נבחרת ישראל: קמפיין מאכזב נוסף הסתיים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏2/9/12.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

    הצטרף ב:
    ‏13/11/09
    הודעות:
    79,665
    לייקים שהתקבלו:
    26,872
    מין:
    זכר
    רשימת הליצנים המלאה לקראת המשחקים נגד לוקסמבורג:

    שוערים: דודו אוואט (מאיורקה), דני עמוס (קרית שמונה), אריאל הרוש (בית"ר ירושלים).

    הגנה: יובל שפונגין (אומוניה ניקוסיה), אלעד גבאי (עירוני קרית שמונה), איתן טיבי (מכבי תל אביב), דן מורי (ויטסה ארנהיים), דקל קינן (מכבי חיפה), שיר צדק (עירוני קרית שמונה), יואב זיו (מכבי תל אביב), גל שיש (בוורן).

    קישור: מאור מליקסון (ויסלה קרקוב), חן עזרא (מכבי חיפה), אביחי ידין (מכבי חיפה), מהראן ראדי (מכבי תל אביב), גל אלברמן (מכבי תל אביב), ניר ביטון (מ.ס אשדוד), גילי ורמוט (הפועל תל אביב), ביבראס נאטכו (רובין קאזאן).

    התקפה: אלירן עטר (מכבי תל אביב), שמעון אבוחצירא (עירוני קרית שמונה), תומר חמד (מאיורקה) עדן בן בסט (ברסט).

    סוף סוף מי שלא משחק, לא מוזמן. רק חבל שזה קורה כשהקמפיין גמור, אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם לא.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/10/12
  2. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    מזל טוב לאלירן עטר על זימון לנבחרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    כל כך מגיע לו!
     
  3. o_O Member

    הצטרף ב:
    ‏30/7/07
    הודעות:
    35
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מפתיע לראות את אלירן עטר, מה השתנה? לא אמרו שהוא לא יקבל אף פעם זימון בגלל העבר הפלילי שלו?
    אני מאוד שמח בשבילו, לא צריך לשפוט בן אדם בגלל שעשה שטויות שהיה ילד
     
  4. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    אני לא ממש אוהב את ההתעקשות על זה שרק שחקנים שמשחקים צריכים להיות בנבחרת. יגאל אנטבי ודוד רביבו משחקים קבוע. גם רן רול ויוסי אסייג. אבל אין להם ברגליים את מה שיש לבניון ובן חיים וזה שהם כן משחקים קבוע לא עושה אותם עדיפים.
    אולי בן חיים שלא מתאמן אפילו עם קבוצה לא, אבל יוסי עם רגל ימין קשורה ליד שמאל עדיף על חן עזרא, שגם לא ממש מבריק בתקופה האחרונה. בהתחשב במנהיגות שהוא נותן ובכל מה שהוא נתן - היו חייבים לפחות לזמן אותו.

    עריכה: שמתי לב שדקל קינן חוזר לנבחרת. הולי שיט!
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/10/12
  5. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    חבל שרמי גרשון ורפאלוב פצועים
    חבל ששכטר עושה בחירות גרועות בקריירה האירופית שלו

    אני לא מבין למה טוואטחה ואלמוג כהן בחוץ (אלמוג שיחק פעיים רצוך 90 דק' עכשיו)
    חוצמזה, זה מה יש.
    אולי כדאי לעלות 4-5-1 כשחמד חלוץ בודד ואלירן עטר במאל

    מה זה משנה בכלל...
     
  6. N כמוני Member

    הצטרף ב:
    ‏23/10/05
    הודעות:
    1,064
    לייקים שהתקבלו:
    30
    לא אהבתי את הזימון של אלירן עטר, לא ראוי ששחקן עם עבר פלילי ייצג את מדינת ישראל.

    שאר הזימונים בסדר גמור, את לוכסנבורג חייבים לנצח בכל סגל אפשרי.
     
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    סלח לי אבל ההודעה שלך נגועה במיני גזענות ופופוליזם זול.

