בית?ר ירושלים 12/13: עידן חדש?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏6/7/12.

  1. LIOR120 Member

    הצטרף ב:
    ‏11/12/11
    הודעות:
    174
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם ככה, אז זה היה נסיון יציאה לנבדל של קבוצה של ליגה ב'. האיטיות של ההגנה ושל הבלם הזר פשוט לא מתקבל על הדעת.
     
  2. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    ולעניין טיפה יותר אקטואלי
    זאת הפעם האחרונה שאני נוסע לוסרמיל, הפעם הצליחו גם להכניס אותי באיחור וגם לא ליציע שלי למרות שראיתי בבירור שכמעט רבע ממנו היה ריק
    נמאס כבר.
     
  3. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,471
    לייקים שהתקבלו:
    1,372
    האיצטדיון הכי גרוע בארץ
     
  4. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

    הצטרף ב:
    ‏13/4/12
    הודעות:
    3,403
    לייקים שהתקבלו:
    2,205
    זו לא פעם אחרונה שאני מגיע לוסרמיל, זו פעם אחרונה שאני מתקרב לאיצטדיון שהוא לא טדי. אין כמו בבית.
     
  5. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,471
    לייקים שהתקבלו:
    1,372
    עכשיו הגזמת לדעתי, לי יש שלושה מגרשים שאני לא מגיע אליהם שזה סכנין בגלל הדרך שמעבירים אותנו, חיפה כי לא רואים כלום ובאר שבע בגלל היחס והעמוד שתקוע באמצע זווית הראייה אבל אני לא רואה את עצמי מגיע רק לטדי גם אם הכי טוב בבית
     
  6. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    למען האמת אם רוצים שיתחילו להתייחס אלינו ברצינות, הקהל צריך להפסיק להגיע למשחקי חוץ עד שלא יפתרו את הבעיות. כמובן שלמשטרה זה לא מזיז, אבל אם בעלי הקבוצות יתחילו לראות הכנסות טובות שלהם נפגעות הם ינסו לטפל בבעיה.
     
  7. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

    הצטרף ב:
    ‏13/4/12
    הודעות:
    3,403
    לייקים שהתקבלו:
    2,205
    יכול להיות שאני מגזים, אבל לעונה זו אני סיימתי עם משחקי חוץ.
     
  8. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,471
    לייקים שהתקבלו:
    1,372
    אם עושים את זה כחלק מאג'נדה מסויימת לשפר את תנאי ההגעה למגרשים והיחס אז אין ספק שאתה צודק.
     
  9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,328
    לייקים שהתקבלו:
    10,487
    בן-שושן בחוץ לחודשיים.
    הרוטציה שלנו כבר ככה קצרה מאוד ואנחנו מאבדים עוד שחקן שלא ברור עדיין מי יגיע, מבחינת שחקני ההתקפה הבכירים שלנו זאת האבידה הכי פחות קשה כי בן-שושן באמת מאוד בינוני העונה ובמשחקים האחרונים הוא היה חלש מאוד.

    ינואר בפתח וגלאוינה, נחמני, אליחן, משה, ירוחם ועמרם הוזכרו כבר כשחקנים שיבקשו לעזוב.
    עמרם מחזור ע"י הפועל י-ם ואני לא רואה משהו שימנע ממנו לחזור לשם כי אלי כהן לא סופר אותו בכלל(0 הופעות ליגה).
    ברק משה יכול להתגלות כפיספוס ואני מקווה שלא מוותרים עליו מהר מדי, מהמוכשרים שיש לנו, כנ"ל נחמני שצריך להתחיל לקבל יותר דקות משמעותיות ולהראות מה הוא יודע לעשות.
    גלאוינה עד עכשיו לא הראה כמעט כלום, קבלת ההחלטות שלו מאוד איטית והוא נוטה להיעלם על המגרש, פה ושם הוא נותן איזה פעולה שמראה שיש לו כישרון אבל לא מדובר בשחקן שמשפיע יותר מדי על המגרש גם שהוא בהרכב וגם שעולה מהספסל, חלוץ רחבה אמיתי הרבה יותר נחוץ לנו להמשך העונה.
     
