בפעם ה-32: אייאקס אמסטרדם אלופת הולנד!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Franco, ‏5/8/12.

  1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,453
    לייקים שהתקבלו:
    5,671
    עדיין ורבייק צוחק עלינו? כי אנחנו נתנו להרכב הראשון לנוח וניצחנו אתמול במשחק חשוב, והוא נמצא היום במקום ממנו הולכים למבחנים. אני רוצה שישארו כי זה טוב לליגה ובעיקר בגלל עידו הנחמד, אבל אוי לבושה עם סגל כזה (נכון, לא בדיוק קבוצה לאליפות) הוא יסיים את העונה במקום המוליך למבחנים. זה יהיה מבחינתי אחד השפלים הגדולים של מאמן בהיסטוריה של הליגה. כל אחד מאיתנו עם הסגל הזה היה עושה יותר.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏3/3/13
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,614
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
    לדעתי רק במדינה אחת הגביע באמת חי. רק באנגליה הגביע היא תחרות אמיתית ויוקרתית. לא בהולנד ולא בשום מקום אחר באירופה התחרות הזאת מושכת לדעתי הרבה תשומת לב.
     
  3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,614
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
    ארז, לא יודע אם ראית את השידור, אבל היה גדול איך ורבייק ירד היום לחדר ההלבשה. הוא הלך עם הידיים מאחורי הגב כמו איזה זקן ממורמר...RKC לא באה למשחק ללא 5 שחקני הרכב ראשון ובלי מוטיבציה. AZ לא שיחקה 74 דקות בונקר במטרה להוציא תיקו אפס דבר שעידו גם הזכיר ביום חמישי האחרון.

    מבחינתי יהיה נהדר לנצח אותם בביתם בעוד שבועיים ולדחוף את ורבייק עוד קצת לתחתית הבאר. אני באמת עדיין נדהם איך קבוצה עם מאהר ואלטידור בכלל הסתבכה בקרבות תחתית.

    בצמרת פיינורד ניצחה היום 3-0 בניימייכן את NEC. לדעתי גם ניצחון שמראה שהקבוצה מרוטרדם רוצה העונה ללכת עד הסוף. למרות שפ.ס.וו עדיין מובילה הרבה שבועות את הטבלה יש לי עדיין הרגשה שאייאקס, פיינורד וגם ויטסה עדיין נמצאות שם בסביבה כדי להפתיע. על הנייר אם אייאקס מנצחת את כל תשעת המשחקים הנותרים שלה היא אלופה, אבל היא כן תצטרך אז לנצח את פ.ס.וו בביתם. גם באלקמאר עדיין לא מנצחים בקלות אפילו אם הקבוצה מועמדת חזק להתמודד במבחנים.
     
  4. c_web Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/04
    הודעות:
    2,406
    לייקים שהתקבלו:
    205
    מין:
    זכר
    אתם ממשיכים להיות מופתעים ואני לא מבין למה, מזל שורביק היום לא דיבר על זה שאיבדנו את האליפות באופן סופי כי כמות הנק' שנשארה בקופה לא תספיק לנו בשביל לקחת אליפות. וירחיבר קצת דיבר על זה שאנחנו קרובים מאוד לירידה והפעמון מצלצל, אנשים צריכים להתעורר.
    פתחנו טוב מאוד ו 3 החמצות של גול ברבע שעה הראשונה הוציאו את הרוח מהמפרשים. עד דקה 67 עשינו 4 (!) עבירות, ככה משחקת קבוצה שנלחמת על חייה בליגה? הם פשוט לא מודעים למצב שלהם.
    ככל הנראה ניהיה בפלייאוף, ושם הלחץ והבהלה נגד קבוצה מליגה שנייה במשחק חוץ יעשו את שלהם, אני באמת רואה את זה שאנחנו משחקים שנה הבאה בג'ופלייר.. פשוט עצוב אין לי יותר מה להגיד.
    הגול הראשון של RKC בא מזה שמהאר צא למתפרצת, מסר כדור שפגע בבוסן השופט והפך לשער נגדי. הגול השני היה שריינן אם אני לא טועה הרחיק כדור בתוך הרחבה שפגע בחברו לקבוצה ומשם הפך לגול. פתאטיות ועליבות.. וכמו שאמרתי בפעמים הקודמות - אני כבר לא יודע איזה משחק הוא ''באנקר'' בשבילינו ואת מי אנחנו אמורים לנצח ואיפה? 25 נק' ב 25 מחזורים - מי היה מאמין?
     
