אייברי איבד את הקבוצה הזו וזה ברור לכל מי שרואה אותם משחקים, הוא מאמן בינוני, ואפילו מה שהוא נחשב טוב בו שזה מוטיבטור הלך כשהוא איבד לחלוטין את החדר הלבשה שלו כבר כמה שבועות טובים. עם כמה שדרון זורק זין השנה בהגנה ומשחק יותר גרוע מחוסה קלדרון בצד הזה של המגרש, אתה לא יכול לשחק ISO JOE עם סגל כמו שיש לו, ולא לתת לדחוף את הקבוצה קצת לרוץ, קצת לזוז, ולתת לדרון באמת לשלוט בקצב כמו שהוא יודע ולשחק כמה שיותר פיק אנד רול. הוא פשוט לא עושה שום התאמות, והתוצאות היו בהתאם..אם אתה רואה את המשחקים שלהם היית שם לב שרוב נכבד מההפסדים היו נטו של מאמן שלא עושה התאמות נדרשות במהלך משחק כשהם מאבדים יתרונות גבוהים בשיטתיות, כשהקבוצה שלו לא מתאימה את עצמה לרוסטר שיש לה. לא הכל, אבל אין ספק שהרוב באשמתו, והפיטורים מוצדקים ביותר.
הסגל הזה לרוב מנצח למרות המאמן, ומפסיד בגללו. לא אמרתי שכל האשמה עליו - אני ממש לא מצדיק את איך שדרון משחק הגנתית ואיך שהוא זורק זין, שזה בדיוק מה שהוא עושה מתחילת השנה, והוא ממש לא היה המנהיג שציפו ממנו אלא להפך, והצורה שהוא משחק כמו בטלן לעומת איך שהוא יכול וצריך לשחק משפיעה גם היא על המאזן ועל הקבוצה. אבל התקפית אתה לא יכול לבוא אליו בטענות שכל מה שאומרים ונותנים לו לעשות זה לזוז בלי כדור, ולחכות מחוץ לקו השלוש - כשבנתיים הולכים פעם אחרי פעם לISO - כלומר לוקחים ממנו את כל החזקות שלו ומסרסים אותו. אייברי ג'ונסון לא פוטר בגלל דרון וויליאמס, הוא פוטר בגלל שהוא מאמן לא טוב שאיבד לגמרי את חדר ההלבשה שלו בגלל יכולת האימון הירודה שלו שהפסידה לקבוצה משחקים שהיא הייתה חייבת לנצח.. הוא יכול להאשים רק את עצמו.
http://img201.imageshack.us/img201/5965/nbalogo.Xxx הת'אנדר ניצחו את דאלאס בהארכה, ניצחון 15 ברציפות לקליפרס. פיל ג'קסון מועמד מוביל לאמן את ברוקלין, גם בלאט ברשימה. תוצאות משחקי הלילה: אוקלהומה סיטי (6:22) - דאלאס (17:12): 105:111 (אחרי הארכה) ל.א. קליפרס (6:23) - בוסטון (14:14): 77:106 משחקי יום שבת לפנות בוקר (29.12): 2:00 בלילה: וושינגטון וויזארדס - אורלנדו מג'יק 2:00 בלילה: אינדיאנה פייסרס - פיניקס סאנס 2:30 בלילה: ברוקלין נטס - שארלוט בובקטס 2:30 בלילה: דטרויט פיסטונס - מיאמי היט 2:30 בלילה: קליבלנד קבאלירס - אטלנטה הוקס 3:00 בלילה: ניו אורלינס הורנטס - טורונטו ראפטורס 3:30 בלילה: דאלאס מאבריקס - דנבר נאגטס 3:30 בלילה: סן אנטוניו ספרס - יוסטון רוקטס 4:00 בבוקר: יוטה ג'אז - ל.א. קליפרס 5:00 בבוקר: סקרמנטו קינגס - ניו יורק ניקס 5:00 בבוקר: ל.א. לייקרס - פורטלנד טרייל בלייזרס 5:30 בבוקר: גולדן סטייט ווריורס - פילדלפיה סיקסרס * המשחק בין קליבלנד לאטלנטה יועבר בשידור ישיר בערוץ ESPN.
