אני רואה מקסימום משחק במחזור בשנה וחצי האחרונות, אבל ממה שכן הצלחתי לראות ממנו מדובר בשחקן עם טאץ' מצוין בכדור ויכולת מסירה טובה מאוד. מבלי להכיר אותו מספיק, אני יכול רק לשער שקפיצת מדרגה מהליגה השנייה לקבוצת צמרת יכולה להיות בעייתית ואולי רצוי "תקופת מעבר" בקבוצה קטנה יותר בליגה הבכירה. לכן, אולי, דווקא עדיף לכם לקוות לעליית ליגה של קבוצתו.
נכון שזה שוואן, אבל עדיין חייב להיות קמצוץ של בסיס לידיעה הזאת. http://www.one.co.il/Article/214139.html לסטות מאיך ששיחקנו עד עכשיו זו טעות לדעתי. נכון שמגיעים לקאמפ נואו, ואינפלציית קשרים הורסים אולי נשמע לא רע לסוג המשחק שצפוי, אבל ראבאק, אין לנו שמץ של יצירתיות ושמץ של סיכוי להבקיע במערך של 5 קשרים.אני מקווה שזה עוד אחת מהשטויות של וואן. דעתכם? אגב,מאוד קשה לי לראות את נוצ'ה מועדף על פלאמיני.
קשה לקרוא לבואטנג קשר כי הוא משחק בשלישייה ההתקפית. אלגרי צפוי לעלות עם שלושה קשרים כאשר קרוב לוודאי נוצ'רינו יפתח על הספסל.
בהערכה גסה ומהירה הסגל שלנו עלה לנו 100 מליון יורו (של רכש נטו, כלומר שחקני בית והעברות חופשיות נחשב כאפס). בהתחשב באיך שהסגל נראה ובאיך שאנחנו רצים (או רצנו) בליגה, בגביע ובאלופות - אני חושב שמגיע קרדיט עצום לגאליאני. ועדין יש לנו עבודה לעשות. רכש רציני של קשר ובלם יכול להחזיר אותנו לקבוצת טופ אירופאית.
http://www.football-italia.net/31957/milan-agree-kucka-deal ישנם דיווחים רציניים על כך שמילאן הגיעה לסיכום עם ג'נואה על העברתו של יוראי קוצ'קה. לדעתי הוא יכול להתברר כהחתמה טובה מאוד בסכום נמוך. יכולותיו ההגנתיות בעיקר וחוזקו הפיזי יכולים מאוד לתרום לקישור שלנו. דעתכם?
חשוב לציין שהדיווחים מקורם מהטוטוספורט שאין צורך להרחיב עד כמה הוא (לא) אמין. בכל מקרה, אם יש אכן דברים בגו, מעניין מי יהיו הקורבנות של מתיחת הפנים שמסתמנת בקישור. ה"באנקר" הוא נוצ'רינו נוכח היכולת הצולעת שלו להשתלב בשיטה החדשה.
אם כבר נוצ?רינו, קראתי היום במילאן ניוז שהוא איננו מרוצה ממעמדו העונה ושוקל לעזוב, אך גליאני לא מתכוון לוותר עליו.
לא חושב שכדאי לפסול את נוצ'רינו בגלל עונה אחת. גם למוטוליבו הייתי רוצה לתת עונה נוספת. הכי חשוב, לפני שמחתימים קשרים, להסגר על שיטה. אם זה 4-3-3 או 4-3-1-2 עם בואטנג מאחורי החלוצים, ואולי בכלל (משאלה שלי) 4-3-1-2 עם בואטנג בשלישיה המרכזית, כשבמקרה הזה אפילו לא צריך קשר מרכזי נוסף לא צריך, אלא רק פליימייקר (איסקו? אריקסן?).
http://www.football-italia.net/32120/gattusos-sion-san-siro רינו גאטוזו חוזר לסן סירו ביום שישי... לפחות למשחק ידידות בין מילאן לסיון.
נתון מעניין לגבי ריקרדו מונטוליבו- הוא מספק הכדורים הארוכים המדוייק ביותר העונה בקרב חמש הליגות הבכירות באירופה. 292 כדורים ארוכים מדוייקים יצאו מרגלו, כשאחריו ממוקם פירלו עם 259.
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/483477_528388100537301_141117738_n.Xxx מדברים רבות על ההתקפה המוכשרת של הקבוצה, על פריצתו של ניאנג, עונתו הנפלאה של סטפאן והרכישה הגדולה של באלו, אך בתקופה האחרונה אחד הגורמים לריצה היפה של מילאן בצמרת היא ללא ספק ההגנה. במשך רוב העונה הקבוצה ספגה המון שערים שטותיים וחלקם אף מביכים, אולם בארבעת משחקי הליגה האחרונים לא ספגנו אף שער ואם נרחיק עד הפסד הליגה האחרון, נגד רומא בדצמבר, נראה כי שישה שערים בלבד הובקעו בתריסר משחקים. אם נשים את המשחק נגד בארסה בצד כי היא פשוט רמה אחת מעלינו, המבחן האמיתי של החלק האחורי יהיה במחזורים הקרובים נגד נאפולי ויובה. ובלי שום קשר לאיך שהעונה תסתיים או לכמות הספיגות, הקבוצה זקוקה בדחיפות לבלם איכותי וצעיר. באופן כללי אפשר לומר שספאטה הוא הבלם המצטיין במדי הקבוצה וביצע השתפרות אדירה לאחר שבהתחלה לא נספר כלל על ידי אלגרי, אולם מקסס נוטה לבצע שטויות אם כי הוא יכול לשמש כמחליף נהדר. ז'פס בשלהי הקריירה, בונרה עלוקה שלא עוזבת אותנו וזקארדו בא לסתום חורים. אם הציפייה היא להיאבק בבעונה הבאה על האליפות ולבצע קמפיין יפה בליגת האלופות, בלם חדש צריך להיות הרכש הראשון שגליאני יבצע.