  10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,328
    לייקים שהתקבלו:
    10,487
    אז היום עלה לכותרות שוב נושא אמיר שוויקי בעקבות ראיון שהאחרון נתן לידיעות ירושלים שבו הוא טען שבית"ר "הגלתה" אותו לקבוצת הבת שלה(בית"ר מעלה אדומים) כי בהנהלה פחדו מתגובת הקהל לשיתופו האפשרי של שוויקי ערבי מוסלמי בקבוצה הבוגרת שבה לא שיחק אף פעם שחקן ערבי.

    קצת רקע על הסיפור:
    שוויקי קשר-חלוץ בן 19 משכונת פת בעיר גדל במחלקת הנוער של הקבוצה החל מגיל ילדים ואף היה לערבי הראשון שהגיע לגיל נוער במדים הצהובים-שחורים, לפני שנה כבר היה על סף פרישה מכדורגל(מסיבות אישיות) אבל בעקבות התערבות של סמי מלכה הגיע לקבוצת הנוער של בית"ר מעלה-אדומים וסיים שם עונה מצוינת עם 21 שערים בדרך לאליפות המחוז ועליית ליגה.
    בקיץ קיבל הצעה לחתום בבני יהודה ולעבור בהשאלה לעונה אחת לקבוצת הבת של הזהובים הפועל כפר-שלם מליגה א' אבל אז נכנס איציק קורנפיין לתמונה ולא הסכים לשחרר את השחקן לאלטר אלא רק השאלה לעונה אחת, אופציית בני יהודה ירדה מהפרק ושוויקי הושאל לעונה נוספת למעלה-אדומים הפעם לקבוצת הבוגרים של המועדון בליגה ב' שם כבש בינתיים 2 שערים העונה ב-8 משחקים.

    איציק קורנפיין אמר היום בנושא:
    "מדובר בשחקן מחלקת הנוער שנחשב לחריג גיל. הצוות המקצועי החליט שהוא לא מתאים יותר. אך אנחנו האמנו ועדיין מאמינים שהוא שחקן מוכשר ובגלל זה לא הסכמתי לשחרר אותו לגמרי"

    "כל שחקן שיש לו פוטנציאל להגיע לבוגרים לא ישוחרר וזה לא משנה אם הוא יהודי או מוסלמי".

    "ברור לי שאם הוא היה כוכב בנוער ומצליח אז אף אחד לא יכול היה למנוע את זה שהוא ימשיך במועדון. הצוות המקצועי אמר שכרגע זה לא מתאים והוא הושאל. אולי הוא יחזור עוד העונה"

    -----
    נושא מאוד מורכב.
    מצד אחד חלק גדול מאוד בקהל של בית"ר מתנגד בתוקף לכל שחקן ערבי בקבוצה מטעמים אידיאולוגים.
    מצד שני מדובר בשחקן בית, ירושלמי ואוהד של הקבוצה מגיל קטן שהחלום שלו הוא להבקיע שערים בבוגרים של בית"ר עובדה שגורמת גם לאוהדים קיצוניים של הקבוצה לשקול את העניין.

    מה דעתכם?
     
  11. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שחקן בית, יחסית מוכשר, אוהד הקבוצה, חלוץ
    הלוואי שיחזירו אותו כבר עכשיו.
     
  12. Don Joan Roman Member

    הצטרף ב:
    ‏1/12/06
    הודעות:
    13,471
    לייקים שהתקבלו:
    1,372
    מצפייה בו הוא לא מספיק טוב לבוגרת ובנוער יש לנו כבר חריגי גיל והמכסה מלאה כרגע, אני אישית מאוד הייתי רוצה לראות אותו מפתח את הכישרון שלו ומממש אותו אצלנו, אם כבר שחקן ערבי אז עדיף שזה יהיה אחד מהנוער ואוהד הקבוצה כדי שיהיה לו מספיק כוח רצון ואורך רוח כדי להתמודד עם המצב הלא קל שיעמוד בפניו אם וכאשר
     
  13. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    מישהו מהירושלמים יכול להעלות את הכתבה במלואה?
    כתבתי על זה כבר בקיץ, אבל שוויקי לא הושאל מבית"ר אלא שוחרר לעירוני מודיעין, כך לפחות ע"פ אתר ההתאחדות, ומשם הועבר למעלה אדומים. לא בטוח שהוא עדיין שייך לנו...
    הוא כנראה לא שחקן יותר טוב מהראל פולק לפי כאלה שראו אותו משחק בבית"ר, אבל בקיץ צריך להביא אותו ולו רק בשם הגימיק. ערבי שרוצה להגיע לבית"ר צריך הרבה אומץ (ע"ע מוחמד גאדיר) ואם הוא מוכן לזה אז איציק צריך ללכת על זה (מקווה שאלי כהן לא יתנגד) ולהרגיע את ה"עקרונות" של האוהדים.