  5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,614
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
    שמע עידו, אולי היית מחליף את חוסר המזל של אתמול במזל שהיה לכם בגביע מולנו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אני באמת אמשיך לטעון שאין לי מושג איך קבוצה עם מאהר, אלטידור, וירחייבר ואסטבאן התרסקה עד כדי כך. לקבוצה כמו אדו דן האח יש הרבה פחות כשרון ותראה איפה הם נמצאים. ורבייק ביחד עם השחקנים באמת צריכים לעשות חשבון נפש על מה שקרה בנתיים העונה. למרות הכל אני באמת רוצה להאמין ש-AZ לא תשחק בפלייאוף ההשרדות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏4/3/13
  6. c_web Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/04
    הודעות:
    2,406
    לייקים שהתקבלו:
    205
    מין:
    זכר
    שידחפו את הגביע לתחת, תן לי להישאר בליגה ושתיגמר העונה הזאת כבר. הרי זה ברור שהראש שלהם רק בגמר הזה, עד שהם לא יהיה במינוס 3 נק' בתוך הקו האדום הם לא יתחילו לשחק כמו שצריך.
     
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,614
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
    אנחנו מתקרבים לעוד סופשבוע נחמד מלא פעילות.
    כמה דיווחים מהתקשורת שקראתי פה בימים האחרונים:
    * המו"מ נפתח בין אייאקס לדיילי בלינד. הפגישה הראשונה הוגדרה ע"י הסוכן של המגן כטובה.

    * פ.ס.וו קיבלה השבוע ידיעה מבריסל. אירופה רוצה לדעת אם העסקה בין הקבוצה לעירייה היתה חוקית...גם NEC, MVV, ווילם טוויי ודן בוס ייצטרכו לתת הסברים על התמיכה שהן קיבלו מהעירייה.
    תארו לכם שהעסקה בין פ.ס.וו לעירייה לא היתה חוקית? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

    * לואי ואן חאל הזמין את הצמד הצעיר והתוסס של פיינורד, ז'אן פול בוציוס וטוני וילהנה לסגל הגדול של הנבחרת. גם הבלם מייק ואן דה הורן מאוטרכט הוזמן. האחרון כנראה גם נמצא ברשימת הקניות לעונה הבאה של פ.ס.וו ואייאקס.



     
  8. c_web Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/04
    הודעות:
    2,406
    לייקים שהתקבלו:
    205
    מין:
    זכר
    המחזור יפתח הערב עם המשחק של כרונינגן שתארח את NAC.
    מחר אנחנו מארחים את ADO למשחק בית קשה כרגיל. ניצחון בית אחד מתשעת משחקי הבית האחרונים זה המאזן שלנו בליגה. מביך ועצוב, חייבים לשים לזה סוף מחר. אין לי מושג מי פייבוריטית במשחק הזה.
    ורביק החליט שנמאס לו מריינן (הגיע הזמן) ויפתח עם תומאס לאם הצעיר בהגנה. אוברטום פצוע, אך מרטנס חוזר אט אט לאימונים ונקווה שיחזור עוד העונה ויציל אותנו מירידה.
     
  9. Piet van Reenen Member

    הצטרף ב:
    ‏12/6/09
    הודעות:
    423
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שי, אתה מכיר אתר כלשהו שבו ניתן לקבל מידע על התוצאות של אייאקס בליגה ההולנדית לפני עידן האירדיוויזי?
     
  10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,453
    לייקים שהתקבלו:
    5,671
    יש! יש! יש!

    אוי אייאקס, אל תפשלו הפעם...בבקשה.
     
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,614
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
    אני לא אומר כרגע דבר, אייאקס כבר פספסה שתי הזדמנויות פז בשביל לעשות נזק לפ.ס.וו ופעמיים לא הצלחנו לנצח יריבה נחותה בארינה. מחר נקבל את פק זוולה שכזכור ניצחה באיינדהובן...אם הכל הולך כמתוכנן נראה מחר צמרת צפופה ביותר. אפילו ויטסה עדיין מועמדת לאליפות.
     