אגב שכחתי להזכיר אותו, אבל מרקוס קמבי עם 9 ריבאונדים ב-13 דקות מול פיניקס. + הגנה טובה על הצבע מתי שהוא היה על הפרקט. מקווה מאוד שהתקופה הזו ששיד עכשיו בחוץ תיתן לקמבי להראות לוודי מה הוא בדיוק שווה וכמה משמעותי הוא יכול להיות לנו מבחינת הריבאונדים - אמרנו כשהוא רק הגיע אבל הבנאדם גם בגיל הזה הוא אחד הריבאונדרים הטובים בהיסטוריה של המשחק, שנה שעברה הוא היה הריבאונדר הטוב בליגה ביחס לדקות ששיחק. קמבי הוא בדיוק החיזוק שאנחנו צריכים, והוא צריך לאכול קצת יותר מהדקות של טייסון, הוא חייב להתחיל לקבל את ה-15 דקות פר משחק בקביעות, לא ממש בשביל העונה הסדירה כמו שלבנות אותו ולתת לו להכנס לקצב לקראת הפלייאוף ששם התרומה האמיתית שלו מגיעה.
http://cdn1.joshuakennon.com/wp-content/uploads/2012/10/simpsons.Xxx IM OUT. בלי לראות יותר מ-5 שניות משחק, אני יכול להגיד שהקינגס חוגגים על הגנת המעבר שלנו - למרבה ההפתעה גם הם אחת הקבוצות שהכי אוהבות לרוץ בליגה השנה, נתון שאם יש לך אותו יש לך בערך 85% לנצח נגדנו כשכרמלו לא משחק כמו סופרמן מהצד השני(עולה ל-95% כשהוא לא משחק בכלל) על התענוג לראות את הBEATDOWN הזה אני אוותר. אני דווקא מבסוט על עצמי שלא הגעתי בזמן לראות את הזוועה שהלכה שם עד עכשיו.
המחצית הכי מביכה שראיתי מאיתנו השנה. פשוט גועל נפש ושום רוסטר קצר לא מצדיק את מה שהולך בסקרמנטו, שקבוצה מוגבלת כמו הקינגס קולעת עלינו פאקינג 70 נקודות בחצי. הגנה לא מתפקדת זה אנדרסטייטמנט למה שהולך שם, כשהפעם גם ההתקפה מוגבלת עם לא מעט איבודי כדור ובלאגן. בלי שום קשר, כמובן שהקינגס מוצאים את היד שלהם מולנו עם 60% שדה ומתוכם 66% (10 מ-15) מאחורי הקשת.
http://i.imgur.com/Dd4p7.Xxx http://i.imgur.com/Dd4p7.Xxx http://i.imgur.com/Dd4p7.Xxx http://i.imgur.com/Dd4p7.Xxx
http://thumbs.mugshots.com/gallery/images/48/86/Jason-Kidd-mugshot-21366219.Xxx.400x800.Xxx >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>. http://i187.photobucket.com/albums/x150/seeramaiste1/gotti21.Xxx
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx נאש בגילו עדיין מנהל המשחק מספר אחד בליגה. לא חזק ומהיר כמו שאר הרכזים בליגה אבל חכם מספיק כדי להיות המאמן בפועל על המגרש. זו לייקרס אחרת מאז שחזר לשחק.
דווקא המשחק הזה גורם לי להבין שהניקס זה לא קוריוז של תחילת עונה כמו שחשבתי עד עכשיו אלא קבוצה במלוא מובן המילה. מתחת לרדאר של כולם אינדיאנה כבר רביעית במזרח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
WOW איזה משחק משוגע של הקינגס. איך אפשר לאבד כזה הפרש ובסוף עוד לנצח על הבאזר?! מדהים! המהלך האחרון היה כ''כ בטעות.. אנחנו קבוצה אומללה כמו בכל העונה בשנים האחרונות אבל ניצחון כזה אני לא זוכר הרבה זמן.