רומא 2012/2013 :: רודי גארסיה הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Lupo, ‏7/7/12.

  1. SerieA Il Capitano

    הצטרף ב:
    ‏24/3/09
    הודעות:
    7,994
    לייקים שהתקבלו:
    2,766
    מין:
    זכר
    אתה אשכרה קורא את המגילות האלו?
     
  2. Ricky van Wolfswinkel Member

    הצטרף ב:
    ‏31/12/11
    הודעות:
    2,153
    לייקים שהתקבלו:
    0
    את החלקים החשובים.
     
  3. Lupo Member

    הצטרף ב:
    ‏16/6/08
    הודעות:
    1,847
    לייקים שהתקבלו:
    16
    אלסנדרו פלורנצי, שפתח את העונה בצורה יוצאת מן הכלל תחת זדנק זמאן זכה בחוזה חדש ומשודרג משמעותית.

    השחקן יחתום ל-4 שנים עד יוני 2016. החוזה החדש יכניס לו כ-600 אלף יורו לשנה, ויגיע ל700 בעונתו האחרונה, לא כולל בונוסים.

    http://photocdn.sohu.com/20120903/Img352166872.Xxx
     
  4. Roma מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏16/6/09
    הודעות:
    12,098
    לייקים שהתקבלו:
    4,819
    מישהו יודע כמה עולה חולצה החנות הרישמית?
     
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    asroma.it is your friend


    http://www.corrieredellosport.it/images/15/C_3_Media_1580115_immagine_obig.Xxx

    הפרש הגבהים בין שני הבלמים הגדולים בתולדות המועדון משעשע.
     
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏11/10/04
    הודעות:
    10,333
    לייקים שהתקבלו:
    2,037

    "עקביסטה"

    למי שעקב אחר העניין dopo אותה ידיעה בגאזטה לפני מספר שבועות על כך שטוטי עומד על 996 עקבים בקריירה, אז שלשום נגד אטאלנטה הוא השלים את העקב הרביעי מאז אותה ידיעה, מה שאומר - אלף!

    סיימון קופר הגדיר את טוטי בתור השחקן היחיד, ואם לא היחיד אז לבטח הטוב מביניהם, שמשחק עם שש רגליים. שש רגליים מפני שהוא יכול למסור עם הצד הפנימי "הרגיל" של הרגל, עם הצד החיצוני של הרגל ועם העקב במידה שווה בשתי הרגליים.

    כשחושבים על זה, הוא אחד השחקנים היחידים שבאמת מחזיק בטווח מסירה של 360 מעלות. הוא יכול להעמיד שחקן מול שוער, בנגיעה אחת, לא משנה לאיזה כיוון הוא פונה באותו רגע נתון. זאת תכונה נדירה שמעצימה את הנוכחות שלו ברשימת המוסרים הגדולים בכל הזמנים.

    כל זה מהווה תירוץ נפלא לשים שוב פעם את קליפ הכדורגל האהוב עליי, אבל הוא בכל מקרה די חשוב פה בגלל שהוא מראה באופן מושלם את כל עיקרון ה-360 מעלות שאני מדבר עליו.



    על הדרך, הבישול המדהים שלו מיום ראשון:

    1:11
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/10/12
  7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    בדקה 2:30, קונסילי המנוול מונע מטוטי את שער העונה.

    בדקה 2:42, קונסילי המנוול מונע מטוטי את שער העונה.
     
  8. Lupo Member

    הצטרף ב:
    ‏16/6/08
    הודעות:
    1,847
    לייקים שהתקבלו:
    16
    העניינים בין זמאן לדה רוסי התחממו אחרי התבוסה ליובה בה דה רוסי כביכול יצא על זמאן ועל הדיבורים שלו שהכניסו את יובה למטיבצית שיא ויצרו שדה קרב במגרש.

    זמאן לא אהב את התבטאויותיו של דה רוסי שאמר שמי שחושב שרומא תאיים על הסקודטו טועה.

    אחרי אי הכללתו של דה רוסי בהרכב מול אטלאנטה(זכר לשורות הקודמות), זמאן אמר ששמות לא ישחקו אצלו ושטוטי הוא דוגמא אמיתית למקצוען מהשורה הראשונה.

