למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_let_it_all_out.Xxx עד הפנדל שלא נשרק על בויאן המשחק לגמרי היה אצל מילאן, אחרי הפנדל שלא נשרק על בויאן- זניט שולטת לגמרי וכמובן, סופגים בזמן הכי גרוע שאפשר לבקש ועכשיו התחזית למחצית השנייה מעולם לא נראתה ברורה יותר, בלאט. FORZA!
פאציני צריך להיכנס במקום בויאן חסר הביטחון, זאפאטה יכל לסגור על האלק, היה ברור שבקצב הזה נספוג איזה גול עד למחצית... עריכה: יש למישהו מושג למה מקסס על הספסל?
ביזיון שלא ראיתי כמותו בחיי ההתגוננות שלנו במצבים נייחים. עריכה: וזה הסיפור של אביאטי. יכול להיות ענק משחק שלם אפילו ואז לחרבן את המשחק עם טעות שאופיינית לשוער בן 18.
עם השמירה השערורייתית הזו של ההגנה שלכם במצבים נייחים אני לא חושב שאפשר להאשים את אביאטי יותר מידי. גם אני לא הייתי סומך בשיט על ההגנה שלי כשפדלאות כמו מונטוליבו מסתכלים על הכוכבים ונותנים לשחקן שלהם לנגוח לשער באין מפריע, או שמחצית שלמה לא הצליחו להתגונן פעם אחת לרפואה מול הרמה וכל אחת כזו הייתה התקף לב. זה שבערך 4 שחקנים שלכם שמרו על שחקן 1 של זניט בקורה הקרובה גם לא ממש עזר
מילאן צריכה להגיד תודה שזניט היא לא אותה זניט של השנים האחרונות, קבוצה של ספאלטי נראית ככה? לא להאמין.
איזה מזל שניצחנו, אפשר להיות קצת יותר רגועים (אחרי התיקו המביש מול אנדרלכט) אביאטי במשחק יוצא דופן אנטוניני היה מאוד מדוייק ושיפר את משחק ההתקפה שלו עם הגבהות בכלל לא רעות על בונרה אין צורך לדבר, ובואטנג היה גרוע מאוד. מישהו יודע מה הסיפור עם מקסס?
אור, שער נגיחה מתוך רחבת ה-5 זה תמיד אשמת השוער. אבל הפעם זה לחלוטין נמחק לו עם הופעה פשוט אדירה בכל שאר המשחק. מה שהתחיל עם 20 הדקות הכי טובות שלנו העונה המשיך עם משחק קשה לצפייה לעין הרוסונרית. המערך הזה הביא לנו יתרון כפול מהיר אבל בשאר המשחק לא היה לנו מרכז שדה. דה יונג נתן יופי של משחק היום וחילץ המון כדורים אבל מונטוליבו ממשיך להיות המאכזב הכי גדול שלנו מאז תחילת העונה למרות הבישול (שלא הגיע ליעד אפילו, אבל המזל היה איתנו) אני הרבה זמן לא זוכר (אם בכלל) קפיצת מדרגה של שחקן כמו שנותן אל שעראווי ב-5 המשחקים האחרונים שלו. משחקן קצה ספסל אשתקד הפך להיות המניה הכי בטוחה בהרכב (חוץ מאביאטי). רואים שמתאים לו מאוד לשחק באגף שמאל, והוא בהחלט שחקן ששווה לשנות מערך בשבילו כך שהיעד הראשון שלנו בינואר צריך להיות קיצוני ימני שיאזן אותנו. ומילה על הולק: אני לא חושב שראיתי אי פעם שחקן עם שמאלית כזו (ראיתי גם את רוברטו קרלוס). מטורף. אביאטי הציל היום שתי פצצות שלו ששוער פחות עירני או עם ידיים קצרות יותר לא מגיע אליהן בחיים. המון מזל היה לנו היום אבל 3 נקודות חשובות ומצב רוח טוב לקראת הדרבי. FORZA
קודם כל הכנה טובה למשחק של אלגרי למשחק וזה התבטא בעשרים הדקות הראשונות, מה שהלך אח"כ זה הרבה שילוב של חוסר ביטחון וחוסר ניסיון של השחקנים, מונטוליבו שגרם לשער של פארמה והיום עם איבודי כדור, עזרה ידידותית לזניט ופשוט משחק לא טוב מלבד הבישול החיובי בשער המנצח הוא צריך להתחיל לעבוד על עצמו ולחזור לכושר שלו מהיורו, בינתיים זה לא עובד עד עכשיו בעונה הזאת בשבילו. בואטנג ממשיך להיות רוח רפאים והמספר הזה והעובדה שהוא צריך להוביל תרתי משמע את הקבוצה, אולי זה גדול עליו. מנגד אביאטי עדיין שוער ענק עם תוצגה נהדרת, יופי של משחק ומגיעות מילים חמות גם לפרעון הקטן שלנו, מלחמה בלתי פושרת על כל כדור, יופי של שער ובכלל הופעה טובה לילד. ניצחון ראשון בשלב הבתים מאז נובמבר 2010! ועכשיו הפנים לדרבי, אוי כמה שהניצחון היה חשוב למוראל הערב.
אביאטי מתחיל לאבד את זה כמו דידה בתחילת 2005-2006. אל תיתנו להצלות החתוליות שלו להטעות אתכם, למרות שהם הצילו לנו את התחת היום. המשחק היום זו ממש לא הייתה הפעם הראשונה העונה שהוא רשם יציאה אומללה וע"פ זה יש למדוד שוער. יש לו חלק לא קטן באיך שאנחנו נראים במצבים הנייחים. החילוף של נוצ'רינו היה במקום והוא זה שעזר לנו לשנות את המומנטום ולנצח את המשחק. מונטוליבו ממשיך להיות נוכח- נפקד ואל שערוואי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx
נקודה במקום. אני חושב שצריך להמשיך לבחון אותו עד לסיום העונה אבל דרושה כאן תחרות, לי עושה רושם שאמלייה לא ממש מסכן אותו, מגבריאל על פי דיווחים באיטליה יש מעט אכזבה כך שלטווח הארוך צריך לחשוב על תחרות קשה יותר לאביאטי, מישהו שיגרום לו להיות ערני יותר או לחילופין שיהיה מנטור לשוער הבא.