מחזור 9 בליגת העל: תל אביב שוב נצבעת באדום!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Captain Canada, Nov 9, 2012.

  1. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,635
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    http://mscwbe.wcdn.co.il/w/f-466/1391036-18.Xxx

    החזירו את השליטה בדרבים.. אם בעונה כזו אנחנו מנצחים דרבי(כמו שהיה באנטי כדורגל עם לוזון ב-2007-08) - שניים משחקני ההתקפה הבולטים לא משחקים, הקבוצה במומנטום שלילי אדיר(4 הפסדים רצופים בכל המסגרות) וחסרת כושר גופני, מכבי נראית כאלופה בטוחה - כנראה שיש משהו מיוחד בהפועל. אשכרה המזל היה לצידינו. אבל כשזה קורה ככה זה אפילו יותר מתוק. פתאום הפער ממכבי 3 נק' ואפשר להגיד בשקט ככה, לא בפרהסיה, את המילה 'מאבק' לצד המילה 'אליפות'. היו כאלה שדיברו על תבוסה לפני המשחק - הגזימו מן הסתם, אבל זה לא היה נראה טוב וזה עדיין לא נראה טוב.

    תראו איזה סטט' מטורפת:
    * הפועל ניצחה את כל משחקיה בבלומפילד - 15 נק' מ-15 אפשריות.
    * הפועל לא ספגה אף שער במשחק בית - ולא שיש לנו הגנה טובה.
    * נגד הפועל נשרקו העונה 3 פנדלים - מכבי חיפה, מכבי נתניה ומכבי ת"א - כולם הוחמצו(אדל הדף פעמיים).
    * הפועל קיבלה העונה שלושה פנדלים - הפועל רמת-גן, הפועל חיפה ומכבי ת"א - כולם נכבשו.
    * מכבי ניצחה דרבי אחד בלבד בארבע שנים.

    אניימה מחא כפיים לקהל של הפועל בתחילת המשחק(ועשה את זה גם במחצית, לא חושב שמדובר בזלזול למרות שלא הפסיק לחייך- מותר לו) ומן הסתם התקבל בבוז צורם. מודה שהיה קשה לראות אותו במדי מכבי אבל אדל השכיח הכל עם הצלת הפנדל ואני חייב לו את התנצלותי. והנה מאזן הדרבים הפנטסטי של אניימה קצת נפגע.

    טוטו תמוז דפק וואחד חליפה והגיע לדשא, השחקנים מרימים את דג'מבה-דג'מבה על הכתפיים כאילו יש לו חלק בניצחון או שהוא הפך בין-רגע לשחקן כדורגל, רואים את אבוטבול מגיח, בן-חיים רץ לקהל הרבה יותר מהר ממה שרץ בכל המשחק(כנראה פצוע) ואנטבי מחייך כמו ילד. אווירה של תירוף, לא רוצים ללכת הביתה. בהענקת דרגות לחבר טוב מהצבא אמרתי שיש לי בעייה איתו - הקבוצת כדורגל שהוא אוהב. המפקד טייסת אמר בפומבי שהוא מאחל למכבי הצלחה ביום ראשון. מחר תהיה לו הפתעה - צעיף אדום ייחכה לו במשרד.

    ו... חייבים להגיד - הקבוצה נראית על הפנים, גם בעשרה שחקנים לא הצלחנו לבעוט לשער ופחדתי שמכבי תנצח. הכל שכונה בהפועל, כל אחד לוקח כדור ומתחיל לכדרר. במקרה יש לנו שחקנים עם כישרון שיודעים לעשות את זה אבל מה לעשות שאף אחד לא יכול לרוץ מגרש שלם. אבל יהיו כל-כך הרבה ימים להגיד את זה. בינתיים נחגוג עוד דרבי אדום. ותודה לעטר!
     
  2. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    שנה שישית ברציפות שהפועל מנצחת את הדרבי הראשון של העונה.
    וכן, משום מה זה מאוד הזכיר את ה1-0 של פאביו בעונת לוזון
    מצב נייח, 1-0 מגול דקה 80, אבל אוויר לנשימה.
    אפילו אותו תאריך!
    http://www.youtube.com/watch?feature=playe...&v=EG861tuPyuE#!
     
    Last edited: Nov 12, 2012
  3. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,406
    Likes Received:
    1,353
    היה משחק חלש מאוד ובנוגע ליפת,אני לא מת על השופט הזה אבל כל החלטה שלו הייתה במקום, כשהוא עסוק בלשפוט ולא בלעשות דאווינים הוא השופט הטוב ביותר שלנו.
     
  4. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,406
    Likes Received:
    1,353
    זה לא מה שעמד בנינו לבין הניצחון והייתי ו צריכים לגמור את זה עוד לפניי אבל זו לא טעות של שיקול דעת, זה פחד עצום מהקהל של סכנין, כולם יודעים ולא מעיזים לומר אבל אם היינו כובשים בדקה האחרונה אחריי ההרחקות, בר נתן היה מגיע לבית אולי אולי בשבע בבוקר ועם כמה "מזכרות" מהקהל של סכנין, אפשר לומר שבטדי מפחיד אבל בסכנין זו אווירת טרור נגד בית"ר, לשופטים מאוד מאוד קשה במשחק הזה.
     
  5. Bensh Member

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    6,643
    Likes Received:
    0
    שמעתי שריקות בוז לאניימה. קהל גזען ומגעיל, צריך להוקיע אתכם
     
  6. הנתנייתי Member

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    209
    Likes Received:
    90
    מה הקשר לגזען? הם שרקו לו בוז בגלל שהוא "עבר את הכביש".
     