    זמאן לא דיבר באופן ספציפי על יחסיו עם דה רוסי או שאר השחקנים, אבל עושה רושם שגם בורדיסו כבר לא מניה בטוחה בסגל של הקבוצה.

    כמה דברים מעניינים שלו אחרי הניצחון על אטאלנטה:

    זמאן על אוסבאלדו - "מס' 2 בקבוצה אחרי טוטי בכל מה שנוגע לכישרון"
    למה הוא לא נכלל בהרכב? זמאן רמז לכך שהוא לא משקיע מספיק באימונים.

    על בורדיסו - "לא מבין עדיין את הכדורגל שלי, אבל הלוואי שלכל שחקני הסגל היו מנטליות כמו שלו"
    משחק בכורה נהדר בהרכב לילד מארקיניוס, שהרשים אפילו את אלדאיר, חבר היכל התהילה של הקבוצה שהגיע לאירוע של הקבוצה ולצפות במשחק כחלק מהביקור.

    על דה רוסי, אוסבאלדו ובורדיסו(בעקיפין): "השבוע הם לא הרשימו אותי, אני מקווה שלקראת המחזור הבא הם יראו שיפור, כולם חייבים להוכיח את עצמם יום אחרי יום".


    אין מה להגיד. בכל הקשור להעברת מסרים דרך התקשורת הוא אשף ברמות הגבוהות ביותר.
    השאלה היא כמה רחוק הוא ילך עם דה רוסי. ספקולציות כבר אומרות שהסיטי שוב מכוונים עליו את הכוונת בינואר ושיהיה צורך להיפרד. מופרך לחלוטין בעקבות אירועי הקיץ האחרון אם שואלים אותי.

    יש לנו לא מעט בעיות לדעתי ואחת העיקריות היא שאין היררכיה עדיין בסגל.
    לדעתי אחד הדברים שזמאן צריך לעשות זה לגבש הרכב קבוע וברור ולנסות לרוץ איתו לאורך זמן.
     
  9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    זמאן לא מאמן של רוטציות ושינויים במהלך העונה, הוא מאוד מקובע ומאמין בכדורגל שלו ואף פעם לא ישנה אותו או את השחקנים שמרכיבים אותו אם אין סיבה מוצדקת לכך. כבר בקיץ הוא בחר את ההרכב ואת המחליפים בכל עמדה על המגרש, תירגל אותם ביחד ואף ציין אותם בגלוי.

    קבוצה ראשונה:
    סטק
    בלזארטי-בורדיסו-קסטאן-פיריס
    פיאניץ'-דה רוסי-בראדלי
    טוטי-אוסבלדו-לאמלה

    קבוצה שניה:
    לובונט
    דודו-מארקיניוס-רומאניולי-טאדיי
    מארקיניו-טאקס-פלורנצי
    טאלו-דסטרו-לופז

    אם לא נתייחס לשינוים הברורים שנובעים מפציעות, כושר ירוד וארועי השבוע עם הפרימדונות, היחידים מהקבוצה השניה שנמצאים בדרך לראשונה הם - מארקיניוס מכיוון שבורדיסו מאוד מאכזב ולא מזכיר את השחקן שלפני הפציעה, פלורנצי שניצל את ההעדרות של בראדלי והפך לבאנקר בהרכב ופרוטה שלא היה בתוכניות לעונה והוכיח את עצמו באימונים. 2.5 שינוים מוצדקים לא משנים את העובדה שקיימת היררכיה מאוד ברורה שמתגמשת אך ורק לארועים לא צפויים.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏9/10/12
  10. Lupo Member

    הצטרף ב:
    ‏16/6/08
    הודעות:
    1,847
    לייקים שהתקבלו:
    16
    אותי מעניין מה הוא יעשה עם שלושת השינויים האחרונים שעשה ואיך ינהג במחזור הבא.

    להרכיב ילד בן 18 כמו מארקיניוס בקבוצה צמרת(?) בליגה הזו זה נשמע כמו התאבדות, מצד שני הוא שיחק טוב הרבה יותר מבלם מנוסה בליגה הזאת שעבר פציעה קשה ולא מראה סימני התאוששות.

