ליגת ווינר סל 2013/2014

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏13/10/12.

  1. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    אני לא מצדיק את זריקת הקרטון, אבל איפה האחידות?
    בקליפ שזכאי העלה פה רואים כוס קולה פוגעת בג'ף אלן בדרבי (4:03), למה מכבי לא נענשת? ואם מכבי לא נענשת, למה הפועל כן? בנוקיה יש פגיעה ישירה בשחקן, פה גם את זה אין. איפה האחידות?
    ולגבי הזזת הסלים, זה "הומצא" במלחה וזכורים לי מלא מקרים של אוהדי ירושלים שמזיזים את הסל, לא זכור לי שעשו לאוהדים שלהם משהו.
    אתה יכול להבטיח לי שאם באולם הפחים לא היו יציעים מאחורי הסלים, אוהדי חולון לא היו נוהגים אותו דבר?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/12/12
  2. c_web Member

    הצטרף ב:
    ‏4/4/04
    הודעות:
    2,406
    לייקים שהתקבלו:
    205
    מין:
    זכר
    חכה לאולם החדש שלנו, הם אמור להיראות בדיוק כמו ההוא בבית מכבי ורב הסיכויים שהקהל ישב מאחורי הסל. לא חושב שיהיו שם מראות כמו אלה של אוהדי הפועל.
    בקשר לאחידות, אוהדי חולון חוו את זה שנים על גבי שנים מאז החזיז. מי שמחפש מוצא אתה יודע.....
     
  3. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    אותי רק מעניין לשמוע מidan10 ושאר המכפישים פה, מה קרה אתמול מאחורי הסל במשחק שכ"כ נורא?
    עדיין לא קיבלתי תשובה
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/12/12
  4. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    היום נערכה הגרלת רבע גמר וחצי גמר גביע המדינה ושימו לב למלל הבא המודגש שנלקח מאתר איגוד הכדורסל:

    הגרלת רבע וחצי הגמר של גביע המדינה בכדורסל נערכה היום (שלישי) במשרדי האיגוד. להגרלה הגיעו נציגים משבע קבוצות ורק ממכבי ת"א לא היה מי שיוציא כדור.

    מחזיקת הגביע, מכבי ת"א, תתמודד במשחק מסקרן ברבע הגמר מול הפועל חולון של פיני גרשון ודן שמיר. המשחק יתקיים ב-3 בפברואר (יום ראשון) בהיכל נוקיה. אחרי ההגרלה, קפטן חולון, שון דניאל, אמר בחיוך: "זו ההגרלה הכי קלה שהיינו יכולים לקבל".

    הקבוצה היחידה שהתברגה מהליגה הלאומית, מכבי באר יעקב, תארח בביתה את מכבי אשדוד כאשר המנצחת בין השתיים תתמודד מול הצהובים בחצי הגמר.

    מאיר טפירו הוציא את הפתק של הפועל ירושלים אשר תארח במלחה את הפועל אילת. בני הרצליה תפגוש את מכבי חיפה כאשר המנצחות ייפגשו בחצי הגמר.

    מכבי חיפה, שעברה בסיבוב הקודם את מכבי ראשל"צ לאחר הארכה, נראית כמועמדת הבכירה להפתיע את הצהובים, כאשר גם הפועל חולון (שדרסה את גליל/גלבוע בסיבוב הקודם) והפועל ירושלים (ניצחון על נהריה) הן המועמדות המובילות להגיע לנוקיה.

    הקבוצה המפתיעה של העונה שעברה, מכבי אשדוד, שהדיחה את הפועל ת"א בסיבוב הקודם עם משחק נהדר של משה מזרחי, תנסה להמשיך במומנטום הנהדר שלה, כמו גם הפועל אילת המחודשת, שעוברת עונה נהדרת עד כה בליגה.

    בני הרצליה שדרסה את הפועל עפולה בסיבוב הקודם, תיחשב להגרלה נוחה יחסית, בצוותא עם הנציגה היחידה מהליגה הלאומית, מכבי באר יעקב.

    -----------------------------

    מישהו שם כבר העלה את מכבי לחצי הגמר.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

    בכל מקרה, מבלי כמובן לזלזל באף אחת, סביר להניח ששוב נמצא את עצמנו בגמר. אם המשחק היה בחולון אז אולי הסיפור היה שונה, אבל בנוקיה אני לא מאמין שהם יעשו משהו וכנ"ל לגבי אשדוד/באר יעקב.

