באיירן מינכן 2012/2013 :: !Miasantriple#

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Der Rotbart, ‏5/7/12.

  1. dudi Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    3,090
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מפתיע מישהו מה שפרנקי אומר? הלב והנשמה של המועדון, אהוב הקהל, וחשוב מכל אהוב על כל שחקני הבית(בניגוד ל..) ממש כאילו גדול איתם במחלקות הנוער במיוחד טוני,מולר,והחלוץ הטוב בתבל.

    שחקן בית לכל דבר! vive le frank! הבחור הבין שכישרון ואגו לא יקחו אותו לשום מקום מדהים מה שבאיירן מקבלת מהשחקן האדיר הזה ולא רק מקצועית.
     
  2. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    רק הייתי מוסיף שהבחור עושה הגנה בצורה מופלאה. הוא רץ ורץ ורץ לאחור. ונכנס ומנצח קרבות אוויר שלא היו מביישים את טוני ושוויני.
     
  3. Der Rotbart Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/11
    הודעות:
    1,014
    לייקים שהתקבלו:
    2
    בדיוק היום לפני עשר שנים שיחקו לראשונה השחקנים האלו בקבוצה הבוגרת; מזהים?

    http://mediadb.kicker.de/news/1000/1020/1100/3000/slideshow/777641/lahm-erster-ball-1352735832.Xxx

    http://mediadb.kicker.de/news/1000/1020/1100/3000/slideshow/777641/bastian-_rein-1352735937.Xxx
     
  4. dudi Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    3,090
    לייקים שהתקבלו:
    0
    He's back!

    הטוב בתבל!
     
  5. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    מצטער אופיר ניסיתי להשיג אותך אבל גם לי וגם לחבר שהגעתי איתו הייתה בעיה בפלאפון עד ליומיים האחרונים במינכן.
    אגב גם אני שמתי לב וגם צילמתי את זה שריברי ואלאבה מתמסרים ביניהם ורובן עובד על הקפצת כדור ופריצות אישיות,כנראה שמה שקורה במגרש זה לא מקריhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

    שני המשחקים נגד ליל ופרנקפורט היו מעולים וזה נראה שכל השחקנים בכושר טוב וגם מארטינז נכנס לעניינים סוף סוף.בכלל חוויה אדירה לצפות בבאיירן באליאנץ ארינה וטוב שעברנו כמו שצריך שבוע כל כך קריטי.

     
  6. Der Rotbart Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/11
    הודעות:
    1,014
    לייקים שהתקבלו:
    2
    אין בעיה, נפגש בפעם הבאה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
     
  7. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    חוץ מגומז שנראה טוב באימון גם באדשטובר חזר להתאמן עם הקבוצה וצפוי לחזור לסגל.
     
  8. dudi Member

    הצטרף ב:
    ‏19/4/08
    הודעות:
    3,090
    לייקים שהתקבלו:
    0
    היית בארנה? סחתיין :aaarse:
     
  9. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    כן,נגד ליל ונגד פרנקפורט.
     
  10. Der Rotbart Member

    הצטרף ב:
    ‏1/8/11
    הודעות:
    1,014
    לייקים שהתקבלו:
    2
    רובן נפצע (קלות) במשחק הנבחרת ולא יהיה כשיר למשחק מול נירנברג ומול ולנסיה. באדשטובר לעומת זאת החלים, ואף יש סיכוי שגומז יכלל בסגל.
     
  11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    מזל שרק קלות.
    נאחל לו החלמה ממושכת.
     
  12. אפנברג Member

    הצטרף ב:
    ‏17/12/05
    הודעות:
    3,689
    לייקים שהתקבלו:
    128
    כמה דברים לגבי הדרבי הבווארי הערב:
    1) טימושצ'וק, כרגיל, מביך לחלוטין. גם חלם באיבוד הכדור שהוביל לגול של נירנברג וגם איבד בשלומיאליות כדור כמה דק' אח"כ וביצע עבירה על שחקן יריב. לא ברור למה שחקן כזה נכלל בהרכב הפותח ולא ברור הקרדיט הרב שהיינקס נותן לו.
    2) לנוייר אסור לספוג שערים כאלו, אם הוא רוצה להימנות על הטופ העולמי. הכדור אמנם קיבל תפנית במעופו האוויר, כפי שניתן היה לראות מהצילום מנקודת המבט של השוער (שזו הזווית היחידה בה ניתן לדעת אם השוער אשם או לא ולא הצילום הרגיל מהצד) אך עדיין היה עליו להגיב טוב יותר. אח"כ הוא הציל נפלא מהקרקע נגיחה אך כמה דק' אח"כ החליק בכדור גובה וכמעט ספגנו השני. לא משחק טוב שלו ויסלחו לי חסידיו אך הוא עדיין לא ממש הצדיק את הסכום העצום ששולם עבורו.
    3) עם כל הכבוד לתוצאות, באיירן לא ממש מראה אופי העונה: לא צריך לחזור 7 פעמים מפיגור העונה כמו היונייטד כדי לראות זאת. למעט המשחק מול שטוטגרט כל פעם שדברים הסתבכו הקבוצה איבדה נקודות: כך היה מול בוריסוב, כך היה מול לברקוזן וכך היה הערב. אחרי השוויון של הפרנקונים באיירן איבדה הסדר במשחק, הגביהה אינספור כדורים ללא שום תכלית ורק עשתה לנירנברג עבודה קלה בהגנה. זו תהיה בעיה בהמשך, לא כל המשחקים ייתפתחו כמו שאנו רוצים. לא חכמה לשחק טוב כשמובילים 0:3 והיריב על הברכיים, החכמה לצאת ממצבים קשים ועדיין לא ראינו את זה מבאיירן העונה.
     
