לא מדברים על הרבה מאוד שחקנים שבלעדיהם הרייבנס היו מפסידים כבר בבית לאנדרו לאק - בולדין, קרוגר, פירס (רייס היה בינוני מינוס יחסית לסטנדרטים שלו בפלייאוף ופירס סיפק ביג פלייז בכל פעם שקיבל הזדמנות), קארי וויליאמס וכל האופנסיב ליין בלי יוצא מן הכלל. מישהו שם לב אתמול לג'סטין ואלדון סמית'? לוינס ווילפורק? לאלוויס דומרביל ו-וון מילר? בתחילת הפלייאוף קולדוול עשה שינוי דראסטי בקו והחליפו תפקידים בין בריאן מק'ני למייקל אוהר (שלא הסתדר ב-LT כל העונה ונכנע ל-10 סאק'ס), העבירו את אוסמלי ל-LG כשהיחידים שנשארו בעמדות המקוריות הם הסנטר הוותיק בירק והתותח מארשל יאנדה. וכמו כמעט כל BOLD MOVE שהרייבנס עשו העונה - זה עבד. בולדין יחד עם ריד ובירק הוא אחד הסיפורים היותר מרגשים ברייבנס שאף אחד לא מדבר עליהם כי עסוקים למצוץ לשחקן שכמעט הפסיד להם את המשחק אתמול במו רגליו. אין רסיבר בליגה שמתאים כל כך ל-DNA של הקבוצה בה הוא משחק. גוף של ליינבקר בתוך רסיבר. פיזי כמו קרנף עם ידיים ממגנט. הוא היה שם כבר ב-2008 עם אריזונה והפסיד ובשבוע האחרון מספרים שהוא לא הפסיק לדבר ולהסביר לקבוצה על המטען העצום שהוא סוחב איתו מאז. כל הפלייאוף הוא היה ה-GO TO GUY של פלאקו במהלכים החשובים וכל פעם זה עבד. שניהם מגדירים את המהלך אתמול ב-3rd and inches כשפלאקו עשה אודיבל וזרק לו פייד כמהלך הכי חשוב של המשחק. אפשר לראות את זה 400 פעמים רצוף בהילוך חוזר ועדיין לא להבין איך הוא הצליח לתפוס את זה על הגב של קוליבר. או את כל הכדורים שפלאקו זורק לתקרה של האיצטדיון ואיכשהו בולדין יורד איתם. לא גבוה כמו AJ גרין, לא חזק כמו מארשל, לא אתלט כמו חוליו, לא טנק כמו קלווין. בסך הכל אריה עם לב עצום. קבוצה ענקית. כל כך שמח בשבילם.
אז אחרי שהצלחתי בערך לעקל את האכזבה ( הזכיר לי את ההפסד באיסטנבול ), אפשר לומר שלולא הינו כלכך גרועים מבחינה הגנתית והתקפית במחצית הראשונה ובבעיטת הפתיחה של המחצית השניה שזו אשמה בלעדית של הספיישל טיים זה היה נגמר בניצחון שלנו( כמו שאמרו לא מעט פרשנים שביום רגיל לשניי הקבוצות אנחנו מנצחים מה שכידוע לא קרה לצערי ).. מה עניין עם רנדי מוס הוא עדין חושב שהוא הרסיבר הכי טוב בהיסטוריה עם תפיסה אחת בלבד בסופרבול?! מענין איך הגיב האוהד-מורה הפסיכי של בולטימר לזכייה שלהם ( שמוראד הביא אם אני לא טועה ). עם ראייה לעונה הבאה : מה יעלה בגורלם של אלכס סמית שבודאות לא יחזור לעמדת הQB הפותח והרסיבר ? הכי טוב בהיסטוריה ?, הרי יש את מריו מאנינגהאם ( הם לא יושבים על אותה משבצת?! ).
שלום לכולם.. * יש לנו מנצח במשחק ההימורים ב-סופרבול ה-47, וזהו ADHD ! כל הכבוד לך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://img341.imageshack.us/img341/6620/12395142.Xxx כאן אפשר לראות את פילוח התוצאות. * כל המידע כאן. תודה לכל המשתתפים !
עמדתי לחתוך ת'ורידים, עד שראיתי שרק 7 אנשים (איכותיים ביותר) השתתפו. יהיה מעניין לבדוק את שאלון פתיחת העונה ברטרוספקט. למה לא שלחתי ווינר.