    מה הממוצע ציונים שלך בבית ספר? לא 105? יודע מה? לא ראוי שאתה תעבוד בחברה בישראל, כל חברה. מקומך בבאסטה בשוק, איך אני?

    מה זה החוצפה הזאת? תגיד לי הוא רצח? אנס? מכר סודות מדינה? מה הוא עשה אתה בכלל יודע? תיכף תגיד לי: שדד זקנות. אז לא. הוא אפילו לא שדד, הוא היה הנהג, נכון הוא היה חלק מהכנופיה, אבל הוא פאקינג היה ילד בן 18! אתה יודע כמה ילדים בגיל הזה במדינה שלנו עושים פשעים? כאלה ואחרים? ואני לרגע לא מדבר על המקום שהוא גדל בו כי נכון שהוא יותר מועד לפורענות אבל זה לא רלוונטי.

    רצח נהג המונית דרק רוט זוכרים? שני חברה מהרצליה פיתוח. נשיא מדינה אנס. ראש ממשלה שברור לכל שהיה מעורב בפלילים בצורה כזו או אחרת. ואתה מדבר לי על אלירן עטר. סליחה שאני סוג של סניגור, אבל רבאק דחילק, עברו הרבה מאוד מים בירקון מאז אותה תקופה, ומדובר בבן אדם אחר לגמרי, אני לא חושב שבכלל נתקלנו בשם של אלירן עטר כמי שהיה מעורב בקטטה באימון אפילו...ויודע מה? לפני שאתה מדבר על שחקן כזה או אחר...רק תזכור מי הבעלים של הפועל ת"א בעבר - עבריין מורשע במסמכי הונאה (טביב), ומי הבעלים שלהם כיום: חיים רמון, אני ממליץ לך לעשות גוגל יחד עם צמד המילים, נמצא אשם, וכן, זה קצת יותר גרוע מ-"לשדוד זקנות".
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/10/12
  8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    גזענות? איפה? זימון עלוב.
     
  9. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    לא בטוח ש"לדחוף את הלשון לפה" של חיילת שבאה לנשק אותך זה הרבה יותר חמור מלהיות נהג בכנופיית שודדים, וגם בן 18 זה כבר מספיק בוגר - אבל אתה כן צודק ולא חייבים לשרוף את עטר בגלל זה לכל החיים.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/10/12
  10. Telkiyski Member

    הצטרף ב:
    ‏25/3/09
    הודעות:
    26,230
    לייקים שהתקבלו:
    8,585
    אני מאוד לא אוהב ערסים והכל
    אבל במקרה של עטר ו"שודד זקנות"
    קודם כל הבנתי שהוא באמת לא שדד אלא רק "עזר" וכאלה
    ואני באמת מאמין שכל אחד נולד לסיטואציה אחרת בחיים ואף אחד מאיתנו לא יכול לדעת איך היא מתנהג באיזה סיטואציה במקום מישהו אחר.
    וחוץ מזה, מותר לטעות, גם בגיל 17-18.
    נכון, הוא ערס, אחושרמוטה ערס (כמו השיר)
    אבל בכל מה שקשור לזקנות וזה, אפשר לדלג.
    מקצועית אגב אני לא יודע אם הוא מתאים אבל אין לנו משהו טוב יותר בהרבה כנראה כרגע
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/10/12
  11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    זה בדיוק מה שאני אומר - אז הילד טעה, פאקינג גיל 18, לא מדובר פה בעבריין סדרתי, אפילו העונש שהוא קיבל זה עבודות שירות, אפילו לא קלון או משהו. אז הבן אדם מעד, מה קרה? מה רלוונטי האירוע הזה ליכולת של עטר על הדשא?

    כשאתה שר בממשלת ישראל (עזוב גם שהוא נשוי עם ילדים ואילו ערכים הוא נותן) אתה לא יכול להתנהג כמו שרמון התנהג, לא משנה מי עומד מולך ואם זו חיילת או ביצה קשה.
    אבא של אלמוג כהן בהתקפה חריפה בוואלה ספורט על גוטמן...

