מכיר את הגיבוי שהמאמן מקבל בתקשורת לפני פיטורים? זה בדיוק זה. הפסד לבית"ר ת"א ומחפוד לא מאמן הקבוצה יותר.
עוד ניצחון מתוק, מרגש ובעיקר חשוב של הפועל כפר סבא! ועוד על מכבי הרצליה... בכלל תענוג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx פעם שנייה ברציפות שאנחנו מנצחים קבוצה מעצבנת מהאזור עם אופי של ברזל, צריך להצדיע לחבורה הירוקה שלמרות שמאז מרץ חולקו להם רק 2 משכורות ולמרות כל החוסר ודאות במועדון באים ונותנים את הנשמה, ויש פירות כשנותנים את הנשמה! האמת שאני מופתע מהתגובות של אוהדי הרצליה, הם יחסית הגיבו באיפוק למה שהיה אתמול בלויטה. מדובר בניצחון שהוא כולו מזל אחד גדול, ממש אנטיתזה מושלם למה שקורה בדרך כלל לקבוצה המקוללת שלנו. פשוט לא להאמין איך הצלחנו לנצח אתמול - בן רהב בהופעה הירואית עצר פעם אחר פעם את חלוצי הרצליה שהחטיאו פנדל (המחטיא: הפרויקט השלישי והכושל של משפחת רביבו), פיספסו איזה 4 פעמים מצבים של אחד על אחד ועוד אינספור חצאי הזדמנויות. אבל זה לא היה ככה בכל המשחק, הרצליה שלטה ללא עוררין במחצית הראשונה ובעיקר בה הגיע למצבים שלה, במחצית השנייה המשחק התאזן כשברבע השעה האחרונה הירוקים שלטו וגם החמיצו לא מעט עד שהגיעה הדקה ה-85. עומר פדידה בעט לעבר השער, הכדור פגע בהרצלייני, הטעה את איבגי וחדר לרשת, 0:1 מתוק בסיום. אין ספק שמאז לכתו של אסי דומב והגעתו של אלון מזרחי רואים שיפור ביכולת הקבוצה, בעיקר בצורת הלחימה על המגרש. ב-9 המחזורים הראשונים עמדנו על 4 נקודות מ-27 אפשריות (15% הצלחה); מאז אנחנו עם 3 נצחונות, תיקו והפסד אחד - 10 נקודות מ-15 (66% הצלחה). אין ספק, מבחינה מקצועית מנשבות רוחות של תקווה בהפועל כפר סבא אבל מבחינה טכנית לא ולא. ביום רביעי כאמור ייערך הדיון בבית המשפט לגבי בקשת הפירוק שהוגשה, כשחושבים על זה ותסכים איתי קרייזי בלו, הבעיה היחידה בעניין זה רק הורדת ה-9 נקודות. פירוק יכול להביא לדף חדש בקבוצת כדורגל, ובקשר להורדת הנקודות - כשמסתכלים על טבלה עם 9 נקודות פחות אצלנו אפשר לראות שלאור הנצחונות האחרונים אנחנו רק 4 הפרש ממקום 14 (והליכה למבחנים שזה סבבה) כשיש עוד 69 נקודות בקופה. אולי פירוק זה לא כזה נורא במצבנו (חובות של 3 מיליון, שליט שנוא בקבוצה, מצב מקצועי סביר)? אוהדי הפועל פ"ת אנא תעזרו לי בדילמה.
אני אמרתי כבר שפירוק זה מבורך ושאתם תישארו גם עם מינוס 9 כי הכח מפורקת לחלוטין ותרד בטוח ויש עוד את אום אל פאחם ובית"ר ת"א שלא מרשימות במיוחד השאלה אם במקרה של מינוס 9 שעתיד הקבוצה לא ברור והמפרקים מקבלים שליטה הם ישאירו את כל הסגל הקיים או שבינואר ישחררו את השחקנים הכבדים בשביל לשמור על איזון
האמת שיש כמה בכירים שנכשלו בגדול אצלנו: אדם מזרחי שהגיע בקול תרועה רמה הוא בלוף אחד גדול, החלוץ הזר ננה פוקו שהגיע מאשדוד חלש מאוד, דור מליחי פשוט מזעזע ואפילו דידי אונגר נותן עונה מאכזבת במיוחד. הייתי מוותר גם על וויליאם אזאו שמפגין יכולת בינונית להחריד מאז תחילת העונה. חובות הקבוצה עומדים על כ-3 מיליון שקלים, אפשר לסגור את זה בתקופת פירוק מסוימת? כמה החובות היו אצלכם? אגב, המפרק המיועד שלנו צפוי להיות ליאור דגן (יחד עם דורון דן), מה אתה יכול לספר עליו?