  13. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    קשה להתמודד עם כל הפציעות האלו בעיקר עם של ריברי שלבעדיו מקבלים קבוצה נחמדה ולא יותר ודווקא במשחק כזה היינקס בחר לעשות רוטציה בנוסף שעוד יותר פגעה באיזון של הקבוצה.
    מבחינת מה שהלך על הדשא תיקו זאת תוצאה לא רעה וגם מוצדקת אבל בתכלס נירנברג היא אחת מ3 הקבוצות החלשות ביותר בליגה וזה איבוד נקודות קריטי.

    אגף שמאל שבדרך כלל עובד הכי הרבה שריברי שם היום לא היה קיים.אלאבה הלך לאיבוד לגמרי ונתן אולי את המשחק הכי חלש שלו בבאיירן מאז שעלה לבוגרת וגם שאקירי שפה ושם יש לו הברקות אבל הוא לא מצליח להיות מעורב מספיק.גם מולר וקרוס היום היו חלשים מאוד ונלעמו לגמרי מהמשחק,החלק ההתקפי כמעט ולא הורגש היום וזה נגד קבוצה שלא הגיעה לתקוף בטירוף.מנזוקיץ' בקושי קיבל כדורים היום.
    שוב התוצאה מוצדקת באיירן לא הגיעה למשחק ולא באה לשחק כדורגל.גם שנירנברג הייתה ב10 שחקנים באיירן לא הייתה קרוב אפילו לשער וזה אומר הכל.
     
  14. aloneli Member

    הצטרף ב:
    ‏2/2/10
    הודעות:
    3,364
    לייקים שהתקבלו:
    16
    מסכים עם הדברים לגבי נוייר פחות לגבי טימו.
    לגבי הבעיטה הזאת ספציפית היא קצת שינתה כיוון וגם הסתירו לו את הכדור ברגע הבעיטה ככה שזה גרם לו לזנק מאחור מידי.לכן קשה לי להאשים אותו לגמרי במצב הזה.מה שכן לדעתי הטעות היא של קרוס כי טימו היה עם הפנים לשער של נוייר וקרוס בכל זאת נתן לו כדור תחת לחץ כך שלדעתי זאת טעות של קרוס במצב הזה.
    טימו אמנם עשה כמה פעולים מיותרים ואיבד כמה כדורים אבל לא ראיתי שהוא היה חלש באופן חריג משאר השחקנים.בכל זאת אני עדיין חושב שמארטינז היה צריך לעלות בהרכב ולא היה צריך להוסיף עוד רוטציה שיש כל כך הרבה חסרים.

    לגבי האופי של הקבוצה במצב של פיגור זה נכון אבל אני מאמין שזה גם ישתנה לטובה.במצב שהפצועים יחזרו להיינקס יהיו יותר אופציות התקפיות מהספסל ונוכל גם לראות שינוי משמעותי יותר.
    אבל גם אני כמוך ציפיתי בכל זאת ב10 דקות האחרונות שבאיירן לפחות תגיע למצב או שתתקרב לשער שנירנבג ב10 שחקנים אך זה לא קרה.גם זה היה נראה שבאיירן פחדה מאוד לקבל שער מהצד השני ובגלל זה לא באמת הלכה על כל הקופה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏17/11/12
  15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏22/1/06
    הודעות:
    9,449
    לייקים שהתקבלו:
    502
    משחק חלש של כל השחקנים היום. כולם, ללא יוצא מן הכלל, היו מתחת לרמתם הרגילה.
    עם זאת קשה להגיע למצבים כשהיריב עם 8 ו - 9 שחקנים ברחבה.

    מרטינז חזר מחום של 40 מעלות לקור של 8 או 10 מעלות וטיסה של 14 שעות. ולכן היה הרצון שלא ישחק בכלל. ברגע שלא הייתה ברירה יותר הוא נכנס.

    גם אני חושב שהיה צריך להישאר עם קראפט, אבל אז היו באים בטענות שלא עושים מה שצריך כדי לכוון לטופ העולמי. שסתם מתקמצנים כשיש ים כסף בקופה. (כמה נחמד שבכל מצב אפשר לבוא בטענות)