    חבל לי שעמית בן שושן נפצע, אבל הוא לא ממש הועיל לנו בהתקפה ופשוט אי אפשר להושיב אותו על הספסל, כך שזו לא מכה קשה ואולי להפך המשחק ההתקפי שלנו יחזור לזרום.
    בינואר חייבים חלוץ ומחכים לראות כמה כסף יהיה לזה (בין 200 ל-400 אלף שקל), כרגע עלו השמות של אלון תורג'מן (שהיה מועמד חזק כבר לפני שנתיים בקיץ אצל מוריניו) ושל שלומי אזולאי ממכבי חיפה, ועוד של 2 מקרואטיה. אני חושב שגם אם יהיו לנו 2 גרושים ולא נוכל להביא שם אטרקטיבי צריך להביא מישהו, עדיף לנסות ולטעות מאשר לחכות שיבוא המשיח וערן לוי/ בן שושן/ עזריאל/ הראל פולק יכבוש 10שערים בסיבוב.
    את עמרם אפשר וצריך לשחרר, זה גם יחסוך לנו בסביבות ה-20 אלף שקל שכר, וכל שקל זה תמיד חשוב (בגלל זה גם לא הבנתי למה העמותה ביקשה שההנהלה תעביר להם לתצוגה לפני משחקים גדולים, זה כסף שהם עצמם שילמו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx ), אם אליחן מבקש אז גם אותו אפשר להשאיל לאיזה קבוצה בליגה הלאומית כדי שיוכיח שלפחות ששם הוא יהיה שחקן מוביל (קחו לדוג' את נבו מזרחי) ואיתם גם הראל פולק והסטאר אביתר ברוכיאן (אם ירצה השם, ושאר הנוגעים בדבר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx). את ברק משה לא צריך להשאיל, הוא נחוץ לנו בתור קשר אחורי מחליף (אבל זה לא אומר שצריכים לייבש אותו...). אם יהיה כסף צריך להביא עוד בלם טוב או אפילו בינוני, אחד שצבר כמה משחקים ב-3 העונות האחרונות, ואת קוז'וקין/כחילה (היותר חשוב מביניהם, לדעתו של כהן) לשלוח להשאלה בלאומית שיצבור ניסיון ויוכיח שלפחות בקבוצה כזו הוא יכול לשחק בהרכב.

    אגב הגנה, וגם מירו הזכיר את זה, יש לנו בעיה עם זה ששני המגנים, גם שווילי וגם חדד עולים יותר מדי להתקפה ומפקירים את ההגנה. אם אי אפשר לעבוד איתם על חזרה מלאה אחורה, אז לפחות שיעבדו עם הקשרים על סגירה. גם לא יזיק לתת לחיים להתרענן קצת...

    קיוויתי שהשנה לא יישארו לי משבצות מלאות במנוי (משחקים ללא קהל ועוד עונשים מעצבנים מבית היוצר של האוהדים שלנו עם בית הדין), אבל אמא רצתה אחרת וביום שני אני בגרמניה... תעודדו גם בשבילי
     
  14. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    מסתבר שאני ואיציק לא היחידים שרואים שמויאל מסריח את המגרש השנה. מהעיתונאים אני לא מצפה, אבל לפחות אלי כהן מבין קצת מה הולך. מול אשדוד אני צופה לראות משחק זורם וטוב כמו בכל המשחקים שריקן שיחק באמצע במקומו.
    אם יהיו יותר מדי מסירות מדוייקות אני מציע להחזיר את עידן טל אפשר להשיג אותו במחיר מבצע. את מויאל נמכור בשביל כמה גרושים.
     
  15. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בשעה טובה ומוצלחת
    אולי אפילו נצליח למכור אותו כבר החודש ולגמור עם הפארסה הזאת שנקראת קובי מויאל