יורוליג 2012-13 - נקבע הפיינל פור

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏9/10/12.

  1. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

    הצטרף ב:
    ‏7/1/11
    הודעות:
    4,547
    לייקים שהתקבלו:
    49
    ממש לא צוחק, אני די בשוק מזה, לא ידעתי שהם כאלה גרועים בשיקטאש.
    ולפני 8 שנים זה היסטוריה, כל מה שאני זוכר זה את השלושה במרץ 2013
     
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,613
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    בוא נגיד ככה, אם שחקני בשיקטאש עשו היום סבוטאז' למאמנם למה הם לא עשו את זה מול סיינה? מכבי פשוט רצתה היום להשפיל את היריבה שלה. השחקנים היו חדים והקהל רצה לראות דם. בסה"כ שחקני בשיקטאש גם ככה שיחקו בשביל הפרוטוקול, אבל לי יש הרגשה שהניצחון הזה היה היום יותר מכדורסל.
    היו בעבר גם קבוצות שהגיעו להיכל על תקן בשר תותחים, אבל בשלב מסוים מכבי הורידה לפחות בהגנה את הרגל מהגז. היום זה היה שונה, עד כמה דקות לסיום שחקני מכבי המשיכו 'להרביץ' בהגנה.

    אגב שאלה אחרת, יש מצב שהפרש הסלים יקבע משהו?
     
  3. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,287
    לייקים שהתקבלו:
    7,214
    אי אפשר להתעלם מזה שמדובר בקבוצה שהגיעה לטופ 16. נשאר רק לשאול את עצמנו אם הם יכולים אז למה מכבי חיפה והפועל אילת לא?
     
  4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    אז אין לך זיכרון יותר מדי טוב, הא? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    שי, הפרש סלים לא קובע שום דבר, אם מגיעים למצב כזה זה דרך בית פנימי מאוד מסובך, שכח מזה. מצד שני, אנחנו גם לא צריכים הפרש. כי מתוך ארבע היריבות, למכבי יש יתרון על שלוש, רק לחימקי יש יתרון עלינו וכנראה יסיימו מעלינו.

    ליאור, אף אחד לא אמר שאילת וחיפה לא יכולות לנצח, אבל כשבארץ עסוקים יותר בבכי ובכמה שהתקציב של מכבי "לא פייר" ובלה בלה בלה כמו איזה ילדים בכיתה ג', אז הם גם לא ינצחו. לא ראיתי את מכבי בוכים שיש להם רבע תקציב או שליש תקציב מצסק"א ועדיין ידענו לתת להם גם בראש לפעמים. אבל ככה זה בישראל, הכי טוב קיצורי דרך, למה לעבוד?
     
  6. samoel Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/07
    הודעות:
    2,517
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כי מכבי חיפה והפועל אילת לא יעמדו בשני מפעלים - או יעמדו באותה צורה שבשיקטש שאלון וכל האחרות עומדות.
    יש 10 קבוצות ראויות ביורוליג ותמדי איזה 2-3 ביורוקאפ.

    תפסיקו עם הקשקושים של קבוצות ישראליות יותר טובות מהיורוליג, קודם שישחקו בשני מפעלים ולא יתרסקו ואח"כ נדבר על לנצח קבוצות יורוליג. כמה שזה נראה מצחיק קבוצות כמו בשיקטש ככה גם מצחיק לראות את הומפארם ורסאץ' ודומותיהן מחסלות את י-ם(גם בעונות טובות מזו) וגלבוע גליל.

    אין יותר מדי על לדבר היום. אוחלי שוב על העובדה שה-GATE החליט שלא להצטרף לעידוד כששער 7 ירדו למטה ואחזו במיקרופון. פשוט בושה. רק ברגע שהוא קרא בשמו של דיוויד בלאט איש הגדר סימן עם הראש שאפשר לעודד - תודה באמת.

    וגם אחרי היום אני אומר לוגאן הביתה.
     
  7. VAR Member

    הצטרף ב:
    ‏4/12/11
    הודעות:
    15,287
    לייקים שהתקבלו:
    7,214
    אני לא מדבר על זה בכלל. אני רק תוהה למה שטורקיה תקבל 3 נציגות שלפחות אחת מהן מבזה ככה את המפעל (ולא בפעם הראשונה). וזה לא רק טורקיה, היא עוד שלחה 3 נציגות לטופ 16. מה עם הקבוצות שהצליחו להראות אפילו פחות טוב מאיך שהטורקים נראו היום? למה לא לתת הזדמנות לקבוצות ממדינות אחרות שאולי ימנפו את עצמן בצורה טובה יותר?

    או, יפה. וזה מוביל אותי לנקודה השניה - הסגלים קצרים. אם כמה נשמות טהורות לא היו מפריעות, אולי קבוצות ישראליות היו יכולות להרשות לעצמן עוד 2-3 זרים בסגל (ואני לא מדבר על מכבי ת"א שתחתים גם 15 זרים מצידה) וכך להתמודד בשני המפעלים. לא לכל קבוצה יש כסף להחזיק 2 זרים בהקפאה בכל מחזור ליגה. עוד הוכחה לכך שהשחקנים הישראלים תוקעים אותנו ולא מאפשרים לקבוצות שהן לא מכבי ת"א למנף את עצמן.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏28/3/13
  8. samoel Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/07
    הודעות:
    2,517
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ליאור נכון?