    הצד השני הרבה יותר מסקרן כאשר ירושלים מארחים במלחה את אילת (כ"כ שקוף שקטש, דווקא הוא, ידיח אותם במלחה, זה כתוב בכוכבים) ולטעמי מכבי חיפה תטייל מול הרצליה.

    הערכה: מכבי, אשדוד, אילת וחיפה, דווקא נראה אחלה חצי גמר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
     
  5. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=9NCKHc0hb5Q

    אוהדי ירושלים מנענעים את הסל במלחה כשקוז'יקרו זורק עונשין
    מישהו שמע על זה? מישהו התלונן על זה? דיבר על זה? הזדעזע מזה כ"כ?
    אולי זה מזעזע רק כשאלה אוהדי הפועל?
     
  6. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

    איתי, רד מזה בחייאת. יאללה, עזבנו את הנושא והתקדמנו הלאה. למה שלא תכנס פעם אחת לדיון הזה ותגיב על כדורסל נטו? אולי תנתח קצת משחקים של הפועל בתור אחד שנמצא שם לטענתו? תחווה קצת דעות על כדורסל, על שחקנים שלכם, שחקנים בקבוצות אחרות? למה כל כניסה לדיון הזה מלווה רק במה שאוהדים שלכם, שלנו, ושלהם עושים? די, זה כבר ממצה את עצמו.
     
  7. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    א. אני לא זה שהעליתי פה את הנושא הזה, אם תלך שני דפים אחורה תראה שדווקא אתה היה זה שבחר להתחיל עם הודעת "איזה אלימים ומגעילים אוהדי הפועל". אז אל תאשים אותי.
    ב. מה לעשות, משחק גביע בין חולון למכבי או בין אשדוד לבאר יעקב, במפעל שידוע מראש מי תנצח בו, לא ממש מעניינים.
    ג. זכותי להמשיך ולחפור נגד העליהום הלא מוצדק שנעשה עלינו.

     
  8. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    אבל למה אתה כ"כ פראנואידי? מי מאשים אותך? בסה"כ שאלתי אותך אם תוכל מדי פעם להיכנס לדיון הזה וגם לדבר קצת על כדורסל, שזה המטרה העיקרית שלו. אגב, זה לא נאמר מתוך ציניות, אני מדבר בשיא הרצינות. ואם המפעל בכל זאת לא מעניין אותך, אז לא ברור לי מדוע אתה כן מגיב בדיון שמלכתחילה אתה לא מתעניין בו. זכותך גם לחפור כמה שבא לך, זה לא דיקטטורה פה, אבל באמת הייתי שמח אם היינו יוצרים פה קהילת כדורסל נחמד שמדברת על המשחק ומדי פעם זורקת עקיצות בגבול הטעם הטוב. הבעיה שכמו שאמרת, אנחנו כבר שני דפים אחרי ואתה ממשיך עם הנושא הלעוס....תהיה בריא. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/12/12
  9. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    אני לא זה ש"לועס את הדיון".
    אתה כתבת פה כמה אוהדי הפועל מגעילים מיד אחרי האירוע, תהיה גבר ותעמוד מאחורי הדברים שלך ותסביר לי מה בדיוק קרה שם מאחורי הסל, ועל סמך מה כתבת את מה שכתבת? למה אתה לא עונה לי לשאלה הפשוטה הזו? אין לך הרי מה להגיד חוץ מזה ש"נענעו את הסל".

    ואל תהיה תמים, שנינו יודעים שהדבר היחיד שמעניין ומדברים עליו היום בכדורסל הישראלי זה ממש לא אשדוד - באר יעקב, אלא כמה האוהדים של הפועל "אלימים".

    אתה לא יכול לבוא לפה ולכתוב כמה אנחנו מגעילים, ואז כשמעמתים אותך עם העובדות לפתע אתה נעלם, מספר שיש רבע גמר בין אילת להרצליה, ושואל אותי מדוע אני ממשיך להתעסק בזה.
     
  10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    טוב, אי אפשר לומר שלא ניסיתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx תמשיך להתדיין סביב עצמך למה דופקים אתכם כל הזמן, לפחות אנחנו יודעים מאיפה קיבלתם את זה (בכדורגל והסל). אותי הנושא הזה הפסיק לעניין.
     