  12. c_web Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/04
    הודעות:
    2,406
    לייקים שהתקבלו:
    205
    מין:
    זכר
    גרציאנו פלה משאיר לנו אוויר לשבוע נוסף כשמנצח יחד עם פיינורד 0-1 בקרקרדה. השחקן הזה פשוט פנומן, שחקן העונה לטעמי.
    אייאקס בנתיים ביתרון 0-1 על זוולה (יש!) ואוטרכט מארחת את RKC. את המחזור נסגור עם קרב מעניין בין טוונטה לויטסה.

    ובחזרה לאתמול, תיקו ביתי 1-1 עם דאן האח. להגיד שאני מרוצה? אולי, לפחות נלחמנו קצת, אבל כרגיל את השער הראשון במשחק אנחנו ספגנו, כ''כ הרבה פעמים העונה זה קרה. לאם היה חלש בהגנה ואולי עדיף להחזיר את ריינן, הקוון מנע מבירנס אחד על אחד על חצי מגרש לבד מול השוער כשהמציא נבדל וחבל. גם פנדל מפוקפק לא נשרק ל ADO במחצית הראשונה. איימנו יותר והיינו יכולים לנצח, הכל שם צפוף למטה למרות שהרירנביין והראקלס כבר ברחו משם.
     
  13. Ajax Amsterdam Member

    הצטרף ב:
    ‏14/3/09
    הודעות:
    4,853
    לייקים שהתקבלו:
    1,900
    טוב אנחנו חוזרים למקום הטבעי שלנו המקום הראשון וחייבים לשמור על המשכיות עד המשחק באיינדהובן,וכמו תמיד עונה מלאת מתח בליגה ההולנדית
     
  14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,614
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
    לא מתכוון לראות את המשחקים של פיינורד וויטסה, אבל לפחות במשחק בקרקרדה כבר הבנתי שהשופט עזר לפיינורד. יש עכשיו דיווחים מטוונטה שגם שם השופט היה בעד ויטסה. אני בהחלט חושב שנחמד שהמתח שוב חוזר בגדול, אבל אם השופטים הולכים לעזור בצורה מלאכותית לקבוצות הצמרת אז כולנו בבעיה.

    אייאקס שיחקה היום טוב. היא לא ממש הבריקה, אבל אחרי כמה שבועות של בעיות היא נראית כמתאוששת. סיגי כבש שוב, וההגנה פשוט לא אפשרה דבר לזוולה. כבר אתמול צוטט רוי ביירנס ש'אייאקס קבוצה שמתאימה לנו לשחק נגדה', אבל בצורה הזאת אני מקווה בשבוע הבא לסתימת פיות באלקמאר.

    בכל מקרה יש עוד שמונה משחקים לסוף הליגה והמתח בעיצומו. אייאקס מובילה את הטבלה וויטסה נמצאת במקום הרביעי עם 3 נק' פחות.

    הליגה הכי מותחת באירופה ולא בפעם הראשונה!
     
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,614
    לייקים שהתקבלו:
    6,332
    הנה לוח המשחקים של ארבעת הקבוצות שמתמודדות על התואר:

    Programma Ajax:
    AZ - Ajax
    Ajax - NEC
    Ajax - Heracles Almelo
    PSV - Ajax
    Ajax - SC Heerenveen
    NAC Breda - Ajax
    Ajax - Willem II
    FC Groningen - Ajax

    Programma PSV:
    PSV - RKC Waalwijk
    Roda JC - PSV
    Willem II - PSV
    PSV - Ajax
    AZ - PSV
    PSV - FC Groningen
    PSV - NEC
    FC Twente - PSV

    Programma Feyenoord:
    Feyenoord - FC Utrecht
    SC Heerenveen - Feyenoord
    Feyenoord - VVV Venlo
    RKC Waalwijk - Feyenoord
    Feyenoord - Vitesse
    Feyenoord - Heracles Almelo
    ADO Den Haag - Feyenoord
    Feyenoord - NAC Breda

    Programma Vitesse:
    ADO Den Haag - Vitesse
    Vitesse - PEC Zwolle
    Vitesse - NAC Breda
    Roda JC - Vitesse
    Feyenoord - Vitesse
    Vitesse - Willem II
    RKC Waalwijk - Vitesse
    Vitesse - VVV Venlo

    שימו לב ללוח המשחקים של ויטסה! בוני יכול להיות בקלות הבראיין רואיז הבא...