כל העיתונים הגדולים מפרסמים היום שמאורו איקארדי, הסחורה החמה בשוק כרגע, הולך לחתום אצלכם בעונה הבאה. הקוריירה מפרסם שהגעתם להסכמה עם סמפדוריה על תשלום של 12 מיליון יורו + בונוסים. נכון שהוא מבקיע בקצב לא רע בחודש ומשהו האחרונים, אבל אני לא התרשמתי שהוא כישרון בקנה מידה כזה שדורש 12 מיליון יורו.
איקארדי מוכיח את עצמו יפה בסמפדוריה ואפילו יפה מאוד יחסית לשחקן שזו העונה הראשונה שלו בבוגרים. לא יודע אם הוא שווה את הכסף, אני רק יודע שאני אשמח לראות אותו באינטר מרכיב את החוד שלנו לצד לונגו ומיליטו. חוץ מזה, הוא ישלים מניין של ארגנטינאים וזה דבר עוד יותר משמח.
לא יודע מה בדיוק המחיר של ניקולאס קאסטייו אבל אני משער שבמצב הכי פסימי הוא יעלה חצי מאיקארדי, ואותי לפחות הרשים הרבה הרבה יותר. (תיקון - מסתבר שהוא עולה חצי מהחצי, 3.5 מיליון לפי הדיווחים) וזה לא כאילו החבר'ה שלנו לא ראו את אליפות דרא"מ ועקבו שם אחרי שחקנים, ככה שזה לא תירוץ. אם זה נכון נקווה לטוב ושרק לקח לו קצת זמן להתאקלם תחילה, אבל אני לא בדיוק התרשמתי יתר על המידה למרות השערים לפחות ביחס למחיר. אם כבר פושטים על סמפדוריה, שיתעקשו להכניס את אוביאנג לעסקת חבילה ושישלחו את גאגאנו יחד עם סילבסטרה.
מיליטו גמר את העונה וייעדר בין 6 ל-9 חודשים. כואב הלב. אני משער שהוא יישאר לסיים את החוזה שלו ולא יפרוש ככה שנראה אותו שנה הבאה, אבל בגיל שלו עם פציעה כזו יהיה קשה מאוד להסתמך עליו ונצטרך להכניס את היד אולי יותר עמוק ממה שחשבנו כדי להביא חלוץ. קשה לי מאוד להאמין שנצליח להשיג את המקום לליגת האלופות בלי הרגל המסיימת שלו, ככה שגם המבחר של מי שנוכל להביא גם אם יהיו מוכנים להשקיע כלכלית כנראה יהיה מצומצם. השם "אינטר" לא יכול להחזיק לנצח, ואם נמשיך ונגרר למפולת שלגים בלי ליגת האלופות זה יכול להיות הרסני מאוד כשדבר משפיע על דבר גם מקצועית וגם כלכלית ויהיה קשה לצאת משם. מקווה שיבינו את זה בקיץ ויעשה חיזוק בהתאם כדי להחזיר אותנו למסלול.
זין, עכשיו אפילו לטורניר פרישה בראסינג הוא יגיע שבור... מזל שהחתמתם את רוקי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
איזה חדשות מדכאות, זה לא מגיע למיליטו. אני ממש מודאג מהמצב שאינטר נקלעה אליו אחרי הפציעה הזו, אין לנו אף חלוץ שיכול למלא את המשבצת של מיליטו, אם רוקי היה אותו רוקי של לפני 4-5 עונות הייתי איכשהו פחות מודאג, אבל אני בספק רב אם יש לאיטלקי מה להציע. כנראה שפלאסיו ייאלץ לשחק בתפקיד של מיליטו.
פלאסיו, רוקי ולוקה גאראטינו, אלא אם כן מוראטי מבלף וכן יחתימו שחקן בהעברה חופשית, אני לא אתנגד לראות את בארוש פה לחצי העונה הקרובה כי אין לנו מה להפסיד מזה. ולדעתי מיליטו לא יחזור. הוא לא זאנטי ובגיל שלו פציעה כזאת מובילה לסיום קריירה.
יש פגמים מינוריים בעיקר בגלל הגיל, אם זה העדר החוסן הגופני והיציבות להשאר על הרגליים שזה יגיע עם הזמן, או ההבנה לשחק על בטוח כשאתה בעמדה אחורית במקום לנסות לצאת מהסכנה בדריבל כמו גם ההסתגלות למהירות של המשחק - שאלה הכל דברים שעם הניסיון והזמן יעברו. אבל לילד בן 18, לשחק כמו שהוא שיחק בבגרות ובתפקיד אולי הכי קשה ומשמעותי במגרש עם ביטחון מצד אחד אבל תוך כדי שהוא שומר על פשטות ולא מנסה לכפות או להוכיח את עצמו יותר מידי - בטח כאחד שמגיע לארץ זרה וקבוצה זרה בהופעת הבכורה שלו בסן סירו - פשוט נפלא. אם הוא באמת ילד חרוץ ומשקיען שמתעסק בכדורגל כמו שאני קורא בכל מקום, העתיד שלו והפוטנציאל שלו מבחינת כדורגל ולאן שהוא יכול להשתפר הוא עצום. מה שכן הייתי רוצה שסטראמ לא ישים אותו כקו האחרון שלו בקישור ושידאג שתמיד יהיה מישהו מאחוריו. היו 2-3 מצבים בהם הוא איבד כדור במקומות מסוכנים שיריבה יותר מוכשרת הייתה מתרגמת לשערים, וטעויות מסוג זה יכולות לפגוע מאוד בביטחון. הייתי מעדיף לראות את גארגאנו\קאמביאסו יותר קרוב לבלמים, ואת הילד באמצע שמאל\ימין כשיש לו יותר חופש ואפשרות לשחק על קו חצי המגרש ומעלה, במקום ומטה, שם גם הדריבל ויכולת המסירה שלו יבואו יותר לידי ביטוי, ותהיה פחות סכנה מאיבודי הכדור שלו.
וואו, זו הפעם הראשונה שאני צופה בו אבל נראה שזכיתם בחתיכת שחקן. באמת מפתיע שמאמן איטלקי שם קשר כזה כקשר האחרון שלו, למרות שנראה שעשה עבודה טובה. הסרטון הזה רק גורם לי לחשוב שחבל שלנו אין מאמן עם קצת ביצים לתת את המושכות לאוסקר. נראה שהסכום היה צריך להיות גבוה מ11 מיליון. בהחלט נעקוב.
הקבוצות האיטלקיות מקפידות יותר על קישור מרכזי חזק משאר הקבוצות המובילות באירופה כיום. כשרוב הקבוצות משחקות 4-2-3-1, באיטליה אתה עדיין רואה אמצע של שלושה. מכאן באה הכוונה שלי שזה מפתיע ששחקן שהוא לא קשר אחורי קיבל את התפקיד הזה ועוד כשהוא חסר ניסיון כ"כ. אם כי גארגאנו וקמביאסו עדיין שיחקו בהרכב ככה שאפשר להניח שהשיקול של סטראמצ'יוני היה שקובאצ'יץ' ינהל את המשחק מאחור בדומה למה שעושה פירלו כשלידו מרקיזיו ווידאל, לא ראיתי את המשחק ככה שאני לא לגמרי יודע איך זה נראה הגנתית, אבל מאמין שזה מה שעשה.