    לגבי דה רוסי- גם כשהוא בכושר הירוד ביותר שלו הוא עדיף על פני טאקסידיס. אין מה לעשות, במשחקים הקטנים האלה הנוכחות והדומיננטיות שלו זה דבר שאין לו תחליף בקבוצה. טאקסידיס ובראדלי לא מסוגלים להחזיק לנו את המרכז תוך הפגנת עליונות גם לא מול אטלאנטה וזה דבר די מדאיג.
    השאלה היא אם זאת סדרת חינוך וכמה זמן היא תימשך או שהוא באמת העדיף את היווני מקצועית על פני דה רוסי(אין סיכוי).

    לגבי אוסבאלדו- אני מבין את הניסיון להתחיל להכניס לעניינים את דסטרו שלא פוגע עדיין, אך האם זה צריך להיות ע''ח חלוץ שנמצא בתקופה מצויינת ושנכון להיום הוא מקור ההכנסה העיקרי שלנו? את הבחירה הזאת היה הכי קשה לי להבין.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏9/10/12
  11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    נראה לי שזמאן היה דיי ברור בהסברים שלו. בורדיסו כרגע לא מתאים למשחק שלו אז כנראה שמארקיניוס ימשיך לקבל את הבמה. אוסבלדו ודה רוסי יחזרו להרכב אם יתאמנו כמו כולם ויראו מחוייבות לקבוצה. בתור אוהד, היה ממש מגעיל לראות את הציחקוקים שלהם על הספסל כאשר הקבוצה מתקשה על המגרש, בטח לאחר התוצאות האחרונות. שמח שיש לנו מאמן שלא סופר שמות אלא שחקנים שמוכנים להילחם על החולצה שלהם.

    מצחיק אותי גם הטמבל מהנבחרת שמקשקש על קוד אתי ובוחר לגבות את הצמד הזה מבלי לדעת מה קרה.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏9/10/12
  12. ASROMA Member

    הצטרף ב:
    ‏28/4/04
    הודעות:
    1,494
    לייקים שהתקבלו:
    167
    קצת נחייה את הדיון :

    דניאלה דה רוסי הושעה ל-3 משחקים בעקבות האגרוף בפניו של סטפאנו מאורי בדרבי אתמול.

    שמועות רבות בימים האחרונים על כך שדה רוסי לא ימשיך בקבוצה ויעזוב בחלון ההעברות הקרוב, למעשה המשחק הבא שבו דה רוסי יוכל לשחק יהיה כבר די קרוב לפגרת חג המולד.

    גם על מיראלם פיאניץ' דובר על אופציה כזו אחרת שיעזוב מכיוון שלא מוצא את מקומו בהרכב.
     
  13. AS R Member

    הצטרף ב:
    ‏14/9/08
    הודעות:
    2,590
    לייקים שהתקבלו:
    505
    מין:
    זכר
    אני לא מבין איך זה הגיוני שדה רוסי יעזוב בינואר, הרי רק בקיץ הוא סירב להצעת ענק של הסיטי, וזה נראה כאילו הוא מתכוון להישאר עוד כמה שנים לפחות.


    קובי- אתה חושב שהוא יעזוב בקרוב?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏13/11/12
  14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734
    חברים, בואו ננסה להימנע מדיונים על זבל עיתונאי שלאחרונה אף מופרך באותו היום בו מפורסם. מכל הבעת פנים של שחקן אפשר ליצור אייטם, לדעתי, עובדות שמתרחשות על המגרש ומסביב לקבוצה מעניינות הרבה יותר.
     
  15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏5/4/06
    הודעות:
    12,689
    לייקים שהתקבלו:
    3,734


    ולסיכום מחזור הידידות -

    בלזארטי השלים 90 דקות

    בראדלי השלים 90 דקות ושער.

    קסטאן השלים 78 דקות.

    פלורנצי השלים 40 דקות בהופעת בכורה בנבחרת.

    פיריס השלים 90 דקות (ולפי הדיווחים, משחק מצויין שלו)

    פיאניץ' השלים 72 דקות.

    טאכטסידיס השלים 90 דקות.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏15/11/12