5+ לייב התחילו לשדר ביום שישי ב23:45 את הפרק השבועי של סמאקדאון. ספורט 1 משדרים את ראו, ערוץ הספורט את סמאקדאון, נגמר השימוש ביוטיוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אז יום שישי יוצא מרתון WWE? בלי קשר, SD לא מה שהיה פעם. מתוך שעה וחצי אני מעביר חצי תוכנית. ג'ובינג לרייבק, מיסטיריו וסין קרה בתחרות הבטוצי'נג, הריב המטומטם של זיגלר ואורטון ושלא נדבר על הפיוד המשעמם בהיסטוריה בין דל ריו לשיימוס. הדבר היחידי שמעניין זה קודי רודס, דמיאן סנדאו האדיר וויד בארט שחזר לפני שבועיים.
סוג של מרתון. למי שיש מג'יק, שווה להקליט את התוכניות ולראות אותם אחד אחרי השני. הגיע הזמן לסיים א הפיוד המאוס בין שיימוס לדל ריו ולהתחיל אורטון-שיימוס, שיכול להיות אחלה של פיוד. מלבד זה אין יותר מדי בסמאקדאון.
איזה קטע שזה בערץ הספורט וזה בצ'רלטון. אגב, מה מידת המעכב שלכם אחרי האבקות כרגע? אני כבר הפסקתי לעקוב למעט עדכונים מאפליקציה ייעודית פעם בכמה ימים לראות שבאמת אין דברים חשובים.. היום NOC ואין לי מושג מה הקארד שלא לדבר על מיין איבנט'ס, ובטח לא חושב להישאר לראות.. הארגון בשפל..
אז אכן JBL חזר לעמדת הפרשן. באמת שאני לא יודע מה הכותבים רוצים מג'ון סינה כרגע. הוא לא הפסיק לחטוף ולהפסיד בקרבות אליפות וחשבתי, כמו כולם, שהכל בשביל שהוא יחזיר את החגורה בעיר הולדתו אבל גם שם הוא לא זכה באליפות ובסוף גם קיבל את החגורה בפנים. אין לי שמץ של מושג לאן WWE מובילים את הסטאר הכי גדול שלה אבל אין ספק שפאנק אלוף זה שינוי מרענן, למרות שהוא מחזיק באליפות כבר יותר מ300 ימים. מעבר לכך שסינה החליף שוב את הצבע של המרצ'ינדייז שלו, היו לא מעט קריאות של CENA SUCKS בבוסטון עיר הולדתו. זה באמת כבר הקש ששבר את גב הגמל ונראה שWWE בדרך לnew area בראשות פאנק, הוא הכוכב הכי גדול ומצליח שלה כרגע.
אכן נפצע בעקב במהלך הקרב עם פאנק בNOC. כמה ימים אחרי זה WWE הוציאו הודעה שסינה עבר ניתוח קל במרפק, בלי קשר לפציעה שספג בNOC. ההחלמה אמורה להיות בין שבוע לשלושה שבועות, אבל לפי מה שאני קורא באתרים השונים סינה צפוי להופיע בRAW (סביר להניח שהוא יעשה בעיקר פרומואים) עד הקרב הבא שלו מול פאנק בHIAC. וינס לא יכול בלי סינה.
סיפור שכך היה: בראו האחרון CM פאנק ברח ממישהו בזירה (אני אפילו לא יודע מי) לעבר הקהל בזמן שוינס מקמהן מדבר ומכריז הכרזה כלשהיא מהזירה. בטלוויזיה ראו את פאנק עולה לכיוון הקהל, ובאיזשהוא שלב הוא הכה אוהד! הרשת געשה ולא הבינה מה בדיוק קרה, האם מדובר בשוט או וורק, ולאחר מספר שעות ספורות הועלה ווידאו שמסביר את המצב עם טוויסט! מסתבר שהאוהד המסכן שחטף מכות מפאנק בכלל לא היה הבן אדם שהציק לו מלכתחילה.. מסכן!
לא שאני מגן על פאנק. ההתנהגות שלו לא הייתה מקצועית ומגיע לו להיענש על זה, אבל זה לא מדויק. אם תצליחו להתרכז במה שקורה מאחורי הריקוד המוזר של זה עם הכובע, תוכלו לראות בבירור שפאנק מקבל מכה בראש מהאוהד עם הלבן שעומד מאחורי זה עם המשקפיים. פאנק היה בטוח שזה עם המשקפיים נתן לו את המכה וההמשך כבר ידוע. http://i.imgur.com/Y0J45.Xxx