  7. ראיין אדלי Member

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    880
    Likes Received:
    3
    ציניות. (מקרה טוטו תמוז והבננה)
    הניצחון של הפועל היה חשוב מאוד לליגה, כי הפרש 9 זה כבר היה ממש משמעותי. יהיה מעניין לראות איך שתי הקבוצות ישחקו במחזור הבא. אני מהמר על הפסד לאלופת הקיץ.
     
  8. yakov_y YNWA

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    9,652
    Likes Received:
    2,486
    רק אני שמתי לב שבתוך שבוע אחד חיימוביץ' גרם לשתי פנדלים ואדל הדף אותם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    14,242
    Likes Received:
    2,433
    Gender:
    Male
    זה היה משחק המבחן של מכבי תל אביב והיא נכשלה בו. קבוצה גדולה, במצבים כאלה, צריכה להתנהג כמו טורף: כשמריחים את הדם של הטרף - מסתערים עליו. הפועל תל אביב הגיעה חסרה, פצועה ובעיקר מסוכסכת עם כל העולם לדרבי הזה. לפני שבועיים היא קיבלה מכה צהובה, לפני שבוע היא קיבלה מכה צהובה ומכבי תל אביב נראתה כמי שחוששת מאוד לבצע וידוא הריגה. אוסקר גרסיה העלה הרכב אפור, שמסתמך על הברקות של גונזלו גרסיה ואלירו עטר. הרכב שמטרתו של הייתה לחלץ נקודה או מקסימום לעקוץ שלוש. בסוף זה התנקם בו, כשמכבי תל אביב נקלעה לפיגור ולא היו לה כלים להשוות.
     
  10. Bensh Member

    Joined:
    Jan 27, 2005
    Messages:
    6,643
    Likes Received:
    0
    מה זה משנה אם הוא עבר את הכביש? הוא שחור ושרקו לו בוז, אז שרקו לו בוז כי הוא שחור. קהל גזען וחשוך
     
  11. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,635
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    שורה תחתונה לגבי הדרבי: אם מכבי לא ניצחה אותנו בסיטואצייה הקשה אליה הגענו למשחק זה מעיד על משהו - אחרי ארבעה הפסדים רצופים בכל המסגרות ויכולת חלשה, כששני שחקני ההתקפה אולי הכי חשובים לא משחקים - גילי ורמוט וטוטו תמוז, ואבוקסיס נאלץ לשחק עם פנסטיל כקשר בגלל ההרכב החסר(טועמה לא יכול לשחק 90 דק' בגלל כושר גופני לקוי) וגם כשיש להפועל בסה"כ יומיים מנוחה אחרי המשחק המיוחד בצ'כיה. מכבי הגיעה למשחק במצב אידיאלי. ולמרות זאת היא העלתה הרכב נסוג(היה מקום לזנוח את השיטה הרגילה) ולא יצרה כמעט הזדמנויות.

    אתה באמת חושב ששרקו לו בוז כי הוא שחור? אני מקווה שאתה עושה את עצמך.

    אגב, לא שאני מכחיש הרבה שירים מכוערים שהייתי מעדיף שלא יהיו בקהל של הפועל(ובראשם - שירי השואה; כי לשיר על מוני פנאן זה מכוער אבל גם על המשפחה של נאתכו המסכן) - קצת הזוי גילוי הגזענות כלפי סלים טועמה. אני לא אשכח איך חבר מהמכון כושר אמר לי שהוא היה באימון הפתיחה של מכבי - 'כולם בשיגעון מרימים את מהראן ראדי על הכתפיים כולו מחייך וצועקים באותו זמן מוות לערבים וסלים טועמה מחבל'.

     
  12. Don Joan Roman Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Messages:
    13,406
    Likes Received:
    1,353
    כן אבל אפשר לקחת את זה אחרת, לא הייתה כוונה גזענית בשיר, הרי טועמה מחבל בניסיון של מכבי תל אביב לנצח, אני עדיין לא מבין למה זה מקבל כל כך הרבה במה
     
  13. Telkiyski Member

    Joined:
    Mar 25, 2009
    Messages:
    26,230
    Likes Received:
    8,585
    איזה מצחיק לשמוע את מכבי מספרים על זה שהם "שלטו" במחצית הראשונה וכאלה
    ממש תקפו את הפועל גלים גלים

    עם כל הפוזה שלהם כל מה שיש להם להציע זה כנראה כדורים ארוכים לעטר הטאלנט, ממש בארסה הישראלית.
     
  14. EuropeGuy Member

    Joined:
    Oct 25, 2012
    Messages:
    2,607
    Likes Received:
    981


    הפועל "אירופה זה נטל" תל אביב.

    עצוב שהקבוצה שעשתה לנו הכי הרבה כבוד באירופה בעשרים שנה האחרונות,
    מחזיקה מאמן שמתבטא ככה.
     
  15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    7,357
    מצחיק באותה מידה אבל שהפועל נכנסו למין אווירה שהם ברמה של לרוץ לאליפות, למרות שחוץ מהפנדל אני לא זוכר שום מצב ממשי למעט הפנדל ובעיקר התגוננות נגד קבוצה עם התקפה באמת בינונית.

    אמרתי ואני אומר את זה שוב - מכבי חיפה עם הסגל שלה יכולה לדרוס את הליגה הזאת אם זו הרמה של שתי המועמדות הבכירות לאליפות. הדרבי היה בושה מבחינת רמת כדורגל.