צ'יל דה פאק אאוט WE GOT THIS SHIT. זה היה קשה ומפחיד אבל זהו זה גמור, כולל הספרד. תצוגה קלאסית של הניקס. המשחק היחיד בשנה שאני מרשה להם לזרוק זין הם באים כמו חיות אדם. מצפה לתבוסה ב-40 הפרש לשיקאגו בשבת.
לך לאוקלנד נבלה. BALL MOVEMENT MOTHERFUCKERS BALL FUCKING MOVEMENT אנחנו נראים כמו דאלאס מלפני שנתיים.
אליאור אני אשלח אליך מזל"ט הביתה. מה זה הבטחון הזה? אתה רוצה שהרוח של מקדניאלס תתנקם בך בדמות פאמבל של מורינו או סטריפ סאק של פייטון? אתה מתעסק כאן עם כוח משמעותי. קארסון פאלמר וBACK DOOR COVERS הם מילים נרדפות בעולם ההימורים. אני אהיה טיפה רגוע 5 דקות לסיום ביתרון 19. עד אז, vigilant all the way motherfucker
כל הGLORYFANS עוזבים מוקדם. יאללה הביתה. http://gifsoup.com/view/23571/rasheed-doing-carlton-dance-o.Xxx http://i50.tinypic.com/6rrk11.Xxx http://2.bp.blogspot.com/-c7c21KY6rcE/TWL7IGHRqAI/AAAAAAAAAmY/DCEoHN72ydY/s400/Rerun.Xxx http://thumbs.mugshots.com/gallery/images/48/86/Jason-Kidd-mugshot-21366219.Xxx.400x800.Xxx 20 הפרש בBACK TO BACK בחוץ, עם רוסטר מלא טלאים. :aaa021: :aaa021: :aaa021: :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
משוואה פשוטה שכרגע פיקססתי להרווארד: 20 הפרש על מיאמי בבית + 20 הפרש על מיאמי בחוץ = קאמבק של ביל דונהיי. אין שום מצב שסטרן נותן למצב הזה להימשך. בחדשות אחרות VOOM תעשה לי להקת אווזים.
צפיתי בכל המחצית השנייה. עדיין לא בדיוק קולט איך לעזעזל מיאמי הובסה. אני רק יודע שחבורת השחקנים הזו של הניקס היא מכלול שכמותו לא נראה בליגה. גאון כדורסל (ג'ייסון קיד), פושע לשעבר שנראה ומשחק כמו מבוגר אחראי (וואלאס), חולה נפש מדופלם (ג'יי אר), השחקן הכי לבן בליגה (נובאק), שחקן ההגנה מהטובים בליגה ואחד מבני האדם הטובים בספורט (טייסון), שחקן שנראה כמו אלוף אכילת נקניקיות עתידי לפני חצי שנה וכעת דופק מספרים של ראסל ווסטברוק פעם בשבוע (פלטון), רוני ברואר (אין לי תיאור אירוני לגביו. העובדה שהוא רוני ברואר ושהוא שחקן חמישייה לגיטימי אמורה להגיד הכל) ואחד מהשחקנים האנוכיים בליגה שאחרי אולימפיאדה אחת עם לברון, K, קובי והחברה מפגין מנהיגות כמו מלקולם X. שלא לדבר על זה ששחור מהגטו שחזר בתשובה מחלים מפציעה ומאת'רפאקר שקוראים לו אימן והוא השחקן ההגנה הכי טוב של הקבוצה בפרימטר עוד לא שיחק דקה. זו קבוצה שיכולה לזכות באליפות באותה מידה שהיא יכולה להפסיד בסוויפ בסיבוב הראשון. אני לא אופתע מכלום. חבורה של משוגעים.
------------- מהטוויטר של JR :aaarofl: :aaarofl: https://distilleryimage4.s3.amazonaws.com/1e0479e4402911e2831222000a9e08e7_7.Xxx https://twitter.com/TheRealJRSmith/status/276910725430120449
http://i.minus.com/ibjSzv6uAy3nbb.Xxx SMH. זה כבר נראה כאילו הוא סתם עושה בכוונה בשביל להכנס למערכון של שאק בINSIDE.
ברוך אתה ה' אלוהינו מלך הכדורסל אשר קידשנו במצוותיו וציוונו לנצח את הניקס בחנוכה אאאאאאאאאאאאאמןןןןן ברוך אתה אדוני אלוהינו מלך הכדורסל שעשה ניסים לשחקנינו, בימים ההם בזמן הזה אאאאאאאאאאאאמןןןןןן http://srv1.Xxx.co.il/3/50c38c81031e4.Xxx
ליאור, גם בתור בולס וגם בתור אוהד הקבוצה הלוזרית בתולדות המשחק (לצערי גם אנחנו מחזיקים באוהד כזה, אבל אף אחד לא מושלם), לא הבנת עדיין שאלוהים הוא בכלל לא אדום? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx