיא היה עסוק בלברך את שחקני ק"ש בחדר ההלבשה שלה. זה בדיוק מראה כמה לוזריות ונחמדות יתר הוא משדר בשנים האחרונות.
    הבמות בפארק הירקון מחכות לו. שילך גם לברך את מכבי ת"א על האליפות.

    הכל מתחיל בגישה של הבעלים. כשהוא ירצה להצליח, ההגמוניה תחזור אלינו.
     
  14. Civil Anti Madridista

    הצטרף ב:
    ‏21/11/08
    הודעות:
    7,505
    לייקים שהתקבלו:
    2,686
    תמיד העדפתי שוערים ישראלים על חשבון מה שמביאים מבחוץ, אבל שאראנוב הוא לא הבעיה במכבי חיפה
    אין ויכוח ששער הניצחון של ק"ש הוא שלו ב100 אחוז, אבל צריך גם להזכיר שכמה דקות לפני השער הוא עצר את אבוחצירא במצב של 1 על 1
    ומה עם צ'וצ'אליץ? ניסיון הרחקה המגוחך שלו הוביל לשער השיוויון אז גם אותו צריך לזרוק?
     
  15. קשר שמאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏29/1/13
    הודעות:
    20,007
    לייקים שהתקבלו:
    6,946
    מין:
    זכר
    צ'וצ'אליץ בלם איכותי. שראנוב שוער עם המון ליקויים
    הוא טוב רק באחד על אחד. שוער בינוני מאוד.