יורוליג 2012-13 - נקבע הפיינל פור

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י idans10, ‏9/10/12.

  1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    החוזה שהוא חתם עם מכבי אמר שברגע שהשביתה מסתיימת הוא חוזר ל-NBA. אפשר להבין אותו וגם את הנטס, שם הוא היה שחקן חשוב שלהם.
    לגבי החוזה, אין שום קשר בין כמה שהוא מרוויח עכשיו ומה חשבון הבנק שלו. אתה יכול לספור על יד אחד שחקנים מענפי ספורט שונים שישחקו בקבוצתם בשביל שליש משכורת מאשר הוא יכול לקבל במקום אחר וזה ממש לא משנה מה חשבון הבנק שלו מראה. אם אתה באמת חושב שככה צריך להיות, אז אני חייב לומר לך שאתה במיעוט רציני ביותר ובטח שאי אפשר לבוא אליו בטענות. חוץ מזה, הוא אפילו לא שחקן שגדל במכבי או שיחק בה שנים. אם זה היה אנטוני פארקר לדוגמא, אז ניחא. הבנאדם התאקלם כאן יוצא מן הכלל והצהיר לא פעם על אהבתו. ג'ורדן היה כאן כולה 3 חודשים והיה לו כיף. בין זה לבין לוותר על מה שהטורקים הציעו לו בתמורה לשחק בקבוצה שהוא שיחק בה רק 3 חודשים בקריירה? הזוי לחלוטין.
     
  2. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    * מכה קשה לצסק"א שמאבדת את הפורוורד ארצג ל-4 חודשים לאחר שהוא קרע את גיד האכילס שלו באימון.

    * אפס אנאדולו מחזירה לשורותיה את האורוגואי אסטבאן באטיסטה, בעקבות פציעת המרפק של באראץ', שייאלץ אותו להחמיץ חודש לפחות. באטיסטה שוחרר מאפס בפגרה אבל לא מצא לעצמו קבוצה.
     
  3. samoel Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/07
    הודעות:
    2,517
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לדעתי יהיה מוקש לא קטן היום בשאלון.
    שאפתנים, מהירים, קופצניים, אנדרדוג, בבית שלהם.
    משחק מאסט!
     
  4. LIVERPOOL87 Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/09
    הודעות:
    1,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    במשחק מהיר הם לא ינצחו את מכבי, השאלה איך הצרפתים יגיעו היום, אם הם יבואו לשחק את המשחק שלהם מכבי תיתן בראש, עם כל הכבוד לשאפתנות שלהם.
    אם המאמן שלהם למד משהו מסיינה, ישמרו אזורית, ישחקו על שרמדיני שיאכל היום קש זה בטוח וימצאו פתרון לאליהו אז יש סיכוי גבוה להפסד.
    אני עדיין מאמין שהכל תלוי בנו, לוגאן את ריקי חייבים לחדור בכל הזדמנות כי היריבה היום היא בדיוק המקום לשפר את זה.

    יאללה מכבי
     
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    24-12 למכבי בסיום הרבע הראשון, הבדלי הרמות ניכרים בבירור ורק האופנסיב ריבאונד "מחזיק" את הצרפתים במשחק. זה אמור להיות שלנו ואפילו בהפרש ניכר. בינתיים גם יום טוב מבחוץ, רק שימשיכו ככה.
     
  6. LIVERPOOL87 Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/09
    הודעות:
    1,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    נקודה חשובה ברבע הזה היא השלשה של לוגאן, תנועה שמזכירה את השלשות של פארגו בשקט ובביטחון שזה שלו, מאוד מעודד.
    להמשיך לרוץ איתם, גם לא נראה לי שהקבוצה הצרפתית מכירה משהו אחר.
    לא יודע כמה ייגמר ברבע הזה אבל חייבים לצאת לרבע השלישי כמו שצריך הפעם.
    לא מתאים לי התקפי לב השבוע, שיידחו את זה לפעם אחרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
     