  11. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    אם הנושא הזה לא מעניין אותך ולא גורם לך להנאה, אל תפתח אותו פה בפורום שניה אחרי המשחק מול נתניה.
     
  12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    אם היית שם לב וטורח לקרוא במקום לעוף "על המכביסטים" כמו שאתה אוהב לעשות, היית רואה שלא אני פתחתי את הנושא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx אבל איך אמרנו על אוהדי הפועל? למה לדייק בעובדות אם אפשר לעוות אותן?
     
  13. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    c web כתב ראשון, ואתה המשכת.
    שניכם בכל מקרה התייחסתם לנושא הרבה לפני שאני דיברתי עליו פה.
    אתה לא באמת מצפה שתכפיש פה 10 שורות שלמות על כמה הקהל של הפועל מגעיל בלי לקבל תגובה נכון?

    כנראה שהגעת למבוי סתום בויכוח אז אתה מסית את הנושא ל"די לחפור בזה כבר".
    כל אחד עושה מה שנוח לו
     
  14. שער 7 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/07
    הודעות:
    2,256
    לייקים שהתקבלו:
    0
    איתי, אני אוהד הפועל בדיוק כמוך, והייתי בכמה וכמה משחקים של הפועל בליגות הנמוכות בשנים האחרונות, כך שאני יודע בדיוק מהי הבעייה. מצד אחד זוהי צביעות של המועדונים האחרים לשמוח מזה "שהפועל חזרה" ולא להגיד בדיוק ממה נובעת השמחה הזאת, שהרי כולנו יודעים מהו הגורם לשמחה ("אנחנו שמחים שהפועל חזרה כדי שנוכל לחזור ולדפוק אותה עם השופטים ובתקשורת"). מצד שני, אנחנו משתמשים ב"שמחה" הזאת של הקבוצות האחרות והופכים אותה במו ידינו ל"רוע". אני יודע ומכיר את בעיות השיפוט, גם בכדורגל יש לי לפעמים מה לומר על העניין, אבל אם הקבוצה מפסידה, תהיה בטוח שברוב המקרים זה לא בגלל זה, אלא בגלל שהקבוצה הביאה את עצמה למצב שהחלטת שיפוט משפיעה על שאר השחקנים ובעיקר האוהדים. כל ההתפרעות הזאת וההרגשה ש"כל העולם כולו שונא את הפועל" גרמה לי להפסיק לפקוד את משחקי הפועל בכדורסל וחלק ממשחקי הכדורגל. הסיבה העיקרית לכך היא שאנחנו לוקחים את תחושת הקיפוח הזאת לצדדים הפחות טובים שלה. לבוא ולטעון שהאוהדים של מכבי זורקים קונדומים על הספסל של הפועל, גם אם זה באמת קרה ויש לך צילום של אחד מהקונדומים הללו, זה דבר פאתטי לחלוטין ורק יגרום לדיינים להתייחס אלינו יותר בחומרה. זה לא שהקהל של מכבי או קהלים אחרים מתפרעים "בסטייל" ולא מעוררים אנטגוניזם, הם כן (אחרת אפשר היה להקים בית דין נפרד להפועל), אבל יש כמה אנשים בקהל שלנו (שבוודאות לא כותבים כאן) שגורמים לאוהדים שפויים לא להגיע למגרשים בגלל ההסתה שלהם כנגד השופטים. אז נכון, מכבי אנחנו לא, אבל אפשר להרגיש מקופחים גם בלי לעורר מהומות.
     
  15. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    בינתיים המשטרה לא מאשרת לקיים את הדרבי בבית מכבי מחשש שיגיעו יותר צופים ממה שאפשר להכיל. לא ברור לי מהיכן נובעת ההחלטה המפגרת הזו ומדוע המשטרה קובעת אותה? אם אישרו להפועל לשחק באולם הזה כבית שלה אז היא אמור לשחק שם את משחקיה הביתיים. אם יש 3000 מקומות וביקוש ל-11,000 כרטיסים, אז מוציאים 3,000 כרטיסים ולא אחד יותר. לא צריך להעביר שום משחק למקום אחר בגלל בעיית אבטחה. גם במנהלת הליגה לא מסכימים עם החלטת המשטרה ולדעתי מהלך כמו שהמשטרה רוצה בכל מקרה צריך את האישור של המנהלת. שורה תחתונה, הפועל צריכה לארח בראשל"צ.