לנו היו חובות של 17 מליון שקל ליאור דגן אחלה בנאדם, מקצועי וישר אבל הוא עוד עובד על הדו"ח פירוק של הפועל פ"ת ואני לא יודע אם מותר לו להיכנס בתור מפרק בקבוצה אחרת כשהוא עוד עסוק איתנו ( הדוח אמור להתפרסם בחודש הקרוב אבל היה אמור להתפרסם גם לפני חודשיים ונדחה אז אין לדעת מתי הוא באמת יתפרסם ) בכל מקרה אם הוא כן יתמנה למפרק שלכם אז אתם יכולים לסמוך עליו שיעשה עבודה טובה וחובות של 3 מליון שקל זה ממש שטויות אתם יוצאים מזה מהר ולדעתי גם בליגה לאומית
שחקני הפועל פ"ת נגד אלי מחפוד שחקנים בקבוצה מעבירים ביקורת קשה על המאמן ובשיחות עם הבעלים אמרו שבקצב הזה הם לא יעלו ליגה טוענים שהוא מונע מהם להוציא את היכולת שלהם לידי ביטוי ושהם מרגישים אבודים על המגרש עם סגנון משחק שלא מתאים לליגה הזו החלוצים מתוסכלים וטוענים שעם משחק שמבוסס על כדורים ארוכים הם לא יכולים להוציא תוצרת ושכל השערים של הקבוצה העונה הגיעו ממשחק על הקרקע כולם מקווים שמחר יהיה הסוף.
הפועל פ"ת מגיעה למשחק הערב עם בית"ר ת"א בהרכב חסר מאוד כ4 שחקני הרכב מובילים לא ישחקו יניב לוזון שנפצע לחודש, ליאור ז'אן שנפצע לפני שבועיים ועדיין סובל מכאבים חזקים, אייל שן ועמירם שקלים המורחקים מאוד מעניין לראות מה יהיה הפתרון של מחפוד לעמדת המגן השמאלי כ2 השחקנים שבדרך כלל מאיישים את העמדה לא משחקים ( שקלים המגן הפותח ושן שמשחק במקומו כששקלים לא משחק ) ומה יהיה הפתרון שלו לעמדת הבלם במקום ז'אן ואם משפתי יפתח כבלם אז מי יפתח בקישור במקום שן? בכל מקרה, התירוץ להפסד כבר מוכן ואם להיות רציניים, גם עם הנוער אנחנו צריכים לנצח.
איזה משחק מגעיל איזה ליגה מגעילה מחצית ראשונה טובה מאוד ושוב מחמיצים בלי סוף אבל לפחות אחד נכנס מחצית שנייה מחרידה עם אדום מהיר לליאור זאן ופנדל לבית"ר ת"א שניר דורי הדייג עוצר את הפנדל וזה כנראה יירשם בהיסטוריה כי הסיכוי שהוא יעצור פנדל קלוש מאוד עוד ניצחון 1-0 מגעיל לפחות רוב הצמרת איבדו נקודות יום שישי משחק עונה נגד רעננה, הפסד בטוח.
אתם לא... המשחק הכי חלש שלנו מאז שניסן יחזקאל הגיע, דווקא פה ניצחנו. ככה זה בליגה האיומה הזו, כמה שאתה יותר גרוע אתה מנצח, זה עבד נהדר לכפר סבא ביום שישי ולנו היום. לירון דיאמנט צריך לפרוש מכדורגל ויפה שעה אחת קודם.
איפה חסה שיראה את מה שרשמת על דיאמנט, האליל שלו גם בלאומית נראה כמו שחקן ביצים ולא שחקן כדורגל, איפה הוא שהטיף לנו על זה שאנחנו סתם נטפלים אליו
שחקן ביצים זה מחמאה... בושה וחרפה ששחקן כזה היה שחקן סגל בבית"ר. שיחקנו רע וניצחנו ירושלים היו עדיפים אומנם אבל לא טובים כפי שציפתי מההודעות של האוהד שלהם הם לא הראו משהו מיוחד. שיגיע כבר ינואר צריך להחליף חצי קבוצה