אוקיי: תודה רבה לצ'ארלטון הסטון על המשפט שהבאתי מקודם.© גיא, הוא אמר אותו עוד לפני שנולדת. חשבתי שידעת:\ ארתור, http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/peace.Xxx
לאט לאט הערפל מתפזר- 320 הרוגים, מתוכם 32 חוטפים, מעל 150 ילדים והשאר כנראה כוחות ביטחון ועובדי בית הספר. איזו טרגדיה! אוף למה, למה רק המוסלמים כאלה? לכו מפה!
מילא המוסלמים, אבל הרוסים באמת חסרי יכולות. כשיש מקרה של בני ערובה ילדים העניין הרבה יותר פשוט, בגלל שאפשר בקלות יחסית לנטרל את החוטפים, כל מי שמעל מטר ארבעים... אם הרוסים היו מכניסים כוח גדול בתחיל תהאירוע ניתן היה לדעתי לסיים אותו במהירות ועם כמות הרבה הרבה יותר קטנה של הרוגים.
מה דעתכם על מאמר הדיעה הזה שפורסם בוואלה! ? ראשית, על מנת לקבל תמונה מלאה, קראו גם את הכתבה בלינק שבתחתית העמוד וגבשו דיעה. אני ממש לא מסכים עם הדיעה של כותב/ת המאמר!
מה? על מה אתה מדבר? נמראה לך שעוסמה קורא את זה ועכשיו ממש אוהב את האדון יפת? סתם אחד שהמאבק של העם הצ'צ'ני ריגש אותו (ואפשר בהחלט להבין אותו) ופלט כמה שטויות שלמען האמת קשה לי לסלוח עליהן.
בבוקר הקשבתי לזהבי שהפנה אל "הארץ" שם הייתה תמונה מחרידה ביותר שצילמו החוטפים הצ'צ'נים: http://www.haaretz.co.il/hasite/images/printed/P080904/a.0.0809.10.1.9.Xxx לא ראיתי אבל ידוע מה גורלו של הילד,האמא והאחות ?
אני מניח שלא שפר עליהם מזלם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx בהארץ פורסמו עוד תמונות מתוך סרטוני הוידאו, ביניהם רואים רעולי פנים חמושים, פצצות עם חוטים בכל פינה כולל בתוך הטבעת של הסל של אולם הספורט ואנשים שמרכיבים אותם, כשכל בני הערובה יושבים בצמוד לקירות האולם.
ראיתי את התמונות בידיעות אחרונות. עיתון מלוקק ומסריח שמעדיף לפרסם בכותרת שלו על חתונתו של ואנונו יימח שמו מאשר על הקלטת. תמונה פחות מזעזעת מאשר מדהימה. אישה שפשוט בוהה למצלמה בחוסר יחס כזה שזה מפחיד. ארתור, מודאג מזה שאנשים קוראים את הארץ...
נסעתי ליד המקום הזה פעמיים היום. מפחיד. כל פעם מחדש. הבנתי שנמנע פיגוע חמור יותר בעזרת עירנות של אחד משוטרי מג"ב, אבל נחכה לדיווחים המלאים.