PRICELESS! אי אפשר לצפות מרגע פרישה יותר טוב. מה שכן, רואים בבירור שלריקוד חסר את אותה אנרגיה מאשר לפני המשחקים. בכל מקרה תן לי מיליון פעם יותר את ריי לואיס מהיפיוף ששמו גרונקובסקי...TE גדול, אבל ריי לואיס שם אותו בכיס הקטן. מספר 52 לא צריך לחשוף את גופו כדי להראות שהוא גבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_sleeping.Xxx אולי הוא יוצא מהמשחק בצורה האולטימטיבית מבחינתו אבל מבחינתי זה כבר לקראת חציית הגבול לצד הקלישאתי וה"אמריקאי" של כל העניין. בסדר, הוא לקח לומברדי. אחלה. הוא לא בדיוק עשה בשבילו יותר מדי, עם כל הכבוד. תמונות של פאלקו ובולדין חוגגים עם פולארד וריד הייתי בולע בשקט. דראפט, דחוף!
שלא תגיד שלא דואגים לך פה http://dy.snimg.com/story-image/6/63/4475449/143162-0-600.Xxx אצל פשוטי העם חדשות מעניינות - הג'איינטס חותכים את אחמד ואת מייקל בולי.
ייייששש! פרי אייג'נטס... טוב נו, בעצם זה לא באמת קשור לקבוצה שלי. בינתיים 1: אם ג'ף פישר מיישר אותו אז הראמס אולי כבר עשו את הגניבה של האוף-סיזן עם האיסוף של טיטוס יאנג (או יותר נכון של האגו שלו כי לשאר החלקים לא היה מקום במתחם האימונים...). יאנג ואמאנדולה על מסלולי המראה ישדרגו את סנט לואיס ברמה או שתיים. בינתיים 2: האח של מאמן הג'טס הולך להתראיין לג'וב של מתאם ההגנה אצל פייטון מאנינג בביג איזי. אחרי הליכלוכים שרצו שם כל העונה (ובעיקר בקיץ הקודם), קצת רוח וצילצולים מכיוון הצוות המקצועי יכול להוריד מהלחץ התקשורתי על השחקנים. מה גם שהוא אחלה מתאם לדעתי.
חדשות שדי הפתיעו אותי אם להגיד את האמת. ברדשואו הוא שחקן שאני מאוד אוהב אבל עם כל הפציעות שלו אני מסוגל להבין את המהלך - מה גם שדייויד ווילסון עם אופסיזן טוב יכול להיות ראנינגבק פותח בליגה הזאת. כנ''ל אנדרה בראון, וברדשואו בכלל אומר שיש סיכוי שהוא יחזור. בולי התקשה במשך השנה לשמור על TE'S כשזה היה פחות או יותר הדבר העיקרי שהג'איינטס סמכו עליו שיעשה. אפשר לוותר עליו עם העומק הטוב שיש לנו בעמדת ה-LB (נקווה שישאירו את קית' ריברס, לא אמור לעלות יותר מידי) ועם השכר הגבוה שלו. ולבסוף, כריס קאנטי. הפתיע אותי יותר מכולם. למרות שנה שבה הוא היה פצוע אני חייב להגיד שהוא היה באמת מצוין. כנ''ל גם בשלושת השנים האחרות. אני שמח שהוא קיבל את הטבעת שלו ולבסוף אני מאמין שזאת החלטה של כסף נטו - הבנאדם קיבל בוכטה של כסף. עם לינבל ג'וסף המצוין כ-DT אני מאוד שמח לקראת העתיד, השאלה היא מי יהיה לידו - מרווין אוסטין לא הראה עד עכשיו את הכישרון שלו. אולי זה יקרה הקיץ. בקיצור, הדבר היחידי שהמשכי ב-NFL - זה שינוי. נקווה לדראפט טוב ולשחקן או שניים ב-FA.
זה הדבר הכי קרוב שיכולתי למצוא לפרק המלא של SOUND FX - למי שיש זמן וכוח לחפש, מומלץ. 40 הדקות הכי חזקות שתראו השנה בספורט. 3:55 - אחד הרגעים המפוספסים בהיסטוריה של הספורט. לא יודע אם אני יותר שמח או עצוב שזה לא הגיע לזה.