    "נבחרת של הפועל ת"א" - אם יש משהו שזה לא, נבחרת של הפועל ת"א, גוטמן למד מהטעות הפאטאלית שעשה שהחריבה לו את הקמפיין, לא שהיו לנו סיכויים לפני כן, אבל הסגל הזה הוא ממש לא הפועל ת"א. ורמוט שחקן טוב עדיין והוא משחק. ביבראס זה הפועל? הלוואי שכל השחקנים אצלנו היו ביבראס. איפה עוד הפועל פה? ידין? ניחא, לא נראה לי שהוא יפתח. גל שיש? אם היו לנו מגנים נורמלים, הוא לא היה בסגל, גם זיו לא.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/10/12
  12. N כמוני Member

    הצטרף ב:
    ‏23/10/05
    הודעות:
    1,064
    לייקים שהתקבלו:
    30
    גזענות? איפה בהודעה שלי ראית גזענות? אתה יודע מה העדה שלי, הדעה שלי, ומה השקפת העולם שלי לפני שכתבת שטות כזאת?
    מאיפה הבאת לי את רצח נהג המונית דרק רוט? איך זה קשור לזימון אלירן עטר לנבחרת? האם צריך לרצוח ולאנוס כדי שדלת הנבחרת תהיה סגורה בפניך? לא מספיק לשדוד חסר ישע?
    הרבה מים עברו בירקון?
    http://www.sport5.co.il/articles.aspx?Fold...=108013&lang=HE
    אולי, אבל הערס נשאר ערס
    חיים רמון עבריין מורשע ובעלים של הפועל ת"א? לא בסדר, אבל לא מכשירים שרץ באמצעות שרץ אחר.
    אף אחד לא אמר שאלירן עטר צריך לשבת בכלא כל חייו על השוד, גם אף אחד לא אמר שמכבי ת"א לא צריכה להעסיק אותו, אבל אני לא מוכן שאדם שהורשע בפלילים ייצג אותי.
    כמו שאני לא רוצה לראות את אולמרט ודרעי בכנסת, כך אני לא רוצה לראות את אלירן עטר לובש כחול לבן.
     
  13. שער 7 Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/07
    הודעות:
    2,256
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הזימון של אלירן עטר הוא הכרחי יחסית ליכולת שלו במהלך העונה, אין אלטרנטיבה אחרת (מלבד אבוחצירה שמציג משחק אחד טוב על 4 בינוניים).
     
  14. Ice Cream חסה

    הצטרף ב:
    ‏17/6/11
    הודעות:
    8,375
    לייקים שהתקבלו:
    201
    אולמרט ודרעי מקבלים החלטות בשבילך ולוקחים שכר ממך, כך שההשוואה אליהם לא נכונה.
    אפשר לתת הזדמנות שנייה גם למי שהורשע בפלילים, אפילו בתפקיד ייצוגי.
     
  15. אלי מתחן Member

    הצטרף ב:
    ‏8/12/03
    הודעות:
    13,335
    לייקים שהתקבלו:
    316
    אף אחד לא אמר שלא צריך לזמן את אלירן עטר לנבחרת כי הוא משכונה גרועה.
    אלא אם אתה רומז שכל מי שגר בשכונות האלה ושייך לעדה של אלירן עטר (אין לי מושג מאיפה סבא וסבתא שלו) יוצא פושע ולכן זה אחד נגזר מהשני, מה שבודאות לא נכון ועושה עוול גדול עם רוב האנשים שומרי החוק שיצאו מהשכונות ומהעדות שאתה מדבר עליהן (שוב אין לי מושג, זה תקף לכל עדה באשר היא).
    זה לא רק הפשע שהוא הואשם בו ושלא הייתי רוצה ילדים שיראו בו בתור מודל לחיקוי. כל שפת הגוף של הבחור משדרת ערס מגעיל. אם זה היה תלוי בי לא הוא ולא שאר הערסים בכדורגל הישראלי היו מקבלים זימון לנבחרת. מאחר שזה לא קורה, כנראה שגם לאלירן עטר מגיע להיות בסגל.
     
מצב נושא:
הנושא נעול.