  7. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    אנחנו כבר מגרדים את ה-30 הפרש עם 53 נקודות ועוד לא מחצית. שאלון פשוט בושה לענף, איבודי כדור של קט סל. יש לשלם שכר לימוד ויש לשחק משהו שאפילו לא דומה לכדורסל... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
     
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,599
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    יש עוד מחצית שלמה לפנינו, אבל איפה המכבי של היום ואיפה המכבי של סיינה? ברור שהצרפתים נורא חלשים, אבל לפעמים מכבי גם משחקת באמת הגנה אדירה. בהתקפה הכדור עובר יפה מיד ליד לקליעה חופשית מול האזורית של המארחת. שון ג'יימס? זו כנראה היכולת שהביאה אותו לקבוצה שלנו. חוסם אדיר ומסיים יפה בהתקפה.

    בוא נקווה שההפסקה לא תעצור את השטף שלנו ושלא סתם נסתבך שם ללא צורך. אם ההגנה ממשיכה לעבוד סביר להניח ששאלון גם לא ממש תחזור למשחק.
     
  9. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏17/11/10
    הודעות:
    3,509
    לייקים שהתקבלו:
    580
    צרפת היא מדינה נהדרת: יש בה נופים יפהיפיים, ארכיטקטורה מרשימה, אנשים אדיבים ואפילו כדורגל די טוב. אבל בכדורסל, מה לעשות, הליגה שלה לא משהו.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏25/10/12
  10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    לא מדוייק. יש להם נבחרת יוצאת מן הכלל, שרובה מורכבת משחקנים שמשחקים באיזו ליגה נידחת בארה"ב... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ברמת הקבוצות הם בהחלט איבדו את ההילה המיוחדת שהיתה להם בשנות ה-90' עם לימוז' האגדית (אלופת אירופה ב-1993 למי ששכח), אנטיב, וילרבאן ופו אורטז.
     
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,599
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    תומר, זה רק משחק אחד מול שאלון. בעצם רק 20 דקות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

    אני זוכר איך מכבי הובסה פעם בלימוז'...שכחת את הקבוצות שעידן הזכיר? אני לא חושב שאנחנו במצב שנוכל לזלזל בצרפתים. היום כן, אבל לימוז' כן היתה אלופת אירופה (עם הכדורסל המגעיל של מאליקוביץ'). איך שאני זוכר את הימים של בילבה, דאקורי, מייקל יאנג ואחרים.

    הליגה הצרפתית כרגע אולי לא משהו, אבל הלוואי עלינו שחקנים שחומי עור עם שורשים ממדינות שונות באפריקה. אההה, כן יש לנו הרבה אתיופים, אבל משום מה בארץ הם אפילו לא רצים...
     
  12. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏30/1/09
    הודעות:
    15,572
    לייקים שהתקבלו:
    1,921
    באמת שאין מה להגיב על המשחק הזה, טוב שניצחנו בהפרש כזה שייתן קצת ביטחון לקבוצה, אבל מה שכן, אני מאוד מודאג משרמא (פתאום אתה לא קולע עונשין?!? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx ) וקיינר מדלי. אם מול קבוצה כל כך חלשה כמו שאלון הם לא בולטים, אני באמת כבר מיואש...

    קצת סטטיסטיקה, משחק טוב מאוד ליוגב (כמעט טריפל דאבל) ולהיקמן (4 חטי' ו-5 אסי'), לוגן חזר להפציץ עם 80% מהשדה ו-100% מאחורי הקשת וסוף סוף שון ג'יימס מקבל יותר דקות משחק ומחזיר ביופי של תפוקה עם 15 נק, 3 ריב', 3 חסי' ו02 אסי'. לנדסברג ורוט היו צריכים גם כן לשחק יותר היום, אנחנו חייבים לנצל את הבית הקל כדי להריץ את כל הקבוצה לקראת השלבים היותר מאוחרים.