    אני חייב להודות שזה לא קורה בד"כ בפורמים. אבל בנקודה הזו אתה שכנעת אותי. פתחת לי את החשיבה עם הרעיון שהשחקנים הישראלים הם פח אשפה כשיצאו לאירופה והליגה פה רק משמרת את המצב ולכן צריך יותר זרים ולא להגביל.

    עם זאת, אל לנו לשכוח שיש עוד מגבלה קטנה שמאפשרת ליוונים ספרדים צרפתים וכל אירופאי אחר קצת יותר להצליח. הם לא נחשבים זרים בכל גוש היורו. בעוד ישראלים כן ולכן יהיה לישראלים קצת יותר קשה.

    אז אם נחזור לרגע למצב הליגה הישראלית אני אומר כזה דבר:
    5 זרים בלי החלפה או עם החלפה אחת בעונה.
    ואני מבטיח לך שקבוצות יהיו חייבות שני ישראלים וישראלים יהיו חייבים להוכיח את עצמם.
    10 קבוצות 1.5 ישראלים טובים בקבוצה = 12 שחקנים מספיק טובים לנבחרת. והקמפיין יהיה לשכנע נוער שכדאי לו לשחק כדורסל למרות שיש אפשרות לחמישיית זרים. או לתקוף את זה מכיוון המיסוי. מי שלא מנסה לא טועה מי שלא טועה לא מצליח. ומי שלא לוקח סיכונים ישאר בינוני.
     
  9. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    תעשו טובה ותשדלו רק לא לפתח כאן דיון אוף טופיק על השביתה - יש לזה מקום בדיון אחר.

    ליאור, אני מסכים איתך שמגיע לקבוצות אחרות צ'אנסים ואני מניח שהיורוליג ימשיכו עם הרוטציה שלהם בחלוקת הכרטיסים, אבל גם חיפה ואילת צריכות להוכיח עצמן במסגרות אירופאיות אחרות לפני שג'ורדי ייתן להם כרטיס למוקדמות של היורוליג. לגבי בשיקטאש, הם נכנסו כי הם לקחו את היורוקאפ ופשוט החלישו את הקבוצה שלהם משמעותית. מעבר לזה ראינו אותם בהופעה חריגה היום, זו לא בשיקטאש האמיתית.
     
  10. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

    הצטרף ב:
    ‏7/1/11
    הודעות:
    4,547
    לייקים שהתקבלו:
    49
    למה ככה, אני דווקא זוכר שלפני 9 שנים, ממש בחודש מרס, נגמר 71:96 לקבוצה מהצד האדום של העיר
     
  11. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    צודק. יש כאלו שסופרים משחקים ויש כאלו שסופרים תארים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אגב, למרות שאולי חשבת שזאת אגדה, משהו שנראה דימיוני ואף אחד לא באמת ראה את זה ומשהו שכנראה גם לא יקרה, אבל פעם גם אתם שיחקתם במוקדמות גביע אירופה לאלופות.
     
  12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,452
    לייקים שהתקבלו:
    5,670
    קאחה לבורל מנצחת במוסקבה את חימקי.

    הלכתי להשלים 5 יחידות מתמטיקה כדי לברר איך מכבי עולים.
     
  13. LIVERPOOL87 Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/09
    הודעות:
    1,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה די מסובך, אבל במקרה ובטעות אולימפיאקוס וסיינה מפסידות היום, ניצחון יווני על חימקי בשבוע הבא ומכבי במקום השני גם ללא ניצחון בספרד.
    מה שבטוח שיהיה קל יותר למכבי לנצח בשבוע הבא בברצלונה מאשר לחשב את הסיכויים לעלות במקרה של הפסד....
     
  14. Love Is Red Member

    הצטרף ב:
    ‏20/8/06
    הודעות:
    5,822
    לייקים שהתקבלו:
    721
    לא הבנתי דבר אחד, למה במקרה של ניצחון של חימקי על אולימפיאקוס וניצחון של קאחה מכבי תל אביב מסיימת במקום החמישי?
    הריי יש לה יתרון גם על אולימפיאקוס, וגם על קאחה.
    מישהו יכול לעשות לי הסבר שיניח את הדעת על העניין?
     
  15. LIVERPOOL87 Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/09
    הודעות:
    1,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם חימקי מנצחת בשבוע הבא וקאחה גם יש בית מרובע בין מכבי,חימקי,קאחה ואולימפיאקוס.
    מה שקובע היא טבלה פנימית של הפרשים בין ארבעת הקבוצות.
    כל עוד ההפרש שחימקי תנצח יהיה מינימלי, מכבי תמצא עצמה בהפרש השלילי הגדול ביותר.
    מכבי כרגע במינוס 12, זאת אומרת שאולימפיאקוס יכולה להפסיד עד 12 נקודות כדי שמכבי תיפול ולא היא.

    וזה כמובן בהנחה שאנחנו מפסידים בברצלונה
     
    נערך לאחרונה ב: ‏29/3/13