    תוצאות אחרות:
    ---------------
    פנר-אולקר מפסידה בבית לריאל מדריד, מבחינתי הפתעה מכיוון שגם ריאל לא בכושר מי יודע מה, וגם כמובן קבוצת הכוכבים של פיאנג'יאני מפסידה בבית. מקאלב עם משחק גרוע של 12 נק' ורק אסיסט אחד לטורקים, רודי פרננדס מנגד עם הצגה של 21 נק' באחוזים מצויינים ו-5 אסי'.

    בבית שלנו אלבא ברלין מפסידה בפולין לפרוקום גדיניה 66-77 ואולי הסנסציה של הערב, אלופת אירופה, אולימפיאקוס, מובסת בביתה ע"י ז'לגיריס 61-79.

    מילאנו ממשיכה להפסיד, הפעם בבית 85-95 לקאחה לאבורל. הנדריקס ממשיך להיות זוועה עם 4 נק', לנגפורד סיים עם 13.

    בארסה מנצחת 60-72 את בשיקטאש וצסק"א קצת מתקשה בבית מול באמברג 76-67.
     
  13. samoel Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/07
    הודעות:
    2,517
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יש אפשרות למחוק את התגובה שלי?
    מה זה השכונה הזאת?
    זאת קבוצה שנחשבת לפותחת חזק של היורוליג?
    לא צריך לעשות מהם כזאת שכונה, אבל הם באמת חלשים ועוד היום היו פשוט מתחת לכל ביקורת.

    אוי אורטז אורטז. זה שם שהייתי זוכר לרעה, תמיד מוקש, בד"כ מנצחים אבל תמיד מוקש.
    לדעתי אי אפשר לקחת מהמשחק הזה יותר מדי - כמו המשחק ביום שני נגד אשקלון, בריא מאוד. זה הכל.
    אני מקווה שהחבר'ה יתאפסו על עצמם ושהאחוזים שלהם ירדו קצת אבל לא יצנחו(כמו נגד סיינה). יש לנו אחלה בית לבנות את הקבוצה הזאת כמו שזה נראה עכשיו, חייבי לנצל את זה. לא לזלזל אבל הזדמנות נהדרת להתכונן לעונה האמיתית.
     
  14. LIVERPOOL87 Member

    הצטרף ב:
    ‏3/6/09
    הודעות:
    1,689
    לייקים שהתקבלו:
    0
    גם אני לא כל כך יודע מה להגיד במשחק מהסוג הזה, לדעתי היום קיבלנו יריבה שלא מגרדת את מכבי חיפה.
    הבית הזה פשוט בדיחה, בשבוע הבא פרוקום מגיעה לכאן, מכבי בורחת לכל הבית וגם אם נפסיד עוד שבועיים בברלין ואולי ניפול בסיינה אפשר לסיים עם מאזן נפלא.


    שימו לב לז'לגריס שמובילה את הבית אחרי שהוסיפה את ג'אבר לאחים לברינוביץ.
    ג'ף פוט עם 7 נקודות מאה אחוז מהשדה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx
    מי יודע אולי פספסנו את האפמן דור 2.0?
     
  15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/7/08
    הודעות:
    27,599
    לייקים שהתקבלו:
    6,331
    לדעתי אנחנו עוד עלולים לשלם בעתיד ביוקר על הבית הקל הזה למרות שבוא נודה שמספר דקות לסיום מול סיינה כולם היו מדברים פה בטון אחר לגמרי. לי יש הרגשה שאנחנו נסחפים פה.

    אולי בכל זאת עדיף להסתכל על הכוס המלא. עידן, שרמא וקיינר מדלי צריכים למצוא את מקומם בקבוצה. למכבי יש סגל מאד רחב והמלחמה על הדקות גדולה. יש סיכוי שהם לא מתאימים למכבי או לסיטואציה של 12 שחקנים בכירים בקבוצה לוחצת כמו מכבי. את זה נדע בעתיד, אבל אני עדיין מאמין בהם.

    לחזור למשחק. אין מה להגיד על היריבה שהיתה היום פשוט נוראית. 24 איבודי כדור!?! נו טוב, ניצחנו בקלות, יאללה למשחק הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx